cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
  • Hotel Cathrin, Rodos
1 / 20
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 08.05
już od 1572 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.10 - 05.10
już od 1397 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Cathrin
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Cathrin
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Cathrin:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cathrin to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej okolicy i w pięknym ogrodzie, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy na romantyczny wypoczynek, a także miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Faliraki, 650 metrów od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), 850 metrów od słynnej plaży w zatoce Anthony Quinna
  • malownicze widoki, basen, kort tenisowy
  • wieczór grecki z muzyką na żywo

Hotel Cathrin w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cathrin to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej okolicy i w pięknym ogrodzie, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy na romantyczny wypoczynek, a także miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Faliraki, 650 metrów od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), 850 metrów od słynnej plaży w zatoce Anthony Quinna
  • malownicze widoki, basen, kort tenisowy
  • wieczór grecki z muzyką na żywo

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Rodos

Opis oferty:

Położony w śródziemnomorskim ogrodzie, w spokojnym i urokliwym miejscu, z dala od zgiełku i wrzawy. Idealny dla osób, które cenią wakacje w stylu slow. Wymarzone miejsce na romantyczny urlop. Wyróżnia się doskonałym serwisem oraz miłą i pomocną obsługą. W okolicy słynna plaża w zatoce Anthony Quinna, znana m.in. z filmu "Działa Nawarony".

POŁOŻENIE:

na wzgórzu, w małej miejscowości Ladiko, ok. 2,5 km od Faliraki; ok. 17 km od portu lotniczego w Rodos; przystanek autobusowy przed hotelem (ok. 1 EUR/Faliraki, ok. 3 EUR/Rodos).

PLAŻA:

Ladiko, publiczna, kamienisto-skalista, zejście do morza kamieniste (zalecane obuwie ochronne), ok. 650 m od hotelu, dojazd hotelowym busem 3 razy dziennie, parasole, leżaki i ręczniki płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol; ręczniki: płatne 2,5 EUR + kaucja 10 EUR/ręcznik); plaża w zatoce Anthony Quinna, publiczna, skalisto-kamienista, znana z filmu "Działa Nawarony", zejście do morza skaliste, zalecane obuwie ochronne, ok. 850 m od hotelu, dojście drogą asfaltową.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i stylowy, zbudowany w 1990 r., całkowicie odnowiony w 2007 r., odnowiony w 2014 r., 205 pokoi, budynek główny oraz 5 budynków bocznych, 2 piętra, winda w budynku głównym, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Olive - dania w formie bufetu, obsługa kelnerska, kuchnia międzynarodowa z greckimi specjałami, meksykańska, włoskie wieczory tematyczne, show-cooking, dania z grilla płatne (8 EUR/os.), dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, Chevalier Bar (czynny 17.30-2.00); minimarket, sklep z pamiątkami i artykułami spożywczymi; taras z widokiem na morze i basen, zadbany ogród z drzewkami oliwnymi, bananowcami, cytrynami, palmami, hibiskusami, bugenwillami; za opłatą: kawiarenka internetowa (2 EUR/godz, 3 EUR/2 godz., 7 EUR/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², klimatyzowany (15.06-20.09, poza tym terminem 8 EUR/dzień), łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), lodówka, telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny: 20 EUR/tydz., 35 EUR/2 tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen w kształcie litery U, słodka woda, ok. 850 m², gł. 0,5-2,3 m, czynny 7.00-20.00, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m², gł. 0,4-0,6 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki płatne (2,5 EUR/dzień + kaucja: 10 EUR); rzutki, waterpolo, aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dzieci i dorosłych (01.07-31.08), raz w tygodniu wieczór grecki z muzyką na żywo; za opłatą: kort tenisowy (ok. 10 EUR/godz.) z oświetleniem (ok. 15 EUR/godz.) i wypożyczalnią sprzętu (ok. 3 EUR/rakieta/godz.), bilard (ok. 2 EUR/gra), fitness room (ok. 6 EUR/dzień), masaże.

KONTAKT:

0030/2241085080, www.cathrinhotel.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cathrin to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej okolicy i w pięknym ogrodzie, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy na romantyczny wypoczynek, a także miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Faliraki, 650 metrów od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), 850 metrów od słynnej plaży w zatoce Anthony Quinna
  • malownicze widoki, basen, kort tenisowy
  • wieczór grecki z muzyką na żywo

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Rodos Hotel Cathrin zbudowany jest w pięknej i spokojnej okolicy Ladiko, położony na zboczu góry z widokiem na Morze Śródziemne. Został on zaprojektowany w taki sposób, aby z każdego pokoju można było podziwiać morze, góry lub ogród. Dla rodzin i dzieci, hotel oferuje basen odkryty, brodzik, plac zabaw, zabawy w mini klubie oraz animacje dla dużych i małych. Wieczorne programy rozrywkowe, a także zabiegi relaksacyjne w centrum SPA pozwolą oderwać się od codzienności. Idealne miejscem dla osób w każdym wieku, gdzie można cieszyć się wakacjami.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1990 r. Odnowiony w 2007 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bar, sala telewizyjna, pralnia (płatna), winda, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

650 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-skalista z kamienistym wejściem do wody. Parasole, leżaki i materace - płatne. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy 3 razy dziennie.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację centralną (bezpłatna od 15.06 do 20.09), TV, sejf (płatny), łazienkę (wanna lub prysznic, suszarka, WC), balkon lub taras. Typy pokoi: w kilku dwupiętrowych budynkach: pokoje standardowe dla max 3 os.

Wyżywienie

restauracja główna, bar (płatny)

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:00-09:00), obiadokolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

z myślą o dzieciach

brodzik wydzielony przy basenie głównym, plac zabaw opiekunka (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, siatkówka plażowa, animacje dzienne i wieczorne, wieczór grecki z muzyką na żywo 1 raz w tygodniu

płatne

centrum SPA, masaż, siłownia, cymbergaj, miniboisko do piłki nożnej, kort tenisowy, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa

Aktualizacja opisu

26.06.2018 12:14

usługi dostępne w hotelu

SPA Tenis Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cathrin to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej okolicy i w pięknym ogrodzie, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy na romantyczny wypoczynek, a także miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Faliraki, 650 metrów od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), 850 metrów od słynnej plaży w zatoce Anthony Quinna
  • malownicze widoki, basen, kort tenisowy
  • wieczór grecki z muzyką na żywo

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Rodes

Opis

Komfortowy 4-gwiazdkowy hotel z ładnym ogrodem i dużym basenem. Położony niedaleko od kurortu Faliraki z rozwiniętą infrastrukturą turystyczną. Restauracja i bary, animacja sportowa i wieczory rozrywkowe, usługi dla dzieci. Idealne miejsce na rodzinny wypoczynek.

Polozenie

1,5 km od Faliraki, 17 km od Rodos, 15 km od lotniska. Składa się z 5 jednopiętrowych budynków. Hotel odnowiony w 2007 r.

Wyzywienie

Half Board

Pokoje

205 pokoi: Singles & Doubles SV/GV(~18 m2).
W pokojach: klimatyzacja (15/06-20/09), telefon, lodówka, telewizja satelitarna, sejf (płatny), wanna / prysznic, suszarka do włosów, balkon / taras.
Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 2 razy w tygodniu.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Cathrin to dobrej klasy hotel usytuowany w spokojnej okolicy i w pięknym ogrodzie, w spacerowej odległości od centrum tętniącego życiem kurortu Faliraki ze sklepami, barami, tawernami, klubami i dyskotekami. Polecamy na romantyczny wypoczynek, a także miłośnikom rozrywek i życia nocnego oraz osobom pragnącym odkrywać uroki przepięknej wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzniesieniu, w spokojnym miejscu, w spacerowej odległości od centrum kurortu Faliraki, 650 metrów od plaży (możliwy dojazd busem hotelowym), 850 metrów od słynnej plaży w zatoce Anthony Quinna
  • malownicze widoki, basen, kort tenisowy
  • wieczór grecki z muzyką na żywo

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Atuty oferty

Spokojnie położony hotel na rodzinny wypoczynek. W pobliżu hotelu słynna zatoka Anthony Quinna. "Smart Spa" na świeżym powietrzu oraz różnorodne animacje dla dorosłych i dzieci. 

Położenie

spokojne w Ladiko, ok. 2,5 km. od popularnego kurortu Faliraki. Przystanek autobusu liniowego przy hotelu.

Plaża

piaszczysto-żwirowa w zatoce Ladiko, oddalona o ok. 650 m. od hotelu. Bezpłatny hotelowy shuttle bus 3 x w ciągu dnia. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

173 pokoi rozmieszczonych w sześciu 1-i 2-piętrowych budynkach. Do dyspozycji Gości: recepcja, restauracja, bar, minimarket. Na zewnątrz znajduje się basen, taras słoneczny oraz bar z przekąskami. Leżaki, parasole przy basenie w cenie.

Wyżywienie

z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Internet

kącik internetowy i WiFi na terenie hotelu za opłatą.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 25 m2, klimatyzacja (15.06-20.09), lodówka, sejf (za opłatą), TV-sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka. Z widokiem na morze (2-3B). Pokoje dwuosobowe Superior (2-3C): ok. 30 m2, nowocześnie urządzone, prysznic zamiast wanny, balkon, poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe Superior z widokiem na morze (2-3D). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: bilard, wynajem rowerów, siłownia, kort tenisowy oraz "Smart Spa", oferujące zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało oraz masaże.

Dzieci

oddzielny brodzik, miniklub (4-12 lat, 1.07-15.09), plac zabaw.

Rozrywka

międzynarodowe programy animacyjne i sportowe w dzień i wieczorem.

Zniżki FIRSTBOOK

do 31.01.20 21% zniżki, 1.02-30.04.20 15% zniżki.

Dla dzieci

2-13 lat: pobyt gratis.

Kategoria lokalna

A.

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Spokojnie położony hotel na rodzinny wypoczynek.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Cathrin
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Cathrin:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Cathrin
https://youtu.be/yWJKArNKddY
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Cathrin

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    4.9
  • Hotel
    4.9
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Obsługa
    5.2
HolidayCheck
Ocena Cathrin:
4.9 / 6

Godny polecenia, mile wspominam 2008-08-23
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Obsługa miła i pracowita, położenie hotelu wsam raz aby sie wyciszyć, piękne widoki, trzy plaże w po...
więcej

5.0
Super wakacje 2009-08-09
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    4.5

4.6
Dla mnie bardzo fajny 2009-09-24
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    6.0

5.3
Świetne miejsce 2011-08-04
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Hotel na uboczu.okolica ładna, blisko uroczej zatoki a.quina. Kręcono tam "działa nawarony",cisza, s...
więcej

5.3
Hotel w przepięknym miejscu 2012-08-24
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Uroczy hotel położony za miastem w pobliżu przepięknej zatoki Anthony Quena. Plaża nie należy do hot...
więcej

5.4
Hotel położony w pięknym miejscu 2012-09-13
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położy w uroczym miejscu nieopodal pięknej zatoki. Obsługa bardzo miła. Większość gości z Nie...
więcej

5.8
Nigdy więcej!!! 2014-05-25
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    2.0

2.8
Tylko dla Niemców... 2015-08-25
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.2
Itaka - hotel Cathrin - nie polecam 2015-10-19
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
  • Obsługa
    1.5

Żenada, żenada, żenada.... W trakcie mojego pobytu z żona w Grecji ( nr. rezerwacji 7944449) doszło...
więcej

3.0
Cathrin - moje Greckie wakacje 2016-07-15
Szczegóły oceny hotelu Cathrin:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Bardzo polecam ten hotel :-) Naprawdę, wspaniałe wakacje w czystym, zadbanym hotelu ze wspaniałą kuc...
więcej

5.6

Cathrin - możliwości zakwaterowania:

Double Room Garden View with Balcony or Terrace
Double Room Promo With Balcony or Terrace
Double Room Promo With Balcony or Terrace
Single Room With Balcony or Terrace
Double Room Garden View with Balcony or Terrace
Double Room Sea View with Balcony or Terrace
Double Room Promo With Balcony or Terrace
Double Room Sea View with Balcony or Terrace
Single Room With Balcony or Terrace
Single Room With Balcony or Terrace
Double Room Garden View with Balcony or Terrace
Double Room Sea View with Balcony or Terrace

Cathrin - Możliwości wyżywienia:


Cathrin - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Cathrin? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00