cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
  • Hotel Lisa Mari, Kreta
1 / 19
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
06.06 - 13.06
już od 2269 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
26.09 - 03.10
już od 2136 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lisa Mari
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Lisa Mari
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Lisa Mari:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lisa Mari:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 06 czerwca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 26 września 2021

Hotel Lisa Mari w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3* Grecja/Kreta

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 3* - kat. lokalna 3*

Położenie

- ok. 100 m od plaży, przejście przez lokalną uliczkę - ok. 800 m od centrum - ok. 30 km od Rethymnonu - ok. 55 km od lotniska - przystanek autobusowy ok. 800 m od hotelu, sklepy oraz restauracje ok. 150 m od hotelu

Plaża

- piaszczysta - łagodne zejście do morza - leżaki i parasole (płatne ok. 7 EUR/dzień/komplet)

Pokoje

Pokój Standardowy: - centralna klimatyzacja - telefon, TV-Sat - mini lodówka, sejf (płatny ok. 2 EUR/dzień) - łazienka (WC, wanna/prysznic) - balkon/taras - w przypadku dwóch dostawek w pokoju znajdują się dwa łóżka piętrowe

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - basen - leżaki i parasole przy basenie - taras słoneczny Płatne - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - plac zabaw - mini klub

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w barze przy basenie. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:30-22:30

Restauracje i bary

- restauracja - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- hotel odnowiony w 2012 roku - dysponuje 83 pokojami - Wi Fi (bezpłatne) - kącik internetowy (płatny)

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Grecja/Kreta

Opis

  • Kameralny hotel Lisa Mari położony jest na niewielkim wzniesieniu, w uroczej miejscowości Bali, na północnym wybrzeżu Krety
  • Do długiej, malowniczej plaży w lazurowej zatoczce można dotrzeć idąc w dół spacerem, w niecałe 10 minut, podziwiając jednocześnie piękne krajobrazy
  • Zadbane pokoje z balkonem urządzone zostały w prostym stylu i pomalowane w biało-niebieskie kolory
  • Na miejscu dostępny jest basen o nieregularnym kształcie, otoczony tarasem słonecznym oraz zielonym ogrodem, w którym mieści się także bar serwujący orzeźwiające lody i napoje

Lokalizacja

w miejscowości Bali, ok. 150 m od plaży, ok. 800 m od centrum Bali , ok. 55 km od lotniska, ok. 800 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 150 m od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi: 85, bar przy basenie, koktajl bar, sejf (płatny), internet bezprzewodowy, recepcja, taras słoneczny, parking, ogród, przechowalnia bagażu, opieka lekarska (płatna), brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, lodówka, telewizja, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z prysznicem lub wanną, sejf (płatny), biurko, internet, lodówka Typ pokoju -

Zakwaterowanie w pokojach STANDARD dla maksymalnie 3 osób lub 2 dorosłych i 1 dziecka

Plaża

publiczna, piaszczysto-żwirowa, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport na plaży

sporty wodne (płatne).

Dla dzieci

łóżeczko dziecięce, plac zabaw.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w barze przy basenie. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:30-22:30

Świadczenia

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer shuttle bus lotnisko-hotel-lotnisko.

Przelot:

linie Ryanair: 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; 

linie Wizzair: 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 30 x 20 cm; 

 

linie LOT/LO: bagaż podręczny 8kg;

linie Enter Air: 1 szt. bagażu rejestrowanego 20 kg + bagaż podręczny 5kg);

hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48h!

Cena nie zawiera

Linie LOT:

23 kg - 300 pln/os/2 strony

Linie Ryanair: 

    10 kg bagaż podręczny - 150 pln/os./2 strony

    10 kg bagaż rejestrowany - 200 zł/os./2 strony

    20 kg bagaż rejestrowany - 400 zł/os./2 strony

Linie Wizzair: 

    10 kg bagaż podręczny - 150 pln/os./2 strony

    10 kg bagaż rejestrowany - 400 zł/os./2 strony

    20 kg bagaż rejestrowany - 600 zł/os./2 strony



CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Od 01.01.2018 będzie obowiązywał lokalny podatek turystyczny obejmujący wszystkich turystów przebywających w Grecji powyżej 1 dni, który będzie wynosił:

  • dla pobytów, w hotelach 5* - 4 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 4* - 3 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 3* - 1,5 € / noc / pokój
  • dla pobytów, w hotelach 2*, 1* lub w apartamentach - 0,5 € / noc / pokój

Podatek będzie pobierany na miejscu, po przylocie do Grecji.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Brak obsługi.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


7 islands

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Kreta/Bali

Opinia 7islands

Kameralny hotel polecany parom oraz rodzinom poszukującym zakwaterowania w pięknej okolicy Krety. Położenie w pobliżu urokliwej zatoki oraz malowniczej, turystycznej miejscowości Bali zapewni atrakcje zarówno miłośnikom natury jak i aktywnej formy wypoczynku. Hotel stanowi doskonały punkt wypadowy do zwiedzania dalszej części wyspy.

Położenie

Na północnym wybrzeżu wyspy, w centralnej jej części, w miejscowości Bali, ok. 800 m od jej centrum, ok. 30 km od Rethymnonu, ok. 35 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 200 m od hotelu, w zatoce, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Rodzinny, kameralny hotel, składający się z kilku budynków otoczonych ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z recepcją, restauracja, 2 bary. Odpłatnie: sejf. Kategoria lokalna: 1*.

Pokoje

Hotel dysponuje 60 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną. Odpłatnie: klimatyzacja (ok. 6 euro/dzień), sejf (ok. 2 euro/dzień). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek (jedno pomieszczenie).

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-09:30), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:30-21:30). W godzinach 15:30-17:30 w barze przy basenie serwowane są lody dla dzieci. W wybranych barach w godzinach 10:30-22:30 dostępne są lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:30 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), taras słoneczny. Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka dla dzieci (na zamówienie).

Kontakt do hotelu

Tel. 00 30 283 409 40 73

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

Hotel położony jest w miejscowości Bali, 50 km od lotniska w Heraklionie.

Plaża

Hotel znajduje się 200 m od piaszczystej plaży. Serwis plażowy dostępny jest za dodatkową opatą.

Zakwaterowanie

92 pokoje; Typy pokoi: standardowe o różnej wielkości w zależności od obłożenia. Wyposażenie: łazienka z suszarką do włosów, klimatyzacja, telewizor, lodówka, balkon lub taras.

Restauracje i bary

1 restauracja; 2 bary.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski w ciągu dnia, lody dla dzieci w wybranych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są od 10.30 do 23.00.

Sport i Rozrywka

1 basen; Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka dla niemowląt (ilość ograniczona), krzesełka w restauracji (ilość ograniczona)..

Pozostałe udogodnienia

Płatny sejf w recepcji, sala telewizyjna, Wi-Fi.

Naszym zdaniem

Kameralny, skromny hotel o dogodnej lokalizacji blisko plaży i miasta Rethymno. Polecamymniej wymagającym Klientom.

Strona internetowa

brak


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

położony ok 800 m od centrum Bali, lotnisko w Heraklionie ok 55 km, najbliższy przystanek autobusowy 800 m, port 55 km.

Plaża

Ok 100 m od hotelu, w zatoce, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Kategoria lokalna 3* Kameralny hotel polecany parom oraz rodzinom poszukującym zakwaterowania w pięknej okolicy Krety. Położenie w pobliżu urokliwej zatoki oraz malowniczej, turystycznej miejscowości Bali zapewni atrakcje zarówno miłośnikom natury jak i aktywnej formy wypoczynku. Hotel stanowi doskonały punkt wypadowy do zwiedzania dalszej części wyspy.

Do dyspozycji gości

Recepcja, restauracja, parking, taras słoneczny, przechowalnia bagażu, sejf (płatny 2 eur/dzień), doktor na zamówienie. 

Internet

Bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogolnodostępnych, kącik internetowy za dodatkową opłatą.

Sport i Rekreacja

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole, taras słoneczny. Płatne: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, łóżeczka dla dzieci (na zamówienie).

Zakwaterowanie

Oferuje 83 w 5 budynkach. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością max zakwaterowania 2+2 lub 3+1. Wyposażenie: łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka), mini lodówka, indywidualnie sterowana klimatyzacja (płatna 6 euro/dzień), TV Sat, telefon, balkon/taras, sejf (płatny 15 eur/tydzień). Łóżeczko dla dziecka liczone jest jako dostawka.  dwuosobowe pokoje Standard Sea View z możliwością 1 dostawki. Wyposażone jak pokoje standard, dodatkowo widok na morze.  

Wyżywienie

HB - śnidania i obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All inclusive śniadania, obiady i kolacje. Wybrane lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w wywznaczonych godzinach.

Informacje dodatkowe

.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


OnHolidays

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3

REGION

KRETA

OPIS

Hotel Liza Mari offeruje podstawowe zakwaterowanie w standardowych pokojach. Hotel znajduje się pomiędzy dwoma pięknymi plażami miejscowości Bali. Najbliższa znajduje się w odległości 150m od hotelu. Niecały kilometr dzieli hotel od pięknego i malowniczego portu. Przy hotelu znajduje się basen, idealne miejsce na relaks w ciągu dnia.

HOTEL

Liczba pokoi - 86 Hotel posiada basen o nieregularnym kształcie, a także bar i restaurację z wyborem dań z karty. Obiekt oddaje ponadto do dyspozycji Gości centrum fitness oraz klimatyzowane pokoje z widokiem na morze lub basen. Bezpłatny internet dostępny w częściach wspólnych hotelu.

WYŻYWIENIE

Śniadania i obiadokolacje All inclusive Wszystkie posiłki w formie bufetu. All Inclusive Śniadania - 7.30 - 9.30 - buffet Obiad - 13.00 - 14.30 - buffet Kolacja - 19.30 - 21.30 - buffet

W trakcie obiadu i kolacji serwowane są następujące napoje

woda, lokalne wina białe i czerwone, lokalne piwa, soki i napoje bezalkoholowe. Główny bar w restauracji czynny w godzinach trwania posiłków. Bar porzy basenie czynny w godzinach 10.30-19.30.

W opcji all inclusive bar przy basenie wydaje drinki w godzinach 10.30-22.30 - w cenie all inclusive

woda, lokalne wina (białe, czerwone i różowe) lokalne piwa, raki, ouzo, napoje i soki bezalkoholowe, kawa i herbata. Lody dla dzieci w godzinach 13.30-13.00, dla dzieci i dorosłych w godzinach 17.00-18.00 Istnieje możliwość przygotowania kosza lunchowego na wycieczki fakultatywne lub inne całodniowe wyjazdy. O chęci otrzymania takiego kosza należy poinformować recepcję dzień wcześniej do godziny 18.00. *Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz ich formy a także funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

POKOJE

Pokoje 2-osobowe - z dwoma oddzielnymi łóżkami, łazienka z prysznicem i WC, balkon lub taras, w pokoju również TV, suszarka. Klimatyzacja i sejf dodatkowo płatne. Maksymalne obłożenie - 3


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie: do długiej, piaszczysto-żwirowej plaży ok. 100 m, do centrum Bali ok. 800 m. Przystanek autobusu liniowego w pobliżu hotelu (Rethymnon ok. 30 km, Heraklion ok. 50 km).

Wyposażenie: przyjemny hotel oferuje 75 pokoi w 5 budynkach. Restauracja, bar z przekąskami. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, bar przy basenie, taras słoneczny. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, na plaży za opłatą.

Dzieci: brodzik.

Pokoje dwuosobowe (53235A 1-3L): urządzone prosto i funkcjonalnie. Telefon, klimatyzacja, TV-Sat, balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka.

Zniżki: przy 2 os. pełnopłatnych 1 dziecko 2-12 lat otrzymuje stałą cenę.

Rozrywka: w centrum miasta liczne możliwości rozrywki.

Sport: Za opłatą: sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.

All inclusive: 3 posiłki w formie bufetu, napoje do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10.00-22.00. Kawa, małe przekąski, lody dla dzieci w godz. 17.30-18.30.

UWAGA! Możliwa tylko telefoniczna opieka polskiego rezydenta!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Lisa Mari
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km

Opinie o Hotelu Lisa Mari

4.7
zdecydowanie polecam

miałyśmy bardzo przyjemny pokój z widokiem na morze i banany.spokojnie i cicho ,Odgłosy nocnego życia były wytłumione przez okoliczną zabudowę.Posiłki były urozmajcone,niczego nie brakowało. Obsługa bardzo miła , uczynna i pomocna.Opinie o hotelu - uważam , że były krzywdzące.Polecę hotel i biuro moim znajomym i bliskim. Możę sama też tam jeszcze pojadę. Ogólnie Grecja - to jeden minus - nie należy do dbających o czystość. Widać to na plaży ,ulicach,uboczach.Bałkaniarze= bałaganiarze.Ale da się przeżyć.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Lisa Mari - możliwości zakwaterowania:

Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki

Lisa Mari - Możliwości wyżywienia:


Lisa Mari - miasta wylotu:


Lisa Mari - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Lisa Mari? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00