cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
  • Hotel Lindos Princess, Rodos
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
26.04 - 03.05
już od 3230 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.05 - 17.05
już od 2280 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lindos Princess
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Lindos Princess
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Lindos Princess:
4.7 / 5
Średnia z 10 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lindos Princess:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.7
  • Jakość
    do ceny
    4.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Hotel Lindos Princess w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****+

REGION

Grecja/Rodos/Lardos

Warto podkreślić

- Bezpośrednio przy plaży - Pokoje rodzinne - Raj dla rodzin z dziećmi - Bogaty program animacyjny - Minizjeżdżalnie wodne

Okiem Grecosa

Ten komfortowy kompleks hotelowy położony przy plaży jest idealny na rodzinne wakacje. Doskonała kuchnia, bogaty program animacyjny i znakomity serwis są gwarancją udanego wypoczynku. Perła w naszej corocznej ofercie.

Położenie

• bezpośrednio przy morzu • przystanek autobusowy przy hotelu • Pefkos ok. 1,5 km • Lindos ok. 7 km • miasto Rodos ok. 55 km • lotnisko ok. 60 km

Plaża

• przy hotelu, piaszczysto-żwirkowa • oznaczona Błękitną Flagą • łagodne wejście do wody • ręczniki plażowe (bezpłatne) • leżaki i parasole (bezpłatne)

Hotel

• budynek główny i kilkanaście bungalowów • recepcja 24 h, windy w budynku głównym • 4 restauracje - główna i 3 tematyczne a'la carte (śródziemnomorska, włoska, barbecue) • 3 bary - w lobby, przy basenie, przy plaży • Wi-Fi w lobby i wyznaczonych strefach (bezpłatne) • szybki Internet (płatny) • butiki, sale konferencyjne, amfiteatr • Hotel nie posiada usprawnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej • 575 pokoi, kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-3 os. (ok. 25 m2) • dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja indywidualna (bezpłatna) • TV-SAT, telefon • minibar (uzupełniany bezpłatnie 3 razy w tygodniu) • sejf (bezpłatny) • Wi-Fi (niska prędkość - bezpłatne, szybki Internet - płatny) • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon • zlokalizowane w budynku głównym Bungalow • 2-3 (ok. 30 m2) • dostawka dla 3. osoby • balkon lub taras • w budynkach bocznych • wyposażony jak pokój standard Rodzinny • 2-4 os. (ok. 31 m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby; jako 4. osoba dziecko wyłącznie do 14 lat • sypialnia i oddzielony przesuwanymi drzwiami (prześwit przy suficie) pokój dzienny z 2 miejscami do spania • w budynkach bocznych • wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

• All Inclusive Plus • do kolacji obowiązuje strój formalny

All Inclusive Plus

• śniadanie, lunch i kolacja - bufet • raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji tematycznych (napoje płatne, obowiązkowa wczesniejsza rezerwacja) • przekąski, ciastka, kawa (w wyznaczonych godzinach i barach) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie • 3 baseny ze słodką wodą, basen kryty • leżaki i parasole przy basenach • hammam, jacuzzi, sauna • 2 korty tenisowe ze sprzętem • minigolf • koszykówka, łucznictwo, rzutki • boccia, siłownia, sauna, łaźnia turecka, aerobik • piłka wodna, siatkówka plażowa, siatkówka Odpłatnie • gry elektroniczne, bilard • masaże, fryzjer • sporty wodne (oferta zewnętrzna)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt • 2 baseny z minizjeżdżalniami • plac zabaw • miniklub • bufet • krzesełka w restauracji • Klub Delfinki (14.06-12.09) • Dzieci pobyt gratis - 1. dziecko do 13 lat • Dzieci pobyt zniżka - 2. dziecko od 2 do 13 lat

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).

GRATIS

- Gwarancja najniższej ceny na rynku - Gwarancja niezmiennej ceny - Bezkosztowa zmiana rezerwacji - Dziecko pobyt gratis

PONADTO

- Rabaty do 40% - Gwarancja najniższej ceny z Last Minute 25zł/os. - Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji 12zł/os. - Rabat 2% dla Stałych Klientów


Opis hotelu Lindos Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel typowo rodzinny o niskiej zabudowie składa się z budynku głównego i kilkunastu budynków bocznych. Położony jest najbliżej Pefkos bo ok 1,5 km, od zabytkowego miasta Lindos dzieli go zaledwie 7 km, a od lotniska 60 km.
Plaża piaszczysto – żwirkowa z łagodnym zejściem do morza znajduje się przy hotelu. Dodatkowo oznaczona jest Błękitną Flagą. Serwis plażowy jest bezpłatny.

Do dyspozycji gości: 
Recepcja 24/h, 3 bary, 4 restauracje, minimarket, butik, amfiteatr, wi fi w lobby bezpłatnie,

Pokoje:
Hotel posiada w swojej ofercie 584 pokoje z ugododnieniami dla niepłnosprawnych.
Wyróżniamy pokoje:
Standardowe: dla maksymalnie 2 osób + dostawka o metrażu 19 m kw i usytułowane w budynku głownym. Na wyposażeniu posiadają balkon, łazienka z prysznicem/wanną, suszarka, klimatyzacja, telewizja, minibar, sejf i wi fi  - bezpłatnie.
Rodzinne: wyposażone jak pokoje standardowe. posiadają większy metraż bo ok 25 m kw, składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych suwanymi drzwiami z maksymalnym obłożeniem 2 + 2 dostawki. Położone są w budynkach bocznych.
Bungalowy umieszczone są w budynkach bocznych.

Możliwość zakwaterowania w nich 3 osób,soba trzecia na dostawce. Wielkość 19 m kw.

Wyżywienie:
All Inclusive Plus: śniadania, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach 10:00-24:00
Raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej.

Sport i rozrywka:
aniamcje, 3 baseny ze słodką wodą serwis leżak + parasol bezpłatnie, korty tenisowe, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, boccia, minigolf, mini boisko do piłki nożnej, sauna, siłownia, aerobik, łaźnia turecka,

Dla dzieci:
miniklub, zjeżdzalnie dla dzieci w basenie, 2 baseny, dodatkow łożeczko dla niemowląt i opiekunka za dodatkową opłatą.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

spokojne, na obrzeżach miejscowości Lardos. Do centrum ok. 1,5 km, do urokliwego Lindos ok. 7 km.

Plaża

gruboziarnista, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu (zalecane obuwie kąpielowe, wejście do morza kamienisto-skaliste). Leżaki, parasole w cenie.

Wyposażenie

584 pokoje w budynku głównym i wielu budynkach bocznych. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna, 3 restauracje tematyczne (włoska, grecka, owoce morza), bar, sklepy. Na zewnątrz znajdują się 3 baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne, bary. Leżaki i parasole słoneczne przy basenach w cenie. Ręczniki kąpielowe w cenie (wymiana 2 x na tydzień). www.lindosprincess.com

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi na terenie hotelu gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): w budynku głównym; klimatyzacja, minibar, TV sat., telefon, sejf, balkon. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3I). Pokoje dwuosobowe w bungalowach (2-3J): w pierwszej linii od plaży, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4B): położone na wyższych piętrach w budynkach bocznych, z balkonem; pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4C): położone na parterze w budynkach bocznych, z tarasem, przestronniejsze, pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Suite rodzinne (2-4D): położone w budynkach bocznych, od strony ogrodu, z balkonem lub tarasem. Pomieszczenie dzienno-sypialne i oddzielna sypialnia; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje w bungalowach (2-3F): położone od strony ogrodu, pomieszczenie dzienno-sypialne, balkon lub taras, wyposażone jak pokoje 2A. Bungalowy rodzinne (2-4G): w pierwszej linii od morza, położone na piętrze, z balkonem. Pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Bungalowy rodzinne Superior (2-4H): w pierwszej linii od morza, położone na parterze, z tarasem, pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Executive Suite (2-4E): w budynku głównym, pomieszczenie dzienno-sypialne i oddzielna sypialnia, wanna z jacuzzi, balkon, poza tym wyposażone jak pokoje 2A.

Sport

aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, siłownia, 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, minigolf, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: sporty wodne na plaży.

Wellness

hammam, whirlpool, sauna, basen kryty (wstęp dla Gości powyżej 16 lat). Za opłatą: masaże, fryzjer, zabiegi kosmetyczne.

Dzieci

2 oddzielne baseny (jeden z małymi zjeżdżalniami), miniklub (4-12 lat), plac zabaw. Polski animator w klubie Lollo & Bernie Kids Club dla dzieci 3-11 lat w terminie 15.06-15.09. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

urozmaicone programy animacyjne i sportowe w ciągu dnia i wieczorem.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. 1 x na tydz. możliwa kolacja w restauracji tematycznej (rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Przekąski w godz. 10:30-18:00 i 21:30-24:00. Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

Wcześniej = taniej

do 31.12.16 20% zniżki, 1.01-31.01.17 15% zniżki, 1.02-30.04.17 10% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Opis hotelu Lindos Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel typowo rodzinny o niskiej zabudowie składa się z budynku głównego i kilkunastu budynków bocznych. Położony jest najbliżej Pefkos bo ok 1,5 km, od zabytkowego miasta Lindos dzieli go zaledwie 7 km, a od lotniska 60 km.
Plaża piaszczysto – żwirkowa z łagodnym zejściem do morza znajduje się przy hotelu. Dodatkowo oznaczona jest Błękitną Flagą. Serwis plażowy jest bezpłatny.

Do dyspozycji gości: 
Recepcja 24/h, 3 bary, 4 restauracje, minimarket, butik, amfiteatr, wi fi w lobby bezpłatnie,

Pokoje:
Hotel posiada w swojej ofercie 584 pokoje z ugododnieniami dla niepłnosprawnych.
Wyróżniamy pokoje:
Standardowe: dla maksymalnie 2 osób + dostawka o metrażu 19 m kw i usytułowane w budynku głownym. Na wyposażeniu posiadają balkon, łazienka z prysznicem/wanną, suszarka, klimatyzacja, telewizja, minibar, sejf i wi fi  - bezpłatnie.
Rodzinne: wyposażone jak pokoje standardowe. posiadają większy metraż bo ok 25 m kw, składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych suwanymi drzwiami z maksymalnym obłożeniem 2 + 2 dostawki. Położone są w budynkach bocznych.
Bungalowy umieszczone są w budynkach bocznych.

Możliwość zakwaterowania w nich 3 osób,soba trzecia na dostawce. Wielkość 19 m kw.

Wyżywienie:
All Inclusive Plus: śniadania, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach 10:00-24:00
Raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej.

Sport i rozrywka:
aniamcje, 3 baseny ze słodką wodą serwis leżak + parasol bezpłatnie, korty tenisowe, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, boccia, minigolf, mini boisko do piłki nożnej, sauna, siłownia, aerobik, łaźnia turecka,

Dla dzieci:
miniklub, zjeżdzalnie dla dzieci w basenie, 2 baseny, dodatkow łożeczko dla niemowląt i opiekunka za dodatkową opłatą.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Lindos Princess to hotel o wysokim standardzie położony na rozległym terenie z zadbanym ogrodem - przy plaży, w spacerowej odległości od miejscowości Pefkos ze sklepami i tawernami . Polecamy wymagającym klientom oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze - baseny dla dzieci z minizjeżdżalniami, plac zabaw, specjalne menu, klub Delfinki. Wypoczynek w hotelu Lindos Princess to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w turystycznej miejscowości Pefkos, tuż przy plaży z łagodnym zejściem do morza, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, z bezpłatnymi parasolami i leżakami
  • rozległy kompleks hotelowy, przestronne pokoje rodzinne
  • rewelacyjne wyżywienie w opcji All Inclusive, bogaty program animacyjny, klub Delfinki dla dzieci, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

spokojne, na obrzeżach miejscowości. Do Lardos ok. 1,5 km, do Lindos ok. 7 km.

Plaża

gruboziarnista, piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu (zalecane obuwie kąpielowe, wejście do morza kamienisto-skaliste). Leżaki, parasole w cenie.

Wyposażenie

584 pokoje w budynku głównym i wielu budynkach bocznych. Hol powitalny z recepcją, restauracja główna, 3 restauracje a'la carte, bar, sklepy. Na zewnątrz 3 baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne, bary. Leżaki i parasole słoneczne przy basenach w cenie. Ręczniki kąpielowe w cenie (wymiana 2 x na tydzień). www.lindosprincess.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, minibar, TV sat., telefon, sejf, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3I). Pokoje dwuosobowe w bungalowach (2-3J): w pierwszej linii od plaży, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4B): położone na wyższych piętrach w budynkach bocznych, z balkonem; pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-4C): położone na parterze w budynkach bocznych, z tarasem, przestronniejsze, pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Suite rodzinne (2-4D): położone w budynkach bocznych, z balkonem lub tarasem. Pomieszczenie dzienno-sypialne i oddzielna sypialnia; wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje w bungalowach (2-3F): pomieszczenie dzienno-sypialne, balkon lub taras, wyposażone jak pokoje 2A. Bungalowy rodzinne (2-4G): w pierwszej linii od morza, położone na piętrze. Pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A. Bungalowy rodzinne Superior (2-4H): w pierwszej linii od morza, położone na parterze, z tarasem, pomieszczenie dzienno-sypialne i sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi; wyposażone jak pokoje 2A.

Dzieci

2 oddzielne baseny (jeden z małymi zjeżdżalniami), miniklub (4-12 lat), plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

urozmaicone programy animacyjne i sportowe w ciągu dnia i wieczorem.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi na terenie hotelu gratis.

Sport

aerobik, koszykówka, siatkówka plażowa, boccia, siłownia, 2 korty tenisowe (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, minigolf, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: sporty wodne na plaży.

Wellness

hammam, whirlpool, sauna, basen kryty. Za opłatą: masaże, fryzjer, zabiegi kosmetyczne.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie dla "śpiochów" do godz. 11:00. 1 x na tydz. możliwa kolacja w restauracji a'la carte (rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00. Przekąski w godz. 10:30-18:00 i 21:30-24:00.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • rozległy kompleks hotelowy z mnóstwem atrakcji dla całej rodziny
  • duży wybór pokoi rodzinnych
  • doskonałe baseny i małe zjeżdżalnie dla dzieci
  • znakomite animacje hotelowe
  • smaczna i urozmaicona kuchnia


Opis hotelu Lindos Princess według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:
Hotel typowo rodzinny o niskiej zabudowie składa się z budynku głównego i kilkunastu budynków bocznych. Położony jest najbliżej Pefkos bo ok 1,5 km, od zabytkowego miasta Lindos dzieli go zaledwie 7 km, a od lotniska 60 km.
Plaża piaszczysto – żwirkowa z łagodnym zejściem do morza znajduje się przy hotelu. Dodatkowo oznaczona jest Błękitną Flagą. Serwis plażowy jest bezpłatny.

Do dyspozycji gości: 
Recepcja 24/h, 3 bary, 4 restauracje, minimarket, butik, amfiteatr, wi fi w lobby bezpłatnie,

Pokoje:
Hotel posiada w swojej ofercie 584 pokoje z ugododnieniami dla niepłnosprawnych.
Wyróżniamy pokoje:
Standardowe: dla maksymalnie 2 osób + dostawka o metrażu 19 m kw i usytułowane w budynku głownym. Na wyposażeniu posiadają balkon, łazienka z prysznicem/wanną, suszarka, klimatyzacja, telewizja, minibar, sejf i wi fi  - bezpłatnie.
Rodzinne: wyposażone jak pokoje standardowe. posiadają większy metraż bo ok 25 m kw, składa się z 2 pomieszczeń przedzielonych suwanymi drzwiami z maksymalnym obłożeniem 2 + 2 dostawki. Położone są w budynkach bocznych.
Bungalowy umieszczone są w budynkach bocznych.

Możliwość zakwaterowania w nich 3 osób,soba trzecia na dostawce. Wielkość 19 m kw.

Wyżywienie:
All Inclusive Plus: śniadania, późne śniadania, obiad, kolacja w formie bufetów, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach serwowane w godzinach 10:00-24:00
Raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej.

Sport i rozrywka:
aniamcje, 3 baseny ze słodką wodą serwis leżak + parasol bezpłatnie, korty tenisowe, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, boccia, minigolf, mini boisko do piłki nożnej, sauna, siłownia, aerobik, łaźnia turecka,

Dla dzieci:
miniklub, zjeżdzalnie dla dzieci w basenie, 2 baseny, dodatkow łożeczko dla niemowląt i opiekunka za dodatkową opłatą.



Mapa Hotelu Lindos Princess
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Lindos Princess:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Lindos Princess
https://youtu.be/fwNPFbHi4qw

Opinie o Hotelu Lindos Princess

4.7
zdecydowanie polecam

Spędziłam w tym hotelu tydzień czasu w maju. Hotel spory, pokoje bardzo duże, na terenie hotelu można się naprawdę zgubić. Animacje na wysokim poziomie, duży kompleks basenów. polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.4
polecam

idealne miejsce dla wymagających rodzin z dziećmi – zielono, dosyć spory obiekt (nie czuć natłoku gości), zaraz przy plaży (obuwie, bo kamienie), woda czysta, poziom animatorów świetny – nie tylko dla najmłodszych. Hotel rodzinny, więc towarzystwo odpowiedzialne i niepijące drinków od rana do rana, spokój i kultura. Całkowicie bezstresowy wypoczynek, serwis na dobre 4, restauracja włoska – polecam szczególnie. Oczywiście jak to na greckich wyspach – warto wypożyczyć samochód i ruszyć się poza hotel, choć i w samym hotelu można spędzić naprawdę udane dwa tygodnie bez nudy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.4
5.0
zdecydowanie polecam

To chyba najlepszy hotel na wyspie, a na pewno na jej wschodnim wybrzeżu;) genialne jedzenie, kuchnia z całego świata, 5 restauracji, 3 bary. dookoła przestrzen i zielen, schludnie i czysto, plaża kamyki, animatorzy bardzo zaangażowani. Powiedziałbym ze hotel rzeznaczony dla wymagających gosci, choc cenowo nie jest specjalnie tragicznie. Taksowka do lindos czy pefkos 12-15 euro. Goscie wielonarodowi. Ogólnie – ok.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
polecam

Ciężko znaleźć wady tego hotelu. Wakacje Lindos Princess są przez organzatorów dopracowane w każdym szczególe.dla dzieci animacje, dla dorosłych wieczorki z muzyką i atrakcjami, w dzień można poopalać się na bepłatnych leżakach na czyściutkiej plaży a w nocy dobrze się zabawić: ) czysto, schludnie, miła obsługa, ogólnie piątka z plusem.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.9
4.7
zdecydowanie polecam

Zdecydowanie polecam rodzinom z dziećmi. Bardzo czysty, przemiła obsługa. Ze wzlędu na dzieci co roku wyjeżdzamy na tego typu wakacje, all inc z naciskiem na animacje dla dzieci. I muszę przyznać iż Hotel Lindos Princess jest jednym z lepszych hoteli w którym byliśmy w ostatnich latach. Oczywiście zawsze znajdą się osoby które będą narzekać i marudzić. Trzeba sie nastawić że są to kurorty typowo wakacyjne, rodzinne i z takim nastawieniem jechać. Dla dzieciaków jest sporo rozrywek, kilka basenów, zjeżdzalnie dla młodszych i starszych. Do 9 rano bez latania z ręcznikami (co jest typowe w Turcji, o 7 rano już wszystko zajęte) można znaleźć wolne leżaki. Spory plac zabaw okupowany przez dzieci wieczorami. Co kilka dni wyświetlane bajki na powietrzu. Mini disco, na tyłach amfiteatru dmuchany zamek + samochody (3 Euro za rundę). W barze blizej plaży wsytępy różnych zespołów (ci marudzący oczywiście mogą się przyczepić do poziomu ale dzieciaki zawsze super się bawiły). Wśród animatorów są 2 dziewczyny z Polski. Jedzenie mogłoby być bardziej urozmaicone (ale każdy może wybrać coś dla siebie, bufet tak jak w hotelach w Turcji czy Egipcie). Pokoje rodzinne składają się z 2 pokoi, przestronne, czyste, barek co 2 dzień uzupełniany (woda, lokalne piwo + cola, sprite itd). Dla rodzin z wózkami polecam parter, my dostalismy pokój- wyjście taras od strony basenu. Super rozwiązanie, przy 2 dzieci z czego 1 ma 12 miesięcy nie musiałam tachać wszystkich betów na basen. Co kilka dni wata cukrowa i popcorn darmowy dla dzieci. Towarzystwo miedzynarodowe, włosi, finowie, rosjanie, niemcy itd... . Polecam rodzinom z dziećmi !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
5.0
zdecydowanie polecam

miejsce absolutnie godne polecenia. Obiekt w pełni zasługuje na swoje4,5 gwiazdki jak nie więcej! Piękne widoki, smakowite jedzenie życ nie umierać. Polecam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
zdecydowanie polecam

polecam

POLECAM:
singlom, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.9
zdecydowanie polecam

polecam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

Cała rodzina (8 osób w różnym wieku + infant) była bardzo zadowolona, Szczerze polecam, było super!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.0
polecam

Spędziłam w tym hotelu cudowny tydzień, to naprawdę dobry hotel. Położony jest w dużym ogrodzie z zadbaną zielenią i fontannami. Ma dużo urozmaiceń dla dzieci - duży plac zabaw i animacje (szczególnie fajne mini disco wieczorem po kolacji). Miałam spory pokój, tak że spokojnie zmieszczą się dostawki. Plaża jest szeroka, ale piaszczysto-żwirowa, warto wynająć samochód i pojechać wzdłuż wybrzeża w poszukiwaniu piaszczystych zatoczek. Koniecznie trzeba też odwiedzić Lindos, będąc tam przypomniał mi się pobyt na Santorini.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: polecam
4.0

Lindos Princess - możliwości zakwaterowania:

Bungalow
Doppelzimmer, BkoT
Doppelzimmer,BkoT
Doppelz,Balk/Terr,Bungalo
Doppelzimmer,Balkon,Seafr
Doppelz,Balkon,Meerblick
Pokój standard
Einzelzimmer,BkoT
Fam.-Zimmer,Balkon,Oberge
Fam.-Zimmer,Terras,Erdg
Fam.-Zim.,Bk,OG,Seafront
Fam.-Zim.,Terr,Meerbl,EG
Familiensuite,BkoT
Pokój rodzinny
Pokój 1 os. standard

Lindos Princess - Możliwości wyżywienia:


Lindos Princess - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Lindos Princess? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00