Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel Suriya Luxury Resort, Sri Lanka
1/8
Hotel Suriya Luxury Resort, Sri Lanka
2/8
Hotel Suriya Luxury Resort, Sri Lanka
3/8
Hotel Suriya Luxury Resort, Sri Lanka
4/8
Hotel Suriya Luxury Resort, Sri Lanka
5/8
Hotel Suriya Luxury Resort, Sri Lanka
6/8
Hotel Suriya Luxury Resort, Sri Lanka
7/8
Hotel Suriya Luxury Resort, Sri Lanka
8/8
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel Suriya Luxury Resort
star 4

Sri Lanka
Ocena hotelu Suriya Luxury Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Suriya Luxury Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Suriya Luxury Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Sri Lankę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum miejscowości Waikkal
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

polozenie

  • ok. 4 km od centrum miejscowości Waikkal
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 50 min

plaza

  • bezpośrednio przy piaszczystej plaży
  • piaszczysta
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • Wi-Fi
  •  recepcja
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • jubiler
  • pralnia: za opłatą

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

58

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • basen dla dzieci
  • basen
  • ręczniki: w cenie
  • Dla dzieci

    • menu dla dzieci
    • wysokie krzesełka 
    • basen dla dzieci

    Sport i wellness

    W cenie
    • sala fitness/siłownia
    Płatne
    • strefa spa
    • masaże

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • 1-3 os.
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Suita junior superior JSX1
    • 1-3 os.
    • ok. 57 m2
    • widok boczny na morze
    • od strony basenu
    • pokój dzienno-sypialny
    • balkon
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • prysznic
    • jacuzzi
    • WC
    • suszarka do włosów
    • TV
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • sejf
    • minibar: za opłatą
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    Pokój 2-osobowy deluxe DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 36 m2
    • widok boczny na morze
    • pokój dzienno-sypialny
    • od strony basenu
    • balkon
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • TV
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • sejf
    • minibar: za opłatą
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    Bungalow BUX1
    • 1-2 os.
    • ok. 51 m2
    • pokój dzienno-sypialny
    • od strony basenu/od strony laguny
    • balkon
    • klimatyzacja: centralnie sterowana
    • prysznic
    • jacuzzi
    • WC
    • suszarka do włosów
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • sejf
    • minibar: za opłatą
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu 
    • wybrane napoje bezalkoholowe
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe
    Pełne wyżywienie
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  •  kolacja: w formie bufetu
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu 
    •  kolacja: w formie bufetu
    Śniadania
    • w formie bufetu
    Restauracje i bary
  • główna restauracja „Main Restaurant": bufet, a la carte, wybór z menu, stałe menu, show cooking, popołudniowa herbata, z tarasem, na plaży, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój; rodzaje kuchni: azjatycka, chińska, francuska, międzynarodowa, indyjska, włoska, japońska, regionalna, orientalna, regionalna, tajska, ryby/owoce morza, dania z grilla; dania dietetyczne; potrawy bezglutenowe; menu dla dzieci; dania lekkostrawne, dania sezonowe; dania wegetariańskie
  • bar

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji na Sri Lankę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Elegancki hotel o wyjątkowo kameralnej atmosferze, położony na niewielkim, ale zadbanym terenie zielonym, przechodzącym bezpośrednio w plażę. Nieopodal hotelu przepływa rzeka Ma Oya. Krajobraz dopełnia otaczająca teren hotelu roślinność tropikalna oraz lazur wód Oceanu Indyjskiego. W pobliżu hotelu (ok. 200 m) znajduje się kilka lokalnych sklepów, w tym sklep spożywczy. Do najbliższego, niewielkiego miasteczka Wennappuwa ok. 5 km, do Negombo z szerokim wyborem barów, restauracji i sklepów ok. 10 km, do lotniska w Colombo ok. 20 km.
    Plaża:

    Obiekt zlokalizowany bezpośrednio przy pięknej, złotej, piaszczystej plaży. Brak serwisu plażowego.
    Do dyspozycji gości:

    Recepcja 24 h, kantor wymiany walut, lobby,restauracja główna serwująca dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, 2 bary: główny oraz bar przy basenie, słynący z doskonałych koktajli owocowych. Na terenie hotelu znajduje się duży basen, brodzik dla dzieci, jacuzzi, bezpłatne ręczniki kąpielowe, leżaki oraz parasole dostępne przy basenie oraz w ogrodzie przy plaży. Room service za opłatą.
    Pokoje:

    Hotel oferuje swoim Gościom58 pokoi, z czego większość to przestronne i komfortowe pokoje deluxe (pow. ok. 50 m2) mogące zakwaterować 2 osoby dorosłe i 1 osobę na dostawce (możliwość dostawki w formie rozkładanego lóżka). Pokoje wyposażone są w: łazienkę (prysznic, suszarka do włosów), centralnie sterowaną klimatyzację, TV-Sat., bezpłatny sejf, telefon, mini bar (konsumpcja za opłatą), zestaw do przygotowywania kawy i herbaty oraz balkon. Dostępne są również pokoje suite z przestronnym tarasem o pow. ok. 60 m2 oraz jacuzzi, pozostałe wyposażenie jak w pokojach deluxe. Wszystkie pokoje posiadają widok na ocean lub rzekę.
    Wyżywienie:

    Śniadania w formie bufetu. Możliwość dopłaty do obiadokolacji serwowanych w formie bogatego bufetu (napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo) lub All Inclusive: śniadania, lunche i obiadokolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia (lunche w ramach All Inclusive mogą być serwowane do stolika w przypadku niskiego sezonu) oraz lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole (10:00-23:00).
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel nie prowadzi animacji w ciągu dnia. Wieczorami oferuje animacje w postaci muzyki na żywo. W ramach infrastruktury sportowej: interesująca architektonicznie, przeszklona siłownia, siatkówka, tenis stołowy, rzutki, szachy. Za opłatą: wybór masaży i zabiegów w centrum SPA.
    Internet:

    W lobby Internet Wi-Fi – bezpłatny.
    Kategoria lokalna:

    Na Sri Lance nie istnieje oficjalna kategoryzacja hoteli.
    Strona www:

    www.suriyaresort.com
    Naszym zdaniem:

    Elegancki hotel zbudowany w typowym, lankijskim stylu. Przestronne aranżacje oraz wysoki standard świadczonych usług nadają hotelowi ekskluzywny charakter. Polecamy szczególnie parom oraz osobom nastwionym na spokojny wypoczynek w kameralnym otoczeniu.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 5.0/6. Sprawdź opinie:

    Program

    Dzień 1

    Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na lotnisku im. F. Chopina w Warszawie na 3 godz. przed wylotem samolotu. Przelot samolotem rejsowym (rejs bezpośredni) na trasie Warszawa-Colombo. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.
    Dzień 2

    Transfer do wybranego hotelu, zakwaterowanie.
    Dzień 11 lub 12

    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie, udział w wycieczkach lokalnych.
    Dzień 12 lub 13

    Wczesne wykwaterowanie z hotelu (śniadanie w postaci pakietów podróżnych), transfer na lotnisko w Colombo. Przelot samolotem rejsowym (rejs bezpośredni) na trasie Colombo- Warszawa. Przylot do Warszawy. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje: przelot samolotem rejsowym na trasie Warszawa - Colombo - Warszawa (przelot bezpośredni),opłaty lotniskowe, zakwaterowanie w wybranym hotelu (10 lub 11 rozpoczętych dób hotelowych), transfery lotnisko-hotel-lotnisko, wyżywienie jak w opisach hoteli, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).

    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wizy lankijskiej, wycieczek lokalnych, zwyczajowych napiwków oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga!
    Powyższe ceny wiz oraz wysokość opłat za pakiet uczestnictwa w programie podane zostały na dzień 01.02.2020 r. i mogą ulec zmianie.

    Wycieczki lokalne

    SRI LANKA TOP FAKULTETY

    Rejs rzeką Madu i farma żółwi
    Z portu w okolicy miejscowości Balapitiya, wypłyniemy w relaksujący rejs po rozlewiskach rzeki Madu, który umilą ciekawe przystanki i piękne widoki. Na tym obszarze żyje około 46 gatunków ptaków, w tym 14 odmian wodnych, kolorowe motyle oraz ogromne lilie wodne. Odwiedzimy piękną ponad 200 letnią świątynie i lokalne uprawy cynamonu. Wpłyniemy w mangrowce, a fakultatywnie można skorzystać z usług Doctor Fish - rybek które swymi bezzębnymi dziąsłami potrafią robić przyjemny pedicure. Warto spróbować! W drodze powrotnej zwiedzimy farmę żółwi.
    Cena ok. 40 USD.

    Kandy i ogrody herbaciane (2 dni)
    Pierwszy dzień wycieczki rozpoczniemy od wizyty w sierocińcu dla słoni, gdzie nowy dom znalazły słonie porzucone lub chore, a także młode urodzone już w sierocińcu. Następnie zwiedzimy ogród przypraw w ok. Matale. To świetna okazja do kupienia wybranych przypraw i kosmetyków. Następnie przejedziemy do Kandy, gdzie odwiedzimy m.in. Świątynię Zęba. Późnym wieczorem zobaczymy pokaz tradycyjnych tańców ludowych, połączony z tzw. próbą ognia, czyli chodzeniem po rozżarzonych węglach. Drugiego dnia przejedziemy w wyższe partie wyspy, gdzie zobaczymy przepiękne plantacje herbaciane, układające się malowniczo na stokach wzgórz, pośród krajobrazów gór, dolin, wodospadów. Odwiedzimy oczywiście fabrykę herbaty, aby zapoznać się z procesem produkcji jednej z najsłynniejszych herbat na świecie.
    Cena od ok. 140 USD.

    FAKULTETY POZOSTAŁE
    White Water Rafting
    Po przyjeździe do Kitulgala wyruszymy w ekscytujący spływ pontonami po rzece Kelani. Podczas spływu doświadczymy kontaktu z przepiękną i dziką naturą. Przepłyniemy również przez teren, który posłużył jako scenografia do filmu „Most nad rzeką Kwai”.
    Cena od ok. 180 USD

    Park Narodowy Yala (2 dni)
    Park Narodowy Yala to jeden z największych parków na Sri Lance. Stanowi naturalne środowisko dla około 32 gatunków ssaków: słoni, dzików, bawołów, lampartów, niedźwiedzi, małp, jeleni. Żyje tu prawie 130 gatunków migrujących i osiadłych ptaków, między innymi: pelikany, ibisy, kormorany, bażanty, czaple. Niezwykle ciekawym mieszkańcem parku jest waran bengalski. W programie oprócz podziwiania fascynującej przyrody, jeep safari po parku zwiedzanie Galle – fortu holenderskiego wpisanego na Listę UNSCO (ok. 1,5 godz.).
    Cena od ok. 175 USD.

    Sigiriya i Dambula
    Weźmiemy udział we wspinaczce na słynną Skalistą Fortecę Sigiriya (ok. 3 - 3,5 godz.), która jest prawdopodobnie najwspanialszym miejscem na wyspie. Po zwiedzaniu fortecy. Przejazd do Dambulli i zwiedzanie unikatowej świątyni składającej się z pięciu jaskiń – również zabytek chroniony przez UNESCO. Wieczorem powrót do hotelu.
    Cena od ok. 95 USD.

    Masaż ayurwedyjski
    (podczas wybranych objazdów) Ayurweda - jako koncepcja zdrowia i terapii jest uznawana przez Światową Organizację Zdrowia. Narodziła się w Indiach w starożytności, a na Sri Lance jest niezwykle popularna i stosowana w codziennym życiu. Do masaży wykonywanych tą techniką stosowane są specjalne olejki na bazie unikatowych mieszanek ziół. Masaż trwa ok. 1 godziny, obejmuje głowę i całe ciało.
    Cena od ok. 40 USD.

    Rejs – Wieloryby
    Sri Lanka staje się wiodącą destynacją, gdzie można podziwiać wieloryby. Dondra na południu Sri Lanki jest głównym portem do oglądania tych zwierząt w okresie zimowym. Od grudnia do kwietnia mamy aż 95% szans na spotkanie kaszalotów i płetwali błękitnych, gdyż ich ścieżka migracji przebiega nieopodal Dondry. Rejs potrwa ok. 3-5 godzin.
    Cena od ok. 100 USD.

    Szczyt Adama
    Dla każdej z religii na Sri Lance jest to miejsce święte i ma związek ze znajdującym się tutaj odciskiem stopy interpretowanym jako odcisk Buddy, Siwy, Adama lub Świętego Tomasza. Setki pielgrzymów wchodzą na szczyt nocą, by powitać wschód słońca i pomodlić się w świątyni. O wschodzie słońca Szczyt Adama rzuca cień w kształcie trójkąta, mimo że sam jest dość nieregularny. Wspinaczka na górę odbywa się po ok. 5800 kamiennych schodach nocą, a zejście jest rano po śniadaniu. Wycieczka realizowana od grudniowej pełni księżyca do majowej pełni księżyca.
    Cena od ok. 75 USD.

    Rejs – Delfiny
    Sri Lanka, to również doskonałe miejsce do spotkania z delfinami. Delfiny najlepiej obserwować podczas ok 2 godzinnego rejsu w okolicach miejscowości Kalpitiya. Tam dosłownie dziesiątki tych pięknych zwierząt, stadami pluska się w wodzie, dając czasem niezwykły pokaz wspólnych zabaw i skoków.
    Cena od ok. 95 USD

    Park Narodowy Wilpattu
    Największy na Sri Lance. Na jego terenie znajduje się ok. 60 naturalnych jezior lub zbiorników z wodą deszczową. Obecnie można tu spotkać wiele gatunków zwierząt, m.in.: słonia, niedźwiedzia wargacza, sambarę, krokodyla, bawoła, lamparta oraz liczne ptaki i gryzonie. Wielka Kronika Mahavamsa mówi, że to właśnie tutaj protoplasta rodu Syngalezów Vijaya, poślubił Kuweni, co dało początek królestwu.
    Cena od ok. 95 USD.

    Uwaga!
    Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    Inne

    Sri Lanka - informacje ogólne

    Waluta

    1 rupia lankijska (LKR) = 100 centów. Aktualny przelicznik: 100 LKR = 2,50 PLN 1 USD = 120 LKR. Ważniejsze karty kredytowe są powszechnie akceptowane. Na Sri Lance nie są akceptowane dolary wynane przed 2006 rokiem i/lub zniszczone, naddarte itp.
    Szczepienia
    Nie ma obowiązku szczepień ochronnych, ale zaleca się wcześniejsze szczepienie przeciwko żółtaczce typu A i B oraz tężcowi.
    Transport
    Pomimo, iż odległości są niewielkie, pokonuje się je nieproporcjonalnie długo do liczby przejechanych kilometrów z uwagi na chaotyczny ruchu drogowy na Sri Lance. Na drogach panuje duży tłok (piesi, rowerzyści, tuk tuki, lokalne autobusy), a przepisy traktowane są raczej umownie. Jednak mimo chaosu na drogach jest bezpiecznie. Średnia prędkość podróżowania to ok. 35 km/ h. Obowiązuje ruch lewostronny.
    Godziny pracy

    Godziny otwarcia sklepów: 10:00-20:00 z wyjątkiem niedziel i świąt. Banki czynne są od poniedziałku do piątku 9:00-15:00.
    Święta

    Dzień Poya - przypada raz w miesiącu, w pełnię księżyca. To buddyjskie święto upamiętniające oświecenie Buddy. Obowiązuje wtedy zakaz sprzedaży i spożywania alkoholu, także w barach hotelowych. W sezonie Zima 2020/2021 Poya przypada m.in: 30.10.2020, 29.11.2020, 29.12.2020, 28.01.2021, 26.02.2021, 28.03.2021, zakaz sprzedaży i spożywania alkoholu, także w barach hotelowych obowiązuje również w święta państwowe i religijne.

    Czas

    + 4,5 h w stosunku do czasu polskiego w okresie zimy.
    Orientacyjne ceny
    Obiad - ok. 10 USD. Woda w sklepie - ok. 0,5 USD. Piwo - ok. 2 USD. Wino - ok. 4 USD. Kawa - ok. 2 USD.
    Napiwki

    Przyjęte jest dawanie napiwków kelnerom, kierowcom i przewodnikom ok. 10 do 15% wartości usługi. Bagażowy powinien otrzymać nie mniej niż 50 LKR za jedną sztukę bagażu, pokojówka ok. 500 LKR tygodniowo.
    Elektryczność

    220 V/ 50 Hz standard angielsko-hinduski. Na Sri Lance i Malediwach używa się innych typów gniazdek niż w Polsce. Zazwyczaj występują gniazdka typu A, z trzema dziurkami usytuowanymi na wierzchołkach trójkąta. Pasują do nich polskie cienkie wtyczki (jak od ładowarki do telefonu). Natomiast nie pasują okrągłe grube wtyczki (jak od suszarki do włosów czy zasilacza do laptopa). W takich przypadkach konieczne jest używanie adaptera (przejściówki). Dostępne są one w hotelowych recepcjach (bezpłatnie), można także zakupić je w Polsce w supermarketach budowlanych (ok. 20 zł).
    Telefony

    Do Polski 00 48 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta. Z Polski 00 94 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta.
    Ważne telefony i adresy:
    Ambasada RP: Brak placówki dyplomatycznej na terenie Sri Lanki. Najbliższy Ambasador RP w New Delhi (Indie) akredytowany jest również w Demokratycznej Socjalistycznej Republice Sri Lanki. Ambasada RP w Indiach. 50-M Shantipath, Chanakyapuri, 110021 New Delhi tel. 0-09111 688 92 11, 467 91 61, 467 91 58.
    Konsulat RP w Colombo Konsul Honorowy: Mr Desamanya Kandiah Balendra (Ken) adres: C/o Deputy Chairman's Office Phoenix Ventures Ltd. 2nd Floor, 409 Galle Rd. Colombo 03 Sri Lanka nr tel. +94 112 565612, 693307 e-mail:

    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny na Sri Lance, trwa od początkulistopadado końca marca.

    Wizy - informacje dla sprzedawców

    Wiza lankijska:

    Przy wjeździe na terytorium Republiki Sri Lanki od obywateli Polski wymagany jest paszport ważny co najmniej 6 miesięcy od datywjazdu na terytorium Republiki Sri Lanki oraz wiza turystyczna. Oferujemy możliwość wizowania za pośrednictwem Rainbow. Wiza obowiązuje przez 6 miesięcy od daty zarejestrowania. Wiza upoważnia do dwukrotnego wjazdu po 30 dni każdy. Powrót ze Sri Lanki musi nastąpić w terminie obowiązywania wizy. Powyższe warunki wizowe obowiązują obywateli Polski. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.

    Wizy

    Wiza lankijska:

    Przy wjeździe na terytorium Republiki Sri Lanki od obywateli Polski wymagany jest paszport ważny co najmniej 6 miesięcy od datywjazdu na terytorium Republiki Sri Lanki oraz wiza turystyczna. Oferujemy możliwość wizowania za pośrednictwem Rainbow. Wiza obowiązuje przez 6 miesięcy od daty zarejestrowania. Wiza upoważnia do dwukrotnego wjazdu po 30 dni każdy. Powrót ze Sri Lanki musi nastąpić w terminie obowiązywania wizy. Powyższe warunki wizowe obowiązują obywateli Polski. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt ze sprzedawcą w celu weryfikacji.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    BestReisen

    Szukasz wakacji na Sri Lankę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Unikalną cechą hotelu Suriya jest kombinacja turkusowych wód Oceanu Indyjskiego i pogodnego spokoju rzeki Ging Oya, wspólnie otaczających resort. Na terenie ośrodka znajduje się bujny tropikalny krajobraz, zalane drzewa kokosowe, palmy i lasy namorzynowe. Suriya Resort tworzy jedyne w swoim rodzaju doświadczenie z naturalnym pięknem flory i fauny na Sri Lance. 

    Położenie

    Hotel znajduje się przy złocistych plażach Waikkal, w odległości 12 kilometrów od międzynarodowego lotniska w Colombo.

    Wyposażenie

    Recepcja, room service, kantor, restauracja główna serwująca dania kuchni lokalnej i międzynarodowej, bar główny, bar przy basenie, centrum spa, siłownia, basen.

    Pokoje

    42 pokoje typu Deluxe, wszystkie klimatyzowne, wysozażone w łazienkę z prysznicem, telewizor, telefon, sejf, mini bar, balkon. Na zapytanie możliwość rezerwacji domków na wodzie.

    Wyżywienie

    BB - Śniadania HB - Śniadania i obiadokolacje FB - Śniadania, obiady i kolacje All Inclusive - Śniadania obiady i kolacje, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    Sport i rozrywka

    Basen, centrum spa, siłownia, jacuzzi. Sezonowo w hotelu prowadzone są wieczorne animacje.

    Dla dzieci

    Brak infrastruktury dla dzieci

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy wyjazdach na Sri Lankę wymagana jest wiza. Wizę wukupić można bezpośrednio na lotnsku na Sri Lance lub poprzez złożenie wniosku wizowego poprzez system ETA (Electronic Travel Authorisation). W tym celu należy zalogować się na stronie www.eta.gov.lk (zakładka Apply). Klienci muszą wypełnić wszystkie wymagane pola. Pasażer posiadający kopię zatwierdzenia ETA uprawniony jest do wjazdu na teren Sri Lanki w ciągu 90 dni od daty jego wystawienia. Pasażer na podstawie zatwierdzenia ETA otrzymuje - na lotnisku na Sri Lance, wizę dwukrotnego wjazdu, ważną 30 dni od daty przekroczenia granicy. Opłaty wizowe - przy rejestracji i wykupie przez system ETA - 30 USD za osobę (wymagana rejestracja w systemie ETA, płatności dokonuje się kartą kredytową poprzez system ETA) - przy rejestracji i wykupie na lotnisku na Sri Lance - 35 USD za osobę (rejestracja w systemie ETA nie jest wymagana, płatności dokonuje się gotówką na lotnisku na Sri Lance) Wszyscy podróżujący na Sri Lankę zobowiązani są do przełożenia w porcie lotniczym na Sri Lance - ważnego paszportu (minimum 6 miesięcy od daty powrotu) - kopii zatwierdzenia ETA (tylko w przypadku rejestracji i płatności poprzez system ETA) - biletu powrotnego - odpowiednich środków finansowych (gotówka, karty kredytowe, czeki podróżne)

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wiz, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji na Sri Lankę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Unikalną cechą hotelu Suriya jest kombinacja turkusowych wód Oceanu Indyjskiego i pogodnego spokoju rzeki Ging Oya, wspólnie otaczających resort. Na terenie ośrodka znajduje się bujny tropikalny krajobraz, zalane drzewa kokosowe, palmy i lasy namorzynowe. Suriya Resort tworzy jedyne w swoim rodzaju doświadczenie z naturalnym pięknem flory i fauny na Sri Lance. 

    Położenie

    Hotel znajduje się przy złocistych plażach Waikkal, w odległości 12 kilometrów od międzynarodowego lotniska w Colombo.

    Wyposażenie

    Recepcja, room service, kantor, restauracja główna serwująca dania kuchni lokalnej i międzynarodowej, bar główny, bar przy basenie, centrum spa, siłownia, basen.

    Pokoje

    42 pokoje typu Deluxe, wszystkie klimatyzowne, wysozażone w łazienkę z prysznicem, telewizor, telefon, sejf, mini bar, balkon. Na zapytanie możliwość rezerwacji domków na wodzie.

    Wyżywienie

    BB - Śniadania HB - Śniadania i obiadokolacje FB - Śniadania, obiady i kolacje All Inclusive - Śniadania obiady i kolacje, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    Sport i rozrywka

    Basen, centrum spa, siłownia, jacuzzi. Sezonowo w hotelu prowadzone są wieczorne animacje.

    Dla dzieci

    Brak infrastruktury dla dzieci

    Uwagi

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy wyjazdach na Sri Lankę wymagana jest wiza. Wizę wukupić można bezpośrednio na lotnsku na Sri Lance lub poprzez złożenie wniosku wizowego poprzez system ETA (Electronic Travel Authorisation). W tym celu należy zalogować się na stronie www.eta.gov.lk (zakładka Apply). Klienci muszą wypełnić wszystkie wymagane pola. Pasażer posiadający kopię zatwierdzenia ETA uprawniony jest do wjazdu na teren Sri Lanki w ciągu 90 dni od daty jego wystawienia. Pasażer na podstawie zatwierdzenia ETA otrzymuje - na lotnisku na Sri Lance, wizę dwukrotnego wjazdu, ważną 30 dni od daty przekroczenia granicy. Opłaty wizowe - przy rejestracji i wykupie przez system ETA - 30 USD za osobę (wymagana rejestracja w systemie ETA, płatności dokonuje się kartą kredytową poprzez system ETA) - przy rejestracji i wykupie na lotnisku na Sri Lance - 35 USD za osobę (rejestracja w systemie ETA nie jest wymagana, płatności dokonuje się gotówką na lotnisku na Sri Lance) Wszyscy podróżujący na Sri Lankę zobowiązani są do przełożenia w porcie lotniczym na Sri Lance - ważnego paszportu (minimum 6 miesięcy od daty powrotu) - kopii zatwierdzenia ETA (tylko w przypadku rejestracji i płatności poprzez system ETA) - biletu powrotnego - odpowiednich środków finansowych (gotówka, karty kredytowe, czeki podróżne)

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wiz, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Nekera

    Szukasz wakacji na Sri Lankę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    SRI_LANKA

    Położenie

    bezpośrednio przy szerokiej i długiej plaży Waikkal. Transfer z lotniska ok. 45 minut.

    Plaża

    szeroka i piaszczysta plaża Waikkal bezpośrednio przy hotelu.

    Wyposażenie

    luksusowy hotel, urządzony w eleganckim stylu, posiada 60 pokoi rozmieszczonych w 3-piętrowych budynkach i domkach na wodzie. Restauracja, 2 bary, recepcja, butik z pamiątkami. Ładny i zadbany ogród, basen i brodzik dla dzieci.

    Internet

    WIFI w lobby i w pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

     Pokoje dwuosobowe: ok. 35 mkw., nowocześnie urządzone, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, minibar za opłatą, klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, telefon, internet, łazienka z deszczownicą, WC, suszarka, balkon lub taras, położone od strony basenu, z bocznym widokiem na morze. Domki na wodzie: ok. 50 mkw., na palach na jeziorze (dojście pomostem); łazienka z wanną, prysznic na zewnątrz, płaszcze i pantofle kąpielowe, jacuzzi na tarasie z widokiem na lagunę. Suity junior: ok. 55 mkw., z jacuzzi na balkonie, od strony basenu. Wariant ekonomiczny.

    Sport

    siłownia, siatkówka

    Wellness

    za opłatą zabiegi w centrum spa.

    Rozrywka

    muzyka na żywo

    Wyżywienie

    śniadania, 2 posiłki dziennie lub all inclusive. All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu lub wybór z menu. Przekąski. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

    Dertour Polska

    Szukasz wakacji na Sri Lankę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Nazwa obiektu

    The Suriya Resort

    Kategoria

    ****+

    Miejscowość

    Waikkal

    Region

    Waikkal

    Kod

    CMB14140 IO

    Liczba pokoi

    62

    Położenie

    Przy plaży Waikkal, w otoczeniu palm, namorzynów i rzeki Ging Oya. Ok. 22 km do lotniska Kolombo (ok. 30 min. jazdy samochodem).

    Opis

    Otwarty w 2014 roku hotel, urządzony ze smakiem. Zadbany kompleks ogrodowy, Poolbar, restauracja główna z tarasem i daniami kuchni międzynarodowej, kolejna restauracja, basen z brodzikiem dla dzieci, bezpłatne łącze internetowe WLAN na tarenie całego kompleksu.

    Wyżywienie

    Bufet śniadaniowy. Przy rezerwacji z 2 posiłkami dziennie (H) dodatkowo kolacja w formie bufetu. Przy rezerwacji z 3 posiłkami dziennie (V) dodatkowo obiad i kolacja w formie bufetu. Przy rezerwacji All Inclusive (I) - 3 posiłki dziennie oraz dodatkowe świadczenia = wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. ok. 10-23, popołudniu herbata i ciastka (w godz. ok. 15.30-16.30).

    Pokój typ 1

    Standard (62) = ok. 58 m kw., w tym część zewnętrzna, elegancko urządzone z elemantami drewnianego wyposażenia, łazienka z prysznicem / WC, szlafroki, suszarka do włosów, telefon, TV, minibar, sejf, klimatyzacja, wentylator sufitowy, zestaw do parzenia kawy i herbaty, bezpłatny WLAN, balkon lub taras.

    Pokój typ 2

    Suite (14) = ok. 96 m kw., w tym część zewnętrzna, wyposażenie jak w Standard, odtwarzacz DVD, łóżko dzienne i jacuzzi na balkonie.

    Sport, rozrywka, wellness

    Codziennie wieczorna rozrywka z muzyką na żywo, siłownia, aerobik, siatkówka plażowa, lotki, piłka nożna. Wysokiej jakości strefa spa z zabiegami i masażami.

    Warto wiedzieć

    Honeymoon Special - oferty dla nowożeńców oraz podróży jubileuszowych. Należy zgłosić przy rezerwacji. Więcej w cenie - kosz owoców i butelka wina na powitanie w Suitach oraz 30 min. zabiegu spa/os., ceny na dostawce wg aktualnego katalogu. Możliwość rezerwacji dodatkowej kat. pokoju - .

    Transfery

    Możliwość rezerwacji transferu z / na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

    Uwaga

    Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

    Ref.

    MK306102


    DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

    Neckermann

    Szukasz wakacji na Sri Lankę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Sri Lanka, Sri Lanka

    Położenie

    bezpośrednio przy szerokiej i długiej plaży Waikkal. Transfer z lotniska ok. 45 minut.

    Plaża

    szeroka i piaszczysta plaża Waikkal bezpośrednio przy hotelu.

    Wyposażenie

    luksusowy ośrodek z 62 pokojami rozmieszczonymi w 3-pietrowych budynkach i domkach na wodzie. Restauracja, 2 bary. W ładnie zagospodarowanym ogrodzie znajduje się basen oraz brodzik dla dzieci. www.suriyaresort.com.

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub 2 posiłkami.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu lub wybór menu. Wybrane loklane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    Internet

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje deluxe (A1-3A): ok. 39 m kw., nowocześnie urządzone, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, minibar, klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, telefon, internet, łazienka z deszczownicą, WC, suszarka i balkon lub taras z bocznym widokiem na morze. Domki na wodzie (A1-2B): ok. 57 m kw., na palach na jeziorze (dojście pomostem); łazienka z wanną, prysznic na zewnątrz, płaszcze i pantofle kąpielowe, whirlpool na tarasie z widokiem na lagunę. Suity (A1-4C): ok. 57 m kw., z whirlpoolem na balkonie i widokiem na morze. Wariant ekonomiczny (A2-3S).

    Sport

    siłownia, siatkówka.

    Wellness

    za opłatą zabiegi w spa.

    Rozrywka

    okazjonalnie muzyka na żywo.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji na Sri Lankę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Sri Lanka, Sri Lanka

    Położenie

    bezpośrednio przy szerokiej i długiej plaży Waikkal. Transfer z lotniska ok. 45 minut.

    Plaża

    szeroka i piaszczysta plaża Waikkal bezpośrednio przy hotelu.

    Wyposażenie

    luksusowy ośrodek z 62 pokojami rozmieszczonymi w 3-pietrowych budynkach i domkach na wodzie. Restauracja, 2 bary. W ładnie zagospodarowanym ogrodzie znajduje się basen oraz brodzik dla dzieci. www.suriyaresort.com.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Karty kredytowe

    Amex, Mastercard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Pokoje deluxe (A1-3A): ok. 39 m kw., nowocześnie urządzone, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, minibar, klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, telefon, internet, łazienka z deszczownicą, WC, suszarka i balkon lub taras z bocznym widokiem na morze. Domki na wodzie (A1-2B): ok. 57 m kw., na palach na jeziorze (dojście pomostem); łazienka z wanną, prysznic na zewnątrz, płaszcze i pantofle kąpielowe, whirlpool na tarasie z widokiem na lagunę. Suity (A1-4C): ok. 57 m kw., z whirlpoolem na balkonie i widokiem na morze. Wariant ekonomiczny (A2-3S).

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub 2 posiłkami.

    Sport

    siłownia, siatkówka.

    Wellness

    za opłatą zabiegi w spa.

    Rozrywka

    okazjonalnie muzyka na żywo.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu lub wybór menu. Wybrane loklane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji na Sri Lankę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Sri Lanka, Sri Lanka

    Położenie

    bezpośrednio przy szerokiej i długiej plaży Waikkal. Transfer z lotniska ok. 45 minut.

    Plaża

    szeroka i piaszczysta plaża Waikkal bezpośrednio przy hotelu.

    Wyposażenie

    luksusowy ośrodek z 62 pokojami rozmieszczonymi w 3-pietrowych budynkach i domkach na wodzie. Restauracja, 2 bary. W ładnie zagospodarowanym ogrodzie znajduje się basen oraz brodzik dla dzieci. www.suriyaresort.com.

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub 2 posiłkami.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu lub wybór menu. Wybrane loklane napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    Internet

    WIFI w lobby i pokojach bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje deluxe (A1-3A): ok. 39 m kw., nowocześnie urządzone, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, minibar, klimatyzacja, wentylator sufitowy, sejf, telefon, internet, łazienka z deszczownicą, WC, suszarka i balkon lub taras z bocznym widokiem na morze. Domki na wodzie (A1-2B): ok. 57 m kw., na palach na jeziorze (dojście pomostem); łazienka z wanną, prysznic na zewnątrz, płaszcze i pantofle kąpielowe, whirlpool na tarasie z widokiem na lagunę. Suity (A1-4C): ok. 57 m kw., z whirlpoolem na balkonie i widokiem na morze. Wariant ekonomiczny (A2-3S).

    Sport

    siłownia, siatkówka.

    Wellness

    za opłatą zabiegi w spa.

    Rozrywka

    okazjonalnie muzyka na żywo.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Mapa Hotelu Suriya Luxury Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Sri Lanka)
    wakacje na pięknych plażach Sri Lanki - Beruwala, Bentota, Negombo, Unawatuna
    Wakacje na Sri Lance, słonie w Pinnawali
    Kolorowe rybackie łodzie rybackie na plażach Sri Lanki
    Atrakcja turystyczna Sri Lanki czyli rybacy na palach
    Wakacje na Sri Lance, plantacje cejlońskiej herbaty
    Wycieczka na Sigiriya czyli Lwią Skałę na Sri Lance
    Tradycyjne lankijskie maski produkowane w Galle na Sri Lance
    Gwarna promenada i fort w Galle - wakacje na Sri Lance

    Opinie o Hotelu Suriya Luxury Resort

    Masz pytania o Hotel Suriya Luxury Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00