cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
  • Hotel Four Point by Sheraton Downtown, Dubaj
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
04.11 - 09.11
już od 2179 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.06 - 09.06
już od 1659 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Four Point by Sheraton Downtown
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Four Point by Sheraton Downtown
star 4

Emiraty Arabskie: Dubaj
Ocena hotelu Four Point by Sheraton Downtown:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Four Point by Sheraton Downtown:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 czerwca 2020

Hotel Four Point by Sheraton Downtown w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Zjednoczone Emiraty Arabskie/Dubaj

Kategoryzacja hotelu

Kat. EximTours  4* Kat. lokalna 4*

Położenie

- Dubaj   - ok. 1 km do sklepów, barów, restauracji - ok. 6 km do plaży - ok. 7 km do Targu ze złotem (Gold Souk) - ok. 8 km do Targu (Old Souk) - ok. 11 km do centrum handlowego Dubai Mall i najwyższego budynku świata Burj Khalifa" - ok. 11 km do lotniska Dubai Interfationa Aiport (DXB) - ok. 65  km do lotniska Al Maktoum International Airport (DWC) 

Plaża

- piaszczysta,  publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokoje Double Classic - ok. 42 m2   - część wypoczynkowa - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - Internet Wi-Fi ,sejf, minibar (płatny wg. spożycia) - zestaw do parzenia kawy i herbaty - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów)  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: - basen na dachu, - leżaki i parasole przy basenie - siłownia/sala fitness

Wyżywienie

Bed&Brekfast (BB) - śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej. Half Board (HB) - śniadanie, kolacja w restauracji głównej. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Full Board (FB) - śniadanie,  obiad, kolacja w restauracji głównej. Napoje do obiadu i  kolacji dodatkowo płatne.

Restauracje i bary

- restauracja główna, kuchnia międzynarodowa - restauracja a'la carte, kuchnia włoska, - bar

Dodatkowe informacje

- ostatnia renowacja w 2007 roku. - 250 pokoje - 1 budynek - 7 pięter   - recepcja - lobby - punkt wymiany walut - salon piękności - sejf hotelowy (płatny) - pralnia (płatna) - parking - Internet Wi-Fi   - sala konferencyjna, sale spotkań - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express - https://www.earriott.com/hotels/travel/dxbdf-four-points-downtown-dubai/

Bagaż

Warszawa (Emirates) Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56x45x25) oraz bagaż rejestrowany 20-30kg (w zależności od taryfy) Kraków (Fly Dubai) Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56x45x25) oraz bagaż rejestrowany 20kg Katowice (WizzAir) Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 160zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 390 PLN (wyloty od 01.11 - 30.11 i od 15.01 - 31.03); 445 PLN (01.12-12.01 i 01.04 - 26.04) - 32 kg - 560 PLN (wyloty od 01.11 - 30.11 i od 15.01 - 31.03); 640 PLN (01.12-12.01 i 01.04 - 26.04) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL i NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG), opłaty lotniskowe i paliwowe. UWAGA: Wszystkie hotele w Dubaju przy zakwaterowaniu pobierają od gości DEPOZYT. Wysokość depozytu zależy od standardu hotelu, opcji wyżywienia. Kwota depozytu służyć ma pokryciu ewentualnych kosztów związanych z dodatkowymi usługami typu mini bar itp. Depozyt pobierany jest w gotówce w Euro lub USD, może być także w formie zablokowanej kwoty na koncie bankowym lub karcie kredytowej. Depozyt zostaje zwrócony po rozliczeniu ewentualnych rachunków hotelowych. W Zjednoczonych Emiratach Arabskich obowiązuje podatek turystyczny, który jest pobierany od Klientów bezpośrednio w hotelu w momencie zakwaterowaniu lub wykwaterowania. Opłata jest lokalnej walucie za pokój/ za noc i jest uzależniona od standardu hotelu, w jakim Klienci mieszkają: 5* - 20 AED, 4* - 15 AED, 3*/2* - 10 AED.

Opieka rezydenta

Klienci wylatujący z Warszawy i Krakowa są objęci opieką polskojęzycznych rezydentek, u których mogą zarezerwować wycieczki fakultatywne (odbywają się w języku angielskim lub polskim w przypadku uzbierania się większej grupy). Wyjątkiem są hotele Bin Majid Beach Hotel i Smartline Ras Al Khaimah Resort, w przypadku tych hoteli Klienci są objęci opieką rezydentki Exim Czechy & Słowacja, komunikacja w języku słowackim lub angielskim, możliwość zarezerwowania wycieczek fakultatywnych (w przypadku uzbierania się grupy od 6 osób będą się odbywały w języku polskim). Klienci wylatujący z Katowic są objęci anglojęzyczną obsługą przedstawiciela kontrahenta.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Orka

Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

EMIRATY ARABSKIE/DUBAJ/DUBAJ

Położenie

Hotel położony w centrum dzielnicy Bur Dubai, kilka minut drogi od Zatoki Dubajskiej, 15 min drogi od plaży (hotel zapewnia bezpłatny transport), w pobliżu znajdują się liczne atrakcje - pole golfowe Dubai Creek Golf & Yacht Club (6 km), park wodny Wild Widi Water Park (19 km), Muzeum (1 km). Lotnisko oddalone jest 12 km od hotelu.

Hotel

Śródmiejski, czterogwiazdkowy hotel, do dyspozycji gości - restauracja "Eatery" (kuchnia międzynarodowa), restauracja "Italian Trattoria" (kuchnia włoska), 2 bary, taras słoneczny (na dachu), centrum konferencyjne, kantor wymiany walut, pralnia, dostęp do internetu w lobby (WIFI - bezpłatnie), wypożyczalnia samochodów.

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji.

Zakwaterowanie

250 pokoi

Classic

2 os. (z możliwością 1 dostawki) powierzchnia ok. 38 m2, klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic), TV, telefon, dostęp do internetu (płatny), sejf, zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar

Preferred

2 os. (z możliwością 1 dostawki) powierzchnia ok. 40 m2, klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, szlafroki, kapcie), TV, telefon, dostęp do internetu (płatny), sejf, zestaw do parzenia kawy/herbaty, minibar

Rozrywka/sport

basen (podgrzewany), basen dla dzieci, siłownia, jacuzzi, sauna

Cena zawiera

przelot, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w pokoju CLASSIC, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie AXA Kontynenty Świat KL, NNW bagaż, podatek VAT.

Cena nie zawiera

wyżywienia (poza oferowanym w ramach ceny), napiwków, wydatków własnych.

Informacje praktyczne

czas - w przypadku czasu zimowego przesuwamy wskazówki 3h do przodu, podczas czasu letniego wskazówki przesuwamy 2 h do przodu, waluta - dirham, 1 EUR - 4,72 AED, powszechnie akceptowane są dolary USD, Euro i karty kredytowe, paszport - ważny min 6 miesięcy od daty powrotu, w paszporcie nie mogą znajdować się żadne pieczątki czy informacje świadczące o pobycie w Izrael, Emiraty jako kraj muzułmański nie uznaje Państwa Izrael. Posiadanie powyższych informacji w paszporcie wiąże się z odmową wjazdu na teren Emiratów, ubiór - kobietom i mężczyznom zaleca się unikanie noszenia ubrań nadmiernie odkrywających ciało, alkohol - dostępny jest jedynie w hotelach, restauracjach i lokalach posiadających specjalne pozwolenie, picie alkoholu w miejscach publicznych lub bycie nietrzeźwym grozi karą więzienia, palenie - w 2008 roku został wniesiony zakaz palenia w miejscach publicznych, ramadan - święto muzułmańskie, które trwa od 18.06-16.07.2015r., podczas tego święta większość sklepów oraz instytucji publicznych jest zamknięta lub czas godzin otwarcia ograniczony.

* uwaga!

Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

* cena przelotu

Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bezkosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Swiat Bozego Narodzenia, Nowego Roku, Swiat Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje doplata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

* warunki przewozu

Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

* anulacje, zmiany biletu

Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

* przelot

przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

* rezydent

impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

* wizy

Od 22 marca 2014 r. obywatele polscy mogą uzyskać wizy wjazdowe do ZEA na lotniczych, drogowych i morskich przejściach granicznych (nie dotyczy osób legitymujących się paszportami tymczasowymi) bez konieczności uzyskania wcześniejszej promesy. Wymogiem niezbędnym jest posiadanie paszportu ważnego co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu. Żadne inne dodatkowe dokumenty nie są wymagane. Wizy te są bezpłatne, umieszczane w paszporcie w postaci pieczęci i zezwalają na jednorazowy pobyt w ZEA do 30 dni. Obywatele polscy nie potrzebują wiz tranzytowych, jeśli pozostają w strefie tranzytowej lotniska.

* szczepienia

Światowa Organizacja Zdrowia zaleca szczepienia przeciwko - błonicy, tężcowi, durowi brzusznemu, żółtaczce typu A i B

* Placówki Dyplomatyczne RP

Ambasada RP w Abu Dhabi Intersection of Delma Street (13th street) and Karama Street (24th street) p.o. box 2334 Abu Dhabi, United Arab Emirates telefon

(00-971 2) 44 65 200 Faks

(00-971 2) 44 62 967 E-mail: abudhabi.amb.sekretariat@msz.gov.pl, Ambasada ZEA w Polsce ul. Prusa 2/371, 00-493 Warszawa, tel;(22) 745-22-00, e-mail - uae_embassywarsaw@yahoo.com


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


Ecco Travel

Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Emiraty Arabskie/Dubaj

Opis

Czterogwiazdkowy hotel położony pomiędzy dzielnicą Bur Dubai a ścisłym centrum Dubaju, blisko lotniska oraz centrum biznesowego Dubai World Trade Centre. Goście chwalą gustownie urządzone pokoje, miły personel oraz profesjonalny serwis. Na terenie hotelu znajduje się basen dla dorosłych i dla dzieci z tarasem słonecznym na dachu (podgrzewany sezonowo), sauna oraz niewielkie centrum fitness. Idealna baza noclegowa dla osób pragnących zwiedzić Dubaj i okolicę.   

Lokalizacja

w Dubaju, ok. 10 km od lotniska, w pobliżu centrum, w pobliżu stacji metra, ok. 2 km od Dubai World Trade Centre, w pobliżu plaży oraz pola golfowego.

Wyposażenie

liczba pokoi - 250, restauracje - 3, baseny odkryte - 1, recepcja 24h, lobby, internet bezprzewodowy w lobby oraz miejscach ogólnodostępnych, wymiana walut, taras słoneczny, parasole i leżaki przy basenie, room service 24h, centrum konferencyjne, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodów, ochrona hotelowa (24h), opieka lekarska (płatna), sejf (płatny), pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), informacja turystyczna.

Pokoje

klimatyzacja, mini bar (płatny), sejf (płatny), dostęp do WiFi, telewizja satelitarna, płaski telewizor, telefon, biurko, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, zestaw do parzenia kawy/herbaty, lodówka. Typ pokoju - W cenie zakwaterowanie w pokojach typu Classic (max. 3 osoby lub 2 dorosłych i 1 dziecko do 12 lat).

Sport i fitness

sauna, bilard (płatny), centrum fitness.

Dla dzieci

brodzik.

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji.

Cena zawiera

przelot na trasie Warszawa - Dubaj - Warszawa, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie KL, NNW, transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą,

Cena nie zawiera

dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego, dopłaty do pokoju pojedynczego, dopłat do pokoi o wyższym standardzie, wycieczek fakultatywnych, W przypadku wylotów z Katowic (oferta oznaczona znacznikiem Tanie Linie) 1) dopłaty do dużego bagażu podręcznego 10kg (max. wymiary - 56x45x25 cm) - 160 zł/os. 2) dopłaty do bagażu głównego 23kg - 375 zł/os, Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji. W Emiracie Dubaj, w hotelach wszystkich kategorii obowiązuje dodatkowa opłata w wysokości - Hotele 5* 20 AED (ok. 5,5 USD) za pokój za noc Hotele 4* 15 AED (ok. 4,5 USD) za pokój za noc Hotele 2-3* 10 AED (ok. 3 USD) za pokój za noc Hotele 1* i budget 7 AED (ok. 2 USD) za pokój za noc Kwoty są płatne w recepcji przy wykwaterowaniu i nie mogą być wliczone w cenę pakietu sprzedawanego w biurze. W innych emiratach - np. Sharjach, Abu Dhabi, Fujairah - opłaty nie obowiązują Hotele w Emiratach Arabskich pobierają zwrotny depozyt podczas meldowania się w hotelu. Depozyt ten wynosi 300-600 AED za pokój w zależności od hotelu i może być zabezpieczony przez Gości kartą kredytową lub gotówką. Jest on pobierany jako zabezpieczenie na pokrycie kosztów dodatkowych podczas pobytu (tj. mini bar, internet etc.) i rozliczany w dniu wykwaterowania. Goście mogą poprosić o nie pobieranie depozytu i jednoczesne zamknięcie lub opróżnienie hotelowego mini baru.

Obsługa na miejscu

Obsługa miejscowego agenta Ecco Travel - ograniczona obsługa w jęz. polskim przez cały rok, zawiera - jedno spotkanie. Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

Informacje wizowe

Dla wylotów od 22.03.2014 przestaje obowiązywać procedura promes wizowych i zniesione zostają opłaty za wizy turystyczne dla obywateli polskich. Polacy otrzymują zgodę na wjazd do Emiratów Arabskich na podstawie paszportu ważnego min. 6 miesięcy, bez dodatkowych opłat. Uwaga. paszporty rezydentów/obywateli Izraela lub paszporty wydane w Izraelu w myśl przepisów ZEA nie uprawniają do wjazdu na terytorium ZEA.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


Mapa Hotelu Four Point by Sheraton Downtown
Zdjęcia lokalizacji (Emiraty Arabskie / Dubaj)
Nowoczesny, opływający złotem Dubaj w Zjednoczonych Emiratach Arabskich
Najwyższy budynek świata czyli Burj Khalifa w Dubaju - Zjednoczone Emiraty arabskie
Jeden z najbardziej ekskluzywnych hoteli w Dubaju, znajduje się na sztucznie usypanej palmie czyli Atlantis the Palms
Abu Dhabi czyli stolica Zjednoczonych Emiratów Arabskich
Meczet Marii, Matki Jezusa dawniej Wielki Meczet Szejka Zayeda w Abu Dhabi to jeden z największych meczetów świata
Plaże w Ras Al Khaimah w Zjednoczonych Emiratach Arabskich
Emirat Fujairah zachwyca pięknymi, długimi plażami
Ferrari Workd to największa atrakcja Abu Dhabi. Najszybsza kolejka górska świata czyli Formula Rossa
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Four Point by Sheraton Downtown

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Four Point by Sheraton Downtown:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    5.1
  • Pokoje
    5.4
  • Wyżywienie
    5
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    5.5
HolidayCheck
Ocena Four Point by Sheraton Downtown:
5.2 / 6

Wygodny 2017-04-16
Szczegóły oceny hotelu Four Point by Sheraton Downtown:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

Four points by sheraton w downtown dubai to hotel z niezla lokalizacja, bezplatnym parkingiem i mila...
więcej

4.5
Dobry hotel z basenem, blisko metro i spożywczy 2017-05-12
Szczegóły oceny hotelu Four Point by Sheraton Downtown:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Hotel z sieci Starwood - i taki tez standard. WiFi w calym obiekcie, darmowe. Przyjemny basen na gor...
więcej

5.6

Four Point by Sheraton Downtown - możliwości zakwaterowania:

standard double classic
Classic Room
Preferred Room
Classic Room Twin
Preferred Room Twin

Four Point by Sheraton Downtown - Możliwości wyżywienia:


Four Point by Sheraton Downtown - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Four Point by Sheraton Downtown? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00