cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
1 / 64
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
13.07 - 16.07
już od 939 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
27.10 - 30.10
już od 611 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lindos Princess
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Lindos Princess
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Lindos Princess:
4.7 / 5
Średnia z 10 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lindos Princess:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 13 lipca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Hotel Lindos Princess w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

4 Grecja/Rodos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- doskonała propozycja dla rodzin, bogata infrastruktura, programy animacyjne i sportowe, bogata formuła all inclusive - Lardos - ok. 10 m od plaży - ok. 1,5 km od Lardos - ok. 7 km od Lindos - ok. 50 km od miasta Rodos - ok. 60 km od lotniska

Plaża

- piaszczysto-żwirowa,  publiczna, oznaczona Błękitną Flagą - leżaki i parasole (bezpłatne)

Pokoje

Pokój standardowy (budynek główny) - ok. 28 m2 - klimatyzacja, TV-SAT - telefon,  mini bar/lodówka - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sejf (bezpłatny) - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras - łóżeczko dla dziecka (bezpłatne, na potwierdzenie) - pokoje z widokiem na morze za dopłatą Pokój standardowy (bungalow) - ok. 30 m2 - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym Pokój rodzinny standardowy - ok. 31 m2 - pokój dzienny i sypialnia - pokoje z widokiem na morze za dopłatą - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym Pokój rodzinny superior - ok. 40 m2 - pokój dzienny i sypialnia - pokoje z widokiem na morze za dopłatą - pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatnie: - program animacyjny i sportowy dla dorosłych, muzyka na żywo - 3 baseny ze słodką wodą, leżaki i parasole, ręczniki basenowe - basen kryty (czynny sezonowo, dostępny dla osób pow. 16 r.ż.) - zjeżdżalnia dla dzieci - zewnętrzne jacuzzi - siłownia (dla osób pow. 16 r.ż.) - sauna, łaźnia turecka - hammam - rzutki - tenis stołowy - mini golf - strzelanie z łuku - aerobik - boisko sportowe multifunkcyjne Płatne: - masaże - kort tenisowy - bilard - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik - program animacyjny dla dzieci i młodzieży 4-17 lat - kluby dla dzieci i młodzieży 4-17 lat - plac zabaw - wysokie krzesełka w restauracji  

Wyżywienie

All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach wyznaczonych przez hotel. Dostępna kuchnia wegetariańska i bezglutenowa (na potwierdzenie). Podczas kolacji wymagany jest strój formalny.

Restauracje i bary

- 4 restauracje, w tym restauracja główna, włoska - bar przy basenie, bar w lobby, snack bar, bar na plaży

Dodatkowe informacje

- wybudowany w 2002 r. - 575 pokojów - ogród - całodobowa recepcja z lobby - 2 windy - sala TV - mini market, sklepy z pamiątkami - internet Wi-Fi  (bezpłatny) - wypożyczalnia samochodów i rowerów - parking (bezpłatny) - najbliższy sklep ok. 200 m od hotelu - przystanek lokalnego autobusu ok. 50 m od hotelu - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - https://www.lindosprincess.com/

Bagaż

Katowice (Corendon) Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg (55x35x25) oraz bagaż rejestrowany o wadze do 20 kg;Berlin Tegel (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze: - 15 kg - 320 PLN - 23 kg - 360 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa;Berlin Tegel (Ryanair) Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze: - 20 kg - 245 PLN (30.03-31.05 / 01.10-31.10), 310 PLN (01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


Opis hotelu Lindos Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel typowo rodzinny o niskiej zabudowie składa się z budynku głównego i kilkunastu budynków bocznych. Położony jest najbliżej Pefkos bo ok 1,5 km, od zabytkowego miasta Lindos dzieli go zaledwie 7 km, a od lotniska 60 km.
Plaża piaszczysto – żwirkowa z łagodnym zejściem do morza znajduje się przy hotelu. Dodatkowo oznaczona jest Błękitną Flagą. Serwis plażowy jest bezpłatny.

Do dyspozycji gości: 
Recepcja 24/h, 3 bary, 4 restauracje, minimarket, butik, amfiteatr, wi fi w lobby bezpłatnie,

Pokoje:
Hotel posiada w swojej ofercie 584 pokoje z ugododnieniami dla niepłnosprawnych.
Wyróżniamy pokoje:
Standardowe: dla maksymalnie 2 osób + dostawka o metrażu 19 m kw i usytułowane w budynku głownym. Na wyposażeniu posiadają balkon, łazienka z prysznicem/wanną, suszarka, klimatyzacja, telewizja, minibar, sejf i wi fi  - bezpłatnie.
Rodzinne: wyposażone jak pokoje standardowe. posiadają większy metraż bo ok 25 m kw, składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych suwanymi drzwiami z maksymalnym obłożeniem 2 + 2 dostawki. Położone są w budynkach bocznych.
Bungalowy umieszczone są w budynkach bocznych.

Możliwość zakwaterowania w nich 3 osób,soba trzecia na dostawce. Wielkość 19 m kw.

Wyżywienie:
All Inclusive Plus: śniadania, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach 10:00-24:00
Raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej.

Sport i rozrywka:
aniamcje, 3 baseny ze słodką wodą serwis leżak + parasol bezpłatnie, korty tenisowe, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, boccia, minigolf, mini boisko do piłki nożnej, sauna, siłownia, aerobik, łaźnia turecka,

Dla dzieci:
miniklub, zjeżdzalnie dla dzieci w basenie, 2 baseny, dodatkow łożeczko dla niemowląt i opiekunka za dodatkową opłatą.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Orbis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Rodos

Trzecia co do wielkości wyspa Grecji, oddalona jedynie o 8 km od tureckiego wybrzeża Azji Mniejszej. Od czasów starożytnych zwana "Wyspą Słońca", którą na swój ziemski dom wybrał mitologiczny bóg słońca - Helios. Liczne zabytki świadczą o niezwykłej i bogatej historii wyspy, jednak obecnie Rodos znane jest nie tylko historykom, ale przede wszystkim turystom. Wzdłóż wybrzeża powstało wiele ośrodków wypoczynkowych, hoteli i pensjonatów, w których wypoczywają goście zwabieni pięknem krajobrazu, dogodnym klimatem, a także nocnym życiem w licznych restauracjach, tawernach i dyskotekach.

Lardos - miejscowość położona w południowo-wschodniej części wyspy, z dala od zgiełku wielkich, turystycznych kurortów, oferująca atmosferę tradycyjnej, greckiej wioski, z typowymi tawernami i kawiarniami otaczającymi główny plac miasta. Piękne plaże i romantyczne zatoki, malownicze krajobrazy i antyczne ruiny pobliskiego Lindos to niewątpliwie największe atuty tego regionu.

 

HOTEL LINDOS PRINCESS ****+

 

Położenie:

bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży (piasek gruboziarnisty, przy wejściu do wody może być częściowo kamienista), ok. 5 km od Lindos ze słynnym akropolem, ok. 1 km od Lardos ze sklepami i tawernami ok. 50 km od miasta Rodos;

 

Hotel:

kompleks hotelowy o powierzchni 140 akrów, składający się z budynku głównego i kilku budynków bocznych, rozmieszczonych na rozległym terenie, wśród zieleni, w spokojnej okolicy.

 

Do dyspozycji gości:

restauracja główna, restauracje a' la carte: włoska, grecka, rybna (na początku i na zakończenie sezonu mogą być nieczynne), bary, sklepy z upominkami i biżuterią, supermarket (minicentrum handlowe), salon piękności, sauna, jacuzzi, masaż, łaźnia turecka, sala TV, amfiteatr, wypożyczalnia samochodów, kącik internetowy (płatny);

 

Pokoje:

2-os. z widokiem na morze, klimatyzacja (indywidualnie sterowana), łazienka (suszarka do włosów), telefon, TV, minibar płatny, balkon lub taras;

 

Sport i rozrywka:

2 baseny, basen kryty, leżaki i parasole przy basenie i na plaży bezpłatne, ręczniki plażowe 1 raz w tygodniu (depozyt, za okazaniem karty hotelowej); kort tenisowy (oświetlenie płatne), koszykówka, rzutki, tenis stołowy, boccia, minigolf, siłownia, aerobik, piłka wodna, siatkówka plażowa, pokój gier wideo, animacje hotelowe, płatne: bilard, pole golfowe 35 km od hotelu, sporty wodne na plaży;

 

Wyżywienie:

Pakiet ALL INCLUSIVE: 3 posiłki dziennie (bufet) w restauracji głównej, napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne od 10.30 do 24.00 w wyznaczonych barach, przekąski w godz. 10.30-12.30; 14.30-18.30; 21.30-24.00, w godz. 16.00-17.00 kawa, herbata, ciasteczka; ww. sporty oprócz tych, które wymieniono jako płatne. Kolacje w restauracjach a' la carte po uprzedniej rezerwacji z 1-dniowym wyprzedzeniem;

 

Dla dzieci:

2 baseny, miniklub, gry i zabawy, minidisco.

 

Cena obejmuje:

  • Zakwaterowanie.
  • Transport.
  • Wyżywienie: all inclusive.
  • Pakiet ubezpieczeniowy.
  • Opiekę rezydenta. Uwaga! Rezydent będzie miał pod opieką turystówzamieszkałych w kilku hotelach.    


Cena nie obejmuje:

  • Opłat lotniskowych – z Warszawy: 240 zł, z Poznania: 250 zł, z Katowic: 220 zł; płatne przy zakupie imprezy.
  • Posiłków w trakcie przelotu (istnieje możliwość ich zakupu na pokładzie samolotu).

 

Stała cena dla 1 dostawki (2-12 lat): 1210 zł / tydz., 1230 zł / 2 tyg.

Zniżka dla 2 dostawki (2-12 lat): 1330 zł / tydz., 2670 zł / 2 tyg.

Zniżka dla dostawki (powyżej 12 lat): 790 zł / tydz., 1590 zł / 2 tyg.

 


Specjalna oferta dolotowa do czarterów Central Wings:

przeloty krajowymi rejsmai z Bydgoszczy, Gdańska, Katowic, Poznania, Rzeszowa, Szczecina i Wrocławia do Warszawy w cenie:

 - 90 zł za przelot w jedną stronę,

- 180 zł za przelot w obie strony.

Ceny nie obejmują opłat portowych i transakcyjnych.


Informacje dodatkowe:

Klimatyzacja w wielu hotelach sterowana jest centralnie , działa przeważnie od 20.06 do 10.09, w określonych godzinach w ciągu doby.

 

 


Opis hotelu Lindos Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel typowo rodzinny o niskiej zabudowie składa się z budynku głównego i kilkunastu budynków bocznych. Położony jest najbliżej Pefkos bo ok 1,5 km, od zabytkowego miasta Lindos dzieli go zaledwie 7 km, a od lotniska 60 km.
Plaża piaszczysto – żwirkowa z łagodnym zejściem do morza znajduje się przy hotelu. Dodatkowo oznaczona jest Błękitną Flagą. Serwis plażowy jest bezpłatny.

Do dyspozycji gości: 
Recepcja 24/h, 3 bary, 4 restauracje, minimarket, butik, amfiteatr, wi fi w lobby bezpłatnie,

Pokoje:
Hotel posiada w swojej ofercie 584 pokoje z ugododnieniami dla niepłnosprawnych.
Wyróżniamy pokoje:
Standardowe: dla maksymalnie 2 osób + dostawka o metrażu 19 m kw i usytułowane w budynku głownym. Na wyposażeniu posiadają balkon, łazienka z prysznicem/wanną, suszarka, klimatyzacja, telewizja, minibar, sejf i wi fi  - bezpłatnie.
Rodzinne: wyposażone jak pokoje standardowe. posiadają większy metraż bo ok 25 m kw, składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych suwanymi drzwiami z maksymalnym obłożeniem 2 + 2 dostawki. Położone są w budynkach bocznych.
Bungalowy umieszczone są w budynkach bocznych.

Możliwość zakwaterowania w nich 3 osób,soba trzecia na dostawce. Wielkość 19 m kw.

Wyżywienie:
All Inclusive Plus: śniadania, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach 10:00-24:00
Raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej.

Sport i rozrywka:
aniamcje, 3 baseny ze słodką wodą serwis leżak + parasol bezpłatnie, korty tenisowe, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, boccia, minigolf, mini boisko do piłki nożnej, sauna, siłownia, aerobik, łaźnia turecka,

Dla dzieci:
miniklub, zjeżdzalnie dla dzieci w basenie, 2 baseny, dodatkow łożeczko dla niemowląt i opiekunka za dodatkową opłatą.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Region

Grecja

Kraj

Rodos

Warto podkreślić

- Bezpośrednio przy plaży- Pokoje rodzinne- Raj dla rodzin z dziećmi- Bogaty program animacyjny- Minizjeżdżalnie wodne

Okiem Grecosa

Ten komfortowy kompleks hotelowy położony przy plaży jest idealny na rodzinne wakacje. Doskonała kuchnia, bogaty program animacyjny i znakomity serwis są gwarancją udanego wypoczynku. Perła w naszej corocznej ofercie.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu• przystanek autobusowy przy hotelu• Pefkos ok. 1,5 km• Lindos ok. 7 km• miasto Rodos ok. 55 km• lotnisko ok. 60 km

Plaża

• przy hotelu, piaszczysto-żwirkowa• oznaczona Błękitną Flagą• łagodne wejście do wody• ręczniki plażowe (bezpłatne)• leżaki i parasole (bezpłatne)

Hotel

• budynek główny i kilkanaście bungalowów• recepcja 24 h, windy w budynku głównym• 4 restauracje - główna i 3 tematyczne a'la carte (śródziemnomorska, włoska, barbecue)• 3 bary - w lobby, przy basenie, przy plaży• Wi-Fi w lobby i wyznaczonych strefach (bezpłatne)• szybki Internet (płatny)• butiki, sale konferencyjne, amfiteatr• Hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej • 575 pokoi• kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard• 2-3 os. (ok. 25 m2)• dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja indywidualna (bezpłatna)• TV-SAT, telefon• minibar (uzupełniany bezpłatnie 3 razy w tygodniu)• sejf (bezpłatny)• Wi-Fi (niska prędkość - bezpłatne, szybki Internet - płatny)• łazienka - wanna/prysznic, suszarka• balkon• zlokalizowane w budynku głównymBungalow• 2-3 (ok. 30 m2)• dostawka dla 3. osoby • balkon lub taras• w budynkach bocznych• wyposażony jak pokój standardRodzinny• 2-4 os. (ok. 31 m2)• dostawka dla 3. i 4. osoby; jako 4. osoba dziecko wyłącznie do 14 lat• sypialnia i oddzielony przesuwanymi drzwiami (prześwit przy suficie) pokój dzienny z 2 miejscami do spania• w budynkach bocznych• wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

All Inclusive Plus:• do kolacji obowiązuje strój formalny• śniadanie, lunch i kolacja – bufet• raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji tematycznych (napoje płatne, obowiązkowa wczesniejsza rezerwacja)• przekąski, ciastka, kawa (w wyznaczonych godzinach i barach)• lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie• 3 baseny ze słodką wodą, basen kryty• leżaki i parasole przy basenach • hammam, jacuzzi, sauna• 2 korty tenisowe ze sprzętem• minigolf• koszykówka, łucznictwo, rzutki• boccia, siłownia, sauna, łaźnia turecka, aerobik• piłka wodna, siatkówka plażowa, siatkówkaOdpłatnie• gry elektroniczne, bilard• masaże, fryzjer• sporty wodne (oferta zewnętrzna)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt• 2 baseny z minizjeżdżalniami• plac zabaw• miniklub • bufet • krzesełka w restauracji• Klub Delfinki w terminie 15.06-13.09• Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 14 lat• Dzieci pobyt zniżka - 2. dziecko od 2 do 14 lat

Cena obejmuje

Przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (9 500 EUR), NNW (1 000 EUR) i bagażu (100 EUR).

Cena nie obejmuje

*Wariant Podstawowy ubezpieczenia TU Europa nie zapewnia ochrony w przypadku choroby przewlekłej, szkód pod wpływem alkoholu oraz uprawiania sportów.*

Od dnia 1.01.2018 r. zgodnie z prawem greckim wszedł w życie podatek od noclegów, naliczany za pokój za każdą dobę pobytu. Jego wysokość jest uzależniona od kategorii obiektu: 1* i 2* - ok. 0,50 EUR za pokój/noc, 3* - ok. 1,50 EUR za pokój/noc, 4* - ok. 3 EUR za pokój/noc, 5* - ok. 4 EUR za pokój/noc

Informacje dodatkowe



Opis hotelu Lindos Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel typowo rodzinny o niskiej zabudowie składa się z budynku głównego i kilkunastu budynków bocznych. Położony jest najbliżej Pefkos bo ok 1,5 km, od zabytkowego miasta Lindos dzieli go zaledwie 7 km, a od lotniska 60 km.
Plaża piaszczysto – żwirkowa z łagodnym zejściem do morza znajduje się przy hotelu. Dodatkowo oznaczona jest Błękitną Flagą. Serwis plażowy jest bezpłatny.

Do dyspozycji gości: 
Recepcja 24/h, 3 bary, 4 restauracje, minimarket, butik, amfiteatr, wi fi w lobby bezpłatnie,

Pokoje:
Hotel posiada w swojej ofercie 584 pokoje z ugododnieniami dla niepłnosprawnych.
Wyróżniamy pokoje:
Standardowe: dla maksymalnie 2 osób + dostawka o metrażu 19 m kw i usytułowane w budynku głownym. Na wyposażeniu posiadają balkon, łazienka z prysznicem/wanną, suszarka, klimatyzacja, telewizja, minibar, sejf i wi fi  - bezpłatnie.
Rodzinne: wyposażone jak pokoje standardowe. posiadają większy metraż bo ok 25 m kw, składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych suwanymi drzwiami z maksymalnym obłożeniem 2 + 2 dostawki. Położone są w budynkach bocznych.
Bungalowy umieszczone są w budynkach bocznych.

Możliwość zakwaterowania w nich 3 osób,soba trzecia na dostawce. Wielkość 19 m kw.

Wyżywienie:
All Inclusive Plus: śniadania, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach 10:00-24:00
Raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej.

Sport i rozrywka:
aniamcje, 3 baseny ze słodką wodą serwis leżak + parasol bezpłatnie, korty tenisowe, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, boccia, minigolf, mini boisko do piłki nożnej, sauna, siłownia, aerobik, łaźnia turecka,

Dla dzieci:
miniklub, zjeżdzalnie dla dzieci w basenie, 2 baseny, dodatkow łożeczko dla niemowląt i opiekunka za dodatkową opłatą.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Dertour Polska

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Nazwa obiektu

Lindos Princess Beach Hotel

Kategoria

****+

Miejscowość

Lardos

Region

Rodos

Kod

RHO61003 FH

Liczba pokoi

575

Położenie

Bezpośrednio przy bardzo rozległej, piaszczysto-żwirowej plaży. Lardos w odległości ok. 1,5 km, Lindos ok. 7 km, do miasta Rodos ok. 50 km, do lotniska ok. 55 km.

Opis

Popularny resort składający się z budynku głównego i budynków bocznych położonych na rozległym terenie. Restauracje z wyśmienitą kuchnią, bary, lobby z miejscami do siedzenia i TV, terminal internetowy (za opłatą), windy, WLAN, jacuzzi, mini market, 3 baseny każdy z tarasem słonecznym, leżaki, parasole przeciwsłoneczne, ręczniki kąpielowe, na plaży leżaki i parasole przeciwsłoneczne, bar z przekąskami przy basenie, bar na plaży, parking.

Wyżywienie

All inclusive (I) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, w godz. ok. 10.30-18.30 i ok. 22-24 przekąski, w godz. ok. 16-18 kawa, herbata, ciasto, w godz. ok. 10.30-18 lody dla dzieci , 1x os./tydz. posiłek w restauracji (wcześniejsza rezerwacja, bez napojów), ok. 3x w tyg. uzupełnienie minibaru piwem i napojami bezalkoholowymi, w godz. ok. 10-24 lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Pokój typ 1

DA7/DA/EA = komfortowo urządzone pokoje, łazienka/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, WLAN, minibar, sejf, klimatyzacja/ogrzewanie (zależnie od sezonu), balkon lub taras. Również do pojedynczego wykorzystania.

Pokój typ 2

DAB = jak DA, ale położone w bungalowach.

Pokój typ 3

DAM = jak DA, ale z widokiem na morze.

Pokój typ 4

DAC = jak DAM, ale w pierwszym rzędzie od plaży.

Pokój typ 5

FA = pokoje rodzinne położone w bungalowach na piętrze, ok. 31 m kw., pokój dzienno-sypialniany, sypialnia optycznie oddzielona drzwiami przesuwnymi, balkon.

Pokój typ 6

FAA = jak FA, ok. 40 m kw., położone na parterze, z tarasem.

Pokój typ 7

FAB = jak FA, w pierwszym rzędzie od plaży.

Pokój typ 8

FAC = jak FAA, ale w pierwszym rzędzie od plaży.

Sport, rozrywka, wellness

Sport w cenie - siłownia (wstęp od 16 lat), kort tenisowy, aerobik, gimnastyka, siatkówka, piłka nożna, polo wodne. Za opłatą - oświetlenie do tenisa, sporty wodne na plaży (lokalni oferenci). Wellness w cenie - łaźnia turecka, sauna, kryty basen (wstęp od 16 lat). Za opłatą - masaże i zabiegi w strefie spa (wstęp od 16 lat). Rozrywka w cenie - animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorne pokazy, muzyka na żywo, regularne greckie wieczory, rzutki.

Dla dzieci

Hotel idealny dla rodzin - pokoje rodzinne, top oferta dla singla z dzieckiem, mini dyskoteka, klub dziecięcy 4-17 lat, brodzik dla dzieci i plac zabaw.

Warto wiedzieć

Sezonowo dodatkowe świadczenia w cenie. Zalecamy obuwie kąpielowe.

Transfery

Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

SP409102


Opis hotelu Lindos Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel typowo rodzinny o niskiej zabudowie składa się z budynku głównego i kilkunastu budynków bocznych. Położony jest najbliżej Pefkos bo ok 1,5 km, od zabytkowego miasta Lindos dzieli go zaledwie 7 km, a od lotniska 60 km.
Plaża piaszczysto – żwirkowa z łagodnym zejściem do morza znajduje się przy hotelu. Dodatkowo oznaczona jest Błękitną Flagą. Serwis plażowy jest bezpłatny.

Do dyspozycji gości: 
Recepcja 24/h, 3 bary, 4 restauracje, minimarket, butik, amfiteatr, wi fi w lobby bezpłatnie,

Pokoje:
Hotel posiada w swojej ofercie 584 pokoje z ugododnieniami dla niepłnosprawnych.
Wyróżniamy pokoje:
Standardowe: dla maksymalnie 2 osób + dostawka o metrażu 19 m kw i usytułowane w budynku głownym. Na wyposażeniu posiadają balkon, łazienka z prysznicem/wanną, suszarka, klimatyzacja, telewizja, minibar, sejf i wi fi  - bezpłatnie.
Rodzinne: wyposażone jak pokoje standardowe. posiadają większy metraż bo ok 25 m kw, składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych suwanymi drzwiami z maksymalnym obłożeniem 2 + 2 dostawki. Położone są w budynkach bocznych.
Bungalowy umieszczone są w budynkach bocznych.

Możliwość zakwaterowania w nich 3 osób,soba trzecia na dostawce. Wielkość 19 m kw.

Wyżywienie:
All Inclusive Plus: śniadania, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach 10:00-24:00
Raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej.

Sport i rozrywka:
aniamcje, 3 baseny ze słodką wodą serwis leżak + parasol bezpłatnie, korty tenisowe, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, boccia, minigolf, mini boisko do piłki nożnej, sauna, siłownia, aerobik, łaźnia turecka,

Dla dzieci:
miniklub, zjeżdzalnie dla dzieci w basenie, 2 baseny, dodatkow łożeczko dla niemowląt i opiekunka za dodatkową opłatą.



DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

spokojne, na obrzeżach miejscowości Lardos. Do centrum ok. 1,5 km, do urokliwego Lindos ok. 7 km.

Plaża

gruboziarnista, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu (zalecane obuwie kąpielowe, wejście do morza kamienisto-skaliste). Leżaki, parasole w cenie.

Wyposażenie

584 pokoje w budynku głównym i wielu budynkach bocznych. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna, 3 restauracje tematyczne (włoska, grecka, owoce morza), bar, sklepy. Na zewnątrz znajdują się 3 baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne, bary. Leżaki i parasole słoneczne przy basenach w cenie. Ręczniki kąpielowe w cenie (wymiana 2 x na tydzień). www.lindosprincess.com

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi na terenie hotelu gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): w budynku głównym; klimatyzacja, minibar, TV sat., telefon, sejf, balkon. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3I). Pokoje dwuosobowe w bungalowach (2-3J): w pierwszej linii od plaży, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4B): położone na wyższych piętrach w budynkach bocznych, z balkonem; pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4C): położone na parterze w budynkach bocznych, z tarasem, przestronniejsze, pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Suite rodzinne (2-4D): położone w budynkach bocznych, od strony ogrodu, z balkonem lub tarasem. Pomieszczenie dzienno-sypialne i oddzielna sypialnia; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje w bungalowach (2-3F): położone od strony ogrodu, pomieszczenie dzienno-sypialne, balkon lub taras, wyposażone jak pokoje 2A. Bungalowy rodzinne (2-4G): w pierwszej linii od morza, położone na piętrze, z balkonem. Pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Bungalowy rodzinne Superior (2-4H): w pierwszej linii od morza, położone na parterze, z tarasem, pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Executive Suite (2-4E): w budynku głównym, pomieszczenie dzienno-sypialne i oddzielna sypialnia, wanna z jacuzzi, balkon, poza tym wyposażone jak pokoje 2A.

Sport

aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, siłownia, 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, minigolf, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: sporty wodne na plaży.

Wellness

hammam, whirlpool, sauna, basen kryty (wstęp dla Gości powyżej 16 lat). Za opłatą: masaże, fryzjer, zabiegi kosmetyczne.

Dzieci

2 oddzielne baseny (jeden z małymi zjeżdżalniami), miniklub (4-12 lat), plac zabaw. Polski animator w klubie Lollo & Bernie Kids Club dla dzieci 3-11 lat w terminie 15.06-15.09. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

urozmaicone programy animacyjne i sportowe w ciągu dnia i wieczorem.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. 1 x na tydz. możliwa kolacja w restauracji tematycznej (rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Przekąski w godz. 10:30-18:00 i 21:30-24:00. Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

Wcześniej = taniej

do 31.12.16 20% zniżki, 1.01-31.01.17 15% zniżki, 1.02-30.04.17 10% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Opis hotelu Lindos Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel typowo rodzinny o niskiej zabudowie składa się z budynku głównego i kilkunastu budynków bocznych. Położony jest najbliżej Pefkos bo ok 1,5 km, od zabytkowego miasta Lindos dzieli go zaledwie 7 km, a od lotniska 60 km.
Plaża piaszczysto – żwirkowa z łagodnym zejściem do morza znajduje się przy hotelu. Dodatkowo oznaczona jest Błękitną Flagą. Serwis plażowy jest bezpłatny.

Do dyspozycji gości: 
Recepcja 24/h, 3 bary, 4 restauracje, minimarket, butik, amfiteatr, wi fi w lobby bezpłatnie,

Pokoje:
Hotel posiada w swojej ofercie 584 pokoje z ugododnieniami dla niepłnosprawnych.
Wyróżniamy pokoje:
Standardowe: dla maksymalnie 2 osób + dostawka o metrażu 19 m kw i usytułowane w budynku głownym. Na wyposażeniu posiadają balkon, łazienka z prysznicem/wanną, suszarka, klimatyzacja, telewizja, minibar, sejf i wi fi  - bezpłatnie.
Rodzinne: wyposażone jak pokoje standardowe. posiadają większy metraż bo ok 25 m kw, składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych suwanymi drzwiami z maksymalnym obłożeniem 2 + 2 dostawki. Położone są w budynkach bocznych.
Bungalowy umieszczone są w budynkach bocznych.

Możliwość zakwaterowania w nich 3 osób,soba trzecia na dostawce. Wielkość 19 m kw.

Wyżywienie:
All Inclusive Plus: śniadania, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach 10:00-24:00
Raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej.

Sport i rozrywka:
aniamcje, 3 baseny ze słodką wodą serwis leżak + parasol bezpłatnie, korty tenisowe, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, boccia, minigolf, mini boisko do piłki nożnej, sauna, siłownia, aerobik, łaźnia turecka,

Dla dzieci:
miniklub, zjeżdzalnie dla dzieci w basenie, 2 baseny, dodatkow łożeczko dla niemowląt i opiekunka za dodatkową opłatą.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

spokojne, na obrzeżach miejscowości. Do Lardos ok. 1,5 km, do Lindos ok. 7 km.

Plaża

gruboziarnista, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu (zalecane obuwie kąpielowe, wejście do morza kamienisto-skaliste). Leżaki, parasole w cenie.

Wyposażenie

584 pokoje w budynku głównym i wielu budynkach bocznych. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna, 3 restauracje a'la carte, bar, sklepy. Na zewnątrz 3 baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne, bary. Leżaki i parasole słoneczne przy basenach w cenie. Ręczniki kąpielowe w cenie (wymiana 2 x na tydzień). www.lindosprincess.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, minibar, TV sat., telefon, sejf, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3I). Pokoje dwuosobowe w bungalowach (2-3J): w pierwszej linii od plaży, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4B): położone na wyższych piętrach w budynkach bocznych, z balkonem; pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4C): położone na parterze w budynkach bocznych, z tarasem, przestronniejsze, pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Suite rodzinne (2-4D): położone w budynkach bocznych, z balkonem lub tarasem. Pomieszczenie dzienno-sypialne i oddzielna sypialnia; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje w bungalowach (2-3F): pomieszczenie dzienno-sypialne, balkon lub taras, wyposażone jak pokoje 2A. Bungalowy rodzinne (2-4G): w pierwszej linii od morza, położone na piętrze. Pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Bungalowy rodzinne Superior (2-4H): w pierwszej linii od morza, położone na parterze, z tarasem, pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A.

Dzieci

2 oddzielne baseny (jeden z małymi zjeżdżalniami), miniklub (4-12 lat), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

urozmaicone programy animacyjne i sportowe w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi na terenie hotelu gratis.

Sport

aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, siłownia, 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, minigolf, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: sporty wodne na plaży.

Wellness

hammam, whirlpool, sauna, basen kryty. Za opłatą: masaże, fryzjer, zabiegi kosmetyczne.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie dla "śpiochów" do godz. 11:00. 1 x na tydz. możliwa kolacja w restauracji a'la carte (rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Przekąski w godz. 10:30-18:00 i 21:30-24:00.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • rozległy kompleks hotelowy z mnóstwem atrakcji dla całej rodziny
  • duży wybór pokoi rodzinnych
  • doskonałe baseny i małe zjeżdżalnie dla dzieci
  • znakomite animacje hotelowe
  • smaczna i urozmaicona kuchnia


Opis hotelu Lindos Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel typowo rodzinny o niskiej zabudowie składa się z budynku głównego i kilkunastu budynków bocznych. Położony jest najbliżej Pefkos bo ok 1,5 km, od zabytkowego miasta Lindos dzieli go zaledwie 7 km, a od lotniska 60 km.
Plaża piaszczysto – żwirkowa z łagodnym zejściem do morza znajduje się przy hotelu. Dodatkowo oznaczona jest Błękitną Flagą. Serwis plażowy jest bezpłatny.

Do dyspozycji gości: 
Recepcja 24/h, 3 bary, 4 restauracje, minimarket, butik, amfiteatr, wi fi w lobby bezpłatnie,

Pokoje:
Hotel posiada w swojej ofercie 584 pokoje z ugododnieniami dla niepłnosprawnych.
Wyróżniamy pokoje:
Standardowe: dla maksymalnie 2 osób + dostawka o metrażu 19 m kw i usytułowane w budynku głownym. Na wyposażeniu posiadają balkon, łazienka z prysznicem/wanną, suszarka, klimatyzacja, telewizja, minibar, sejf i wi fi  - bezpłatnie.
Rodzinne: wyposażone jak pokoje standardowe. posiadają większy metraż bo ok 25 m kw, składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych suwanymi drzwiami z maksymalnym obłożeniem 2 + 2 dostawki. Położone są w budynkach bocznych.
Bungalowy umieszczone są w budynkach bocznych.

Możliwość zakwaterowania w nich 3 osób,soba trzecia na dostawce. Wielkość 19 m kw.

Wyżywienie:
All Inclusive Plus: śniadania, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach 10:00-24:00
Raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej.

Sport i rozrywka:
aniamcje, 3 baseny ze słodką wodą serwis leżak + parasol bezpłatnie, korty tenisowe, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, boccia, minigolf, mini boisko do piłki nożnej, sauna, siłownia, aerobik, łaźnia turecka,

Dla dzieci:
miniklub, zjeżdzalnie dla dzieci w basenie, 2 baseny, dodatkow łożeczko dla niemowląt i opiekunka za dodatkową opłatą.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Lindos Princess
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Lindos Princess:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Lindos Princess
https://youtu.be/fwNPFbHi4qw

Opinie o Hotelu Lindos Princess

4.7
zdecydowanie polecam

Spędziłam w tym hotelu tydzień czasu w maju. Hotel spory, pokoje bardzo duże, na terenie hotelu można się naprawdę zgubić. Animacje na wysokim poziomie, duży kompleks basenów. polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.4
polecam

idealne miejsce dla wymagających rodzin z dziećmi – zielono, dosyć spory obiekt (nie czuć natłoku gości), zaraz przy plaży (obuwie, bo kamienie), woda czysta, poziom animatorów świetny – nie tylko dla najmłodszych. Hotel rodzinny, więc towarzystwo odpowiedzialne i niepijące drinków od rana do rana, spokój i kultura. Całkowicie bezstresowy wypoczynek, serwis na dobre 4, restauracja włoska – polecam szczególnie. Oczywiście jak to na greckich wyspach – warto wypożyczyć samochód i ruszyć się poza hotel, choć i w samym hotelu można spędzić naprawdę udane dwa tygodnie bez nudy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.4
5.0
zdecydowanie polecam

To chyba najlepszy hotel na wyspie, a na pewno na jej wschodnim wybrzeżu;) genialne jedzenie, kuchnia z całego świata, 5 restauracji, 3 bary. dookoła przestrzen i zielen, schludnie i czysto, plaża kamyki, animatorzy bardzo zaangażowani. Powiedziałbym ze hotel rzeznaczony dla wymagających gosci, choc cenowo nie jest specjalnie tragicznie. Taksowka do lindos czy pefkos 12-15 euro. Goscie wielonarodowi. Ogólnie – ok.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
polecam

Ciężko znaleźć wady tego hotelu. Wakacje Lindos Princess są przez organzatorów dopracowane w każdym szczególe.dla dzieci animacje, dla dorosłych wieczorki z muzyką i atrakcjami, w dzień można poopalać się na bepłatnych leżakach na czyściutkiej plaży a w nocy dobrze się zabawić: ) czysto, schludnie, miła obsługa, ogólnie piątka z plusem.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.9
4.7
zdecydowanie polecam

Zdecydowanie polecam rodzinom z dziećmi. Bardzo czysty, przemiła obsługa. Ze wzlędu na dzieci co roku wyjeżdzamy na tego typu wakacje, all inc z naciskiem na animacje dla dzieci. I muszę przyznać iż Hotel Lindos Princess jest jednym z lepszych hoteli w którym byliśmy w ostatnich latach. Oczywiście zawsze znajdą się osoby które będą narzekać i marudzić. Trzeba sie nastawić że są to kurorty typowo wakacyjne, rodzinne i z takim nastawieniem jechać. Dla dzieciaków jest sporo rozrywek, kilka basenów, zjeżdzalnie dla młodszych i starszych. Do 9 rano bez latania z ręcznikami (co jest typowe w Turcji, o 7 rano już wszystko zajęte) można znaleźć wolne leżaki. Spory plac zabaw okupowany przez dzieci wieczorami. Co kilka dni wyświetlane bajki na powietrzu. Mini disco, na tyłach amfiteatru dmuchany zamek + samochody (3 Euro za rundę). W barze blizej plaży wsytępy różnych zespołów (ci marudzący oczywiście mogą się przyczepić do poziomu ale dzieciaki zawsze super się bawiły). Wśród animatorów są 2 dziewczyny z Polski. Jedzenie mogłoby być bardziej urozmaicone (ale każdy może wybrać coś dla siebie, bufet tak jak w hotelach w Turcji czy Egipcie). Pokoje rodzinne składają się z 2 pokoi, przestronne, czyste, barek co 2 dzień uzupełniany (woda, lokalne piwo + cola, sprite itd). Dla rodzin z wózkami polecam parter, my dostalismy pokój- wyjście taras od strony basenu. Super rozwiązanie, przy 2 dzieci z czego 1 ma 12 miesięcy nie musiałam tachać wszystkich betów na basen. Co kilka dni wata cukrowa i popcorn darmowy dla dzieci. Towarzystwo miedzynarodowe, włosi, finowie, rosjanie, niemcy itd... . Polecam rodzinom z dziećmi !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
5.0
zdecydowanie polecam

miejsce absolutnie godne polecenia. Obiekt w pełni zasługuje na swoje4,5 gwiazdki jak nie więcej! Piękne widoki, smakowite jedzenie życ nie umierać. Polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

polecam

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.9
zdecydowanie polecam

polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

Cała rodzina (8 osób w różnym wieku + infant) była bardzo zadowolona, Szczerze polecam, było super!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.0
polecam

Spędziłam w tym hotelu cudowny tydzień, to naprawdę dobry hotel. Położony jest w dużym ogrodzie z zadbaną zielenią i fontannami. Ma dużo urozmaiceń dla dzieci - duży plac zabaw i animacje (szczególnie fajne mini disco wieczorem po kolacji). Miałam spory pokój, tak że spokojnie zmieszczą się dostawki. Plaża jest szeroka, ale piaszczysto-żwirowa, warto wynająć samochód i pojechać wzdłuż wybrzeża w poszukiwaniu piaszczystych zatoczek. Koniecznie trzeba też odwiedzić Lindos, będąc tam przypomniał mi się pobyt na Santorini.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0

Lindos Princess - możliwości zakwaterowania:

Bungalow
DZ Balkon/Terrasse
Bungalow BK/T
DZ Meerseite
DZ Meerblick
Pokój standard
EZ Balkon/Terrasse
FZ Obergeschoss
FZ Superior Erdgeschoss
FZ Obergeschoss MS
FZ Superior EG MS
Familiensuite BK/T
Pokój rodzinny
Pokój 1 os. standard

Lindos Princess - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Lindos Princess? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00