cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
  • Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort, Tajlandia
1 / 16
Udogodnienia hotelu Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort
star 5

Tajlandia
Ocena hotelu Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 listopada 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 marca 2019

Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Tajlandia / Phuket

Opis oferty:

Wyjątkowo położony, w parku narodowym, to prawdziwy azyl z dala od zgiełku i pośpiechu miasta, idealne miejsce dla tych, którzy lubią wypoczywać blisko natury. Długa, piaszczysta plaża, tropikalna roślinność, miejsca lęgowe żółwi i liczne gatunki ptaków wprowadzają w iście egzotyczny klimat. Hotel jest doskonale przygotowany do przyjęcia rodzin - miniklub, klub dla nastolatków, urozmaicony program animacyjny, udogodnienia dla dzieci i przestronne pokoje zapewniają komfortowy pobyt pełen atrakcji. Szeroki wachlarz zabiegów w hotelowym spa, duży basen typu infinity i swim-up bar z pewnością ucieszą również nieco starszych Gości.

POŁOŻENIE:

w miejscowości MAI KHAO, w okolicach Parku Narodowego Sirinat, ok. 40 km od centrum Phuket, ok. 4 km od aquaparku Splash Jungle Water Park, ok. 10 km od centrum handlowego Turtle Village; ok. 14 km od lotniska w Phuket, ok. 135 km od lotniska w Krabi; bus hotelowy (ok. 350 THB/Phuket; wymagana wcześniejsza rezerwacja); przy hotelu postój taksówek.

PLAŻA:

Mai Khao, publiczna, piaszczysta, ok. 11 km długości, łagodne zejście do morza, ok. 50-200 m od hotelu (zależnie od miejsca zakwaterowania).

HOTEL:

zbudowany w 2009 r., odnowiony w 2011 r., 246 pokoi, 8 budynków, 3 piętra, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja J's Cafe - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i tajska, foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, cooking show, restauracja Pesto - á la carte, kuchnia włoska, bar typu swim-up w basenie; pasaż handlowy: sklepy z przekąskami, napojami, akcesoriami plażowymi; centrum konferencyjne dla 150 os., ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf w recepcji, opiekunka do dziecka, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club; przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce) na poczet potencjalnych wydatków w hotelu: ok. 150 USD/pokój/pobyt.

deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 40 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic; suszarka), osobne wc, telewizja satelitarna, odtwarzacz DVD, stacja dokująca do iPoda, telefon, internet bezprzewodowy, minibar (bezpłatnie woda mineralna), zestaw do kawy/herbaty, sejf, żelazko, deska do prasowania; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik, krzesełka); widok na basen za dopłatą;

deluxe z wejściem do basenu:

2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 40 m², wyposażenie jak w pokoju deluxe, dodatkowo bezpośrednie wejście do basenu; pokój deluxe z wejściem do basenu za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen infinity, słodka woda, ok. 1300 m², gł. 0,4-1,4 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², gł. 0,5 m, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; centrum fitness (24h), aerobik, joga, pilates, boks tajski, tenis stołowy, siatkówka plażowa, badminton, bule, trampolina, bilard, rzutki; miniklub (5-12 lat), klub dla nastolatków, plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych: zajęcia sportowe, zabawy dla dzieci, wieczory filmowe, wypożyczalnia rowerów; za opłatą: surfing, kajaki, paddle boarding, połów ryb, 2 pola golfowe (oferta zewnętrzna): Blue Canyon Country & Golf Club (ok. 14 km od hotelu), Mission Hills Golf Resort (ok. 20 km od hotelu).

SPA:

Tea Tree Spa: bogaty wybór masaży, m.in.: tradycyjny tajski, detoksykujący, hawajski, balijski, ziołowy, aromaterapeutyczny, ajurwedyjski, kamieniami, sportowy, dla kobiet w ciąży, indyjski masaż głowy, zabiegi pielęgnacyjne, kąpiele mleczne, kąpiele w kwiatach, manicure, pedicure, zabiegi dla dzieci i nastolatków, sauna.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (6.30-10.30) w formie bufetu w restauracji, obiad (12.30-14.30) i kolacja (18.00-22.00) w formie bufetu lub serwowane w restauracji, do obiadu i kolacji woda, piwo lub napój bezalkoholowy.

KONTAKT:

0060/76603699, www.holidayinnresortphuketmaikhaobeach.com

GRATIS:

Wi-Fi


Itaka

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Tajlandia / Phuket

Opis oferty:

Wyjątkowo położony w parku narodowym, to prawdziwy azyl z dala od zgiełku i pośpiechu miasta i idealne miejsce dla tych, którzy lubią wypoczywać blisko natury. Długa, piaszczysta plaża, tropikalna roślinność, miejsca lęgowe żółwi i liczne gatunki ptaków wprowadzają w iście egzotyczny klimat. Hotel jest doskonale przygotowany do przyjęcia rodzin - dwa minikluby, urozmaicony program animacyjny, udogodnienia dla dzieci i przestronne pokoje zapewniają komfortowy pobyt pełen atrakcji. Szeroki wachlarz zabiegów w hotelowym spa, duży basen typy infinity i swim-up bar z pewnością ucieszą również nieco starszych Gości.

POŁOŻENIE:

w okolicach Parku Narodowego Sirinat, ok. 40 km od centrum PHUKET, ok. 4 km od aquaparku Splash Jungle Water Park, ok. 10 km od centrum handlowego Turtle Village; ok. 14 km od portu lotniczego w Phuket, ok. 135 km od portu lotniczego w Krabi; bus hotelowy (ok. 350 THB/Phuket; wymagana wcześniejsza rezerwacja); przy hotelu postój taksówek.  

PLAŻA:

Mai Khao, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 50-200 m od hotelu (w zależności od miejsca zakwaterowania), ok. 11 km długości.

HOTEL:

zbudowany w 2009 r., odnowiony w 2011 r., 246 pokoi, 8 budynków, 3 piętra, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja J's Cafe - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i tajska, foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, cooking show, restauracja Pesto - á la carte, kuchnia włoska, bar typu swim up w basenie; pasaż handlowy: sklepy z przekąskami, napojami, akcesoriami plażowymi; centrum konferencyjne dla 150 os., ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf w recepcji, opiekunka do dziecka, pralnia, wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

deluxe:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 40 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic; suszarka), osobne wc, telewizja satelitarna, odtwarzacz DVD, stacja dokująca do iPoda, telefon, internet bezprzewodowy, minibar (bezpłatnie woda mineralna), zestaw do kawy/herbaty, sejf, żelazko, deska do prasowania; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik, krzesełka); pokój z widokiem na basen za dopłatą;

deluxe z wejściem do basenu:

2-os. ( możliwość 2 dostawek), ok. 67 m², wyposażenie jak w pokoju deluxe, dodatkowo bezpośrednie wejście do basenu; pokój deluxe z wejściem do basenu za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen typu infinity, słodka woda, ok. 1300 m² i gł. 1,5 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², gł. 0,5 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; centrum fitness (24h), aerobik, joga, pilates, boks tajski, tenis stołowy, siatkówka plażowa, badminton, bule, trampolina, bilard, rzutki; miniklub (5-12 lat), klub dla nastolatków, plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych: zajęcia sportowe, zabawy dla dzieci, wieczory filmowe; za opłatą: wypożyczalnia rowerów, surfing, kajaki, paddle boarding, połów ryb, 2 pola golfowe (oferta zewnętrzna): Blue Canyon Country & Golf Club (ok. 14 km od hotelu), Mission Hills Golf Resort (ok. 20 km od hotelu).

SPA:

bogaty wybór masaży, m.in.: tradycyjny tajski, detoksykujący, hawajski, balijski, ziołowy, aromaterapeutyczny, ajurwedyjski, kamieniami, sportowy, dla kobiet w ciąży, indyjski masaż głowy, zabiegi pielęgnacyjne, kąpiele mleczne, kąpiele w kwiatach, manicure, pedicure, zabiegi dla dzieci i nastolatków, sauna.

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00) w formie bufetu w restauracji, obiad (12.30-14.30) i kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu lub serwowane w restauracji, do obiadu i kolacji woda, piwo lub napój bezalkoholowy.

KONTAKT:

0066/76603699, www.holidayinnresortphuketmaikhaobeach.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Wezyr

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Phuket  

Położenie

Hotel położony bezpośrednio przy publicznej plaży Mai Khao Beach (leżaki I parasole płatne). Oddalony 20 km od miejscowości Patong (kursuje płatny bus) i ok. 10 km od lotniska w Phuket, 135 km od lotniska w Krabi.

Hotel

Pięciogwiazdkowy, zbudowany 2009 r., położony pośród tropikalnej roślinności ogrodu. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, lobby, Wi - Fi w lobby (bezpłatne), room service, baseny, jacuzzi, 2 restauracje, bar, kawiarnia, centrum SPA, centrum fitness, centrum konferencyjne, biblioteka, pralnia, wypożyczalnia samochodów, przechowalnia bagaży.

Pokoje

W hotelu łącznie znajduje się 246 pokoi. Pokoje typu Deluxe (41 m2, z tarasem lub z tarasem i dostępem do basenu), Junior  Suite (69 m2, sypialnia z częścią wypoczynkową, widok na ogród), Kid's Suite (69 m2, sypialnia z częścią wypoczynkową, sypialnia specjalnie urządzona dla dzieci).  Wszystkie wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienki (wanna/prysznic, suszarka do włosów), TV sat, telefon, Wi - Fi (bezpłatne), sejf, odtwarzacz DVD, port do iPod'a,  mini bar (płatny),  zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras.

Wyżywienie

Hotel oferuje wyżywienie w opcji BB (śniadania), HB (śniadania i obiadokolacje) i FB (śniadania, obiady i kolacje). J's - restauracja serwująca posiłki główne, kuchni międzynarodowej; Pesto  - restauracja przy plaży serwująca lunch i kolacje kuchni lokalnej i włoskiej; Resort Centre Deli - kawiarnia oferująca ciepłe napoje, słodkości i desery; Pool Bar - bar przy basenie serwujący napoje bezalkoholowe i alkoholowe.

Sport i Wellness

W hotelu znajduje się Tree Tea Spa oferujący liczne masaże i zabiegi na ciało i twarz, jacuzzi, centrum fitness, boisko do petanki, joga i kolarstwo (płatne) . Pole golfowe dostępne odpłatnie (5 km od hotelu).

Atrakcje dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, pokój zabaw, mini klub (od 5 do 12 lat), specjalny program zajęć dla dzieci do 4 lat (pod opieką rodziców), Teen Zone (klub dla młodzieży), opiekunka (płatna i na życzenie).

Sale konferencyjne

W hotelu znajduje się sala mieszcząca do 150 osób.

Strona internetowa

http://holidayinnresortphuketmaikhaobeach.com  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Tajlandii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Tajlandia/Phuket

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- ok. 14 km od lotniska w Phuket - ok. 40 km od centrum Phuket - ok. 4 km od aquaparku Splash Jungle Water Park - w okolicach Parku Narodowego Sirinat - ok. 50 - 200 metrów od plaży (w zależności od położenia pokoju)

Plaża

- piaszczysta, publiczna, łagodne zejście do morza - Mai Khao Beach, ok. 11 km długości

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - mini bar (płatny) - sejf, żelazko, deska do prasowania - TV Sat, DVD, telefon - internet Wi Fi (bezpłatny) - zestaw do kawy/herbaty - łazienka (prysznic, WC, suszarka), osobne WC - balkon/taras - powierzchnia ok. 40 m2

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - parasole i leżaki przy basenie - siłownia - tenis stołowy - siatkówka plażowa - aerobik - joga - boks tajski - pilates - badminton - rzutki - trampolina Płatne - wypożyczalnia rowerów - połów ryb - SPA (bogaty wybór zabiegów) - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- basen - mini klub (5-12 lat) - plac zabaw - animacje

Wyżywienie

BB: śniadania - bufet amerykański HB: śniadania - bufet amerykański i obiadokolacje serwowane lub w formie bufetu - okazjonalnie (napoje płatne przy obiadokolacji) FB: śniadania - bufet amerykański, obiady i kolacje serwowane lub w formie bufetu - okazjonalnie (napoje płatne przy obiedzie i kolacji)

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a la carte (płatna) - bar

Dodatkowe informacje

- sklepy - internet Wi Fi - pralnia - wypożyczalnia samochodów - www.holidayinnresortphuketmaikhaobeach.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu, transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort
Zdjęcia lokalizacji (Tajlandia)
Krabi to najpiękniejsza prowincja Tajlandii z pięknymi plażami i zjawiskowymi krajobrazami
Wyspa Jamesa Bonda z pięknymi formacjami skalnymi
Przejażdżka na słoniu po dżungli to jedna z głównych atrakcji Tajlandii
Bangkok w Tajlandii - Miasto Aniołów
Ao nang beach to znana turystyczna miejscowość w okolicach Kraki
Słynne kanały z pływającymi targami w Tajlandii
Bangla-road na Phuket - to centrum rozrywkowego życia
Khao Lak to egzotyczne wakacje w najlepszym wydaniu
Wyspa Phi Phi w Tajlandii
Turystyczna wyspa Phuket przyciąga tłumy turystów
Kuchnia tajska pełna barw, smaków i zapachów
Słynna Railay z formacjami skalnymi w pobliżu Krabi

Opinie o Hotelu Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort

Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

deluxe pool access dbl
junior suite pool access dbl
kid suite dbl
deluxe [garden view] dbl
deluxe [pool view] dbl
junior suite [garden view] dbl
Pok. deluxe 2 os.+1 dost.
Pok. deluxe 2 os.+2 dost.
Pok. deluxe 2 os.
Pok. deluxe 2 os.+1 dost. w/basen
Pok. deluxe 2 os.+2 dost. w/basen
Pok. deluxe 2 os. w/basen
Pok. deluxe 2 os.+1 dost. wejscie do basenu
Pok. deluxe 2 os.+2 dost. wejscie do basenu
Pok. deluxe 2 os. wejscie do basenu
Family Suite
Deluxe Garden View
Deluxe Pool Facing
Deluxe Pool Access

Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort - miasta wylotu:


Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Holiday Inn Resort Phuket Mai Khao Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00