Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
  • Hotel PrimaSol Titanic Resort, Morze Czerwone
1 / 28
Udogodnienia hotelu PrimaSol Titanic Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel PrimaSol Titanic Resort
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu PrimaSol Titanic Resort:
4.4 / 5
Średnia z 30 opinii
Szczegóły oceny hotelu PrimaSol Titanic Resort:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Jakość
    do ceny
    4.2
Ocena hotelu:
4.4 / 5
Średnia z 30 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 kwietnia 2018

Hotel PrimaSol Titanic Resort w ofercie Biura podróży:

Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Popularny i sympatyczny resort z parkiem wodnym. Sport, atrakcje dla całej rodziny, przystępna cena.

Położenie

W drugiej linii brzegowej, ok. 400 m od plaży (przejście przez ulicę lub transport bezpłatnym busem hotelowym), 17 km od centrum Hurghady, ok. 8 km od lotniska.

Wyposażenie

Eleganckie lobby z całodobową recepcją, sejfami i barem, restauracja główna, bar przy basenie, punkt wymiany walut, pasaż ze sklepami, sala konferencyjna z centrum biznesowym, kafejka internetowa, pralnia.

Pokoje

Przytulne, gustowne, o powierzchni ok. 15-20 m2,  klimatyzacja indywidualnie sterowana, łazienka (wanna lub prysznic, wc), TV sat, telefon, minibar, balkon lub taras. Możliwa rezerwacja pokoju rodzinnego.

Wyżywienie

All Inclusive: Śniadania (7.00-10.00), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.30-22.00) w formie bufetów, późne śniadania i kolacje kontynentalne, przekąski w wyznaczonych barach (12.30-16.00), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe do północy.

Sport i rozrywka

Duży basen z tarasem słonecznym, 2 mniejsze baseny z leniwą rzeczką, malowniczy aquapark, tenis stołowy, siłownia, bilard, basen kryty, sauna, łaźnia parowa, masaże, animacje dla dorosłych i dzieci, programy rozrywkowe. Goście mogą korzystać z infrastruktury sąsiednich hoteli, np. w Ali Babie: kort tenisowy i minigolf, w Jasmine: ośrodek sportów wodnych i windsurfingu.

Dla dzieci

Basen ze zjeżdżalnią, aquapark, animacje, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny  rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w drugiej linii brzegowej, ok. 17 km od centrum HURGHADY; ok. 8 km od portu lotniczego w Hurghadzie; dojazd do centrum taksówką lub busem hotelowym (płatny).

PLAŻA

Marshal, sąsiadująca z hotelem Jasmin Village, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę lub dojazd bezpłatnym hotelowym busem, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; przy plaży bar, za opłatą: korzystanie ze sportów wodnych i wypożyczenie sprzętu; dużo udogodnień dla dzieci.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* zbudowany w 2005 r., sezonowo odnawiany, budynek w kształcie litery U, 3 piętra,

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; lobby-bar, snack bar w pobliżu basenu, bar na plaży, bar Rose & Jack, bar Captain Smith (nieobjęty all inclusive), kantor, pasaż ze sklepami; salon urody, lekarz na wezwanie; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

INTERNET

internet bezprzewodowy, punkt internetowy za opłatą

KONFERENCJE/INCENTIVE

sala konferencyjna dla ok. 40 osób

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

basen główny  z wydzieloną częścią dla dzieci połączona ze zjeżdżalnią, 2 baseny tworzące leniwą rzekę,  basen dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowym, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki; tenis stołowy, centrum fitness z siłownią; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka na świeżym powietrzu w wyznaczonym przez hotel czasie, animacje dla dorosłych i dzieci, zabawy i gry zespołowe w czasie wyznaczonym przez hotel; za opłatą: bilard, wellness club: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże; aqua-park: ogólnodostępny, bezpłatny dla Gości hotelu; składa się z licznych basenów, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, ok. 16 zjeżdżalni dla dzieci i 14 dla dorosłych, czynny: 10.00-17.00.

DLA DZIECI

basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw, animacje

ZAKWATEROWANIE

331 pokoi standardowy: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35-40 m, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; balkon lub taras (stolik i krzesełka); rodzinny: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 42 m, 2 pokoje połączone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

WYŻYWIENIE

All Inclusive: śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-22.00), późna kolacja (22.00-23.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach (12.30-16.00); kawa, herbata, ciastko (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (09.00-00.30); wymagane noszenie opasek all inclusive. Kolacja Wigilijna (24.12) oraz Kolacja Noworoczna (31.12) wliczone w cenę imprezy.

INFORMACJE DODATKOWE

www.dessolehotels.com

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD.Nowość! Możliwość wykupienia wizy przez portal https://visa2egypt.gov.eg, koszt wizy jednokrotnego przekroczenia 25 USD, wielokrotna - 60 USD. Po utworzeniu konta na portalu visa2egypt.gov.eg, należy potwierdzić rejestrację, a następnie zalogować się i wybrać polecenie aplikuj teraz". Kolejny etap to wybór rodzaju dokumentu. Trzeba też wypełnić formularz i uiścić opłatę za pomocą karty kredytowej lub debetowej. Po zaakceptowaniu zgłoszenia, internauta otrzyma link do finalnego dokumentu, który należy wydrukować, by pokazać go na granicy. Egipt zaleca, by o e-wizę występować najpóźniej na 7 dni przed planowaną podróżą. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Hurghada Czterogwiazdkowy Titanic Resort & Aqua Park jest idealnym wyborem dla miłośników wodnych szaleństw. Hotelowy Aquapark dysponuje trzydziestoma zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych. Na najmłodszych czeka dodatkowo duży klub wraz z licznym zespołem animacyjnym, co sprawia ze jest także doskonałym wyborem dla rodzin z dziećmi.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2008 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie znajdują się 4 restauracje, 5 barów, room service (płatny), pralnia (płatna), 3 baseny odkryte (1 podgrzewany), windy (w budynku głównym), aquapark (30 zjeżdżalni - 14 zjeżdżalni dla dorosłych oi 16 zjeżdżalni dla dzieci, działają w godzinach 13:30-17:00).

internet

Wi-Fi w lobby płatne

plaża

700 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa. 200 m długości. Parasole, leżaki, materace, ręczniki - bezpłatne. Dojście do plaży ulicą lub dojazd bezpłatnym busem hotelowym. Beach bar zawarty w AI.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny - woda), TV, telefon, łazienkę (WC, suszarka, prysznic), balkon lub taras. Typy pokoi: w czteropiętrowym budynku głównym i 2 czteropiętrowych budynkach aneks: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje rodzinne dla max 4 os (2 pokoje połączone drzwiami) , suity dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 3 restauracje a la carte, 4 bary All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-10:45), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:00-21:00), późny posiłek (22:00-22:45) serwowane w restauracji głównej , przekąski (13:30-16:00), podwieczorek (16:00-17:00), lody (13:30-14:30, 20:00-21:00) serwowane w wyznaczonych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców i urodzinowe (na życzenie) Formuła nie zawiera: napojów importowanych, soków ze świeżych owoców, kawa po turecku Restauracje a la carte - wymagana rezerwacja.rybna "Fisher" - płatna , włoska "De Caprio", grill "U-Cook" - jedna wizyta w trakcie pobytu w wybranej restauracji gratis

z myślą o dzieciach

brodzik, 16 zjeżdżalni, animacje i miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, siatkówka plażowa, animacje, aerobik, rzutki, tenis stołowy, wstęp do aquaparku

płatne

centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności , miniboisko do piłki nożnej, bilard, cymbergaj, sporty wodne na plaży

Aktualizacja opisu

15.02.2018 10:38

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Aquapark SPA Siłownia Mini Klub Serwis plażowy Sporty wodne Zjeżdżalnie Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • windy 
  • bar na plaży
  • 2 bary przy basenie
  • bar w lobby
  • lounge Rose&Jack 
  • bar Smith Captain
  • disco bar
  • basen zewnętrzny (ze słodką wodą)
  • basen dla dzieci (ze słodką wodą)
  • aquapark (9 basenów, 15 tys. m2, 30 zjeżdżalni - 14 dla dorosłych i 16 dla dzieci)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w lobby, płatne)
  • leżaki, parasole, maty i ręczniki kąpielowe (przy basenach i na plaży, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • fryzjer
  • bank
  • sklepy
  • pralnia (płatna)
  • lekarz (na zapytanie, płatne)

karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners Club

Liczba pokojów

331

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Sport i wellness

W cenie
  • aerobik
  • tenis stołowy
  • rzutki
  • boccia
  • mała sala fitness
  • piłka wodna
Płatne
  •  wypożyczalnia sprzętu do nurkowania powierzchniowego, stanica windsurfingowa (możliwe lekcje), łodzie typu banan, kursy wind- i kitesurfingowe
  • jacuzzi
  • sauna parowa
  • masaże

W okolicy

  • ok. 700 m od plaży, w drugim rzędzie od morza
  • w godz. 9.00-17.00 regularnie kursuje autobus hotelowy do prywatnej, hotelowej plaży z barem (usytuowana w pobliżu hotelu Jasmin Village), spacer zajmuje ok. 10 min
  • ok. 17 km do Hurghady
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA EGIPSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

15 km od Sakkali, 8 km od lotniska w Hurghadzie.

Plaża

w drugiej linii brzegowej. Prywatna plaża hotelowa znajduje się przy hotelu Jasmine Village (bezpłatny bus). Serwis plażowy w cenie.

Zakwaterowanie

331 pokoi; typy pokoi: standardowe, rodzinne, pokoje połączone drzwiami i suite. Pokoje standard 2+2 gwarantują tylko 1 dostawkę; wyposażenie: indywidualna klimatyzacja, łazienka z prysznicem, WC, telefon, telewizor, lodówka, sejf, balkon lub taras. Widok na basen, ogród lub ulicę.

Restauracje i bary

restauracja główna; 3 bary (bar przy basenie, lobby bar , bar na plaży).

Wyżywienie

all inclusive - śniadania, obiady, kolacje. Przekąski podawane są w ciągu dnia w wybranych godzinach. Woda, kawa, herbata , napoje zimne, a także napoje alkoholowe rodzimej produkcji (wino, piwo, wódka, brandy, whisky) w godz. 10.00-24.00.

Sport i Rozrywka

kompleks basenów (w tym jeden z podgrzewaną wodą oraz basen kryty); bezpłatnie - siłownia, centrum fitness, tenis stołowy, siatkówka, animacje dzienne oraz wieczorne, aquapark (10.00-17.00); odpłatnie - masaże, bilard, centrum nurkowe, windsurfing przy hotelu Jasmin, korty tenisowe przy hotelu Alibaba.

Dla dzieci

brodzik, animacje, mini klub ( 4-12 lat), plac zabaw w wodzie.

Pozostałe udogodnienia

kantor wymiany walut, fryzjer, punkt opieki medycznej, pralnia.

Naszym zdaniem

Bogata formuła All inclusive; Niewątpliwym atutem jest kompleks basenów, zjeżdżalnie oraz Aquapark; Urlop umili Państwu doskonała obsługa oraz bogaty program animacyjny.

Strona internetowa

www.titanicresorts.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

kat. Exim Tours 4* kat. lokalna 4*

Położenie

- ok. 500 m od plaży, dowóz bezpłatnym busem hotelowym - ok. 17 km od centrum Hurghady - Sakkala - ok. 8 km od lotniska w Hurghadzie

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon - większość pokoi posiada lodówkę oraz sejf - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Pokój Rodzinny - wyposażenie pokoju standardowego - składa się z dwóch pokoi połaczonych drzwiami

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - baseny - park wodny ze zjeżdżalniami (sezonowo podgrzewany zimą z wyjątkiem basenu głównego) - centrum fitness z siłownią, aerobik - tenis stołowy - siatkówka plażowa - animacje Płatne - korty tenisowe (przy hotelu Ali Baba) - centrum spa (sauna, jacuzzi, masaże) - sala gier, bilard - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub, plac zabaw, animacje - brodzik, plac zabaw w wodzie - krzesełko w restauracji i łóżeczko

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 00:30. All inclusive obowiązuje na plaży.

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar (24 h) - bar przy basenie (09:00 - 17:00) - bar na plaży (09:00 - 16:30) - bar w dyskotece (20:00 - 24:00)

Dodatkowe informacje

- kawiarenka internetowa (płatna), Wi-Fi (płatne) - kantor wymiany walut - pralnia, fryzjer, punkt opieki medycznej - hotel dysponuje 331 pokojami

- rok otwarcia hotelu

2005 r. (sezonowo odnawiany) Uwaga! 1. Goście poza plażą, mogą korzystać z całej infrastruktury hotelu Alladin. 2. W hotelu Alladin goście z Titanic Resort obsługiwani są w opcji AI. 3. Na terenie hotelu Alladin goście mogę też bezpłatnie korzystać z restauracji włoskiej a la carte za wcześniejszą rezerwacją. - www.dessolehotels.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Cena nie zawiera

opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu - koszt wizy 25 USD.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Hurghada

Opis oferty:

Zabawa na maksa! Unikalna formuła parku wodnego bezpośrednio w hotelu i doskonałe warunki dla miłośników wodnych szaleństw w każdym wieku. Znakomita kombinacja zjeżdżalni rozmaitych typów i dużych basenów robi wrażenie i zaprasza do cieszenia się sztucznymi falami, wodospadami i leniwą rzeką. Alternatywą dla zagorzałych wodników jest bezpłatna plaża, do której hotel oferuje bezpłatny dowóz. Hotel jest bardzo dobrze utrzymany, lubiany przez dorosłych i dzieci za znakomitą, typowo wakacyjną atmosferę.

POłOżENIE:

w drugiej linii brzegowej, ok. 17 km od centrum HURGHADY; ok. 8 km od portu lotniczego w Hurghadzie; dojazd do centrum taksówką lub busem hotelowym (płatny).

PLAżA:

Marshal, sąsiadująca z hotelem Jasmin Village, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, zalecane obuwie ochronne, ok. 700 m od hotelu, przejście przez ulicę lub dojazd bezpłatnym hotelowym busem, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; przy plaży bar, za opłatą: korzystanie ze sportów wodnych i wypożyczenie sprzętu; dużo udogodnień dla dzieci.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2005 r., sezonowo odnawiany, 331 pokoi, budynek w kształcie litery U, 3 piętra, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; lobby-bar, snack bar w pobliżu basenu, bar na plaży, bar Rose & Jack, bar Captain Smith (nieobjęty all inclusive), kantor, pasaż ze sklepami; sala konferencyjna dla ok. 40 osób; za opłatą: internet bezprzewodowy, punkt internetowy, salon urody, lekarz na wezwanie; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 35-40 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny), sejf; łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis; balkon lub taras (stolik i krzesełka);

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 42 m², 2 pokoje połączone drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen główny, woda słodka, ok. 1500 m², gł. 1,2-1,6 m, wydzielona część dla dzieci połączona ze zjeżdżalnią, gł. ok. 0,5 m, 2 baseny tworzące leniwą rzekę: woda słodka, ok. 1500 m²; basen dla dzieci, podgrzewany w sezonie zimowym, ok. 300 m², gł. 0,5-0,7 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki; tenis stołowy, centrum fitness z siłownią; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka na świeżym powietrzu w wyznaczonym przez hotel czasie, animacje dla dorosłych i dzieci, zabawy i gry zespołowe w czasie wyznaczonym przez hotel; za opłatą: bilard, wellness club: sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże; aqua-park: ogólnodostępny, bezpłatny dla Gości hotelu; składa się z licznych basenów, w tym 1 podgrzewany w sezonie zimowym, ok. 16 zjeżdżalni dla dzieci i 14 dla dorosłych; czynny: 10.00-17.00.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-22.00), późna kolacja (22.00-23.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w wyznaczonych barach (12.30-16.00); kawa, herbata, ciastko (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (09.00-00.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0020/1034088900, www.dessolehotels.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada

Opis

Rozległy i komfortowy obiekt znajdujący się na terenie ciekawie zagospodarowanego ogrodu palmowego, Hotel zaprojektowany na wzór statku, składający się z budynku głównego i dwóch mniejszych, Nowocześnie urządzone i bogato wyposażone pokoje, Kompleks basenów z jednym z największych aquaparków w Hurghadzie!, Bogata oferta sportowo-rekreacyjna,

Lokalizacja

w Hurghadzie, ok. 300 m od plaży, ok. 20 km od centrum, ok. 8 km od lotniska.

Wyposażenie

liczba pokoi - 331, restauracje, windy, baseny odkryte, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, wymiana walut, fryzjer, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pasaż handlowy, amfiteatr, salon urody, opieka lekarska (płatna), pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje łączone, centrum konferencyjne.

Basen

Aquapark z kompleksem basenów (w tym jeden z podgrzewaną wodą), zjeżdżalniami, sztuczna rzeka do spływu pontonem, basen ze sztuczną falą; plac zabaw dla dzieci w wodzie z dużą ilością zjeżdżalni oraz brodziki z podgrzewaną wodą.; parasole i leżaki bezpłatne.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf, lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka lub 2 dorosłych i 2 dzieci. RODZINNE - pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 2 dzieci lub 2 dorosłych i 3 dzieci.

Plaża

publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole, leżaki, ręczniki.

Sport na plaży

nurkowanie (płatne), snorkeling (płatny), windsurfing (płatny), kitesurfing (płatny).

Sport i fitness

piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, nauka nurkowania (płatna), tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi (płatne), aerobik, sauna (płatna), rzutki (płatne), bilard (płatny), mini golf, siłownia, łaźnia parowa (płatna).

Rozrywka

muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, nauka tańca, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.

Dla dzieci

menu, brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive, Dopłaty do kolacji w dniach 24/12 i 31/12 są obowiązkowe ( dotyczy rezerwacji założonych do 30/11/2017). Rezerwacje założone od dnia 1/12/2017 - obowiązkowa jest dopłata do kolacji w dniu 31/12 a w cenie nie ma uroczystej kolacji w dniu 24/12 ( kolację w dniu 24/12 można opcjonalnie zarezerwować w hotelu na miejscu - koszt ok 25 usd/os)

All Inclusive

śniadanie (7.00 - 10.00) lub późne śniadanie (10.00 - 11.00), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (18.30 - 22.00) w formie bufety w restauracji głównej. Napoje do posiłków. Przekąski i nielimitowane napoje (woda, kawa, herbata, napoje chłodzące) oraz lokalne alkohole (wino, piwo, wódka, brandy, whisky, likiery) w godzinach 10.00 - 00.30. Późna kolacja (22.15 - 23.15). W ramach pakietu animacje dla dzieci i dorosłych oraz bogaty wybór sportów i hotelowych atrakcji. Wymagane noszenie bransoletki All Inclusive.

Informacje dodatkowe

Płatny transport do centrum Hurghady., W restauracjach niewskazany strój kąpielowy., Podczas lunchu i kolacji wymagane długie spodnie dla panów.,

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę 25 USD/os. (od 1.05.2014), ubezpieczenia od sportow wysokiego ryzyka* Obcokrajowcy zobowiązani są do zasięgnięcia informacji na temat obowiązku wizowego oraz uzyskania wizy w swojej ambasadzie lub konsulacie. Wymagany paszport ważnym minimum 6 miesięcy przed planowanym wylotem z Egiptu. *w przypadku planowania nurkowania wymagane jest doubezpieczenie w zakresie sportów wysokiego ryzyka

Obsługa na miejscu

Opieka polskojęzycznego przedstawiciela.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Zadbany kompleks hotelowy, nawiązujący swoim wystrojem do statku Titanic. Hotel znajduje się w odległości około 17 km od centrum Hurghady oraz 8 km od lotniska. Do miasta dojechać można busem hotelowym (2 razy dziennie, płatny dodatkowo).
Plaża:
Resort położony jest nieopodal długiej, ładnej, piaszczystej plaży. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży - bezpłatne.
Do dyspozycji gości:
Recepcja 24-godz., lobby, pralnia, sklepy. Hotel posiada restaurację główną, 2 restauracje a'la carte: Grilled i Sushi oraz kilka barów, w tym: lobby bar, bar przy basenie, Rose & Jack oraz bar na plaży. Goście mogą korzystać z 2 basenów zewnętrznych ze słodką wodą oraz brodzika dla dzieci, otoczonych tarasem słonecznym. Leżaki, materace, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenach - bezpłatne.
Pokoje:
Ponad 330 wygodnych, przestronnych i przyjemnie urządzonych pokoi wyposażonych w łazienkę (prysznic, WC, suszarka do włosów), indywidualnie regulowaną klimatyzację, TV-sat, telefon, minibar (płatny), sejf oraz balkon lub taras.
Wyżywienie:
All Inclusive: śniadania (07:00-10:00), lunch (12:30-15:00) oraz kolacje (18:30-22:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Raz na pobyt kolacja w restauracji Grilledbezpłatnie(konieczna wcześniejsza rezerwacja). Dodatkowo: wczesne śniadania (01:00-07:00), późne kolacje (23:00-00:00), przekąski i lody (11:00-16:00) oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowecałą dobęserwowane w wyznaczonych barach. Świeże soki, importowane alkohole, napoje butelkowane oraz mini bar - płatne dodatkowo.
Program sportowy i animacyjny:
Bogaty program animacyjny dla dorosłych i dla dzieci w ciągu dnia, a wieczorem - lokalne show, muzyka na żywo oraz dyskoteka. Ponadto dla gości dostępne są tenis stołowy, siłownia oraz Aquapark Titanic z 30 zjeżdżalniami i licznymi basenami. Za dodatkową opłatą dostępne są także bilard oraz centrum SPA oferujące saunę, jacuzzi, łaźnię i masaże. Dla najmłodszych hotel posiada mini klub, brodzik oraz plac zabaw.
Internet:
Na terenie hotelu bezpłatny dostęp do sieci Wi-Fi.
Kategoria lokalna:
****
Naszym zdaniem:
Jeden z najlepiej wyposażonych aquaparków w całej Hurghadzie, a także dobry serwis to główne atuty hotelu! Polecamy rodzinom z dziećmi i osobom ceniącym sobie aktywny wypoczynek.

Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wizy egipskiej (płatna na lotnisku ok. 25 USD), wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy kazdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

EGIPT HURGHADA - informacje ogólne
Waluta
EGP - funt egipski. 1 USD = ok. 6 EGP 1 EUR = ok. 7 EGP. Warto zabraćeuro lub dolary. Pieniądze można wymienić w licznych kantorach lub maszynach do wymiany walutw hotelach, a także w bankach. Należy zabrać gotówkę, płacenie kartami kredytowymi i korzystanie z bankomatów może być utrudnione.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Egipcie są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach, ale jest również przyjęte w hotelach dla personelu sprzątającego.
Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej 6 miesięcy od daty wyjazdu z Egiptu. Obywatele polscy uzyskują wizę przy przekraczaniu granicy egipskiej (na lotnisku). Wiza ważna jest 30 dni, jest stemplowana do paszportu i kosztuje 25 USD.
Czas
Zimą +1 godzinę w stosunku do czasu polskiego, latem taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 20 EGP woda 1l -3 EGP piwo w barze od 16 EGP kawa w kawiarni od 2 EGP. Należy się targować, szczególnie przy większych zakupach i kupnie pamiątek. Warto jednak przestrzegać zasady: nigdy nie oferuj ceny której nie jesteś w stanie zapłacić oraz przy kupowaniu nie można się śpieszyć. W wielu obiektach zabytkowych wprowadzone zostały opłaty za fotografowanie, które mogą wynosić od 5 do nawet 100 EGP. Prosimy pytać przewodnika podczas wycieczek.
Poczta
Znaczek na pocztówkę do Polski kosztujeod4EGP. Cena jest ustalona urzędowo. Należy zaznaczyć przy zakupie znaczka, że do Polski.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w miejscowościach turystycznych i w miastach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie Hurghada
Najpopularniejsza miejscowość wakacyjna nad Morzem Czerwonym, będąca połączeniem szerokich piaszczystych plaż, błękitnego morza oraz gwarancji słonecznej pogody. Wyrosła od małej wioski rybackiej na ciągnącą się kilometrami oazę słońca i czystego morza - obecnie strefa turystyczna rozciąga się na ok. 40 km wzdłuż wybrzeża! To jeden z niewielu kurortów turystycznych, gdzie większość hoteli leży tuż przy plaży, kusząc amatorów leniwego wypoczynku nad morzem. Dzięki bliskości cudów starożytnego świata, takich jak Luksor z Doliną Królów czy Kom Ombo, jednocześnie stanowi fantastyczną bazę wypadową dla wycieczek objazdowych. Także miłośnicy sportów wodnych znajdą tutaj ogrom atrakcji - liczne centra nurkowe i kitesurfingu mieszczące się w hotelach oferują aktywny wypoczynek.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Wrocławia oraz Gdańska. Zbiórka na 2 godz. Przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozkłady.

Wycieczki lokalne

Kair- Centrum arabskiego świata
Całodzienna wycieczka autokarem do stolicy Egiptu. W programie wycieczki: Muzeum Egipskie (wspaniałe skarby faraonów i niesamowite mumie), Sfinks i piramidy: Cheposa, Chefrena i Mykerynosa w Gizie (wejście do piramidy Chefrena dodatkowo płatne ok. 35 LE), najstarszy meczet Kairu- Meczet Amr Ibn Asa, kościół koptyjski, instytut papirusów oraz wytwórnia perfum. W trakcie zwiedzania obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Nurkowanie głębinowe
Wspaniała wyprawa statkiem na rafy koralowe, kąpiele w morzu, nurkowanie na rafach i obserwacja przepięknych raf koralowych. Wszystko pod okiem profesjonalnych polskich instruktorów.
Cena ok. 55 USD.
W galabiji przez Hurghadę!
Popołudniowa wycieczka po Hurghadzie. Przebrani w tradycyjne regionalne egipskie stroje czyli galabije odwiedzimy Nową Marinę, gdzie w coffee shopie zapalimy fajkę wodą, następnie wizyta na lokalnym targu rybnym oraz obiad w restauracji rybnej (napoje dodatkowo płatne). Po obiedzie odwiedzimy najstarszą część miasta- Dahar, a dalej- akwarium, meczet i kościół koptyjski. Ostatnim przystankiem będzie wizyta na lokalnym bazarze, gdzie znajdują się: perfumeria, manufaktura papirusu oraz sklep z pamiątkami.
Cena ok. 60 USD.
Safari - Sahara Park
Wycieczka samochodami terenowymi po bezdrożach pustyni. Wizyta w beduińskiej wiosce, gdzie można poznać zwyczaje Beduinów i poznać prostotę ich życia. Przewidziana jest również jazda na wielbłądach oraz quadach, wizyta w terrarium. Na koniec dnia kolacja w promieniach zachodzącego słońca nad Saharą, przy dźwiękach muzyki arabskiej.
Cena ok. 55 USD.
Luksor i Karnak
Całodniowa wycieczka autokarowa do sławnych Teb - miasta o 100 bramach. W programie: świątynia w Karnaku (Aleja Sfinksów oraz Sala Hypostylowa), Dolina Królów - z grobowcami faraonów (między innymi grobowiec Tutenchamona), kolosy Memnona (pozostałość świątyni Amenhotepa III) oraz monumentalna Świątynia Hatszepsut (odrestaurowana przez polską misję archeologiczną). W trakcie wycieczki obiad (napoje dodatkowo płatne).
Cena ok. 95 USD.
Jungle Aqua Park
Wycieczka do największego w Hurghadzie parku wodnego- idealna dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Całodzienne all inclusive w aqua parku wliczone w cenę wycieczki (lunch, przekąski, lody, napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe). Powrót do hotelu wieczorem.
Cena ok. 50 USD.
Katamaran
Fascynująca, trwająca około 2 godzin wyprawa łodzią, dryfującą pomiędzy rafami- możliwość podziwiania podwodnego świata.
Cena ok. 40 USD.
Ponadto dla chętnych wycieczki:
Kair samolotem (ok. 300 USD), wyspa Giftun (ok. 35 USD), Hurghada City Tour (ok. 25 USD), Dolphin Show (ok. 40 USD)- dokładne ceny dostępne u rezydenta na miejscu.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczeklokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcjilokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


Oasis Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

Doskonały wybór dla rodzin z dziećmi oraz fanów wodnego szaleństwa. Hotel oferuje swoim Gościom duży aquapark z licznymi basenami, ze sztucznymi falami, wodospadami i leniwą rzeką. Ciekawy program animacyjny z wieczornymi występami i pokazami zapewnia rozrywkę przez cały dzień. Najmłodsi goście mogą spędzić czas w mini klubie, pobawić się na placu zabaw, a wieczorem wziąć udział w mini disco.

Położenie

  W Hurgadzie, ok. 14 km od centrum miasta, ok 17 km od nowego centrum Sakkala. Lotnisko w Hurgadzie ok.8 km od hotelu

Plaża

Należąca do obiektu Ali Baba Palacem, ok. 400 m od hotelu , przejście przez ulicę lub dojazd bezpłatnym busem hotelowym (obiekt położony w drugiej linii brzegowej); piaszczysto-żwirowa; zalecane kąpielowe obuwie ochronne. Parasole, leżaki i ręczniki bezpłatne.  

Hotel

Internet - Wi-Fi w recepcji płatne. Hotel dysponuje 331 pokojami. W hotelu - recepcja, lobby. Płatne - punkt pomocy medycznej, sklepiki, usługi pralni, fryzjer. Hotel akceptuje płatność niektórymi kartami kredytowymi. Oficjalna kategoria egipska ****

Pokoje

Klimatyzacja, łazienka (WC, prysznic lub wanna, suszarka do włosów), TV-sat, telefon, sejf, minibar (woda uzupełniana codziennie), balkon lub taras. Standardowy - 2-osobowy z możliwością jednej dostawki dla 1 osoby dorosłej lub 2 dzieci. Pokój typu "Promo room", czyli pokój w promocyjnej cenie - 2-osobowy, zazwyczaj o mniejszym metrażu.

Rekreacja, Sport, Atrakcje

Baseny; Park wodny Titanic (basen ze sztucznymi falami, rafting na sztucznej rzece, 18 zjeżdżalni- czynny również dla Gości z zwenątrz), sala fitness z siłownią (w centrum Spa; wstęp dla osób powyżej 16-tego roku życia, wymagane obuwie sportowe), aerobik, tenis stołowy, siatkówka plażowa, program animacyjny. Płatnie - bilard, sporty wodne na plaży, zabiegi w centrum Spa.

Dla dzieci

Mini klub (od 4 do 12 lat), plac zabaw, brodzik, mini disco (od 20.30 do 21.15).

Wyżywienie

All Inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późna kolacja, przekąski i lody w ciągu dnia w wyznaczonych barach w określonych porach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wyznaczonych barach w określonych godzinach, w barze w lobby 24h. Raz na pobyt możliwość skorzystania z kolacji w restauracji a la carte Grilled (wymagana wcześniejsza rezerwacja i odpowiedni ubiór).

Restauracje i bary

Restauracja główna, restauracje tematyczne Grilled i Sushi (płatne), lobby bar (czynny 24h), bar przy basenie (10.00-18.00), bar na plaży (10.00-17.00 Marshal Beach).

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług na terenie hotelu, w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowani. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Hotel wymaga noszenia opaski All Inclusive; w niektórych restauracjach wymagany odpowiedni strój (mężczyźni - długie spodnie, zakryte buty). Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

Wiza

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie, na lotnisku. Opłaty za wizę od 1 maja 2014 r. wynoszą 25 USD (wiza jednokrotna) lub 35 USD (wiza wielokrotna). Wizy turystyczne wydawane są na okres 30 dni. Paszport ( z pustą stroną) musi posiadać co najmniej 6-miesięczną ważność po dacie zakończenia planowanej podróży. W razie uszkodzenia lub utraty paszportu należy zgłosić ten fakt na policję, zwrócić się do Wydziału Konsularnego Ambasady RP w Kairze o wydanie paszportu tymczasowego, a następnie wystąpić do tutejszego Urzędu MSW (Kair, przy Placu Tahrir) w celu uzyskania potwierdzenia wjazdu na teren Egiptu oraz wizę wyjazdową. Wiza taka jest ważna wówczas przez 7 dni i nie można bez niej wyjechać z Egiptu.Obywatele Białorusi wylatujący z Polski do Egiptu, zgodnie z informacja zawartą w systemie TIMATIC należącym do Międzynarodowego Zrzeszenia Przewoźników Powietrznych (IATA), muszą posiadać aktualną wizę do Egiptu już podczas odprawy biletowo- bagażowej. Nie ma możliwości uzyskania wizy w Egipcie. Bez wymaganego zezwolenia pasażerowie nie zostaną wpuszczeni na pokład samolotu.

Warto wyróżnić

* Aquapark * Program animacyjny * Dla rodzin z dziećmi * Wczesne śniadania, śniadania dla śpiochów i późne kolacje * Atrakcje wodne - sztuczne fale, leniwa rzeka, wodospady i zjeżdżalnie * All Inclusive 24h

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Kompleks położony przy słynnym parku wodnym Titanic z wieloma zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co sprawia idealne warunki do beztroskiej zabawy. Znajduje się w drugiej linii brzegowej, do plaży dowozi jednak hotelowy bus. Idealne miejsce na pełne wrażeń, rodzinne wakacje.


Mapa Hotelu PrimaSol Titanic Resort

Opinie o Hotelu PrimaSol Titanic Resort

No cóż, tak wiele złego ciśnie się do ust, że nie wiem od czego zacząć. Może najpierw od czegoś miłego. Baseny, zjeżdżalnie i cały teren na plus...czystość tych miejsc MASAKRA!!! Pokoje ładne, przestronne, pan sprzątający naprawdę się starał...10$ w paszport pomogło przy przydzielaniu pokoi...widok najlepszy z możliwych. Obsługa dość miła, co prawda nie wszyscy!!!...Restauracje...następna MASAKRA!!!...brud, częsty brak kubków do herbaty...za to w zamian stawiano malutkie plastikowe!!!...Jedzenie jak to w Egipcie, ale każdy znajdzie coś dla siebie...Polecamy restaurację tematyczną mongolską w sąsiednim hotelu Alladin. A teraz NAJWIĘKSZA porażka tego miejsca to - CAŁA PLAGA RODZIN ARABSKICH!!! TO BYŁO STRASZNE!!! To nie ludzie, to bydło...nie umiejące zachowywać się jak cywilizowani ludzie... na 100% gości, 80% to ONI...MASAKRA!!! Po naszym przyjeździe w hotelu panowały pustki, więc najprościej było obniżyć cenę dla tego BYDŁA i wpuścić ich między normalnych ludzi, którzy zapłacili nie małe pieniądze za oglądanie tej trzody!!! A tym samym zaniżono standard hotelu po przez brak klimatyzacji w looby barze, na stołówce, wyłączeniem automatów z napojami i zastąpieniem ich ciepłymi napojami w butelkach, brakiem wody mineralnej, często brakiem lodu. Wiem jedno NIGDY WIĘCEJ TAM NIE WRÓCĘ!!! Byłam 6-ty raz w Egipcie ale takiej ilości ARABÓW nie widziałam...NIGDY WIĘCEJ wakacji z nimi w jednym hotelu!!!!!! To nie ludzie to BYDŁO!!!! TO TRZEBA BYŁO WSZYSTKO WIDZIEĆ bo żadnymi słowami nie da się opisać i wyrazić wstrętu do ich zachowania!!! Gratuluję dyrekcji hotelu świetnych wyborów!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.4

Obiektywnym okiem - hotel w porządku. Byłam już w kilku hotelach w Hurghadzie - również 4-gwiadkowych i szczerze mówiąc Titanic Resort to całkiem niezła oferta. Nie znajdziecie tu luksusów, ale jeśli jedziecie z dzieciakami i chcecie wypocząć mając gwarancję pogody - polecam! Pokoje duże, widne, czystość na przyzwoitym poziomie, jedzenie jak w Egipcie, ale głodni nie chodziliśmy. Masa zabawy dla najmłodszych. Ogólnie na plus :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.1

Pobyt 07.11do 21.11 2013 M A S A K R A wyzywienie jak w stolowce brata alberta .Menadzer ma w d.....pie reklamacje i uwagi odnosnie paskudnego wyzywienia.Pozatym urok tego hotelu jest taki ze ciagnie jak magnes uroczy jest w nim wszystko co sluzy dobremu wypoczynkowi .Niestey makabryczne jedzenie odstrasza na odleglosc jezeli niemusicie to niejedzcie do tego hotelu wiem co pisze bo byl to moj 7 pobyt w tym hotelu

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
2.6

@-)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: polecam
4.4

Super wyjazd, razem z mężem wybraliśmy się pierwszy raz do Egiptu i jesteśmy bardzo zadowoleni! Dostaliśmy super pokoje dzięki drobnym dolarom z widokiem na cały hotel i góry! Samoloty latające nad hotelem były dla nas atrakcją i wcale nie przeszkadzały. Polecam hotel, NIE POLECAM BIURA Z WYCIECZKAMI ZNAJDUJĄCEGO SIĘ W NIM, UWAŻAJCIE NA AGATĘ KTÓRA OPOWIADA PIĘKNĄ HISTORYJKĘ, SPRZEDAJE WYCIECZKI I OSZUKUJE LUDZI ( wiem z doświadczenia)!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Bardzo fajny hotelik. B. dobre przede wszystkim jedzenie. Nigdy wcześniej nie jadłem tylu ciast, z których większości nawet nie potrafię nazwać. Inne posiłki też b. dobre. Pokoje czyste; sprzątane. Większość dużych zjeżdzalni dostępna dla dzieci starszych. Zresztą sam bałem się z kilku zjechać... Samoloty latają; w nocy się tego nie słyszy. Gorzej z animacją. Wieczorem pieśni po niemiecku "Endlich Urlaub"... dla polskich dzieci gorzej....

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Bardzo dobry hotel

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Bardzo polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Bardzo polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Bardzo mile będę wspominać wakacje spędzone w tym hotelu może nie robi szalu z zewnątrz ale w środku jest zajebisty obsługa super kelnerzy zawsze uśmiechnięci animatorzy zajebiści jednym słowem super bardzo polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

PrimaSol Titanic Resort - możliwości zakwaterowania:

Family Room DBL
Family Room
Standard DBL
POKÓJ RODZINNY
STANDARD ROOM
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z możliwością dostawek
Pokój 2 osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2 os.
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pokój rodzinny 2 osobowy
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z mozliwością dostawki
Pokój 1-osobowy
SUITE

PrimaSol Titanic Resort - Możliwości wyżywienia:


PrimaSol Titanic Resort - miasta wylotu:


PrimaSol Titanic Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel PrimaSol Titanic Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00