cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
  • Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia), Kreta
1 / 28
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 25.09
już od 1873 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.10 - 16.10
już od 1570 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia)
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia)
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
4.0 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 października 2019

Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia) w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum Agia Pelagia
  • ok. 250 m od piaszczysto-żwirowej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi, w recepcji/lobby: w cenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking (w zależności od dostępności), niestrzeżony: w cenie
  • minimarket
  • amfiteatr
  • winda
  • ogród
  • taras
  • recepcja
  • kantor

karty

Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Liczba pokojów

209

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych
Od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów: 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc
  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  •  opieka nad dziećmi: maj - październik; w zależności od sezonu, codziennie, za opłatą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 5-12 lat, lipiec i sierpień, kilka razy w tygodniu 10:15 - 12:15 i 15:15 - 17:15, w cenie
  • animacje dla dzieci: 5-12 lat, lipiec i sierpień, kilka razy w tygodniu
  • minidyskoteka: 5-12 lat, lipiec i sierpień, kilka razy w tygodniu, w cenie
  • basen dla dzieci: maj - październik; w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • basen dla dzieci: maj - październik; w zależności od warunków pogodowych, w cenie, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • łóżeczko dla dziecka: na zapytanie, w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • sala fitness/siłownia: od 16 lat, kilka razy w tygodniu 09:00 - 21:00
  • aqua fitness
  • minigolf
  • tenis stołowy
Płatne
  • strefa spa "Mini Spa Four Seasons": maj - październik, kilka razy w tygodniu 10:00 - 17:00
  • sauna fińska
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis 

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • lekki program animacyjny (sezonowo, kilka razy w tygodniu)
  • przedstawienia kilka razy w tygodniu
  • wieczory taneczne
  • muzyka na żywo
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 19 m2
  • widok na morze/widok na basen
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana, maj-październik
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM2
  • 2-4 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana, maj-październik
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1
  • 3-4 os.
  • widok na morze
  • w budynku bocznym
  • 2 pokoje połączone drzwiami
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana, maj-październik
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM2
  • 3-4 os.
  • widok na morze
  • w budynku głównym
  • 2 pokoje bez drzwi łączących
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana, maj-październik
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-2 os.
  • widok na ogród lub widok boczny na morze
  • w budynku bocznym
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana, maj-październik
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • wanna lub prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:30 - 21:30, w formie bufetu
  • przekąski: codziennie 11:00 - 15:30, w cenie
  • ciasto: codziennie 15:30 - 17:30, w cenie
  • lody: codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Amvrosia": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, regionalna, bufet, w cenie, wliczone w all inclusive, maj - październik, 07:00 - 10:00, 12:30 - 14:00 i 18:30 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Panorama": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, a la carte, na zapytanie, rezerwacja wymagana, za opłatą, maj - październik; w zależności od warunków pogodowych, kilka razy w tygodniu 19:00 - 22:00, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 3
  • bar przekąskowy „Breeze": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 23:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pergola": w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:30 - 23:00, w cenie, wliczone w all inclusive
  • bar w lobby „Dionissos": maj - październik, codziennie 17:00 - 23:00, w cenie, wliczone w all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Kreta

    Opis oferty:

    Położony na północnym wybrzeżu wyspy, w malowniczym kurorcie z prawdziwie greckim klimatem, z widokiem na Monanaftis - jedną z najpiękniejszych zatok na wyspie. To elegancki hotel, który łączy wysokiej jakości serwis z tradycyjną kreteńską gościnnością. Szczególnie dobrze będą się tutaj czuć rodziny, dla których przygotowano wygodne pokoje i mnóstwo atrakcji - zdecydowanie największą jest kompleks basenów i aż dwa baseny dla dzieci ze zjeżdżalniami i sympatycznym delfinem oraz doskonale zorganizowany miniklub. Krótki transfer z lotniska i takie atrakcje turystyczne w pobliżu jak Heraklion i słynne Knossos sprawiają, że hotel jest również doskonałym wyborem dla wszystkich, którzy chcą zwiedzić najważniejsze miejsca na wyspie.

    POŁOŻENIE:

    ok. 200 m od centrum miejscowości AGIA PELAGIA ze sklepami i barami; ok. 24 km od portu lotniczego w Heraklionie, ok. 130 km od lotniska w Chanii; przystanek autobusowy ok. 25 m hotelu (Chania/Heraklion/Rethymno).

    PLAŻA:

    Monanaftis, publiczna, piaszczysto-kamienista, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, zejście drogą lokalną i ścieżką, bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie, płatne parasole i leżaki (ok. 8/komplet), ręczniki.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki i zadbany, zbudowany w 1989 r., generalny remont w 2015 r., 209 pokoi, budynek główny i budynki aneks, 2 windy, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Amvrosia - dania w formie bufetu, kuchnia grecka i międzynarodowa, restauracja Panorama (płatna) - obsługa kelnerska, á la carte, kuchnia grecka i międzynarodowa (czynna: czerwiec-wrzesień, 19.00-22.00), wymagany odpowiedni strój (panowie - długie spodnie); w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; bar Dionyssos, bary przy basenie: Breeze i Pergola; kantor; sala konferencyjna dla 90 osób, taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: opiekunka do dziecka (na zamówienie); lekarz (na wezwanie); wypożyczalnia samochodów i rowerów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy w budynku aneks:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 23 m², elegancki i zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny: ok. 20 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród;

    superior w budynku głównym:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym, widok na morze; pokój superior za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    6 basenów: 4 baseny dla dorosłych, 2 baseny dla dzieci, 2 zjeżdżalnie dla dzieci, w tym: basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 140 m², gł. 0,5-1,7 m, słodka woda, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki płatne; kort tenisowy, minisiłownia, koszykówka, piłka nożna, minigolf, tenis stołowy; miniklub (5-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych, nastolatków i dzieci (w terminie: 15.06-15.09); za opłatą: bilard, centrum spa "4 SEASON": basen kryty, słodka woda, sauna, hammam, zabiegi na twarz i ciało, manicure, pedicure, masaże; na plaży sporty wodne, szkoła nurkowania (oferta zewnętrzna).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.30) w formie bufetu w restauracji Amvrosia; przekąski w barze Breeze (10.00-15.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0030/2810811072, www.bluebay.gr

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 latWi-Fibus na plażę


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Kreta

    OPIS

    Blue Bay Resort Hotel położony jest w miejscowości Agia Pelagia, na zachód od Heraklionu i jest zbudowany amfiteatralnie na wzgórzu z dużą ilością schodów i z widokiem na piękny błękit morza na Krecie. Idealne miejsce dla osób poszukujących relaksujących wakacji. Hotel łączy w sobie elementy tradycyjnej architektury i nowoczesnej estetyki, oferując ciepłe i przytulne pokoje. Przepiękne widoki na Morze Kreteńskie stanowią wyjątkowe wakacje dla Ciebie i Twoich bliskich.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1988 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), bary (3), pralnia (płatna), baseny odkryte (4).

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne

    plaża

    250 m od hotelu, publiczna, skalisto-żwirowazne!: parasole i leżaki.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 6 budynkach:3 budynki główne (liczba pięter: 4, liczba wind: 2), 3 aneksy (liczba pięter: 3, liczba wind: 0) Typy pokoi: Double Room Annex dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Room Double balkon lub taras dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon , Double Room Annex For Single Use dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Family 2 Bedrooms Sea View dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), balkon , Suite 2 Bedrooms Sea View dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), taras , Deluxe Room Sea View Private Pool dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, prysznic, WC), taras , Executive Double Sea View dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , Executive Double Sea View with Jacuzzi dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), taras , Family 2 Bedrooms Sea View Annex dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, restauracja a la carte, bary (3) All Inclusive (10:30-23:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:30) w restauracji głównej , przekąski (11:00-15:30), podwieczorek (15:30-17:30) w barze z przekąskami , lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - płatna. Wyamagana rezerwacja."Panorama" międzynarodowa

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), 2 zjeżdżalnie wodne dla dzieci, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 5-12 lat, dzieci w wieku 1-4 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, menu dla dzieci w restauracji, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

    w cenie

    kort do tenisa ziemnego, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, minigolf, miniboisko do piłki nożnej, siłownia, lekkie animacje

    płatne

    oświetlenie kortów, bilard, centrum SPA, masaż, sauna, łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE 1 km od hotelu znajduje się publiczna plaża skalisto-piaszczysta "Psaromoura Bay", 2 km od hotelu publiczna plaża piaszczysta "Agia Pelagia". PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    09.05.2019 15:56

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Ecco Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    OPIS OFERTY


    Hotel Blue Bay znajduje się w uroczym miasteczku rybackim Agia Pelagia na północnym wybrzeżu Krety. Komfortowy hotel położony jest w pięknym, bujnym ogrodzie na zboczu nad malowniczą zatoką Mononaftis. Na rozległym terenie hotelowym znajduje się duży odkryty basen ze zjeżdżalniami wodnymi i tarasami słonecznymi z miejscami do opalania. Teren wokół basenu posiada widok na mieniące się w słońcu błękitne morze oraz pobliskie wyspy. Hotel Blue Bay oferuje komfortowo wyposażone pokoje, począwszy od urządzonych w nowoczesnym stylu po bardziej tradycyjne z kamiennymi ścianami. Hotelowi goście mogą korzystać ze stylowej restauracji z tarasem, posiadającej panoramiczny widok na morze, gdzie można zjeść romantyczną kolację przy świecach. W części Artemis znajdują się wygodne bungalowy oferujące 16 pokoi rodzinnych. Wysoki standard hotelu i korzystna lokalizacja pozwalają w pełni korzystać ze słonecznych wakacji na Krecie.

     

    LOKALIZACJA HOTELU

    W Agia Pelagia, 250 m od plaży, 2 km od centrum, 25 km od lotniska, w pobliżu centrum handlowego, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu.

     

    WYPOSAŻENIE HOTELU

    liczba pokoi: 202, restauracje: 2, windy, baseny odkryte, bar przy basenie, snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sala TV, taras słoneczny, sala bankietowa, parking, ogród, fryzjer, kwiaciarnia, udogodnienia dla niepełnosprawnych, wypożyczalnia rowerów, amfiteatr, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących, centrum konferencyjne.

     

    WYPOSAŻENIE POKOI

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, widok na morze, telefon, taras/balkon, radio/muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

     

     

    PLAŻA

    publiczna, piaszczysto-kamienista, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

     

     

    SPORT I FITNESS

    siatkówka, koszykówka, tenis ziemny, tenis stołowy, łucznictwo, masaże (płatne), aerobik, rowery (płatne), rzutki, bilard (płatny), mini golf, siłownia, boisko wielofunkcyjne.

     

     

    SPORT NA PLAŻY

    nurkowanie (płatne), sporty wodne (płatne).

     

     

    ROZRYWKA

    muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny, animacje.

     

     

    DLA DZIECI

    opiekunka (płatna) brodzik, mini klub, plac zabaw, basen, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

     

     

    WYŻYWIENIE

    ALL INCLUSIVE ZAWIERA

    śniadanie (7.00 - 09.30), lunch (12.30 - 14.00) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu; napoje do posiłków, piwo i wino do obiadu i kolacji, napoje bazalkoholowe i lokalne alkohole (wino, piwo, ouzo, raki, brandy itp.) w wyznaczonych barach między 10.00 a 23.00; przekąski w określonych godzinach, podwieczorek, lody dla dzieci w określonych godzinach, 3 razy w tygodniu wieczory tematyczne.
    Płatne: sprzęt do tenisa ziemnego.

     

    DODATKOWE INFORMACJE

    20 km do Heraklionu, 45 km do Rethymnonu.
    Kuchnia grecka, włoska i międzynarodowa.

     

    Zakwaterowanie:

    Pokój dwuosobowy

     

    Dodatkowe informacje:

    INFORMACJE DODATKOWE

    Od 1 lipca do 31 sierpnia polska animacja prowadzona przez animatora Ecco Holiday.
    Zejście na plażę nadmorskim zboczem. Bezpłatny mini bus kursujący na plażę.
    Hotel położony 20 km od Heraklionu, 45 km od Rethymnonu.

     

     

    CENA ZAWIERA:

    • przelot,
    • hotel,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    • opiekę polskiego rezydenta.

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    W okolicy miasteczka Agia Pelagia, 25 km od lotniska, 23 km od Heraklionu.

    PLAŻA

    Piaszczysto-kamienista plaża znajduje się 250 m od hotelu. Leżaki i parasole na plaży są płatne. W sezonie hotel zapewnia bezpłatny bus na plażę.

    ZAKWATEROWANIE

    200 pokoi w budynku głównym i anex (100-200 m od budynku głównego); Typy pokoi: w budynku głównym: 42 standard, 10 family (2 pomieszczenia), 10 family suite (2 pomieszczenia); Typy pokoi w części Anex: standard i bungalowy - AnexBuilding Dedalus, Bungalows Anex Building Artemis - pokoje family (1 pomieszczenie), 10 Family Bungalows Ikarus (2 pomieszczenia); Wyposażenie: łazienka z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzacja (bezpłatna), telewizor, telefon, lodówka, sejf (płatny - ok. 20 za tydzień) oraz balkon lub taras; Pokoje z widokiem na morze są po renowacji.

    RESTAURACJE I BARY

    2 restauracje (główna i a'la carte - grecka); 3 bary (główny i 2 przy basenie).

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski i lody dla dzieci w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalnej produkcji dostępne są od 10.00 do 23.00. Restauracja a'la carte jest płatna a jej działanie uzależnione jest od warunków atmosferycznych.

    SPORT I ROZRYWKA

    4 baseny (w tym 1 relaksacyjny dla dorosłych); Bezpłatnie: siłownia, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie płatne), niewielkie boisko do piłki nożnej, koszykówki i siatkówki, tenis stołowy, mini golf, rzutki, animacje; Odpłatnie: bilard, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    2 brodziki, plac zabaw, mini klub, gry wideo, krzesełka w restauracji, animacje, 2 niewielkie zjeżdżalnie.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    Recepcja czynna 24h, 2 sale konferencyjne (na około 70 osób), sala telewizyjna, kawiarenka internetowa, bezpłatne Wi-Fi, parking, wypożyczalnia samochodów, opieka medyczna, odpłatne centrum SPA (sauna, hammam, jacuzzi, masaże, basen wewnętrzny).

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel, z którego rozpościerają się przepiękne widoki na okoliczne miasteczko i morze. Posiada wiele atrakcji dla dzieci oraz przestronne pokoje rodzinne, przez co stanowi idealną ofertę dla rodzin.

    STRONA INTERNETOWA

    www.bluebay.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    w Agia Pelagia, przytulnej małej wsi na północnym wybrzeżu Krety przy jednej z najpiękniejszych zatok na Krecie "Mononaftis", w odległości 22 km od stolicy w Heraklionie i 25 km od lotniska.

    Plaża

    piaszczysto-żwirowa oddalona od hotelu 250 m. Leżaki i parasole za opłatą. 4 razy dziennie bezpłatny bus hotelowy.

    Hotel

    Kategoria lokalna 4* Kompleks hotelowy z grecką atmosferą, polecany dla rodzin z dziećmi oraz osób lubiących aktywnie wypoczywać.

    Do dyspozycji gości

    Recepcja, przestronne lobby, pokój telewizyjny, restauracja główna, restauracja a'la carte Panorama serwująca kuchnię grecką oraz śródziemnomorską, bar główny DIONYSOS, Breeze bar przy basenie, Pergola bar przy basenie w części Athina Annex Building. Usługi pralni chemicznej, lekarz na wezwanie, usługa budzenia, wypożyczalnia samochodów i skuterów, parking. Hotel akcpetuje karty kredytowe Visa, MasterCard, and Amex.

    Internet

    WiFi na terenie hotelu bezpłatne. Kawiarenka internetowa odpłatnie.

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie 2 baseny przy budynku głównym, 1 basen relaksacyjny w częsci Artemis, 1 basen relaksacyjny w części Athina Annex, leżaki i parasole, tenis stołowy, siłownia, kort tenisowy (sprzęt i oświetlenie płatne), niewielkie boisko do piłki nożnej, koszykówki i siatkówki, rzutki, programy animacyjne. Odpłatnie bilard, centrum Spa, sporty wodne przy plaży.

    Dla dzieci

    2 brodziki, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dzieci na zamówienie przed wylotem. Za opłatą możliwość skorzystania z usług opiekunki. Mini club dla dzieci w wieku 5-12 oraz klub dla nastolatków.

    Zakwaterowanie

    Blue Bay Resort and Spa oferuje szeroki wybór rodzaju pokoi. Bungalowy położone są w cichej i spokojnej okolicy pośród bujnych ogrodów i mogą pomieścić od dwóch osób do rodzin czteroosobowych. W budynku głównym dostępne pokoje Superior, które mogą pomieścić od 2 do 4 osób. Wszystkie bungalowy (powierzchnia 23m)i pokoje superior( powierzchnia 25m)wyposażone są w podłogi wyłożone kafelkami i umeblowany balkon z bezpośrednim lub bocznym widokiem na morze. Wyposażone w klimatyzację, łazienki z suszarkami do włosów, TV/SAT, telefon, sejf ( odpłatny 20Euro/tydzień). Mini bar za dodatkową opłatą.

    Wyżywienie

    All Inclusive śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Snacki typu kanapki, pizza w godzinach 11.00-15.30, lody dla dzieci w godzinach 12.00-15.30, popołudniowa kawa, herbata i ciasto 15.30-17.00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach.

    Informacje dodatkowe

    http://www.bluebay.gr

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

    WIZA I PASZPORT

    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    7 islands

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Grecja/Kreta/Agia Pelagia

    Opinia 7islands

    Synonim wysokiej jakości i i tradycyjnej kreteńskiej gościnności. Atrakcyjna oferta dla rodzin oraz dla par. Duże baseny zlokalizowane w pięknym, zadbanym, zielonym ogrodzie oraz panoramiczny widok na turkusowe morze to niewątpliwe uroki hotelu. Miłośnicy aktywnego wypoczynku, animacji oraz relaksu w SPA spędzą tu fantastyczne wakacje.

    Położenie

    Na północnym wybrzeżu, w centralnej części wyspy, na wzgórzu, ok. 2 km od centrum miejscowości Agia Pelagia, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Plaża

    Ok. 250 m, piaszczysto-żwirowa. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Zejście do plaży przez ulicę.

    Hotel

    Kompleks usytuowany na wzgórzu na rozległym terenie, odnowiony w 2017 roku, składa się z budynku głównego, budynku bocznego (ok. 100 m od recepcji) oraz bungalowów. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, 2 windy, restauracja główna, 3 bary, bezprzewodowy internet w strefach publicznych, kącik telewizyjny, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, restauracja ? la carte, opieka medyczna (na zapytanie), pralnia, sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 209 pokojami z łazienką (wanna lub prysznic) i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, minilodówkę, suszarkę do włosów, łóżeczko dla dzieci (na zapytanie). Odpłatnie: sejf. Rodzaje dostępnych pokoi: dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki (budynek główny).

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:30-21:30). W barach przy basenach w wybranych godzinach między 10:00-17:00 dostępne są przekąski oraz lody dla dzieci, a w godzinach 15:30-17:30 kawa, herbata i ciasteczka. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe dostępne w wyznaczonych barach w godzinach 10:00-01:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 4 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), animacje, tenis stołowy. Odpłatnie: basen wewnętrzny, sauna, bilard, kort tenisowy, centrum SPA, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    2 brodziki, mini klub (15.06-15.09), plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

    Kontakt do hotelu

    www.bluebay.gr / Tel.: 00 30 281 081 10 72

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

    **

    Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 3 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Przyjemny, wygodny resort hotelowy, malowniczo usytuowany na wzniesieniu otaczającym Zatokę Mononaftis.  Piękne widoki, kreteńska gościnność, spokojna okolica, rodzinna atmosfera, komfortowe warunki, ładne baseny. 

    Położenie

    200 m od publicznej, żwirkowo-kamienistej plaży (przejście przez ulicę lub bezpłatny przejazd busem hotelowym, serwis plażowy odpłatny), 1,5 km od miejscowości Agia Pelagia, 22 km od lotniska, 25 km od centrum Heraklionu. W pobliżu hotelu znajdują się sklepy, wypożyczalnia samochodów i przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Lobby z całodobową recepcją i sejfami, odpłatny kącik internetowy, punkt wymiany walut, restauracja główna, bar przy basenie głównym, bar przy aneksach, restauracja Panorama (dania a'la carte, kuchnia kreteńska), bar panoramiczny Dionysos, pralnia, wypożyczalnia samochodów i rowerów, sala konferencyjna. 

    Pokoje

    Standardowe, 2-osobowe (ok. 23 m2) w aneksach/bungalowach wyposażone w łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką do włosów, klimatyzację indywidualnie sterowaną, sejf w pokoju lub recepcji (płatny, ok. 20 euro/tydzień), telefon, lodówkę, minibar (na życzenie), TV sat, balkon lub taras. Pokoje 2-osobowe superior w budynku głównym są nieco większe (ok. 25 m2), mają TV sat LCD i widok na morze. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokojach rodzinnych (40 m2, 2 pomieszczenia, widok na morze) oraz w luksusowym executive suite (50 m2, 2 sypialnie, budynek główny, widok na morze) i suite z prywatnym basenem.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07.00-9.30), obiady (12.30-14.00), kolacje (19.00-21.30, również wieczory tematyczne) w formie bufetów, wczesne śniadania (konieczna rezerwacja), przekąski, lody, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, kawa, herbata, wino stołowe serwowane od godz. 10.00 do 23.00.

    Sport i rozrywka

    Basen zewnętrzny przy budynku głównym, 2 baseny relaksacyjne przy aneksach, basen kryty, parasole i leżaki bezpłatnie, ręczniki plażowe odpłatnie (ok. 2 euro), kort tenisowy, minigolf,  centrum spa (hammam, sauna, hydroterapia, jacuzzi, zabiegi kosmetyczne, usługi fryzjerskie, masaże, bezpłatna siłownia), lekkie animacje, raz w tygodniu  wieczór grecki (odpłatnie), niedaleko sporty wodne i centrum nurkowe.

    Dla dzieci

    Dwa brodziki, dwie ślizgawki wodne, miniklub (5-12 lat) w sezonie, place zabaw, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji, możliwa odpłatna opiekunka.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mouzenidis Travel

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    * na rodzinny wypoczynek* darmowe Wi-Fi w lobby* nowoczesne wnętrza

    Opis

    Hotel położony na niewielkim zwgórzu, w turystycznej miejscowości. Nowoczesna architektura i wystrój wnętrz. Polecany na rodzinne i aktywne wakacje.• czteropiętrowy budynek główny i 4 budynki boczne• restauracje• bary• 2 baseny dla dorosłych i 1 basen dla dzieci (słodka woda) w budynku głównym, 1 basen dla dorosłych i 1 basen dla dzieci (słona woda) w pobliżu budynku Athina, 1 basen dla dorosłych (ze słodką wodą) w pobliżu budynków Artemis, kryty basen w mini-spa (płatny)• bezpłatne Wi-Fi w lobby• SPA (płatne)Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Kreta• 2 km od centrum Agia Pelagia• 25 km od lotniska w Heraklionie• 23 km od centrum Heraklionu• przystanek autobusowy przy hotelu AGIA PELAGIANiewielkie miasteczko, malowniczo położone w zatoce otoczonej strzelistymi klifami. Piaszczyste plaże, cudowne widoki oraz bliskość zabytków sprawiają, że jest to miejsce idealne na rodzinny wypoczynek w prawdziwej greckiej atmosferze.

    Plaza

    • publiczna• 250 m od hotelu• piaszczysto-kamienista• bezpłatny bus hotelowy (4 razy dziennie)• leżaki i parasole płatne• ręczniki plażowe płatne

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    209 pokoje: Singes & Doubles Outbuilding SSV (~20 m2), Doubles MB SV (~19-26 m2), Doubles Executive MB SV (~35 m2), Doubles Executive MB SV Jacuzzi (~35 m2), Family Rooms Outbuilding SV (~30-33 m2), Family Rooms MB SV (~30 m2), Suites Family MB SV (~45 m2), Deluxe Rooms MB SV Private Pool (~33-35 m2). W pokojach: klimatyzacja (regulowana indywidualnie), mini lodówka, telefon, TV SAT, wanna/prysznic, suszarka do włosów, balkon/taras, sejf (płatny), podwójne łóżko lub dwa pojedyncze połączone.Pokoje Outbuilding: położone 50-250 m od budynku głównego.Doubles Outbuilding SSV: znajduje się poza budynkiem centralnym (250 m, w aneksie), oddzielny basen ze słoną wodą dla dorosłych i dla dzieci.Family Rooms Outbuilding SV: znajduje się 100 metrów poza głównym budynkiem (w budynku aneksu), w pobliżu centralnego basenu.Wszystkie pokoje rodzinne i apartamenty składają się z 2 pokoi - sypialni przechodnej i oddzielnej sypialni.Deluxe MB SV Private Pool: balkon, taras, prywatny basen na tarasie (ok. 8 m2, głębokość 1,2 m.), sypialnia z salonem (27 m2), łazienka (8 m2), podwójne łóżko, widok na morze, telewizor LCD, wanna i kabina prysznicowa, ind. klimatyzacja, szlafroki i kapcie, mini-lodówka.Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli i ręczników 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:• animacje (15.06-15.09)• koszykówka• mini piłka nożna• tenis (oświetlenie płatne)• tenis stołowy• bilard (płatny)Dla dzieci:• 2 baseny• mini klub (5-12 lat, 15.06-15.09)• niania (na zapytanie, płatna)• ograniczenia dla wózków (schody)

    O wyzywieniu

    All Inclusive 2018Główna restauracja AMBROSIA: szwedzki stół.Wczesne śniadanie kontynentalne: 07:00-07:30.Śniadanie: 07:00-10:00, międzynarodowe, bufet.Lunch: od 12:30 do 14:00, bufet, kuchnia grecka, kreteńska i międzynarodowa.Kolacja: 18:30-21:30, bufet, kuchnia grecka, kreteńska i międzynarodowa.Napoje do lunchu i kolacji: lokalne napoje bezalkoholowe, woda, soki, lokalne piwo i wino (białe i czerwone).Bary: 10:00-23:00.DIONIS lobby-bar: 17:00-01:00.All inclusive: 17:00-23:00, napoje bezalkoholowe, lokalne wino i piwo, ouzo, raki, herbata, filtrowana kawa.BRYZA snack-bar przy głównym basenie: 10:00-01:00.All inclusive: 10:00-23:00, lokalne napoje bezalkoholowe, woda, lokalne wino (czerwone, różowe, białe) i piwo, ouzo, raki, herbata, filtrowana kawa.Przekąski: 11:00-15:30, kanapki, pizza.Lody: 10:00-17:00.Przerwa kawowa: 15:30-17:30, filtrowana kawa, herbata, ciastka, herbatniki.PERGOLA snack-bar przy basenie, budynek Annex Athina: 10:30-00:00.All inclusive: 10:00-23:00 - napoje bezalkoholowe, woda, lokalne wino i piwo, ouzo, raki, herbata, filtrowana kawa.Lody: 10:30-17:00.Przekąski: 11:00-15:30, kanapki, pizza.Przerwa kawowa: 15:30-17:30, kawa, ciastka.Dodatkowe informacje:All Inclusive działa codziennie do godziny 23:00.Obowiązek noszenia bransoletek all inclusive podczas całego pobytu. Antyalergiczne bransoletki są wydawane po przyjeździe.Godziny otwarcia różnych części hotelu mogą się różnić w zależności od warunków pogodowych. Informacje znajdują się na tablicach informacyjnych i są dostępne w recepcji.Dress Code: dla mężczyzn w restauracji a la carte długie spodnie i koszule z rękawami.Za dopłatą: Restauracja a la carte Panorama.Dodatkowe opłaty mogą być pobierane za niektóre usługi, udogodnienia i imprezy.Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.

    Odleglosc od morza

    250 m


    Orex

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel został otwarty w 1989 roku, wyremontowany w 2015 roku, składa się z trzypiętrowego budynku głównego i dwóch budynków bocznych – "Athena" i "Artemis"; do dyspozycji gości: 4 baseny zewnętrzne, 2 zjeżdżalnie dla dzieci, basen kryty, restauracja główna – "Amvrosia" z tarasem zewnętrznym, restauracja A la Carte: grecka (płatna, wymagana wcześniejsza rezerwacja), 3 bary

    Położenie

    ok. 200 m od centrum Aghia Pelagia ze sklepami, barami, ok. 25 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    Mononaftis Beach, piaszczysto-kamienista plaża z łagodnym zejściem do wody znajduje się ok. 250 m od hotelu (hotel zapewnia bezpłatny transfer na plażę); leżaki i parasole przy basenie –bezpłatne, na plaży – za dodatkową opłatą;  ręczniki plażowe – płatne

    Zakwaterowanie

    209 pokoi: pokoje standardowe w budynku głównym z widokiem na morze (ok. 19-25 m²), pokoje standardowe w budynku anex z widokiem na ogród lub morze (ok. 15-25 m²), pokoje standardowe executive w budynku głównym z prywatnym basenem i widokiem na morze (ok. 25-35 m²), pokoje rodzinne 2-pomieszczeniowe w budynku anex (ok. 30-33 m²), pokoje rodzinne 2-pomieszczeniowe w budynku głównym (ok. 50 m²), pokój typu luxury z prywatnym basenem w budynku głównym (ok. 35-40 m²); wyposażenie: klimatyzacja centralna, łazienka z prysznicem, suszarka, TV SAT, minibar mini-lodówka, sejf (płatny), balkon lub taras

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (07.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, lekkie przekąski typu kanapki, pizza, (11.00-15.00), lody (11.00-17.00), podwieczorek (15.30-17.30), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-23.00- bezpłatne; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

    Sport i rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem, muzyka na żywo (okazjonalnie), rzutki, tenis stołowy, aerobik, aqua-aerobik, waterpolo, koszykówka, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness, masaże, zabiegi na twarz i ciało, lekarz, pralnia, fryzjer, wszystkie sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    animacje, mini klub (5-12 lat), brodzik, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

    www

    www.bluebay.gr Ważne informacje: Od dnia 01.01.2018 zgodnie z decyzją rządu greckiego będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek ma miejsce podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego jest uzależniona od lokalnej kategorii hotelu/obiektu. Dla obiektów: 1-2* podatek wynosi ok. 0.50 €/pokój/noc 3* podatek wynosi ok. 1, 5€/pokój/noc 4* podatek wynosi ok. 3€/pokój/noc 5* podatek wynosi ok. 4€/pokój/noc ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Opis hotelu

    Ten zachwycający obiekt leży na północy Krety, w Zatoce Mononaftis, tylko 22 kilometry od stolicy miasta Heraklion, w cichej miejscowości Agia Pelagia. Jego doskonała lokalizacja sprawia, że to idealna baza wypadowa do zwiedzania pięknej Krety. Dzięki umiejscowieniu na zboczu, z hotelu roztacza się zapierający dech w piersiach widok na wspaniałe Morze Kreteńskie i otaczający krajobraz pełen naturalnego piękna. Obiekt zapewnia gościom szeroki wybór różnego rodzaju pokoi, doskonałą obsługę i różnorodne rozrywki. Najbardziej wymagający bez wątpienia docenią luksusowy pokój typu executive z prywatnym jacuzzi na świeżym powietrzu, a także pokoje typu luxury z prywatnym basenem, które pomieszczą do 5 osób. Ten wspaniały hotel to idealna propozycja dla wszystkich osób pragnących spędzić relaksujące i udane wakacje.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia)
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Blue Bay
    https://youtu.be/F_34FKKw2nE
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia)

    4.4
    polecam

    ogolnie ok. warto wynajac samochod i pojezdzic po wyspie kreta bo miejscowosc w ktorej jest hotel blue bay resort moze i jest malownicza ale bardzo cicha i spokojna i nie ma za duzo atrakcji. jedzenie smaczne nawet bylismy na wieczorze grackim organizowanym przez hotel i bylo w porzadku. pokoje przestrzenne i dobrze wysprzatane nie mam zastrzezen co do sprzatania i stanu technicznego. jak na cztery gwiazdki spodziewalem sie czegos wiecej a tu bylo po prostu ok. a i jeszcze calkiem fajne animacje nienudne.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    2.9
    odradzam

    hotel trzygwiazdkowy

    POLECAM:
    Podsumowanie: odradzam
    2.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Straszono nas żeby nie jechać w tym roku do Grecji a wróciliśmy zadowoleni i wypoczęci. Ten hotel jest fajny, pokój był czysty i ładnie urządzony, jedzenie nie można złego słowa powiedzieć. Piękny ogród i okolica. Dużo by pisać, trzeba tam pojechać. Pozdrawiam A. Kawczyńska

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    3.9
    może być

    Z pobytu w tym hotelu zostały mi miłe wspomnienia, może kiedyś tam wrócę. fajna plaża i fajni ludzie!

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: może być
    3.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      4.5
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      4.9
    • Wyżywienie
      5.2
    • Atrakcje
      i sport
      4.4
    • Obsługa
      5.7
    HolidayCheck
    Ocena Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    5.2 / 6

    Rozarowanie 2007-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      2.4
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      3.8

    Sprzedano nam tę ofertę jako hotel 4*. Turyści, którzy kupili wczasy jako 3*, twierdzili, ze jest o...
    więcej

    3.7
    Piękne widoki, ale nudno! 2008-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    3.7
    Polecamy 2010-06-21
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Pięknie krajobrazowo 2010-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Standard max 3,5 gwiazdki 2010-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      2.6
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      4.0

    Hotel daleko odbiega od standardów hotelu czterogwiazdkowego. Budynek główny może być, ale 2 osobne ...
    więcej

    3.5
    Udane wakacje 2010-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Spokój i relaks - wszystko siga siga 2010-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      3.3
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.8

    Byłam z kolezanką pod koniec czerwca - Budynek Althina. Myslałam ze ten budynek bedzie najgorszy. Ok...
    więcej

    4.9
    Polecam 2010-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel ten spełnił moje oczekiwania. Miałam ładny pokój z widokiem na morze, czyli lepiej niż w umowi...
    więcej

    5.5
    Blu bey hotel na odludziu! 2010-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.3

    Niezły hotel,tylko jego największym minusem,jest położenie!!!W okolicy,brak jakiejkolwiek rozrywki,h...
    więcej

    4.2
    Odpoczynek, relaks i cisza w jednym 2010-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.5
    Super hotel obsługa i okolica, rewelacja po prostu! 2010-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Nie słuchajcie którzy piszą ze np do plaży trzeba dojść bo to tylko 250m czyli 5min, ogólnie super, ...
    więcej

    5.6
    Tam się chce wrócić, bajeczne widoki 2010-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Plaża kamienista i należy zaopatrzyć sie w specjalne obuwie ( można kupic w sklepikach przy plaży). ...
    więcej

    5.6
    Przeczytaj - wiarygodne informacje! 2011-06-03
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Super położenie i tyle 2011-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Jeśli już to tylko jeśli nie byłes wcześniej 2011-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      2.6
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      4.3

    Hotel nie przypomina tego ze zdjec.tylko dla malo wymagajacych;plaza nie tak daleko, ale to utrudnie...
    więcej

    3.4
    Wypoczynek z dziećmi 2011-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    Hotel wart polecenia dla osób z dziećmi, które nie są nastawione na zwiedzanie bliskich okolic. Jest...
    więcej

    4.9
    Super 2011-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel bardzo ładnie połozony.Odległosc do plazy bardzo krotka ale jak to na krecie strome podejscie ...
    więcej

    5.3
    Polecam 2012-04-01
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    rewelacja polecamy! 2016-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Tragedia 2016-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      1.8
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      1.8
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      5.3

    Wady: daleko od kamienistej plaży zejść jest łatwo ale podejście masakra jedzenie tragedia przez 10 ...
    więcej

    3.2
    Polecam! 2016-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Blue Bay Resort (Agia Pelagia):
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo miły punkt na spędzenie wakacji! Nie żałuję żadnej chwili w tym hotelu. Wysoki poziom usług i...
    więcej

    6.0

    Blue Bay Resort (Agia Pelagia) - możliwości zakwaterowania:

    Executive Double Sea View With Jacuzzi
    Executive Double Sea View
    Suite 2 Bedrooms SeaView
    Double Room Annex For Single Use
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Pokój rodzinny z widokiem na morze
    Family 2 Bedrooms Sea View
    Family 2 Bedrooms Sea View Annex
    Double Room Annex
    Double Sea View Balcony or Terrace
    Deluxe Room Sea View Private-Pool

    Blue Bay Resort (Agia Pelagia) - Możliwości wyżywienia:


    Blue Bay Resort (Agia Pelagia) - miasta wylotu:


    Blue Bay Resort (Agia Pelagia) - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Blue Bay Resort (Agia Pelagia)? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00