cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
  • Hotel Aktivhotel Kohlerhof, Innsbruck
1 / 30
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
17.09 - 20.09
już od 1026 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.12 - 04.12
już od 779 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Aktivhotel Kohlerhof
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Aktivhotel Kohlerhof
star 4

Austria: Innsbruck
Ocena hotelu Aktivhotel Kohlerhof:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Aktivhotel Kohlerhof:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 grudnia 2019

Hotel Aktivhotel Kohlerhof w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Austrii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  •  przy stacji kolejki na Spieljoch
  • ok. 500 m od centrum Fuegen
  • ok. 800 m od stacji kolejowej

Do dyspozycji gości

  • recepcja 
  • winda
  • ogród
  • taras
  • 4 restauracje 
  • bar w piwnicy

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (w cenie)

karty

Visa, MasterCard, Maestro 

Liczba pokojów

150

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • taksa klimatyczna (płatna na miejscu, od 15. roku życia, ok. 1 €/os./dzień)
  • hotel akceptuje psy i koty (płatne, ok. 15 €/noc)
  • zakwaterowanie od 14.00, wykwaterowanie do 10.00

Dla dzieci

  • łóżeczko dziecięce (dla dziecka do 2 lat w cenie, konieczna rezerwacja) 
  • menu dla dzieci
  • wysokie krzesełko
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa „Kohlerhof-Spa": codziennie 07:00 - 23:00, wielkość: 3000m2
  • sauna fińska
  • biosauna
  • kabina na podczerwień
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • nordic walking
  • aqua fitness
Płatne
  • masaże
  • zabiegi kąpielowe
  • zabiegi medyczne
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • solarium

rozrywka

  • dyskoteka
  • wieczór taneczny (wtorek, 19.30-21.00)
  • muzyka na żywo (wtorek, 19.30-21.00)

Pokoje

Pokój 1-osobowy EZX1
  • 1 os.
  • ok. 18 m2
  • w budynku głównym
  • suszarka do włosów
  • sejf (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon
Suita junior JSX2
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na ląd
  • w nowym budynku
  • pokój dzienno-sypialny
  • 1 podwójne łóżko
  • ogrzewanie (centralnie sterowane)
  • suszarka do włosów
  • lustro kosmetyczne
  • sejf
  • sofa
  • biurko
  • telefon
  • minibar
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • radio
  • prysznic
  • WC
  • balkon
Suita SUX2
  • 2-5 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na ląd
  • w nowym budynku
  • 2 oddzielne pokoje z drzwiami łączącymi
  • 2 podwójne łóżka
  • ogrzewanie (centralnie sterowane)
  • suszarka do włosów
  • lustro kosmetyczne
  • sejf
  • biurko
  • telefon
  • minibar
  • Wi-Fi
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2 os.
  • ok. 20 m2
  • w budynku głównym
  • suszarka do włosów
  • sejf (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • suszarka do włosów
  • sejf (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 25 m2
  • suszarka do włosów
  • sejf (w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon

Wyżywienie

Dwa posiłki plus
  • śniadanie: codziennie 06:30 - 11:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:00 - 21:00, wybór z menu na dany dzień (4-daniowe menu)
  • przekąski: codziennie 15:00 - 17:00
  • Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • restauracja „Restaurant Kohlerhof": rodzaje kuchni: regionalna, dania z grilla, potrawy bezglutenowe, menu dla dzieci, dania bez laktozy, dania sezonowe, dania wegetariańskie, dania wegańskie: rezerwacja wymagana, bufet, a la carte, wybór z menu, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Pizz Pub": rodzaje kuchni: włoska, regionalna, menu dla dzieci, dania bez laktozy: dania wegetariańskie: a la carte, styczeń - grudzień, codziennie 14:00 - 23:00, sob., niedz. 12:00 - 04:00

  • bary i inne: 2
  • pub „Pizz Pub"
  • bar „Hausbar"
  • Dodatkowe informacje
  • soki, herbata i owoce w strefie wellness przez cały dzień (w cenie) 
  • kolacja bożonarodzeniowa i gala sylwestrowa z balem i muzyką na żywo (w cenie) 
  • dostępne dania bezglutenowe, bez laktozy, z produktów regionalnych, wegańskie (na zapytanie)

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Austria/Tyrol

    Położenie:

    - Fugen - około 800 m od centrum miejscowości   -  sklepy, bary, restauracje ok 500 m - lodowiec Hintertux ok 35 km - wyciągi narciarskie Spieljochbahn naprzeciwko hotelu  

    Wyposażenie hotelu:

    - 2 budynki Kohlerhof i Spieljoh -  recepcja z lobby -  bar, restauracja, restauracja ala carte - bar apres ski - pub - sala telewizyjna - kącik internetowy - przechowalnia sprzętu narciarskiego z suszarnią butów -  bezpłatne WiFi w pomieszczeniach ogólnodostępnych Bezpłatnie: - bezprzewodowy internet - wellness (sauna, łaźnia parowa) - basen wewnętrzny Płatne: - solarium - masaże - zabieg - łaźnia turecka

    Pokoje:

    Pokój 2-osobowy standard  (ok. 20-25m) -  łazienka (wanna/prysznic, WC) - TV SAT, - sejf - ogrzewanie - bezprzewodowy internet - balkon Pokój 2-osobowy superior  (ok. 25-30 m) - z panoramicznym widokiem Pokój 2-4 osobowy (ok. 20-30 m)

    Wyżywienie:

    HB: Śniadania w formie bufetu, obiadokolacja składająca się z 4 dań ( zupa, bar sałatkowy, danie główne do wyboru, deser) - Kolacja świąteczna i noworoczna w cenie  

    Dodatkowe informacje:

    - opłata klimatyczna: ok 1,5 EUR/osoba/noc płatne na miejscu - łóżeczka dla dzieci na życzenie, w zależności od dostępności, bezpłatnie - dozwolone małe zwierzęta domowe 15 EUR/noc - parking w zależności od dostępności bezpłatnie

    Adres:

    Adres: Hochfügener Str. 84, 6263 Fügen, Austria Telefon: +43 5288 62962


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Snowtrex

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Miasto

    Fügen

    Kraj

    Austria

    Cel podróży

    Fügen jest największą i najbardziej znaną miejscowością w przedniej części doliny Zillertal. Miejscowość ta cieszy się długą historią i wieloletnią kulturą. Słynna, znana na całym świecie kolęda Kolęda "Cicha noc, święta noc" ma swój początek właśnie w Fügen. Historyczne kaplice i kościoły, muzeum krajoznawcze, wystawy z wyrobami serów i wiele innych atrakcji czeka na Państwa w tej różnorodnej miejscowości. Wąskie uliczki w centrum starego miasta zapraszają do spaceru po mieście. Do dyspozycji mają Państwo liczne sklepy, restauracje i bary, gdzie można wspólnie wspaniale spędzić czas. Bezpłatny autobus dla narciarzy wygodnie dowiezie Państwa do dolnych stacji kolejki na terenach narciarskich Spieljoch i Hochfügen-Hochzillertal. Wytrwali, którzy po całym dniu jazdy na nartach nie mają jeszcze dość, mogą wyszaleć się na stoku, na dolnych stacjach kolejki lub w miejscowości. Romantyczne chatki narciarskie, przyjemne bary z parasolami i przytulne gospody oferują Państwu wszystko! Także poza trasami narciarskimi Fügen proponuje różnorodne oferty spędzania wolnego czasu, m.in. lodowiska, tory saneczkowe, romantyczne przejażdżki bryczką i wędrówki w rakietach śnieżnych. Szczególną atrakcją jest źródło termalne "Erlebnistherme Zillertal" z różnymi zjeżdżalniami i nowoczesną strefą wellness i saunami.

    Teren narciarski

    Z karnetem narciarskim "Zillertaler Superskipass" mają Państwo wybór nartostrad o łącznej długości 530 km na terenach narciarskich Zillertal Arena, przy wyciągach w Mayrhofen, w Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, jak również na terenie narciarskim Hochzillertal - Hochfügen - Spieljoch i dodatkowo Wildkogel-Arena w Bramberg. Powyższe tereny narciarskie są doskonale ze sobą połączone, a pomiędzy nimi kursuje bezpłatny autobus narciarski i pociąg. Od kilku lat oferuje Zillertal Arena bezpłatny dostęp do Wi-Fi, co umożliwia miłośnikom białego szaleństwa nie tylko delektowanie się promieniami słońca w czasie szalonej jazdy, ale także możliwość przesłania wrażeń z urlopu rodzinie i znajomym (patrz region narciarski).W Fügen mają Państwo do wyboru aż dwa tereny narciarskie: Spieljoch i Hochfügen/Hochzillertal. Stacja wyciągu w dolinie tego narciarskiego eldorado Hochfügen/Hochzillertal, do którego dowiezie Państwa wygodnie z Fügen autobus dla narciarzy, znajduje się na wysokości 1500 m. Korzystne położenie w wysokogórskiej kotlinie gwarantuje śnieg aż do końca kwietnia! Ta dolina najlepiej nadaje się dla tych narciarzy, którzy szukają terenu narciarskiego o zróżnicowanych możliwościach zjazdu. Snowpark z elementami typu halfpipe zagwarantują szaleństwo snowboardzistom! Poprzez połączenie Hochfügen i Hochzillertal mogą Państwo korzystać z 90 km urozmaiconych nartostrad w tym także oświetlonych z 39 wyciągami.Teren narciarski Spieljoch oferuje 17 km wspaniale przygotowanych nartostrad i 3,5 km tras do skialpinizmu, łącznie 10 wyciągów, a także wyciągi taśmowe dla tych, którzy stawiają pierwsze kroki na śniegu. Nawet ambitni narciarze wpadną w zachwyt jadąc w głębokim śniegu po bajecznych trasach na Geolsalm i po trasie narciarskiej prowadzącej do doliny o długości 7 km. w ramach przygotowania do planowanego na sezon narciarski 2019/20 połączenia Hochzillertal-Hochfügen ze Spieljoch już tej zimy zostało wprowadzone połączenie autobusowe pomiędzy stacjami Spieljoch w Fügen i Kaltenbach w Hochzillertal.

    Gwarancja śniegu (01.01. - 15.03.)

    Jeżeli na 5 dni przed rozpoczęciem wycieczki (dzień przyjazdu) z powodu braku śniegu wszystkie tereny narciarskie, na które obowiązuje wykupiony karnet narciarski będą zamknięte, mogą Państwo bezpłatnie dokonać zmiany rezerwacji na inną naszą wycieczkę w tym samym terminie (o ile są jeszcze wolne miejsca; obowiązuje aktualna cena nowego wyjazdu bez rabatu Last-Minute & More; gwarancja ważna jedynie dla wycieczek zaczynających się w terminach od 01.01. do 15.03.). Aby móc skorzystać z gwarancji, prosimy o kontakt w wyznaczonym terminie (na 5 dni przed rozpoczęciem wyjazdu/pobytu, np. w poniedziałek, jeżeli impreza turystyczna rozpoczyna się w sobotę) drogą mailową na adres gwarancjasniegu-pl@snowtrex.com.

    Karnet narciarski - dodatkowe informacje.

    Oferty zawierające karnet narciarski w cenie oznaczone są znakiem "FREE SKI - SKIPASS W CENIE". Należy upewnić się przed dokonaniem rezerwacji, czy wybrali Państwo ofertę z karnetem w cenie.

    Położenie/wyposażenie

    Komfortowy, 4-gwiazdkowy Aktivhotel Kohlerhof położony jest bezpośrednio przy dolnej stacji kolejki Spieljochbahn, ok. 1 km od centrum miejscowości ze sklepami i różnymi lokalami. Autobus zatrzymuje się tuż obok obiektu i dowiezie Państwa ok. 100 m do terenu narciarskiego Hochfügen.Zadbany hotel wellness składa się z budynku głównego i budynku sąsiedniego (oddalone o ok. 150 m), które połączone są podziemnym korytarzem, oferując niezapomniane widoki na otaczające masywy górskie. Do stylowego wyposażenia rodzinnie prowadzonego hotelu należy m.in. hol z recepcją i kącikiem wypoczynkowym, winda, jadalnia, restauracja ?-la-carte, izba tyrolska, Wi-Fi, a także przechowalnia sprzętu narciarskiego i słoneczny taras. Dodatkowo znajdą Państwo słoneczny taras i bezpłatne miejsca parkingowe (ograniczona dostępność).Ponadto w hotelu dostępna jest strefa wellness z największym hotelowym krytym basenem w Dolinie Ziller oraz obszernym kompleksem saun (powierzchnia ok. 2800 m?, strefa nagości). Do dyspozycji gości m.in. kryty basen o pow. 120 m?, jacuzzi, sauna, sauna fińska, biosauna oraz sauna sosnowa i energetyczna i ozonowa, łaźnie parowe, kabina z podczerwienią i pokój relaksacyjny. Przez cały dzień, bezpłatnie w strefie wellness dostępne są soki, owoce i herbata.Z solarium, masaży i zabiegów wellness można skorzystać za opłatą po rezerwacji na miejscu. Oprócz tego każda osoba przy pobycie na min. 5 noclegów płacąca pełną cenę wycieczki otrzymuje bon o wartości 15,- € i 2 żetony do solarium o wartości 6,- € (brak możliwości wymiany na gotówkę lub przekazania innej osobie).Program rozrywkowy obejmuje 1-2 x w tygodniu muzykę na żywo, dodatkowo 1 x w tyg. wędrówkę z pochodniami lub latarniami z napojem.PokojeKomfortowe, urządzone w stylu tyrolskim pokoje posiadają łazienkę lub prysznic/WC, TV kabl. lub sat., Wi-Fi, telefon, radio, suszarkę do włosów, lusterko kosmetyczne, sejf i balkon.WyżywienieW cenie zawarte jest wyżywienie HB PLUS - śniadanie w formie obfitego bufetu z produktami ekologicznymi, śniadanie dla śpiochów do 11:00, podwieczorek narciarski w godz. 15:00-17:00 (nie jest podawany w dniu przyjazdu) i 5-daniowe menu do wyboru na kolację z bufetem sałatkowym. Na życzenie mogą zostać przygotowane dania wegetariańskie lub dania dla dzieci. Dodatkowo podczas przyjazdu 1 butelka wody mineralnej w pokoju i raz w tyg. bufet chłopski. Galowa kolacja świąteczna (24.12.) z grzanym winem oraz bal sylwestrowy z muzyką na żywo wliczone są w cenę.

    Świadczenia w cenie

    Noclegi w wybranym terminieWyżywienie jak wybranoKorzystanie ze strefy wellness (wg opisu)1x bon do strefy wellness o wartości 15,- € /pobyt/osoba płacąca pełną cenę (pobyt min. 5 nocy, brak możliwości wymiany na gotówkę/przekazania osobie trzeciej)2 żetony do solarium /pobyt/osoba płacąca pełną cenę (pobyt min. 5 nocy, brak możliwości wymiany na gotówkę/przekazania osobie trzeciej)Soki, owoce, herbata w strefie wellness przez cały dzieńButelka wody w pokoju w dniu przyjazduMenu bożonarodzeniowe i sylwestroweWędrówki z pochodniami (wg opisu)Muzyka na żywo (wg opisu)Tenis stołowy (ograniczona dostępność)Sejf (w pokoju)Krzesełko dla dziecka (ograniczona dostępność)Babyphone (do wypożyczenia)Miejsca parkingowe (ograniczona dostępność)Bon upominkowy o wartości 20,- € na lot paralotnią z instruktorem10% zniżki na kursy w partnerskiej szkółce narciarskiej (Zniżka nie łączy się z innymi promocjami!)

    Opcjonalnie płatne na miejscu

    Korzystanie z zabiegów wellness, takich jak masaże, solarium, kąpieliPłaszcz kąpielowy do wypożyczeniaŁóżeczko dziecięce (na zapytanie): 15,- € /pobyt

    Płatne na miejscu

    Opłata klimatyczna: ok. 1,50 € za osob./nocKeycard: 2,- €

    Zwierzęta domowe

    Można przywieźć zwierzęta domowe (15,- €/dzień, bez karmy, konieczność uprzedniego zgłoszenia)

    Zniżki

    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC (ok. 25 m?, komfort), HB PLUS - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają: do skończonych 5 lat 100% 6 do 11 lat 50% 12 do 15 lat 30% od 16 lat 10%

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC (ok. 30 m?, panorama), HB PLUS - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

    do skończonych 5 lat 100% 6 do 11 lat 50% 12 do 15 lat 30% od 16 lat 10%

    Pokój 1-osob. prysznic/WC (komfort), HB PLUS - wszyscy uczestnicy otrzymują następujące zniżki

    do skończonych 5 lat 25% 6 do 14 lat 15% 15 do 18 lat 5%

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC (ok. 25 m?, komfort), HB PLUS - przy zakwaterowaniu wraz z 2 osobami płacącymi pełną cenę wycieczki, pozostali uczestnicy otrzymają

    do skończonych 5 lat 100% 6 do 11 lat 50% 12 do 15 lat 30% od 16 lat 10%

    Ważne wskazówki

    Wstęp do strefy saun dozwolony dla osób powyżej 16. roku życia.Bon do strefy wellness i żetony do solarium są możliwe do wykorzystania tylko podczas zarezerwowanego pobytu. Brak możliwości wypłaty w gotówce lub przekazania na inną osobę.Na zapytanie możliwe pokoje przystosowane dla niepełnosprawnych.{$W pokojach wieloosobowych lub z dostawką przy niepełnym obłożeniu brak dodatkowych łóżek.

    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC (ok. 25 m?, komfort), HB PLUS

    komfortowe pokoje z TV sat.balkon

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC (ok. 30 m?, panorama), HB PLUS

    komfortowe pokoje z widokiem panoramicznym i TV kabl.balkon

    Pokój 1-osob. prysznic/WC (komfort), HB PLUS

    komfortowo wyposażone pokoje z TV sat.balkon

    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC (ok. 25 m?, komfort), HB PLUS

    komfortowe pokoje z TV sat.balkon


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Snow Trex, które specjalizuje się w ofertach wyjazdów zimowych do najbardziej atrakcyjnych regionów narciarskich w Europie i w Ameryce Północnej. Biuro Podróży SnowTrex prężnie działa na rynku międzynarodowym od 2005 roku, obecnie obsługuje turystów w 15 krajach świata.

    Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów Biuro Podróży Snow Trex ma do dyspozycji szeroką bazę apartamentów i hoteli o różnym standardzie, a także pośredniczy w zakupie karnetów narciarskich na wybrane ski regiony. Dodatkowo isnieje możliwość wypożyczenia sprzętu i wykupienia kursów nauki jazdy na nartach czy snowboardzie.

    Podczas wakacji w najpopularniejszych destynacjach klienci objęci są opieką rezydentów, którzy przygotowują animacje wieczorne i zabawy na śniegu. To właśnie stanowi o wyjątkowości oferty Snow Trex.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Zillertal, Austria

    Ski info

    Wyciąg: przy hotelu (dolna stacja kolejki Spieljochbahn)Skibus: przy hoteluTrasa biegowa: ok. 300 mSzkółka narciarska: ok. 50 mWypoż. sprzętu: ok. 50 mNarciarnia: w hoteluSkipass serwis

    Położenie

    do centrum miejscowości ok. 1 km.

    Wyposażenie

    obszerny komfortowy kompleks hotelowy składający się z dwóch budynków połączonych podziemnym przejściem. 130 pokoi. Hol powitalny z recepcją, przytulne pomieszczenia klubowe, restauracja, bar hotelowy, kawiarnia z tarasem słonecznym. Winda. WLAN w całym hotelu gratis. 

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie (A)

    wanna lub prysznic, WC, suszarka, telefon, TV kablowa, płaszcz kąpielowy, WLAN gratis, radio, balkon. C1A: pokój 1-os., typ standard, (ok. 18 m kw.). C2D: pokój 2-os. standard (ok. 20 m kw.). C2A/C3A/C4A: typ comfort, (ok. 30 m kw.). C2B/C3B/C4B: (ok. 25 m kw.), z widokiem panoramicznym. 

    Dzieci

    za opłatą: opieka nad dziećmi.

    Rozrywka

    różnorodny program rozrywkowy m.in. 1-2 x na tydzień muzyka na żywo, wędrówki z pochodniami.

    Wellness

    kompleks basenowy (ok. 100 m kw.): basen kryty, bar przy basenie, strefa relaksacyjna z saunami (od 16 lat), aromatyczna łaźnia parowa, jacuzzi. Za opłatą: masaże, solarium.

    Wyżywienie

    bogaty bufet śniadaniowy. Wieczorem wybór 4-daniowego menu i bufet sałatkowy. Przekąski po południu. 1 x na tydzień bufet wiejski. 

    Święta/Sylwester

    uroczysta kolacja świąteczna i sylwestrowa. Impreza sylwestrowa z muzyką na żywo.

    Zniżki (A)

    1-2 dzieci (3-15 lat): zniżka procentowa lub kwotowa.

    Opłata klimatyczna

    ok. 1,50 EUR/dzień/os.

    Parkowanie

    w cenie.

    Zwierzę domowe

    ok. 15 EUR/dzień.

    Wcześniej = taniej (A)

    5% zniżki do 60 dni przed przyjazdem (nie dot. pobytu w terminie 25.12- 15.03).

    N Plus

    bon wellness o wartości 15 EUR/os. pełnopł. przy pobycie min. 5 nocy. 

    Tech info

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Europe Mountains

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Fügen

    OPIS

    Czterogwiazdkowy hotel Kohlerhof w Fuegen im Zillertal znajduje się bezpośrednio przy gondoli Spieljochbahn (21 kilometrów tras). Do centrum miejscowości jest około 10 minut spacerem, przystanek autobusu jest przed hotelem. Do dolnej stacji ośrodka Hochfuegen-Hochzillertal jest około 7 km.
    Hotel Kohlerhof w Fugen im Zillertal składa się z dwóch budynków oferujących pokoje jednakowego standardu, połączone podziemnym przejściem. W obiekcie znajduje się 146 komfortowo wyposażonych pokoi oferujących świetne widoki na okoliczne góry oraz dolinę Zillertal. Nowoczesne łazienki zawierają szlafroki, kapcie i suszarkę do włosów. Użytkownicy iPodów docenią obecność stacji dokujących.
    Hotel Kohlerhof znany jest z racji rozbudowanego centrum wellness, jakie znajduje się na jego terenie. Dwa baseny (kryty i zewnętrzny) sześć różnych saun i wiele innych atrakcji powinny zadowolić każdego miłośnika rekreacji po całym dniu na nartach. Całość mieści się na 3000 metrach kwadratowych.
    W hotelu goście mają do dyspozycji pizzerię, piwnicę z winami oraz restaurację serwującą dania kuchni austriackiej i międzynarodowej. Dwa bary oraz lounge ze strefą TV dopełniają ofertę rozrywkową.
    Latem goście chętnie spożywają posiłki w hotelowym ogrodzie, w którym znajduje się niewielki plac zabaw z piaskownicą i huśtawkami. Parking strzeżony znajduje się przy budynku.

    W CENIE

    Sejf w pokoju Basen wewnętrzny Dostęp do internetu Niecka Kneippa Base zewnętrzny Parking Pokój relaksacyjny Sanarium Sauna Łaźnia parowa Centrum odnowy Internet Wi-Fi Strefa Wi-Fi Krzesła masujące Jaskinia solna Bio sauna Basen Kneipp Kącik internetowy Prysznic wielofunkcyjny Kabina z podczerwienią Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

    PŁATNE NA MIEJSCU

    Łaźnia parowa z aromatycznymi olejkami Zabiegi na ciało Hammam Manicure Masaże Minibar Pedicure Solarium Opiekunka do dzieci Piłkarzyki Zwierzęta mile widziane Salon piękności Masaż Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

    ODLEGŁOŚCI

    Centrum - 1 km. Ski bus - 10 m. Wyciągi - 175 m.

    PARKING

    parking niestrzeżony, parking strzeżony.

    INTERNET

    WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, internet kablowy w lobby, kącik internetowy.

    USŁUGI SPA I WELLNESS

    salon piękności, masaż, zabiegi na ciało, jacuzzi, jaskinia solna, solarium, basen kryty, basen zewnętrzny, basen zewnętrzny podgrzewany, centrum odnowy biologicznej, hydromasaż, łaźnia parowa, sanarium, hammam, pedicure, kąpiel parowa, basen Kneippa, cichy pokój do medytacji i relaksu, zabiegi kosmetyczne i pielęgnacja skóry, manicure, fryzjer, kabina z podczerwienią, prysznic wielofunkcyjny, basen Kneipp, ziołowa sauna parowa, bio sauna, sauna fińska, masaże.

    REKREACJA I SPORT

    tenis stołowy, kort tenisowy, rzutki, bilard, klub nocny, dyskoteka, ogród, taras, piłkarzyki, organizacja pieszych wycieczek, nordic Walking, schowek na rowery.

    USŁUGI DLA DZIECI

    łóżeczko dla dziecka, wysokie krzesło dla dziecka, pokój zabaw dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, animacja zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, menu dla dzieci, gry wodne.

    USŁUGI HOTELOWE

    jadalnia, drink bar, pub, restauracja, winiarnia, pralnia, organizacja wycieczek, transfer gości z lotniska, usługa prasowania odzieży, serwis pokojowy - przez część doby, sejf w recepcji, przechowalnia bagaży, stoisko z gazetami, sklep z pamiątkami, letni taras, biblioteka, lounge, pokój telewizyjny, sala konferencyjna, sala bankietowa, bankomat, pokoje dla niepalących, krzesła masujące, palarnia, maszyna z napojami, bar z przekąskami, zimowy ogród, ogródek piwny, dostępne pokoje dla niepalących, sklepy, serwis pokojowy, leżaki, czytelnia, winda, maszyna do polerowania obuwia, bar, udogodnienia dla niepełnosprawnych, pokój śniadaniowy, recepcja, codzienne sprzątanie pokoju.

    WYPOSAŻENIE POKOI

    balkon, telewizja kablowa, rozkładana kanapa, sejf w pokoju, minibar, radio, telewizja satelitarna, sofa, telefon, prysznic, szlafroki, wanna lub prysznic, suszarka do włosów, toaleta, kapcie, pokoje dla alergików dostępne, część wypoczynkowa, pokoje dla alergików.

    ZWIERZĘTA

    zwierzęta mile widziane.


    Volare Travel

    Szukasz wakacji do Austrii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    AUSTRIA

    Położenie

    Hotel Kohlerhof składa się z dwóch budynków (połączonych przejściem podziemnym) i znajduje się na wysokości 550 m nad poziomem morza, w popularnej miejscowości Fügen. Centrum 800 m; Lodowiec Hintertux 35 km; Trasy narciarskie/kolejka górska na przeciwko hotelu, Spieljochbahn Fügen 10 m; Ski bus (najbliższy przystanek) przed hotelem, do Hochfügen 10 m; Możliwa jazda na nartach spod kwatery tak (Przy dobrych warunkach śniegowych); naprzeciwko Spieljochbahn przedszkole narciarskie, szkółka narciarska, wypożyczalnia nart oraz wyciągi dla początkujących

    Serwis

    Recepcja; hol/lobby; świetlica; sala telewizyjna; sale wspólne; kącik z dostępem do Internetu bezpłatnie; W-LAN bezpłatnie; pomieszczenie do przechowywania butów narciarskich; narciarnia; winda; parking bezpłatnie; jadalnia; restauracja a-la-Carte; bar Apres Ski, bar hotelowy; taras; piwniczka winna; pizzeria. Strefa wellness 2 800 m2; Dzieci od 16 roku życia. Basen kryty - dzieci jedynie pod opieką dorosłych. Basen kryty 120 m2 z prądem strumieniowym, dyszami, wodospadem, dyszami do masażu, dyszami podłogowymi; łaźnia z minerałami; sauna z kominkiem; sauna fińska; biosauna, groty górskie; sanarium; kabina na podczerwień; nowa strefa saun na ponad 800 m2, skalna grota z wodospadem i deszczownicą, skalna grota z podgrzewanymi ławkami i lodem z lodowca, ścieżka Kneippa kryształ górski, skalne źródło, kryształy, górska noc pod gwiazdami, miejsca do leżenia; godziny otwarcia - basen kryty 07.00 - 22.00; sauna 14.00 - 23.00; 1 x na pełnopłatnego gościa / pobyt od 7 noclegów 1 kupon wellness o wartości 15 Euro i 1 żeton na solarium (nie wymienialne na gotówkę, imienne).

    Pokoje

    Możliwość dostawienia łóżeczka dziecięcego we wszystkich pokojach; prysznic/WC; suszarka do włosów; możliwość wypożyczenia szlafroka płatne na miejscu 10 Euro/os./tydzień] (kupno 20 Euro/szlafrok); balkon/taras; kącik wypoczynkowy w niektórych pokojach; radio; telefon; telewizja kablowa; W-LAN bezpłatnie; sejf bezpłatnie; Pokoje są urządzone w stylu tyrolskim. Pokój 2-osobowy, łazienka/WC, Erika; wygodny pokój dzienny z oddzielną łazienką i prysznicem/WC - niektóre z balkonem, ok. 30 m2; Pokój 2-4-osobowy, prysznic/WC/balkon; Economy; 25-30 m2; Pokój 2-4-osobowy/prysznic/WC/balkon; 20 - 30 m2.

    Wyżywienie

    śniadanie w formie bufetu z kącikiem bio, pokazami gotowania itp., późne śniadanie aż do 11.00; podwieczorek dla narciarzy w godzinach 15.00 - 17.00; obiadokolacja 4 dania, do wyboru; bar sałatkowy; menu wegetariańskie - dostępne na zapytanie; kuchnia dietetyczna - dostępne na zapytanie; wieczory tematyczne - 1 x na tydzień bufet wiejski;

    Cena obejmuje

    7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie. Obowiązkowe ubezpieczenie KL, NNW i bagaż w wys. 40 zł/os., Możliwość korzystania z hotelowej strefy wellness i fitness.

    Cena nie obejmuje

    napoi do obiadokolacji, opcjonalnego ubezpieczenia OC SKI w wys. 40 zł/os., Opłaty klimatycznej w wys. 1 Euro za os./dzień (od 15 roku życia).

    Zniżki

    przy 2 osobach pełnopłatnych dzieci 0-2 lat -gratis, 3-5 lat - 65 %, 6-11 lat - 50%, powyżej 12 lat - 30%.

    Dla dzieci

    Łóżeczka dziecięce; dania dla dzieci; krzesełka dla dzieci.

    Zwierzęta domowe

    zwierzęta tylko przy wcześniejszym zgłoszeniu 15 Euro/dzień, bez karmy

    Uwagi

    zakwaterowanie od godz. 14.00, wykwaterowanie do godz. 10.00.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Volare Travel, które powstało w roku 2004 jako organizator sportów zimowych i specjalista wycieczek narciarskich we Włoszech. Obecnie, w ramach oferty zimowej, należy do ścisłej czołówki polskich touroperatorów. Organizuje wakacje w najlepszych regionach narciarskich Włoch (m. in. Madonna di Campiglio, Val di Fiemme, Livigno, Val di Sole, czy Val di Fassa) i Austrii (Dolina Zillertal, Hintertux, Zell am See czy Kaprun).

    W ofercie Volare Travel znajdują się dogodnie położone i dobrze wyposażone apartamenty z aneksami kuchennymi dla narciarzy oraz hotele o wysokim standardzie dla najbardziej wymagających osób. Biuro Podróży Volare Travel organizuje wyjazdy narciarskie dla klientów indywidualnych oraz grup zorganizowanych, a także wyjazdy incentive w oparciu o autokar i dojazd własny oraz z możliwością przelotu.

    Volare Travel zapewnia wykwalifikowaną kadrę instruktorów, którzy dokładają wszelkich starań aby wypoczynek narciarski był niezwykłą przygodą organizując zawody narciarskie, zjazdy poza trasami, wyjazdy na heliski i szereg innych atrakcji.


    Mapa Hotelu Aktivhotel Kohlerhof
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Aktivhotel Kohlerhof

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Aktivhotel Kohlerhof:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      5.5
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      i sport
      5.4
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Aktivhotel Kohlerhof:
    5.4 / 6

    Typowy alpejski hotelik 2008-04-22
    Szczegóły oceny hotelu Aktivhotel Kohlerhof:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Przemiła atmosfera, jedzenie przepyszne. Do wyciągu całe kilka metrów. Są lepsze jakościowo hotele, ...
    więcej

    5.3
    Rodzinny Kohlerhof 2008-12-15
    Szczegóły oceny hotelu Aktivhotel Kohlerhof:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Idealne ferie na nartach 2010-02-25
    Szczegóły oceny hotelu Aktivhotel Kohlerhof:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Super! Polecam dla narciarzy. Wyciąg około 50 m od hotelu. Można w butach narciarskich wyjść z hotel...
    więcej

    5.8
    Polecam 2015-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Aktivhotel Kohlerhof:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Pokoje hotelowe lata świetności maja za sobą , ale wynagradza to bardzo dobre wyżywienie , basen i s...
    więcej

    5.3

    Aktivhotel Kohlerhof - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC balkon
    Pokoj jednoosobowy prysznic WC balkon
    standard pokój 2-4 osobowy
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC balkon
    Pokoj rodzinny prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy prysznic WC balkon
    superior pokój 2-4 osobowy extra
    suite pokój 2-4 osobowy suite
    Pokoj rodzinny budynek boczny prysznic WC balkon
    Pokoj rodzinny prysznic WC balkon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC balkon
    Pokoj rodzinny budynek boczny prysznic WC balkon
    Pokoj rodzinny prysznic WC balkon
    Pokoj z czterema lozkami prysznic WC balkon
    Pokoj rodzinny budynek boczny prysznic WC balkon
    Pokoj rodzinny budynek boczny prysznic WC balkon
    Apartament
    Apart.,Bk,Nebenhaus
    Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
    Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
    Pokoj dwuosobowy
    Doppelzimmer,Balkon
    DZ,Panorama,Balkon
    Doppelz,Komfort,Balkon
    Pokój 2-osob./2 dostawki prysznic/WC, ok. 25 qm, komfort
    Pokój 2-osob./dostawka prysznic/WC, ok. 25 qm, komfort
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 1-osob. prysznic/WC, komfort
    Einzelzimmer,Balkon
    Pokój 1-osobowy
    Suite dla 2-4 z balkonem
    Junior suita
    Pokój dla 1 osoby z balkonem
    Pokój dla 2-4 osób z balkonem
    Pokoj jednoosobowy
    Suita
    Superior pokój dla 2-4 osób z balkonem

    Aktivhotel Kohlerhof - Możliwości wyżywienia:


    Aktivhotel Kohlerhof - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Aktivhotel Kohlerhof? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00