cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
  • Hotel Grand Hyatt Dubai, Dubaj
1 / 24
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
07.10 - 09.10
już od 665 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.09 - 26.09
już od 584 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Grand Hyatt Dubai
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Grand Hyatt Dubai
star 5

Emiraty Arabskie: Dubaj
Ocena hotelu Grand Hyatt Dubai:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grand Hyatt Dubai:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 października 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 września 2023

Hotel Grand Hyatt Dubai w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w pobliżu sklepów, restauracji, stacji metra, a także kilka minut jazdy od centrum handlowego Dubai Mall i wieżowca Burj Khalifa
  • ok. 16 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska Ras al Khaimah ok. 140 min

polozenie

  • w pobliżu sklepów, restauracji, stacji metra, a także kilka minut jazdy od centrum handlowego Dubai Mall i wieżowca Burj Khalifa
  • ok. 16 km od plaży
  • czas dojazdu z lotniska Ras al Khaimah ok. 140 min

plaza

  • ok. 15 min jazdy od najbliższej plaży Kite Beach
  • ręczniki
  • transfer busem w cenie

Wyposażenie

  • 3 budynki
  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji
  • parking
  • sklep
  • jubiler
  • fryzjer
  • pralnia: za opłatą
  • sale konferencyjne
  • lekarz
  • bankomat
  • usługi konsjerża

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

682

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • podatek turystyczny płatny na miejscu 20 AED/pokój/noc
  • depozyt płatny na miejscu 200 AED/pokój/noc
  • hotel po całkowitym remoncie w 2017 r.
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 4
  • basen zewnętrzny
  • brodzik 
  • basen dla dzieci ze zjeżdżalnią
  • basen kryty: 20-metrowy, z regulowaną temperaturą
  • Dla dzieci

    • basen dla dzieci
    • basen dla dzieci ze zjeżdżalnią
    • miniklub dla dzieci: 4-12 lat
    • opieka nad dziećmi: za opłatą
    • łóżeczko dziecięce: w cenie, na zapytanie
    • plac zabaw
    • pokój zabaw: 0-12 lat

    Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia
    • strefa spa Ahasees Spa & Club: 16+
    • sauna parowa
    • biosauna
    Płatne
    • masaże
    • zabiegi kosmetyczne 
    • 2 korty tenisowe: oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu

    Pokoje

    Pokój 2-osobowy Creek Room DZX4
    • 1-4 os.
    • ok. 44 m2
    • widok na rzekę lub basen
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • przy zakwaterowaniu 2+2 (2 dorosłych, 2 dzieci) dostępne 2 dostawki lub 2 łóżka typu queen size, przy zakwaterowaniu 3+1 dostępna dostawka
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • suszarka do ubrań
    • wanna
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki
    • kapcie
    Pokój 2-osobowy Club Room DZX6
    • 1-3 os.
    • ok. 39 m2
    • widok na miasto
    • w budynku głównym
    • łóżko 2-osobowe
    • dostawka
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • sejf: w cenie
    • sofa
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • wanna
    • prysznic
    • oddzielne WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki
    • kapcie
    • Club Service: śniadanie kontynentalne, przekąski przez cały dzień, bar kanapkami wieczorem - w cenie w Grand Club Lounge, zakwaterowanie i wykwaterowanie w Grand Club Lounge, wczesne zakwaterowanie (od 09.00), późne zakwaterowanie (do 16.00) – w miarę dostępności, korzystanie z sali konferencyjnej w cenie, pralnia ekspresowa bez dodatkowej opłaty
    Pokój 2-osobowy Grand Room DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 39 m2
    • widok na miasto
    • w budynku głównym
    • łóżko typu king size
    • dostawka
    • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • czajnik
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV sat.
    • sejf: w cenie
    • minibar: za opłatą
    • telefon
    • żelazko
    • deska do prasowania
    • wanna
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • szlafroki
    • kapcie

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu lub dania serwowane bez możliwości wyboru z menu
    • kolacja: w formie bufetu lub dania serwowane bez możliwości wyboru z menu 
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane napoje alkoholowe
    • wybrane napoje do posiłków
    Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu
    • do wyboru obiad lub kolacja: w formie bufetu lub dania serwowane bez możliwości wyboru z menu
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • restauracje: 10
  • główna restauracja „The Collective": rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, dania z grilla, menu dla niemowląt, żywność organiczna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dania wegańskie, bufet, wybór z menu, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Andiamo!": rodzaje kuchni: włoska, dania z grilla, żywność organiczna, dania dietetyczne, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, dania wegańskie, a la carte, wybór z menu, stałe menu, show cooking, za opłatą, codziennie, z tarasem, strefa dla palących
  • restauracja „Awtar": 21+, rodzaje kuchni: regionalna, żywność organiczna, potrawy bezglutenowe, dania wegetariańskie, a la carte, stałe menu, za opłatą, codziennie, z tarasem
  • restauracja „Peppercrab": rodzaje kuchni: azjatycka, orientalna, ryby/owoce morza, menu dla niemowląt, żywność organiczna, dania dietetyczne, potrawy bezglutenowe, a la carte, stałe menu, show cooking, za opłatą, z tarasem
  • restauracja „WOX": rodzaje kuchni: azjatycka, chińska, wietnamska, ryby/owoce morza, żywność organiczna, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, a la carte, show cooking, za opłatą, codziennie
  • restauracja „Sushi": rodzaje kuchni: azjatycka, japońska, sushi, żywność organiczna, dania dietetyczne, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, a la carte, stałe menu, show cooking, za opłatą, codziennie
  • restauracja „Poolside": rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania z grilla, menu dla niemowląt, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, a la carte, show cooking, za opłatą, codziennie, z tarasem, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Panini": rodzaje kuchni: włoska, żywność organiczna, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, dania wegańskie, a la carte, wybór z menu, show cooking, za opłatą, codziennie
  • restauracja „IZ": rodzaje kuchni: orientalna, dania z grilla, żywność organiczna, dania wegetariańskie, a la carte, stałe menu, show cooking, za opłatą, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja Manhattan Grill: rodzaje kuchni: nowojorska

  • bary i inne: 3
  • lobby bar Al Nakheel
  • jazz bar Cooz
  • bar z winami włoskimi Vinoteca

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zjednoczone Emiraty Arabskie /

    Opis oferty:

    Elegancki, miejski hotel górujący majestatycznie nad brzegiem historycznej zatoki, z widokiem na wspaniałą panoramę Dubaju. Jeśli chcesz zwiedzić to imponujące rozmachem miasto i jednocześnie odpocząć w komfortowych warunkach, to ten hotel jest właśnie dla Ciebie! Zachwyca nie tylko ciekawą architekturą, ale również stylowymi wnętrzami i pięknie zaaranżowanymi basenami z tarasami do opalania, otoczonymi bujnym, zielonym ogrodem. Lubisz wypoczywać w ruchu? Na miejscu są korty tenisowe i wiele innych, sportowych aktywności. To będą udane wakacje!

    POŁOŻENIE:

    w DUBAJU, w dzielnicy Bur Dubai, przy tętniącej życiem ulicy Sheikh Zayed Road, ok. 450 m od restauracji i barów, ok. 8 km od Dubai Mall; ok. 60 km od lotniska w Dubaju.

    PLAŻA:

    La Mer, publiczna, piaszczysta, ok. 20 km od hotelu, dojazd bezpłatnym, hotelowym busem.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, nowoczesny, odnowiony w 2017 r., 682 pokoje, 3 budynki, winda, przestronne lobby, całodobowa recepcja, 9 restauracji: główna Awtar - dania w formie bufetu, kuchnia śródziemnomorska, 8 restauracji á la carte: Andiamo i Panini - kuchnia włoska, iZ - kuchnia indyjska, Manhattan Grill - dania z grilla, Sushi, Wox - kuchnia azjatycka, The Collective By Market Cafe - kuchnia międzynarodowa, 4 bary, w tym przy basenie; sklep z upominkami; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: usługa konsjerża, opiekunka do dziecka, fryzjer, salon piękności, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci - sofa), ok. 39 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna i prysznic, wc; suszarka, szlafroki), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, zestaw do kawy/herbaty, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem.

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny, w tym jeden ze zjeżdżalnią dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, basen kryty; siłownia, centrum fitness; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat); za opłatą: centrum spa.

    KONTAKT:

    00971/43171234, www.hyatt.com 

    GRATIS:

    Wi-Fibus na plażę 


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Dubai Jeden z najnowocześniejszych i najbardziej luksusowych hoteli w Dubaju, znajduje się w spokojnej dzielnicy Bur Dubai, w pobliżu meczetu i muzeów, stacji metra, dzielnicy finansowej i rozrywkowej oraz takich atrakcji, jak centrum handlowe Dubai Mall i taras widokowy Burdż Chalifa. 750 m od hotelu znajduje się delfinarium, które zapewni niezapomniane przeżycie ze świata niesamowitych zwierząt. Do zalet hotelu należy doskonała i różnorodna kuchnia, eleganckie wnętrza, kompleks basenów oraz bogate zaplecze sportowo - rekreacyjne. Hotel wyróżniony został certyfikatem doskonałości na portalu TripAdvisor.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    opis hotelu

    Pięciogwiazdkowy hotel, luksusowy i bardzo elegancko urządzony. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, przestronne lobby, 4 baseny (1 kryty), 14 restauracji, 6 barów, room service (24h), pralnia (płatna), 11 sal konferencyjnych mieszczących do 1500 uczestników, sklepy, kantor, wypożyczalnia limuzyn, parking, bezpłatny serwis na plażę (ok. 15 km). Codziennie z i do hotelu kursuje bus do parku tematycznego DUBAI PARK&RESORT.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    pokoje

    Wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (wanna, prysznic, WC, suszarka do włosów), TV, telefon, mini bar, sejf. Typy pokoi: pokoje standardowe Grand , pokoje Grand Club (łazienka wyłożona marmurem) , pokoje Grand Deluxe (łazienka wyłożona marmurem, widok na zatokę) , pokoje Grand Suite (łazienka wyłożona marmurem, widok na zatokę, zestaw do kawy, bezpłatny Internet, żelazko i deska do prasownia, kosz owoców na powitanie)

    Wyżywienie

    14 restauracji, bary: Vinoteca - bar z włoskimi winami i lekkimi przekąskami, Al Nakheel Lounge - bar z napojami bezalkoholowymi i alkoholowymi i lekkimi przekąskami, Cooz - bar oferujący napoje i cygara, Poolside Restaurant - bar przy basenie z napojami, świeżymi przekąskami i sziszą, Panini - bar oferujący duży wybór kaw i włoskich przekąsek, The Living Room - pub serwujący napoje

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie i obiadokolację Restauracje a la carte - płatne.owoce morza i ryby "Grand Seafood Buffet", arabska "Awatar", amerykańska "Manhattan Grill", włoska "Andiamo", międzynarodowa "The Collective", kraby i owoce morza "Peppercrab", hinduska "Iz", azjatycka "Wox", japońska "Sushi". Goście pokoi Grand i Creek mogą bezpłatnie zjeść śniadania w restauracji The Collective

    z myślą o dzieciach

    mini klub dla dzieci w wieku 5-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna

    w cenie

    Al Nakheel Lounge - muzyka na żywo, Awatar - pokazy tańca brzucha, Cooz Bar - muzyka na żywo (gitara basowa i pianino), The Living Room - muszka międzynarodowa grana przez zespół Music Unlimited, ścieżka do jogging'u

    płatne

    centrum SPA Ahasees, salon piękności, centrum fitness , korty tenisowe, pole golfowe (Emirates Golf Club i Dubai Creek Golf & Yacht)

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:22

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Tenis Golf

    Sale konferencyjne

    Parking


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5 Zjednoczone Emiraty Arabskie/Dubaj

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. EximTours  5* Kat. lokalna 5*  

    Położenie

    - Dubaj, - ok. 2 km do centrum handlowego Emirates Mall" - ok. 8 km do Deia City - ok. 10 km do centrum - ok. 10 km do Dubai Mall, słynnych tańczących fontann i najwyższego budynku świata Burj Khalifa" - ok. 12 km do plaży Jumeirah - ok. 30 km do Dubai Marina - ok. 45 km do lotniska Al Maktoum International Airport (DWC) 

    Plaża

    - piaszczysta,  publiczna - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Double Grand CityView - ok. 39 m2 - klimatyzacja - TV-SAT, telefon, - Internet Wi-Fi , sejf, mini lodówka minibar (płatny wg. spożycia) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów), szlafrok, kapcie - zestaw do przygotowania kawy/herbaty - żelazko, deska do prasowania - widok na miasto

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatnie: - 3 baseny zewnętrzne, - basen kryty   - leżaki i parasole przy basenie - sala fitness/siłownia Płatne: - strefa Spa (płatna), od 16 roku życia - masaże i zabiegi - sauna parowa, wanna z hydromasażem

    Dla dzieci

    - miniklub dla dzieci (4-12 lat) - 2 baseny (jeden ze zjeżdżalnią) - plac zabaw - opiekunka dla dzieci (na zapytanie, płatna)

    Wyżywienie

    Bed&Brekfast (BB) - śniadanie w formie bufetu  w restauracji głównej Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w restauracji głównej. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w restauracji głównej. Napoje do obiadu i kolacji dodatkowo płatne.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna, kuchnia międzynarodowa - 9 restauracji  a'la carte, kuchnia azjatycka, włoska, regionalna, międzynarodowa (płatna) - 3 bary

    Dodatkowe informacje

    - 682 pokoje - 3 budynki - 16 pięter   - recepcja - lobby - pralnia (płatna) - parking - sejf hotelowy - sklep - jubiler - Internet Wi-Fi   - sale konferencyjne - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express - https://www.hyatt.com/en-US/hotel/united-arab-emirates/grand-hyatt-dubai/dxbgh

    Cena

    .

    Bagaż

    Warszawa (Emirates) Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56x45x25) oraz bagaż rejestrowany 20-30kg (w zależności od taryfy) Kraków (Fly Dubai) Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56x45x25) oraz bagaż rejestrowany 20kg Katowice (WizzAir) Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 106zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 390 PLN (wyloty od 01.11 - 30.11 i od 15.01 - 31.03); 445 PLN (01.12-12.01) - 32 kg - 560 PLN (wyloty od 01.11 - 30.11 i od 15.01 - 31.03); 640 PLN (01.12-12.01) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

    Opieka rezydenta

    Klienci wylatujący z Warszawy i Krakowa są objęci opieką polskojęzycznych rezydentek, u których mogą zarezerwować wycieczki fakultatywne (odbywają się w języku angielskim lub polskim w przypadku uzbierania się większej grupy). Wyjątkiem są hotele Bin Majid Beach Hotel i Smartline Ras Al Khaimah Resort, w przypadku tych hoteli Klienci są objęci opieką rezydentki Exim Czechy & Słowacja, komunikacja w języku słowackim lub angielskim, możliwość zarezerwowania wycieczek fakultatywnych (w przypadku uzbierania się grupy od 6 osób będą się odbywały w języku polskim). Klienci wylatujący z Katowic są objęci anglojęzyczną obsługą przedstawiciela kontrahenta.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Nekera

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    ZJEDNOCZONE_EMIRATY_ARABSKIE

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 2003. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 674 pokoi. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się sejf i bankomat. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, usługi tłumaczeniowe, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.Zakwaterowanie: Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko typu king size. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. W pokojach znajdziecie Państwo ponadto obuwie domowe oraz prasę. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Hotel oferuje pokoje dla niepalących i pokoje dla palących.Sport i wypoczynek: Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Podróżnym pragnącym zachować formę również w czasie urlopu polecamy tenisa ziemnego oraz golfa za dodatkową opłatą. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, squasha, jogę i aerobik. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, łaźnię parową, salon piękności, zabiegi masażu i anti-ging, jak również za dodatkową opłatą saunę. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i night-club.Wyżywienie: Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe.Akceptowane karty kredytowe: W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.Uwagi dodatkowe: Opis zewnętrznyCena zawiera: Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta.W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba).W zależności od linii lotniczej dopłata waha się od 0 do ok 500 zł/bagaż. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), A3 (Aegean), LO (Lot).TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    w DUBAJU, w dzielnicy Bur Dubai, przy tętniącej życiem ulicy Sheikh Zayed Road, ok. 450 m od restauracji i barów, ok. 8 km od Dubai Mall; ok. 60 km od lotniska w Dubaju.Klub golfowy i jachtowy Dubai Creek Golf & Yachtclub oddalony jest o niecałe 2 km. Dojazd do wieżowca Burdż Chalifa i centrum handlowego Dubai Mall zajmuje 15 minut. Do centrum handlowego Wafi można dojść w zaledwie 15 minut. Obiekt zapewnia bezpłatny transfer.

    PLAŻA

    La Mer, publiczna, piaszczysta, ok. 20 km od hotelu, dojazd bezpłatnym, hotelowym busem.

    HOTEL

    kategoria lokalna 5* Nowoczesny, odnowiony w 2017 r., 682 pokoje, 3 budynki, winda. Hotel odznaczony nagroda Travellers' Choice 2021, która przyznawana jest obiektom, które stale zbierają świetne recenzje i należą do najlepszych 10% obiektów na stronie Tripadvisor. Hotel Grand Hyatt Dubai, usytuowany w pobliżu tętniącej życiem ulicy Sheikh Zayed Road, mieści się na terenie pięknego ogrodu krajobrazowego z 1 krytym basenem oraz 3 odkrytymi basenami. Na miejscu znajduje się też 13 lokali gastronomicznych i rozrywkowych. Obiekt oferuje również spa, w którym wykonywane są rozmaite zabiegi.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    przestronne lobby, całodobowa recepcja, 9 restauracji: główna Awtar - dania w formie bufetu, kuchnia śródziemnomorska, 8 restauracji la carte: Andiamo i Panini - kuchnia włoska, iZ - kuchnia indyjska, Manhattan Grill - dania z grilla, Sushi, Wox - kuchnia azjatycka, The Collective By Market Cafe - kuchnia międzynarodowa, 4 bary, w tym przy basenie; sklep z upominkami; bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: usługa konsjerża, opiekunka do dziecka, fryzjer, salon piękności, pralnia. 

    SPORT I REKREACJA

    3 baseny, w tym jeden ze zjeżdżalnią dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki, basen kryty; siłownia, centrum fitness; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat); za opłatą: centrum spa.W wolnej chwili warto poopalać się na terenie dużego kompleksu basenów, skorzystać z krytego basenu lub poćwiczyć w nowoczesnym centrum fitness. Na miejscu znajduje się ponadto atrium z tropikalnym ogrodem ze strumieniami i mostkami.Podczas pobytu można także odprężyć się w wyjątkowym spa Ahasees, które obejmuje łaźnię parową, saunę, wannę z hydromasażem, 9 gabinetów zabiegowych oraz salon pielęgnacji paznokci.

    ZAKWATEROWANIE

    standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej lub 2 dzieci - sofa), ok. 39 m, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna i prysznic, wc; suszarka, szlafroki), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, zestaw do kawy/herbaty, sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem.Wszystkie pokoje i apartamenty typu suite są luksusowo urządzone w tradycyjnym arabskim stylu. Wyposażenie obejmuje minibar oraz telewizor z płaskim ekranem. Do dyspozycji Gości jest też bezpłatne WiFi. W każdym pokoju i apartamencie znajduje się ponadto luksusowa łazienka wyłożona marmurem, w której zapewniono szlafroki, zestaw ekskluzywnych kosmetyków oraz wannę z hydromasażem. Obsługa pokoju dostępna jest przez całą dobę, 7 dni w tygodniu.

    WYŻYWIENIE

    BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji za opłatą.  FB - śniadania, obiady i obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji za opłatą. ALL INCLUSIVE - śniadania, obiady i obiadokolacje w formie bufetu, przekąski w ciagu dnia. Nielimitowane napoje bezalkoholowe, kawa, herbata, napoje alkoholowe serowane w określonych godzinach w wybranych barach i restauracjach. Zaplecze gastronomiczne hotelu Grand Hyatt obejmuje między innymi restauracje serwujące dania kuchni indyjskiej, japońskiej i singapurskiej. Posiłki podawane są na tarasach, z których roztacza się widok na teren hotelu. Dzięki otwartym kuchniom Goście mogą obserwować pracę kucharzy.

    INFORMACJE DODATKOWE

    akceptowane karty kredytowe: Visa i MasterCard.  www.hyatt.com 

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, bagaż (limit bagażu według oferty przewożnika), wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego przedstawiciela, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera -  dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.) , wycieczek fakultatywnych.Taxa klimatyczna pobierana jest od Klientów przy zakwaterowaniu lub wykwaterowaniu w hotelach. Opłata pobierana jest za pokój/za noc i uzależniona jest od standardu hotelu:: 5* - 20 AED, 4* - 15 AED, 3*/2* - 10 AED.Hotele w Emiratach Arabskich pobierają zwrotny depozyt podczas meldowania się w hotelu. Depozyt ten wynosi ok. 300-600 AED za pokój w zależności od hotelu i może być zabezpieczony przez Gości kartą kredytową lub gotówką. Jest on pobierany jako zabezpieczenie na pokrycie kosztów dodatkowych podczas pobytu (tj. mini bar, internet etc.) i rozliczany w dniu wykwaterowania. Goście mogą poprosić o nie pobieranie depozytu i jednoczesne zamknięcie lub opróżnienie hotelowego mini baru.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy, nie może zawierać stempli izraelskich.Pasażerowie podrózujący z paszportm ukraińskim mogą zakupić wizę po przylocie do Emiratów.

    COVID-19

    Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji https://www.strazgraniczna.pl/UWAGA!!Wszyscy pasażerowie podróżujący do Dubaju z dowolnego punktu wylotu (w tym z krajów GCC) muszą mieć ze sobą zaświadczenie o ujemnym wyniku testu PCR na obecność COVID-19 wykonanego nie wcześniej niż 72 godziny przed wylotem. Zaświadczenie musi dotyczyć testu przeprowadzanego metodą reakcji łańcuchowej polimerazy (PCR). Zaświadczenia dotyczące innych testów, w tym testu metodą przeciwciał oraz zestawów do wykonania w domu, nie są akceptowane w Dubaju. Aby się odprawić, podróżni muszą mieć ze sobą oficjalne, wydrukowane zaświadczenie w języku angielskim lub arabskim - wiadomości SMS i elektroniczne dokumenty nie są akceptowane. Zaświadczenia w innych językach są akceptowane, jeśli mogą być zatwierdzone w porcie wylotu.Uwaga! Pasażerowie przylatujący z Polski będą musieli poddać się kolejnemu testowi PCR na obecność COVID-19 po przylocie do Międzynarodowego Portu Lotniczego w Dubaju (test po przylocie jest bezpłatny) Dzieci poniżej 12. roku życia i pasażerowie ze średnim lub zaawansowanym stopniem niepełnosprawności nie muszą poddawać się testowi PCR na obecność COVID-19. Jednocześnie przypominamy o konieczności zapoznania się przed wylotem z dokładnymi wymogami obowiązującymi w porcie docelowej podróży, gdyż mogą mieć tam zastosowanie szczególne przepisy krajowe: https://www.emirates.com/pl/polish/help/covid-19/travel-requirements-by-destination/?#81338.Wszystkie bilety Emirates wystawione od 1 grudnia 2020 r. do odwołania są automatycznie objęte innowacyjnym ubezpieczeniem turystycznym od wielu ryzyk. Więcej informacji na stronie: https://www.emirates.com/pl/polish/before-you-fly/multi-risk-travel-insurance/ Wszyscy podróżujący po przylocie do Dubaju muszą pobrać aplikację COVID19 - DXB Smart App iOS-AndroidNa Lotnisku Chopina w Warszawie istnieje możliwość wykonania ekspresowych testów PCR przed wylotem z Warszawy - więcej informacji znajdą Państwo pod poniższym linkiem: https://lotnisko-chopina.pl/pl/testy-covid-19.html.Przypominamy również, że odprawa na loty Emirates rozpoczyna się 3 godziny przed rejsem. Prosimy o wszesne przybycie na lotnisko.Przy pobycie do RAS AL KHAIMA Klienci mają możliwość wykonania jednego bezpłatnego testu RT-PCR przed powrotem do Polski na terenie Emiratów. Oferta ważna do 31 marca 2021 r. włącznie. Aby wykonać bezpłatny test, wystarczy przedstawić paszport, bilet lotniczy i potwierdzenie rezerwacji hotelu (na co najmniej 2 noce) na terenie emiratu Ras Al Khaimah w jednej z placówek: RAK Medical Center - Al Hamra Mall (w godzinach 10.00 - 14.00) lub RAK Hospital (otwarty 24/7). Wyniki testów dostępne będą w ciągu 12-24 godzin. Przy podróży lotniczej do Niemiec: wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h a testy PCR, LAMP, TMA 72h przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Ponad to linie lotnicze realizujące loty do Niemiec mogą mieć dodatkowe, indywidalne wymagania,z którymi należy się zapoznać (Wizzair np akceptuje tylko testy PCR). Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Dertour Polska

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    Grand Hyatt Dubai

    Kategoria

    ******

    Miejscowość

    Dubaj

    Region

    Emirat Dubaj

    Kod

    DXB01004 VA

    Liczba pokoi

    674

    Położenie

    W centrum Dubaju, ok. 2 km do Dubai Creek. Do lotniska Dubaj ok. 5 km. Codziennie autobus hotelowy do Kite Beach, raz dziennie (ok. godz. 10 Grand Hyatt Dubai - Kite Beach oraz ok. godz. 15 powrót).

    Opis

    Komfortowo urządzony hotel pierwszej klasy z imponujacą architekturą, pośrodku ładnego, przestronnego parku i kompleksu ogrodowego o pow. ok. 37 ha. 8 restauracji oferujących m.in. dania z grilla oraz kuchni włoskiej i libańskiej, stylowo urządzony Jazz Bar oraz 'Panini', czyli połączenie kawiarni i delikatesów, jeden z największych kompleksów basenowych w mieście, Kids Club (4-12 lat), Poolbar, kryty basen, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, 'Ahasees Soa and Club', WLAN w holu.

    Wyżywienie

    Bufet śniadaniowy. Przy rezerwacji 2 posiłków dziennie (H) dodatkowo obiad lub kolacja w formie menu w restauracji 'The Market Cafe', 'Wox', 'Panini', 'Andiamo' oraz 'IZ'.

    Pokój typ 1

    Grand Room = ok. 39 m kw., elegancko i komfortowo urządzone, łazienka / WC, oddzielny prysznic, suszarka do włosów, szlafroki, kapcie, TV, telefon, WLAN, klimatyzacja, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf.

    Pokój typ 2

    Creek Room = ok. 44 m kw., wyposażenie jak w Grand Room, widok na zatokę.

    Sport, rozrywka, wellness

    Siłownia, 4 korty tenisowe, ścieżka do joggingu.

    Warto wiedzieć

    Więcej w cenie - codziennie woda mineralna na pokój, ceny na dostawce wg aktualnego katalogu. Wskazówka - do ceny dodatkowo naliczana opłata w wysokości 20 AED/pokój/noc.

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z / na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    MK306102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis kontrahenta

    Istnieje transfer między hotelem a lotniskiem (za opłatą). Klimatyzowany aparthotel GRAND HYATT DUBAI wyposażony jest w całodobową recepcję, lobby bar, Wi-Fi, windę, sklep, bankomat, fryzjer, jacuzzi oraz miejsca parkingowe. Ponadto można odpocząć na świeżym powietrzu w ogrodzie. Wewnątrz hotelu można skorzystać z krytego basenu. Dla twoich ubrań jest usługa prania i prasowania. Goście obiektu mogą otrzymać budzenie od personelu hotelu. Na zjazdy i inne spotkania biznesowe hotel oferuje salę konferencyjną z faksem. Jeśli chcesz zwiedzić region wakacyjny, możesz skorzystać z wypożyczalni samochodów w pobliżu hotelu. Palenie jest dozwolone w hotelu. Ze względu na udogodnienia bez barier, takie jak wejścia bez barier, hotel jest również odpowiedni dla osób na wózkach inwalidzkich.Catering O dobre samopoczucie fizyczne dba bar przy basenie.Sport i rekreacja Jeśli chcesz zadbać o kondycję na wakacjach, czeka na Ciebie siłownia. Z kortu tenisowego mogą korzystać również goście hotelowi. Sauna czeka na Ciebie w spa. Hotel oferuje również masaże i zabiegi kosmetyczne. Niemowlęta mogą być opieką w hotelowym klubie dla dzieci. W hotelu dostępna jest usługa opieki nad dziećmi.

    COVID 19

    TEST:  TAKRODZAJ TESTU: RT-PCRTEST DLA DZIECKA: DZIECI DO LAT 12 ZWOLNIONE Z TESTUZWOLNIENIE Z TESTU:  BRAKWYMAGANE DOKUMENTY:  wymagane jest pobranie na smartfon aplikacji mobilnej COVID-19 DXB APP (dostępna w AppStore, Google Play) i zarejestrowanie w niej swoich danychWszyscy podróżujący muszą mieć przy sobie negatywny wynik testu na COVID (PCR) wykonany najwczesniej 72 godzin przed wylotem Zaświadczenie o wyniku testu musi być przedstawione w języku angielskim. Dzieci poniżej 12 roku życia są zwolnione z obowiązku wykonywania testu. .Polskie laboratoria akredytowane przez ministerstwo zdrowia są honorowane podczas przekraczania granic zewnętrznych Emiratów. https://www.gov.pl/web/zdrowie/lista-laboratoriow-covidDokumenty (dla każdego uczestnika podróży): negatywny wynik testu PCR w języku angielskim,  zainstalowane na smartfon aplikacje należy przedstawić obsłudze podczas odprawy na lotnisku.Dodatkowo, od 3 kwietnia pasażerowie przylatujący do Dubaju z Polski będą zobowiązani do poddania się drugiemu, bezpłatnemu testowi PCR na obecność COVID 19 po przylocie do Międzynarodowego Portu Lotniczego w Dubaju. Wynik drugiego testu pasażerowie otrzymają w ciągu maksymalnie 48 godzin. Podrózni oczekują na wynik testu w hotelu.   Do stołecznego emiratu Abu Zabi można wjechać z innych emiratów pod warunkiem posiadania negatywnego wyniku testu (PCR lub laserowego - DPI) na COVID19 otrzymanego w ciągu 48 godzin przed przekroczeniem granicy Emiratu. W przypadku osób, które zamierzają zostać w Abu Zabi na dłużej konieczne są dwa dodatkowe testy w 4. i 8. dniu pobytu (dzień wjazdu liczy się jako 1. dzień pobytu). Przepisy sanitarneObowiązek zasłaniania ust oraz nosa w całej przestrzeni publicznej. Noszenie maseczki jest obowiązkowe także na plaży (wejście na plażę, spacer po plaży)! Maseczkę można zdjąć podczas plażowania oraz kąpieli w morzu.Biorąc pod uwagę dynamikę sytuacji radzimy śledzić informacje na stronach rządowych:https://www.gov.pl/web/dyplomacja/zjednoczone-emiraty-arabskiehttps://www.wam.ae/enhttps://visitabudhabi.ae/en/plan-your-trip/covid-safe-travelhttps://www.mediaoffice.ae/en/Covid-19 

    DOKONANIE REZERWACJI

    Każda rezerwacja wstępna, po potwierdzeniu przez Agenta/Klienta, uzyskuje status "Do potwierdzenia", co oznacza, że Organizator sprawdza dostępność miejsc w hotelu (rodzaj pokoju lub inne składniki zarezerwowane przez Klienta)  i dopiero po sprawdzeniu dostępności nadaje rezerwacji odpowiedni status (Potwierdzona/Anulowana).

    HOTELE REGULACJE I ZMIANY PO COVID 19

    W następstwie pandemii hotele wdrażają regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji, animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania  zmiany zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z wymogami. Zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotele oraz turyści. Obowiązek dostosowania się do reżimu sanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania.Prosimy każdorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.Aktualne wytyczne można również znaleźć na stronie Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób.Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z ograniczeniami w ruchu lotniczym, w przypadku uzasadnionych podejrzeń wystąpienia SARS-CoV-2 z koniecznością pobytu w wyznaczonym przez władze kraju obiekcie lub szpitalu, z trudnościami w powrocie do kraju, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.Ważne: Kienci zobowiązani są do zapoznania się z akutalnymi zasadami i ograniczeniami na: https://www.gov.pl/web/koronawirus/aktualne-zasady-i-ograniczenia

    CENA ZAWIERA/NIE ZAWIERA

    Cena zawiera:- ubezpieczenie (KL, NW, bagaż),- bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i paliwowe, podatek VAT- zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się zazwyczaj w dniu przyjazdu od godz. 14:00-15:00, kończy o godz.12:00),- wyżywienie według wybranej opcji,- bagaż podręczny (zgodnie z warunkami przewozu danej linii lotniczej)- bagaż główny w przypadku przelotów liniami czarterowymi i wybranymi rejsowymi (Fly Dubai, Emirates)- transfer lotnisko-hotel-lotnisko- obsługę anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta.Klienci są pod telefoniczną opieką anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta. Klienci mają możliwość kontaktu w języku polskim pod alarmowym numerem telefonu (szczegółowe informacje podawane są w dokumentach podróży). Oferta pochodząca z dynamicznego pakietowania nie oferuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.UWAGA! PODSTAWA CENY NIE ZAWIERA:- bagażu głównego w przypadku przelotów wybranymi liniami rejsowymi (Wizzair)

    RODZAJ OFERTY-USŁUGI

    1. Oferta jest realizowana w systemie DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu.. 2. Uczestnik imprezy zobowiązany jest do potwierdzenia, u Organizatora lub Agenta, aktualnych godzin lotu 48 h przed wylotem (dotyczy zarówno wylotów jak i powrotów z wakacji). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika.3. Warunki przewozów wybranych przewoźników:WIZZAIR - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia:- usługi Wizz Priority: 1 sztuka bagażu podręcznego - umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie (stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład - oferta jest limitowana)- bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm lub 20 kg o wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm (cena uzależniona jest od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu).FLY DUBAI - cena oferty zawiera bagaż podręczny 7 kg (55x38x20 cm) oraz  bagaż  rejestrowany 20 kg (75x55x35 cm)EMIRATES - cena oferty zawiera bagaż podręczny 7 kg (55x38x20 cm) oraz  bagaż  rejestrowany 20 kg (suma wymimarów - długość+szerokość+głębokość nie może przekroczyć 300 cm)Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlega dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika. Ceny dodatkowych bagaży na każdej linii są aktualizowane w systemie rezerwacyjnym i zależą od wagi, kierunku, terminu lotu. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.4. Klienci zobowiązani są podać właściwe dane Uczestników (imię, nazwisko, data urodzenia, płeć - zgodne z danymi w paszporcie/dowodzie). Po założeniu rezerwacji i potwierdzeniu jej nie ma możliwości bezpłatnej zmiany istotnych danych niezbędnych do zakupienia i wystawienia biletu. 

    Potwierdzenie rezerwacji

    Uwaga! Każda rezerwacja potwierdzona przez Agenta/Klienta - musi zostać dodatkowo potwierdzona przez Organizatora.

    ZEA

    Oferta jest realizowana w systemie dynamicznego pakietowania, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi - prosimy o sprawdzenie limitów bagażowych i warunków przewozu linii lotniczych wybranej oferty.Na miejscu turyści są objęci opieką anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta.Transfer z i na lotnisko odbywa się shuttle busem.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zjednoczone Emiraty Arabskie, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Witamy Grand Hyatt Dubai w Bur Dubai. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to City Centre (3 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada salon, recepcję, lobby, klimatyzację, 6 windy, sklepy i mini market. W 8-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, niemiecku, arabsku i rosyjsku. Mobilność także na urlopie zapewni wypożyczalnia samochodów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji jest basen. W barze przy basenie można delektować się orzeźwiającymi napojami. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: teatr (3 km), sklepy (15 km), linia metra (500 m) i dyskoteka (1 km). W pobliżu hotelu znajdują się informacja turystyczna, przystanek autobusowy, supermarket, bary/restauracje i placówka medyczna. Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik, łazienka przystosowana do korzystania przez osoby na wózkach inwalidzkich i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Oferta rozrywkowa hotelu: teatr, kino i dyskoteka. Hotel posiada garaż i parking dla samochodów. Grand Hyatt Dubai zaprasza nowożeńców, gdzie mogą cieszyć się romantyczną lokalizacją i widokami, romantyczną atmosferą i romantycznymi kolacjami.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje pralnię, serwis pokojowy, sejfy, usługę budzenia, opiekę medyczną, usługi prasowania, concierge i kantor. Rodzinny hotel oferuje usługi opiekunki i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel oferuje salę konferencyjną z następującym wyposażeniem: dostęp do Internetu. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

    Sport i Rozrywka:

    Grand Hyatt Dubai posiada łaźnię parową, spa i pokój do relaksu. W ramach aktywności hotel oferuje sala gier. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, karta Eurocard/MasterCard, karta Visa i Diners Club. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty. Podatek płatne na miejscu.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zjednoczone Emiraty Arabskie, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 2003. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 674 pokoi. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się sejf i bankomat. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, usługi tłumaczeniowe, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko typu king size. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. W pokojach znajdziecie Państwo ponadto obuwie domowe oraz prasę. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Hotel oferuje pokoje dla niepalących i pokoje dla palących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Podróżnym pragnącym zachować formę również w czasie urlopu polecamy tenisa ziemnego oraz golfa za dodatkową opłatą. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, squasha, jogę i aerobik. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, łaźnię parową, salon piękności, zabiegi masażu i anti-ging, jak również za dodatkową opłatą saunę. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i night-club.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Zjednoczone Emiraty Arabskie, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Opis hotelu

    Hotel zbudowany został w roku 2003. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 674 pokoi. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Na miejscu znajduje się sejf i bankomat. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, usługi tłumaczeniowe, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w łóżko typu king size. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu, minibarku i biurka. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. W pokojach znajdziecie Państwo ponadto obuwie domowe oraz prasę. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Hotel oferuje pokoje dla niepalących i pokoje dla palących.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Podróżnym pragnącym zachować formę również w czasie urlopu polecamy tenisa ziemnego oraz golfa za dodatkową opłatą. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, squasha, jogę i aerobik. Obiekt oferuje w Centrum Wellness bogatą gamę zabiegów, w tym spa, łaźnię parową, salon piękności, zabiegi masażu i anti-ging, jak również za dodatkową opłatą saunę. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub i night-club.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i wyżywienie pełne. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2018


    Mapa Hotelu Grand Hyatt Dubai
    Zdjęcia lokalizacji (Emiraty Arabskie / Dubaj)
    Nowoczesny, opływający złotem Dubaj w Zjednoczonych Emiratach Arabskich
    Najwyższy budynek świata czyli Burj Khalifa w Dubaju - Zjednoczone Emiraty arabskie
    Jeden z najbardziej ekskluzywnych hoteli w Dubaju, znajduje się na sztucznie usypanej palmie czyli Atlantis the Palms
    Abu Dhabi czyli stolica Zjednoczonych Emiratów Arabskich
    Meczet Marii, Matki Jezusa dawniej Wielki Meczet Szejka Zayeda w Abu Dhabi to jeden z największych meczetów świata
    Plaże w Ras Al Khaimah w Zjednoczonych Emiratach Arabskich
    Emirat Fujairah zachwyca pięknymi, długimi plażami
    Ferrari Workd to największa atrakcja Abu Dhabi. Najszybsza kolejka górska świata czyli Formula Rossa

    Opinie o Hotelu Grand Hyatt Dubai

    Grand Hyatt Dubai - możliwości zakwaterowania:

    Grand Deluxe Family Suite
    deluxe family dbl
    GRAND SUITE
    standard dbl grand
    DELUXE FAMILY ROOM
    Downtown View Room
    Grand Room
    Grand Room
    Downtown View Room
    Resort Downtown View Room
    Resort Family Room
    Deluxe Family Room
    Downtown View Room
    Garden View Family Room
    Club Garden View Family
    Club Room Downtown View
    Grand Room
    Grand Suite
    Grand Deluxe Family Suite

    Grand Hyatt Dubai - Możliwości wyżywienia:


    Grand Hyatt Dubai - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Grand Hyatt Dubai? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00