Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
1/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
2/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
3/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
4/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
5/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
6/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
7/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
8/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
9/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
10/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
11/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
12/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
13/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
14/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
15/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
16/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
17/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
18/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
19/20
Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn), Harrachov
20/20
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
06.12 - 09.12
już od 933 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.04 - 18.04
już od 294 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu CLARION (Spindleruv Mlyn)
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn)
star 4

Czechy: Harrachov
Ocena hotelu CLARION (Spindleruv Mlyn):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu CLARION (Spindleruv Mlyn):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 grudnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 kwietnia 2023

Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn) w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Czech?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w dzielnicy Labska, na przedmieściach Szpindlerowego Młyna, w otoczeniu lasów
  • ok. 2,5 km od centrum miasta
  • ok. 15 km od najbliższego dworca kolejowego

polozenie

  • w dzielnicy Labska, na przedmieściach Szpindlerowego Młyna, w otoczeniu lasów
  • ok. 2,5 km od centrum miasta
  • ok. 15 km od najbliższego dworca kolejowego

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • terminal internetowy (w cenie)
  • recepcja
  • winda
  • taras
  • kantor
  • sejf
  • pralnia
  • niestrzeżony parking (płatny ok. 6 €/dzień)

Dodatkowe udogodnienia

  • niestrzeżony parking (płatny ok. 6 €/dzień)

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

191

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel akceptuje zwierzęta domowe: wymagana rezerwacja, ok. 16 €/noc
  • taksa klimatyczna: za opłatą, ok. 0,85 €/os./noc, płatna w recepcji
  • zakwaterowanie od 14:00, wykwaterowanie do 11:00
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • basen: w zależności od sezonu, kryty, w strefie spa
  • jacuzzi: w zależności od sezonu, kryty, w strefie spa

Dla dzieci

  • pokój zabaw
  • animacje dla dzieci (w lipcu i sierpniu)
  • łóżeczko dla dziecka (na zapytanie, w cenie) 
  • plac zabaw

Sport i wellness

Płatne
  • strefa spa
  • sauna fińska
  • sauna parowa
  • kabina na podczerwień
  • masaże
  • pokój relaksacyjny
  • zabiegi kąpielowe
  • solarium
  • siłownia
  • tenis stołowy

rozrywka

  • bilard (płatny)

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 4-5 os.
  • ok. 40 m2
  • 2 pokoje połączone drzwiami
  • w głównym budynku
  • balkon
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
Pokój rodzinny FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • 2 dwuosobowe pokoje oddzielone drzwiami
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • minibar
  • lodówka
  • w głównym budynku
  • balkon
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2-3 os.
  • ok. 22 m2
  • w głównym budynku
  • balkon
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
  • sejf (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 22 m2
  • balkon
  • sejf (w cenie)
  • w głównym budynku
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 22 m2
  • sejf (w cenie)
  • w głównym budynku
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 4-5 os.
  • ok. 22 m2
  • 2 pokoje niepołączone drzwiami
  • balkon
  • w głównym budynku
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi (w cenie)

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie (w formie bufetu)
  • kolacja (w formie bufetu)
Śniadania
  • w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • "Labe restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, rezerwacja wymagana, dania bez laktozy: na zapytanie, rezerwacja wymagana, dania wegetariańskie: na zapytanie, rezerwacja wymagana, bufet, wysokie krzesełka dla dzieci
  • „Benada": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania sezonowe, dania wegetariańskie, a la carte, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne:  
  • bar w lobby

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Czechy (narty) /

    Opis oferty:

    To doskonała baza wypadowa do zimowych szaleństw na śniegu, jak i wędrówek po malowniczej okolicy. Liczne atrakcje dla najmłodszych pozwolą na beztroski wypoczynek również rodzicom - na miejscu czekają plac i pokój zabaw, animacje i basen kryty - niezależnie od pogody, nie będzie czasu na nudę. W hotelowych restauracjach można spróbować znakomitych dań, łączących górskie smaki z najnowszymi trendami, a pełen relaks gwarantuje dobrze wyposażone centrum spa. Nagradzany za wysoki poziom usług, zaprasza na wypoczynek w pięknej scenerii czeskiego Karkonoskiego Parku Narodowego, tuż przy stoku narciarskim!

    POŁOŻENIE:

    ok. 2 km od centrum miejscowości SZPINDLEROWY MŁYN, ok. 750 m od Zapory Łabskiej, ok. 2,7 km od Muzeum Klocków, ok. 3,6 km od toru bobslejowego, ok. 13 km od Wodospadu Panczawskiego; ok. 102 km od lotniska w Pardubicach; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

    WYCIĄGI NARCIARSKIE:

    bezpośrednio przy stoku Labská, ok. 200 m od stacji wyciągu krzesełkowego, ok. 2,3 km od stacji wyciągu krzesełkowego Hromovka, ok. 3,8 km od ośrodka narciarskiego Medvědín: 6 wyciągów (2 wyciągi krzesełkowe, 4 wyciągi orczykowe), ok. 4,7 km od Svatý Petr-Pláň: 7 wyciągów (2 wyciągi krzesełkowe, 5 wyciągów orczykowych); w najbliższej okolicy znajduje się ponad 24 km tras (zjazdowych i biegowych, o różnych poziomach trudności).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1985 r., częściowo odnowiony w 2019 r., 191 pokoi, całodobowa recepcja, 2 restauracje: Labe - dania w formie bufetu i Pinia - á la carte, lobby bar; taras słoneczny, przechowalnia sprzętu narciarskiego; 6 sal konferencyjnych dla ok. 450 osób; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: parking, sejf w recepcji, wypożyczalnia sprzętu narciarskiego; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m², ogrzewany, łazienka (prysznic, wc; suszarka, zestaw kosmetyków), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, zestaw do kawy/herbaty; balkon za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen kryty, podgrzewany, ok. 72 m², jacuzzi oraz centrum fitness (bezpłatny wstęp: 7.00-12.00, później płatne); pokój i plac zabaw dla dzieci, czytelnia, animacje dla dzieci; za opłatą: centrum wellness: sauna fińska, sauna rzymska, sauna infrared, krioterapia, masaże, zabiegi na twarz i ciało, solarium; szkoła narciarska (oferta zewnętrzna).

    KONTAKT:

    00420/499421080, www.clarionhotelspindleruvmlyn.com

    GRATIS:

    -Wi-Fi


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Czechy/Czeskie Karkonosze

    Położenie:

    - Szpindlerowy Młyn - ok 2,5 km od centrum miejscowości - sklepy, bary, restauracje ok 2 km - przystanek autobusu ok 300 m   od hotelu - wyciągi narciarskie Szpindlerowy Młyn ok 100 m od hotelu - region narciarski Święty Piotr ok 3 km - skibus ok. 300 m od hotelu - ski in/ski out

    Wyposażenie hotelu:

    - recepcja  z lobby    - restauracja - restauracja ala carte -  bar - kawiarnia - przechowalnia sprzętu narciarskiego Bezpłatnie - wellness - basen wewnętrzny, jacuzzi, fitness room Czynne od 7:00 - 12:00, przy pobycie 7 dniowym dodatkowo 14:00 - 21:00 Dodatkowo płatne: - solarium - sauna - masaże - wellness w godzinach 14:00 - 21:00 Dla dzieci: - pokój gier - plac zabaw - menu w restauracji

    Pokoje:

    DBL standard ( ok 22 m) -  łazienka (wanna/prysznic, WC) - TV SAT, telefon - bezprzewodowy internet - sejf - balkon/taras DBL economy ok 22 m - wyposażone jak standardowe  - bez balkonu

    Wyżywienie:

    Half Board (HB) śniadania w formie bufetu, kolacje serwowane lub bufet, Kolacja świąteczna i sylwestrowa w cenie Napoje do kolacji dodatkowo płatne

    Dodatkowe informacje:

    - Parking  ok. 6  EUR/dzień - małe zwierzęta ok. 16 EUR/dziennie - zakwaterowanie 14:00, wykwaterowanie 11:00

    UWAGA

    W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/nowe_standardy_bezpieczenstwa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Karpatia

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Spindleruv Mlyn

    COVID INFO!

    wszystkie atrakcje na miejscu oraz udogodnienia w obiekcie i skorzystanie z nich jest uzależnione od aktualnych obostrzeń pandemicznych i przepisów dotyczacych Covid-19 - sprawdź aktualne wymogi w biurze lub u Agenta

    Opis obiektu

    duży hotel (ok. 400 miejsc), po generalnym remoncie, położony przy wyciągu narciarskim Labska (ok. 100 m od Hotelu).

    Do dyspozycji gości

    restauracje, bar dzienny, winiarnia, salon kosmetyczny, fryzjerski, sklep, basen, sauna, solarium, siłownia, tenis, bilard, wypożyczalnia sprzętu sportowego, tenis stołowy, sale konferencyjne, parking.

    Zakwaterowanie

    posiada pokoje 1, 2 os. niektóre z możliwością 1 dostawki, z balkonem, wszystkie z łazienkami, telefonem, TV sat. Możliwe rodzinne zakwaterowanie dla rodzin 2 + 2 dzieci lub 2 + 3 dzieci – wykorzystanie 2 pokoi 2 osobowych obok siebie (bez wewnętrznych drzwi) – kalkulacja indywidualna.

    Wyżywienie

    Śniadania lub 2 posiłki dziennie

    Informacje dodatkowe

    Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. 1 dziecko do 3 lat na dostawce, z 2 pełnopłatnymi osobami - GRATIS (z wyżywieniem zgodnym z zamówieniem dla osób pełnopłatnych) lub 1 dziecko 3-12 lat na dostawce, z 2 pełnopłatnymi osobami - GRATIS (ze śniadaniami). Opłata za psa – 400,- Czk/ doba. Taksa klimatyczna płatna dodatkowo na miejscu, przy zameldowaniu.Możliwość wykupienia ubezpieczenia od kosztów rezygnacji z imprezy (KR) - 3% ceny imprezy.Możliwość wykupienia ubezpieczenia od ryzyk związanych z amatorskim/rekreacyjnym uprawianiem sportów (np. jazda na rowerze, turystyka górska, aktywny wypoczynek, pływanie, jazda na nartach (SKI), jazda konna, itp.) - 5,-zł/os./dzień (ubezpieczenie dla dzieci - bez zniżek).Możliwość dokupienia ubezpieczeń 'covidowych' - informacja w biurze.

    LATO (31.03-30.11.2022)

    w cenie pobytu śniadania, basen i jacuzzi w godz. 7-12.00, 14-21.30, fitness w godz. 7-22.00, Internet WI-FI, przy pobycie na min. 5 nocy saunowy świat gratis w godz. 14.00-21.30 (konieczna wcześniejsza rezerwacja), 20% zniżki na zabiegi w Wellness Centrum, parking przy hotelu. Dopłata do obiadokolacji 66,-zł/os./dor./dzień, 46,-zł/dziecko 3-12 lat/dzień, dzieci do 3 lat gratis (przy zamówieniu wyżywienia przez pozostałe osoby). Min. pobytu – 2 noce.

    ZIMA (01.12.2022-31.03.2023)

    w cenie pobytu 2 posiłki dziennie, basen, jacuzzi, fitness w godz. 9-12.00, przy min. 7 nocach pobytu - basen, jacuzzi i fitness w godz. 9-12.00 oraz 14-21.00, Internet WI-FI, 10% zniżka na zabiegi w wellness centrum, parking. Obowiązkowa dopłata do obiadokolacji dla dziecka 3-12 lat na dostawce 60,-zł/dzień. Pobyty min. 3 noce w okresie świątecznym i zimowym, sylwester - 4 noce. W cenie pobytu świątecznego - uroczysta kolacja wigilijna z muzyką na żywo. W cenie pobytu sylwestrowego – bal.

    LATO (01.04-30.11.2023)

    w cenie pobytu śniadania, basen i jacuzzi w godz. 9-12.00, 14-20.30, fitness w godz. 9-21.00, Internet WI-FI, przy pobycie na min. 5 nocy saunowy świat gratis w godz. 14.00-20.30 (konieczna wcześniejsza rezerwacja), 20% zniżki na zabiegi w Wellness Centrum, parking. Dopłata do obiadokolacji 82,-zł/os./dor./dzień, 50,-zł/dziecko 3-12 lat/dzień, dzieci do 3 lat gratis (przy zamówieniu wyżywienia przez pozostałe osoby). Min. pobytu – 3 noce.

    Opis miejscowości

    SPINDLERUV MLYN – jedna z najbardziej znanych górskich miejscowości turystycznych w Czechach. Położona w Karkonoszach na wysokości 575–1555 m n.p.m w dolinie rzeki Labe (Łaby), proponuje mnóstwo atrakcji na wszystkie pory roku, dla osób w każdym wieku, to odpowiednie miejsce zarówno na rodzinne wakacje, na spotkanie biznesowe lub turystykę konferencyjną. Coś dla siebie znajdą tu zarówno zwolennicy spokojnego relaksu w górskiej scenerii, jak i wielbiciele sportu czy rozrywki, a także miłośnicy modnych hoteli górskich.

    ZIMA

    szkółki narciarskie i snowboardowe, 5 kolejek linowych, 11 wyciągów narciarskich, 26 km tras zjazdowych, 2 snowparki, U-rampa, prawie 100 km codziennie przygotowywanych tras biegowych, 95% tras dośnieżanych, wypożyczalnie sprzętu narciarskiego, lodowisko przy Hotelu HORAL, snowtubing, skutery śnieżne, skialpinizm, ice climbing, narciarstwo dla dzieci. Najbardziej popularne ośrodki narciarskie to Święty Piotr, Medvedin, Labska, Hromovka, Stoh. W miesiącach zimowych zalecane jest zaopatrzenie się w zimowe opony wraz z łańcuchami.

    LATO

    wieczory można spędzić w dyskotece lub licznych winiarniach, barach lub restauracjach. Szlaki turystyczne, trasy treckingowe zachęcają do spacerów, a kryta hala tenisowa (2 korty), squash, kręgielnia, strzelnica (łucznictwo), AQUAPARK, minigolf, symulator golfowy, Nordic Walking, place zabaw dla dzieci przy stacjach kolejek krzesełkowych, górskie trasy rowerowe, możliwość jazdy konnej oraz szkółki parolotniarstwa, zjazdy na linach, sztuczny tor saneczkowy, czterokołowce i hulajnogi górskie, quady, wspinaczka, park linowy, od 28.05.2015 park rowerowy, rafting, wypożyczalnia łódek - jeziorko Labska, loty widokowe czekają na turystów preferujących aktywny wypoczynek.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Karpatia, które jest licencjonowanym organizatorem imprez turystycznych w kraju i za granicą. Specjalizacją biura jest organizacja wakacji w najatrakcyjniejszych kurortach w Polsce, a także u naszych najbliższych sąsiadów - na Słowacji i w Czechach.

    Największym atutem Biura Podrózy Karpatia jest profesjonalizm i doskonala znajomość oferty. Doświadczeni pracownicy są w stanie dobrać ofertę do każdych potrzeb turysty. Istnieje także możliwość organizacji wyjazdów na narty czy pobytów SPA.



    Snowtrex

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Miasto

    Szpindlerowy Młyn

    Kraj

    Czechy

    Położenie/wyposażenie

    Urządzony w regionalnym stylu 4-gwiazdkowy Clarion Hotel Špindlerův Mlýn znajduje się w dzielnicy Labská na wysokości 750 m, zaledwie ok. 100 m od stoku Labská. Przy dobrych warunkach śniegowych możliwy zjazd pod sam obiekt. Centrum miejscowości Szpindlerowy Młyn oraz trasa do narciarstwa biegowego oddalone są o ok. 2,5 km. Autobus dla narciarzy zatrzymuje się w odległości ok. 300 m.

    Do wyposażenia obiektu należą

    recepcja, winda, hol, lobby z Wi-Fi i kącikiem internetowym, sala śniadaniowa, restauracja, restauracja a-la-carte Pinia, kawiarnia, bar, pokój zabaw dla dzieci oraz przechowalnia sprzętu narciarskiego i butów. Płatne miejsca parkingowe są di dyspozycji gości w ograniczonej dostępności.Hotel dysponuje ponadto strefą wellness (ok. 250 m?) z basenem krytym i jacuzzi oraz studiem fitness (07:00 - 12:00, przy pobytach od 7 noclegów, dodatkowo 14:00 - 21:30). Korzystanie z sauny, solarium i masaży jest możliwe na zapytanie na miejscu za dodatkową opłatą. Na wszystkie zabiegi otrzymają Państwo 10% zniżki.WyżywienieWliczone w cenę wyżywienie HB obejmuje bufet śniadaniowy i bufet lub 3-daniowe menu na kolację. Dla dzieci oferowane jest specjalne menu. 24.12 oraz 31.12 podawane jest uroczyste menu ewentualnie bufet z programem rozrywkowym.

    Świadczenia w cenie

    Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoKorzystanie z krytego basenu (wg opisu)Korzystanie z sali fitness (wg opisu)10% zniżki na zabiegi wellnessMenu bożonarodzeniowe i sylwestrowe (wg opisu)Kącik internetowy (w lobby)Łóżeczko dla dziecka (ograniczona dostępność)Krzesełko dla dziecka (ograniczona dostępność)15% zniżki na kursy w partnerskiej szkółce narciarskiej

    Opcjonalnie płatne na miejscu

    Sauna (na zapytanie)SolariumMasaże (na zapytanie)Miejsca parkingowe (dostępność ograniczona): ok. 150,- Kč /noc

    Płatne na miejscu

    Opłata klimatyczna: ok. 21,- Kč za osob./nocKeycard: 50 CZK

    Zwierzęta domowe

    Można przywieźć zwierzęta domowe (400,- Kč /dzień, bez karmy)

    Zniżki

    W zależności od typu pokoju, wieku podróżujących, daty wyjazdu i karnetu narciarskiego, otrzymają Państwo różne zniżki. Dokładną wysokość zniżki mogą Państwo uzyskać podczas przygotowania sobie indywidualnej oferty (należy kliknąć w cenę). Niemowlęta, które w momencie wyjazdu mają mniej niż 24 miesiące, zasadniczo podróżują bezpłatnie, muszą być jednak uwzględnione w każdej rezerwacji.

    Ważne wskazówki

    Dzieci mają wstęp do strefy wellness tylko pod opieką osoby dorosłej.W pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.

    Pokój 1-osob./2 dostawki prysznic/WC (maks. 1 dorosły + 2 dzieci), HB

    pokój z pojedynczym łóżkiem, 2 dostawkami, TV sat. i telefonem możliwość przygotowania kawy i herbaty łazienka z prysznicem/WC i suszarką do włosów balkon Wi-Fi Dostawki przeznaczone są dla dzieci do 17. roku życia włącznie!

    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, HB

    pokój z podwójnym łóżkiem, dostawką, TV sat. i telefonem możliwość przygotowania kawy i herbaty łazienka z prysznicem/WC i suszarką do włosów Wi-Fi

    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC (balkon), HB

    pokój z podwójnym łóżkiem, dostawką, TV sat. i telefonem możliwość przygotowania kawy i herbaty łazienka z prysznicem/WC i suszarką do włosów balkon Wi-Fi

    Dojazd

    Kolej: Dolni Branna (ok. 20 km)Przelot: Praga (ok. 170 km), Wrocław (ok. 170 km), Drezno (ok. 230 km)

    Karnet narciarski - dodatkowe informacje.

    Oferty zawierające karnet narciarski w cenie oznaczone są znakiem "SKIPASS/KARNET W CENIE" (istnieje możliwość zaznaczenia tej opcji w filtrach). Prosimy upewnić się przed dokonaniem rezerwacji, czy wybrali Państwo ofertę z karnetem narciarskim w cenie. Rezerwacja bez ryzyka z naszą Gwarancją zwrotu pieniędzy - koronawirus! Jeżeli na jeden dzień przed rozpoczęciem podróży (dzień przyjazdu) ze względu na pandemię koronawirusa zarezerwowany obiekt lub wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet będą zamknięte, mogą Państwo bezpłatnie anulować rezerwację. Obowiązuje to również w przypadku, gdy MSZ odradza podróże, które nie są konieczne, do zarezerwowanego ośrodka lub zamknięcia granic kraju docelowego.W takim przypadku mogą Państwo na 10 dni (i mniej) przed rozpoczęciem wyjazdu, bezpłatnie odwołać rezerwację. Anulowanie rezerwacji musi nastąpić najpóźniej na 2 dni przed rozpoczęciem wyjazdu. Zwroty kosztów wyjazdu będą realizowane w ciągu 14 dni od anulowania rezerwacji. W zeszłym sezonie narciarskim 2019/20 zwróciliśmy 100% środków za rezerwacje odwołane z powodu pandemii koronawirusa. Pieniądze naszych Klientów są dodatkowo zabezpieczone na wypadek niewypłacalności.

    Gwarancja śniegu (01.01. - 15.03.)

    Jeżeli na 5 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski będą zamknięte - przy czym najwyższy punkt terenu narciarskiego musi znajdować się na wysokości minimum 1800 m.n.p.m. - mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; obowiązuje aktualna cena nowego wyjazdu bez rabatu Last-Minute & More; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w terminach od 01.01. do 15.03.). Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt w wyznaczonym terminie (dokładnie na 5 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w poniedziałek, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę) drogą mailową na adres gwarancjasniegu-pl@snowtrex.com.

    Teren narciarski Skiareal Szpindlerowy Młyn

    Maks. wysokość: 1235 mMin. wysokość: 702 mWys. miejscowość: 718 mWyciągi łącznie: 23Orczyki: 17Krzesełka: 6Trasy łącznie: 28 kmTrasy zielone/niebieskie: 10 kmTrasy czerwone: 16 kmTrasy czarne: 2 km

    Region narciarski Karkonosze

    Maks. wysokość: 1312 mMin. wysokość: 650 mWyciągi łącznie: 57Orczyki: 44Krzesełka: 12Gondole: 1Trasy łącznie: 54 kmTrasy zielone/niebieskie: 22 kmTrasy czerwone: 27 kmTrasy czarne: 5 km


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

    Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

    Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


    Traveliada

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Spindlerovy Mlyn

    Karkonosze Czeskie

    Trasy narciarskie w Karkonoszach znajdują się na wysokości 650-1.312 m w miejscowościach Szpindlerowy Młyn, Harrachov, Pec pod Śnieżką, Janské Lázně i Rokytnice nad Jizerou. Ich łączna długość wynosi powyżej 54 km. Stopień trudności tras jest zróżnicowany, choć większość z nich to trasy czerwone. W regionie znajduje się 57 wyciągów. W miejscowości Pec biegnie 6 km nartostrada w dół doliny. Podziwiać z niej można przepiękna panoramę Śnieżki. Wszystkie nartostrady zbiegają się w centralnym punkcie, co powoduje, iż teren ten jest szczególnie lubiany przez rodziny. Harrachov dzięki skoczni mamuciej na szczycie Certova Hora jest najbardziej znanym terenem narciarskim. Idealne warunki dla miłośników sportów zimowych zapewniają na 7,4 km tras urządzenia dośnieżające, funpark z superpipe oraz oświetlone nartostrady. Największą popularnością cieszy się natomiast Szpindlerowy Młyn, gdzie wyszaleć się można na dwóch terenach narciarskich. Pomiędzy terenami kursuje autobus dla narciarzy. Oba tereny liczą ok. 8 km tras wiodących przez cudowne lasy. Trasy (8,4 km) przy miejscowości Rokytnice nad Jizerou są natomiast najwyżej położonymi w regionie. Ze względu na fakt, iż na terenie Karkonoszy znajduje się Park Narodowy, jazda poza wyznaczonymi trasami, może skończyć się wysoką karą. Clarion Hotel

    Położenie

    Hotel położony w północnych Czechach w miejscowości Szpindlerowy Młyn w kraju hradeckim w Karkonoszach. Zmajduje się w okolicy Karkonoskiego Parku Narodowego przy najwyżej położonej zaporze na Łabie na wysokości 740 m.n.p.m. W miesiącach letnich jest wyjątkowym miejscem dla miłośników turystyki wysokogórskiej, rowerowej oraz wielu innych dyscyplin, które stanowią atrakcję tej prawdziwie wczasowej górskiej miejscowości.

    Hotel

    Czerogwiazdkowy górski hotel oferujący swoim gościom 207 pokoi o różnym standardzie. W hotelu znajduje się recepcja czynna cała dobę, kantor, restauracja Benada i lobby bar (11.00-17.00). Hotel oferuje swoim gościom szereg obiektów sportowych.

    Zakwaterowanie

    Hotel posiada pokoje jednoosobowe, dwuosobowe z możliwością dostawki dla dziecka (dzieci poniżej 12 lat gratis), dwuosobowe bez balkonu.

    Udogodnienia dla gości

    - Do dyspozycji gości hotel oferuje parking (płatny - 6 EUR / noc); - Hotel przyjmuje zwierzęta (odpłatnie - 10 EUR / noc).

    Sport i rozrywka

    Na terenie hotelu do dyspozycji gości znajduje się basen (7.00-12.00, 14.00-21.30), jacuzzi i fitness (7.00-12.00, 14.00-21.30).

    Wyżywienie

    HB oferuje - śniadania i obiadokolacje. Wliczony jeden napój do posiłku na osobę (do wyboru - piwo 0.3l, wino 0,25l, napój bezalkoholowy 0,15l).

    Karnet narciarski

    Oferta nie zawiera karnetu.

    Cena zawiera - oferta na dojazd własny

    - Zakwaterowanie, - Wyżywienie wg oferty, - Ubezpieczenie KL, NNW, - Opłatę klimatyczną, - Darmowe wejście na basen, jacuzzi i fitness w godzinach określonych w ofercie, - Składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny* *Uwaga! Opłata jest doliczana na późniejszym etapie rezerwacji.

    Cena nie zawiera - oferta na dojazd własny

    - Kosztu dojazdów, - Wydatków własnych, - Opieki rezydenta, - Wycieczek fakultatywnych, - Karnetu narciarskiego, - Ubezpieczenia SKI (płatne opcjonalnie), - Parkingu - 6 EUR/noc, - Pobytu zwierząt - 10 EUR/noc, - Świadczeń nie zawartych w ofercie.


    Otium

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Spindlerovy Młyn/Karkonosze/Czechy

    Atuty

    centrum wellness z basenem, naprzeciwko wyciągu, dzieci do 11 lat - gratis

    Położenie

    na wysokości ok. 740 m n.p.m., w dzielnicy Labska, spokojnej części Szpindlerowy Młyn - najpopularniejszego ośrodka narciarskiego w czeskich Karkonoszach

    Wyciągi narciarskie

    ok. 200 m od wyciągu Labska oraz ok. 2,2 km od wyciągu Hromovka, które wchodzą w skład kompleksu Svaty Petr należącego do ośrodka narciarskiego Szpindlerowy Młyn w czeskich Karkonoszach. Skibus, przystanek przed hotelem (gratis) - według informacji na recepcji od 15.12.2018 w zależności od warunków śniegowych. Skiareál Špindlerův Mlýn położony jest między górami: Medvědín, Přední Planina, Hromovka i Mechovinec, w sezonie narciarskim po ośrodku porusza się darmowy skibus.

    Wyposażenie

    recepcja, restauracja, lobby bar, taras, sale konferencyjne (od 40 do 220 os.), winda, przechowalnia sprzętu sportowego, wypożyczalnia sprzętu sportowego (za opłatą), kantor, parking (za opłatą ok. 6 euro/dzień). Obiekt posiada 11 pięter

    Internet

    tak (Wi-Fi - gratis)

    Karty kredytowe

    tak (Visa, Mastercard)

    Sport i relaks

    centrum wellness (czynne w godz. 07.00-12.00 i 14.00-21.30, gratis przy pobytach 7 dniowych) - basen (ok. 6 m x 10 m), hydromasaż, siłownia., 10% zniżki na korzystanie z płatnej strefy m. in. sauny, kriokomora, solarium, masaże oraz pakiety fitness (dodatkowo płatne na miejscu). Sala gier i zabaw dla dzieci, sala bilardowa (za opłatą)

    Pokoje

    hotel dysponuje pokojami 207 pokojami, w tym m.in. w typie STANDARD - (ok. 22 m2) dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. Łazienka z WC, suszarka do włosów; TV sat, telefon, balkon; pokoje w typie ECONOMY - (ok. 22 m2) dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. Łazienka z WC, suszarka do włosów; telefon, TV sat, bez balkonu.

    Wyżywienie

    śniadanie w formie bufetu oraz 3 daniowe ciepłe kolacje podawane przez kelnera Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Na zapytanie menu dla dzieci i menu bezglutenowe

    Pieski

    na zapytanie (za opłatą, ok. 10 euro/dzień)

    Kategoria lokalna

    ****

    Kolacja Wigilijna

    w cenie

    Kolacja Sylwestrowa

    w cenie

    Świadczenia

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka czeskiego kontrahenta

    Uwaga

    Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

    Obowiązkowo płatne na miejscu

    taksa klimatyczna 0,6 euro/os./dzień

    Zakwaterowanie

    przyjazd - od godz. 14.00, wyjazd - do godz. 10.00

    Autokar

    nie

    Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

    przy dwóch osobach pełnopłatnych, jedno dziecko do 11,9 lat - gratis, powyżej 12 lat - zniżki wg cen w systemie, ok. 25%. W pokoju Standard oraz Economy istnieje możliwość zakwaterowania max. 3 osób (wliczając niemowlęta). Dopłata do pokoju jednoosobowego - 455 zł/tydzień. (na zapytanie). Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

    Oferta Free Ski

    nie

    Promocja

    Oferta 7=6 w terminach 01-21.12.2018 i 02.01-01.04.2019. Oferta Early Booking - zniżka 10% na rezerwacje potwierdzone do 45 dni przed przyjazdem. Ceny w systemie i na stronie uwzględniają promocje


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

    Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


    Nekera

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    CZECHY

    Położenie

    przepiękne, spokojne, na niewielkim zboczu, powyżej centrum miejscowości Szpindlerowy Młyn, w dzielnicy Labska. Do centrum ok. 2 km. 

    Wyposażenie

    hotel oferuje 197 pokoi. Do dyspozycji Gości: rozległy hol powitalny z recepcją, 4 windy, restauracja bufetowa, restauracja a la carte, lobby bar, czytelnia. 

    Dostęp do internetu

    Wi-Fi na terenie całego hotelu gratis. 

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe: wyposażone w TV-sat, telefon, sejf, balkon, łazienkę z prysznicem, WC, suszarkę. Pokoje jednoosobowe. Pokoje rodzinne: dwa pomieszczenia sypialne, 1 łazienka, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci. Przy maksymalnym obłożeniu w pokojach nie ma mozliwości zakwaterowania infanta. Opcja: dostawka i łóżeczko dla infanta nie jest możliwa. 

    Sport i wellness

    bezpłatnie codziennie w godz. 7-12:00 oraz 14-21:30 basen kryty, whirlpool, siłownia. Za opłatą: tenis stołowy, bilard, wynajem rowerów, nordic walking, strefa wellnes (sauny, różnorodne masaże, solarium, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało). 

    Dzieci

    pokój gier i zabaw, menu dla dzieci w restauracji, kącik internetowy. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą.  

    Wyżywienie

     z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. 

    Kategoria Nekera

    4 gwiazdki, kategoria lokalna: 4 gwiazdki.

    Parking

    za opłatą 6 EUR / dzień.

    Zwierzęta domowe

    za opłatą: 10 EUR / dzień (wymagane wcześniejsze zgłoszenie)

    Opłata klimatyczna

    0,85 EUR os./dzień, płatna na miejscu w hotelu. 

    Cena zawiera

    Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta.W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba).W zależności od linii lotniczej dopłata waha się od 0 do ok 500 zł/bagaż. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), A3 (Aegean), LO (Lot).


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Clarion Hotel Spindleruv Mlyn

    Kategoria

    ****

    Miejscowość

    Spindleruv Mlyn

    Region

    Karkonosze

    Kod

    PRG25002 FH

    Liczba pokoi

    197

    Zalety

    Bezpośrednio przy wyciągu.

    Położenie

    Cicho położony, na skraju miejscowości, w dzielnicy Labska, niedaleko tamy, ok. 2 km do centrum.Do dworca kolejowego Vrchlabi ok. 15 km.

    Opis

    Nowoczesny i komfortowy hotel ze sportową atmosferą i międzynarodową klientelą. Jadalnia, bar w lobby, WLAN (w cenie), winda, parking (za opłatą).

    Wyżywienie

    Rezerwacja ze śniadaniem (G) lub 2 posiłkami dziennie (H). Śniadanie w formie bufetu, kolacja w formie bufetu lub menu.

    Zakwaterowanie (pokoje)

    Przyjemnie urządzone pokoje dla niepalących, z prysznicem/WC, suszarką do włosów, tel, TV, WLAN, niektóre z oddzielnymi łóżkami.

    Pokój typ 1

    DH / EH = Pokój 2-osobowy ekonomiczny. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 2

    DU / EU = Pokój 2-osobowy, dodatkowo z balkonem. Również do samodzielnego wykorzystania.

    Pokój typ 3

    FU = zakwaterowanie dla rodzin, składa się z 2 oddzielnych pokoi 2-osobowych położonych obok siebie lub naprzeciwko (bez drzwi łączących), dla max. 2 dorosłych i 2 dzieci do 11 lat, z balkonem.

    Sport, rozrywka, wellness

    Za opłatą - strefa wellness z basenem krytym, jacuzzi, łaźnia parowa, sauna fińska, masaże, siłownia, bilard.

    Dla dzieci

    Pokój zabaw, plac zabaw.

    Dla aktywnych

    Wyciąg krzesełkowy ok. 100 m, rejon narciarski Hromovka ok. 1 km, trasy biegowe ok. 25 km, regiony narciarskie Svaty Petr i Medvedin ok. 3 km, skibus, przystanek 100 m. Wypożyczalnia nart, szkoła narciarska, przechowalnia sprzętu narciarskiego.

    Warto wiedzieć

    Wymagane opony zimowe / łańcuchy śnieżne. Sezonowo dodatkowe świadczenia w cenie.

    Pies

    ok.10 EUR/dzień (TIER)

    Parking / Garaż

    Parking ok. 6 EUR/dzień

    Taxa klimatyczna

    Do zapłaty na miejscu, ok. 0,50 - 2 EUR/osoba/noc.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    AH200202


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Ski Sun

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    **** Czechy/Karkonosze

    DLA NARCIARZY

    Wyciąg: bezpośrednio obok stoku Labská, ok. 100 m  Svaty Petr, Medvedin ok. 2 km. Trasa biegowa: ok. 1 km. Skibus: ok. 300 m miejski przystanek skibus przy hotelu Nico. Szkółka narciarska: w hotelu. Narciarnia: w hotelu. 

    ATUTY

    W terminie 1.11-30.11: bezpłatny wstęp na basen i whirlpool w godz. 7-12:00 i 14-21:30 20% zniżki na zabiegi wellness przy pobycie min. 5 nocy bezpłatny wstęp do saun w godz. 14-21:30 (wymagane zgłoszenie) W terminie 1.12-4.04: bezpłatny wstęp na basen i whirlpool w godz. 7-12:00. Przy pobycie min. 7 nocy dodatkowo w godz. 14-21:30. 10% zniżki na zabiegi wellness

    POŁOŻENIE

    na samej granicy Karkonoskiego Parku Narodowego i niedaleko od Zapory Łabskiej. W przepięknej lokalizacji w Spindlerwoym Młynie w dzielnicy Labska, do centrum ok. 2 km. Położony na wysokości 880 m n.p.m.  

    HOTEL

    hotel oferuje 191 pokoi,  recepcja 24h, lobby bar,  restauracja, a la carte restauracja, 4 windy,  WiFi w cenie, hotel dla niepalących. Przy hotelu bankomat.

    KATEGORIA LOKALNA

    4 gwiazdki.

    POKOJE

    TV sat., sejf, telefon,  sprzęt do parzenia kawy i herbaty, łazienka z prysznicem, suszarka, kosmetyki, WC. ST2A: pokój 2-os. standard (ok. 22 m kw.) z balkonem. Dwa łóżka oddzielnie lub złączone. Możliwość dostawki lub łóżeczka dla dziecka. Dla 2 os. i 1 dziecka, lub 3 os. ST2S: pokój 2-os. promocyjny. Wyposażony jak 2A. Bez balkonu.

    WYŻYWIENIE

    ze śniadaniem lub z dwoma posiłkami. Bufet śniadaniowy, wieczorem wybór 3-daniowego menu lub bufet (w zależności od obłożenia hotelu). Święta/ Sylwester: menu bożonarodze­niowe i sylwestrowe w cenie.

    WELLNESS

    za opłatą: basen (najgłębsze miejsce w basenie ma 1,5 m głębokości, wymiary basenu ok. 6x12 m, a temperatura wody wynosi 27°C) i whirlpool (36°C) Basen i whirlpool do południa w cenie. Sauna fińska, sauna na podczerwień oraz rzymskie tradycyjne łaźnie parowe. Za opłatą siłownia (do południa w cenie),

    SPORT I ROZRYWKA

    bilard, tenis stołowy.

    DZIECI

    pokój zabaw, czytelnia, maskotka hotelowa, programy animacyjne. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat gratis.

    PARKOWANIE

    ok. 6 EUR/dzień.

    ZWIERZĘ DOMOWE

    ok. 10-16 EUR/dzień (w zależności od terminu pobytu).

    OPŁATA KLIMATYCZNA

    ok. 21 do 50 CZK w zależności od terminu.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Czech?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Czechy, Czechy

    Ski info

    Wyciąg: ok. 100 m (3-os. kanapa Labska), ok. 2 km (Svaty Petr i Medvedin)Zjazd na nartach możliwy pod obiekt (w zależności od warunków śniegowych)Trasa biegowa: ok. 500 mSkibus: przy hoteluSzkółka narciarska: w hoteluWypoż. sprzętu: w hoteluNarciarnia: w hotelu

    Położenie

    spokojne, w dzielnicy Labska. Do centrum ok. 2 km.

    Wyposażenie

    cieszący się dużą popularnością hotel z 207 pokojami i sportową atmosferą. Obszerny hol z recepcją, lobby-bar, restauracja a la carte z lokalnymi specjałami, restauracja/sala śniadaniowa, 4 windy.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie (A)

    z prysznicem, WC, tel., TV sat., suszarką, sejfem i balkonem.A1A/B1A: pokój 2-os. A2B/B2B: pokój 2-os. A4A/B4A: 2 pokoje 2-os. obok lub naprzeciw.A4B/B4B: 2 pokoje 2-os. połączone drzwiami (ok. 44 m kw). A2S/B2S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny, z prysznicem i WC, bez balkonu.

    Dzieci

    pokój zabaw.

    Wellness

    strefa relaksacyjna oferuje za opłatą: kryty basen (12 x 6 m), rozmaite sauny, jacuzzi, masaże, siłownię i zabiegi pielęgnacyjne.

    Wyżywienie

    oferta A z 2 posiłkami, oferta B ze śniadaniem. Bufet śniadaniowy i kolacyjny. Po południu przekąska (zupa, kawa, herbata). 22.12-16.03 tylko 2 posiłki!

    Święta/Sylwester

    24.12 kolacja bożonarodzeniowa z muzyką na żywo. Sylwester- impreza sylwestrowa z programem.

    Zniżki (A)

    A1A/B1A: 1 dorosły + 1-2 dzieci (2-5 lat): 100%, (6-11 lat): 50% na dostawce. A2B/A2S/B2B/B2S: 2 dorosłych + 1 dziecko (2-11 lat): 100%, (od 12 lat): 30% na dostawce. A4A/A4B/B4A/B4B: 2 dorosłych + 2 dzieci (2-5 lat): 100%, (6-11 lat): 50%.

    Parkowanie

    parking ok. 6 EUR/dzień.

    Zwierzę domowe

    ok. 10 EUR/dzień.

    Dni gratis (A)

    5 = 4: 1.12-14.12, 4.01-21.03 (przyjazd w niedz.).7 = 6: 1.12-13.12, 4.01-24.03.

    Wcześniej = taniej (A)

    10% zniżki przy rez. do 45 dni przed przyjazdem.

    N Plus

    codziennie w godz. 7-12:00 wstęp na basen, jacuzzi, siłownię w cenie. Przy pobycie min. 7 nocy dodatkowo siłownia 14-22:00 w cenie. 10% zniżki na zabiegi pielęgnacyjne.

    Plus (AUTO)

    Specjalny pakiet: pokój C2B (min. 4 noce, nie dot. terminu 1.02-29.02).-parking przy hotelu gratis.-codziennie bez opłaty: basen, whirlpool w godz. 7-12:00 i 14-21:30, sauna w godz. 15-17:00, siłownia w godz. 7-22:00.-1 x na pobyt/os. pełnopłatna 30 min. masażu karku-1 x karta Spindlcard/os. pełnopłatna w cenie


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu CLARION (Spindleruv Mlyn)
    Polecamy Hotele w Harrachov (Czechy)

    Opinie o Hotelu CLARION (Spindleruv Mlyn)

    CLARION (Spindleruv Mlyn) - możliwości zakwaterowania:

    economy 2/3
    standard 2/3 balkon
    family 2+3
    Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou a balkonem
    Dvoulůžkový pokoj s balkonem
    pokoj 2-osobowy + dostawka
    Rodinný pokoj - 2 nepropojené pokoje
    Doppelzimmer zur Alleinut
    pokoj 2 osobowy
    Doppelzimmer Single mit K
    DZ Alleinnutzung oder Sin
    2 Doppelzimmer mit Balkon

    CLARION (Spindleruv Mlyn) - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel CLARION (Spindleruv Mlyn)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00


    • ŚPIESZ SIĘ!Zostały ostatnie
      wolne miejsca
    • Zobacz opinie