Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
  • Hotel Salvadori, Paganella
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
03.12 - 10.12
już od 4108 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.04 - 08.04
już od 3942 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Salvadori
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Salvadori
star 4

Włochy: Paganella: Molveno
Ocena hotelu Salvadori:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Salvadori:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 grudnia 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 kwietnia 2023

Hotel Salvadori w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w otoczeniu malowniczych masywów górskich, na wysokości ok. 900 m n.p.m.
  •  w środkowej części doliny Val di Sole
  • ok. 200 m do centrum Mezzany

polozenie

  • w otoczeniu malowniczych masywów górskich, na wysokości ok. 900 m n.p.m.
  •  w środkowej części doliny Val di Sole
  • ok. 200 m do centrum Mezzany

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • parking: niestrzeżony, w cenie, w zależności od dostępności
  • garaż: za opłatą, ok. 6 €/dzień

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

41

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

basen

  • basen kryty: w cenie, podgrzewany, z basenem zewnętrznym, leżaki: w cenie
  • jacuzzi: w cenie, w strefie spa

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw

Sport i wellness

W cenie
  • strefa spa: codziennie 15:00 - 19:00
  • sauna fińska
  • biosauna
  • łaźnia parowa
  • pokój relaksacyjny
  • siłownia
  • jacuzzi: w cenie, w strefie spa
Płatne
  • masaże
  • solarium 

rozrywka

  • bilard: za opłatą

Pokoje

Suita junior JSX1
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • sypialnia
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • suszarka do włosów
  • balkon
Suita SUX1
  • 2-4 os.
  • ok. 25 m2
  • 2 pomieszczenia
  • minibar: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • sejf: w cenie
  • suszarka do włosów
  • WC
  • balkon
  • zadaszone miejsce w garażu: w cenie
  • wanna i prysznic
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2 os.
  • ok. 18 m2
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • suszarka do włosów
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 18 m2
  • balkon
  • sejf: w cenie
  • minibar: za opłatą
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

Dwa posiłki
  • śniadanie: w formie bufetu
  • kolacja: wybór z menu na dany dzień (4-daniowe menu)
  • przekąski: codziennie 15:00 - 17:00
  • ciasto: codziennie 15:00 - 17:00

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Rainbow

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Do dyspozycji gości

Recepcja, restauracja, bar, ogrzewana przechowalnia sprzętu narciarskiego. Bogate zaplecze SPA w cenie: zewnętrzny podgrzewany basen, basen kryty, siłownia, strefa saun (otwarta w godzinach 15:00-19:00), usługi płatne dodatkowo: solarium, zabiegi i masaże. Ponadto: sala telewizyjna, taras słoneczny, garaż (płatny dodatkowo).

Internet

Bezpłatny Internet Wi-Fi w pokojach oraz w częściach ogólnodostępnych hotelu.

Kategoria lokalna

****

Naszym zdaniem

Kameralny hotel o bardzo rodzinnej atmosferze, oferujący wysoki standard i jakość świadczonych usług. Położony w pobliżu wyciągu Marilleva 900, skąd można dostać się do kompleksów ponad 120 km tras narciarskich, co zadowoli najbardziej zapalonych narciarzy. Dodatkowo, ze względu na dobrze wyposażone centrum SPA, polecamy miłośnikom relaksu po całym dniu spędzonym na stoku. Idealny na wypoczynek w gronie rodziny oraz przyjaciół!

Opinie klientów


Pokoje


Położenie

Hotel z tradycją, prowadzony przez rodzinę Salvadori już od 1905 roku, remontowany w ostatnich latach. Zlokalizowany jest ok. 200 m od centrum miejscowości Mezzana, ok. 1,5 km do najbliższego wyciągu narciarskiego Marilleva 900 (dojazd bezpłatnym hotelowym ski busem, częste kursy w ciągu dnia). Wyciągi na Marillevie mają połączenie ze stacjami Folgarida i Madonna di Campiglio (łącznie ok. 125 km tras). Konieczność uiszczenia obowiązkowej opłaty za podatek turystyczny bezpośrednio w hotelu ok. 1,80 EUR/os./dzień (nie dotyczy dzieci poniżej 12 roku życia).

Stoki

Ok. 1,5 km od najbliższego wyciągu Marilleva 900 (bezpłatny skibus), skąd dostać się można do stacji Marilleva 1400, Folgarida oraz Madonna di Campiglio. Łącznie ok. 125 km tras.

Strona www


Wyżywienie

Śniadania w formie bufetu i obiadokolacje serwowane do stolika (wybór z 3 pozycji menu), bufet sałatkowy, deser. Dania kuchni regionalnej, włoskiej i międzynarodowej. Napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo. Świetna włoska kuchnia.

Program

Dzień 1

Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na wybranym lotnisku na 2 godziny przed wylotem samolotu (dla osób, które uiściły zaliczkę zostaną rozliczone ski passy). Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora. Transfer do wybranego hotelu, zakwaterowanie iczas wolny.
Dzień 2 - 7

Pobyt w wybranym hotelu.
Dzień 8

Po śniadaniu wykwaterowanie z hotelu. Transfer na lotnisko. Wylot do Polski.
Uwagi do programu

Dzieci do 14 roku życia mają obowiązek jazdy w kaskach. Aby skrócić czas przejazdu możliwy transfer z przesiadką.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem czarterowym (przewóz 1 pary sprzętu narciarskiego/os.), opłaty lotniskowe, 7 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie (zgodnie z ofertą), transfery lotnisko-hotel-lotnisko, opiekę polskiego rezydenta oraz ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
karnetu narciarskiego, ubezpieczenia TU Europa PAKIET SPORT, napojów do obiadokolacji, dodatkowych posiłków nie wymienionych w ofercie oraz innych wydatków osobistych. Rekomendujemy wykupienie dodatkowego ubezpieczenia TU Europa PAKIET SPORT dotyczącego ryzyk związanych z rekreacyjnym uprawianiem m.in. narciarstwa i snowboardu. Więcej informacji w sekcji Przeczytaj Koniecznie oraz w Ogólnych Warunkach Ubezpieczenia TU Europa dla Klientów Rainbow.
W regionie:

Val di Sole

Nazwa mówi sama za siebie - Dolina Słońca zawdzięcza to miano 256 dniom słonecznym w ciągu roku. Ciągnie się na długości ok. 50 km od miasteczka Cles na wschodzie do Przełęczy Tonale na zachodzie, położona jest pomiędzy masywami: Brenta, Ortler i Adamello. Główne ośrodki narciarskie to: Marilleva - Folgarida, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale z lodowcem Presena, Ponte di Legno - Temu, Pejo, Paganella.Odległość odlotniska w Weronie do doliny Val di Sole to ok. 162 km. Dlugość transferu uzależniona jest od lokalizacji hotelu oraz warunków pogodowych.
Marilleva - Folgarida

Powstała z połączenia kiedyś 2 osobnych stacji, a obecnie to łącznie ok. 53 km tras. Wysokość 1300 - 2180 m n.p.m. Ze szczytu rozciąga się wspaniały widok na masyw Brenta i Adamello. Dominują trasy łatwe 25 km i średnie 21 km. Najdłuższa trasa Azzurra Folgarida - 3 km, różnica poziomów 550 m, łatwa. Najtrudniejsza trasa N1 Nera Folgarida - 1 km, różnica poziomów 550 m. Snowpark Primi Passi dla początkujących. Tereny do jazdy w puchu, np.: Orso Bruno - Malghette, Cogolo - Rabbi. Narciarstwo biegowe - łącznie 50 km tras, najdłuższa trasa Marilleva 900, 7 km, średnia, 890 - 935 m.
Madonna di Campiglio

Jedna z najsłynniejszych stacji narciarskich, nie tylko ze względu na walory tras, ale także miasteczko, które stało się mekką celebrytów, wytwornych butików, gospodarzem zawodów Pucharu Świata. Wysokość 1550 - 2550 m n.p.m. Łącznie 90 km tras, dominują średnie 60 km i łatwe 20 km. Najdłuższa trasa Groste - 7 km, różnica poziomów 1000 m, łatwa. Najtrudniejsza trasa Spinale Direttissima - 1,9 km, różnica poziomów 600 m (65% nachylenia). Dla doświadczonych narciarzy polecamy zjazd trasą FIS 3-Tre, gdzie odbywają się zawody Pucharu Świata w narciarstwie alpejskim mężczyzn (uznawana za jedną z 10-ciu najpiękniejszych tras we Włoskich Alpach). Snowpark na Passo Groste na mistrzowskim poziomie. Tereny do jazdy w puchu, np.: Val Gelada, Serodoli, Cima Roma, Lago di Tovel. Narciarstwo biegowe - łącznie 21 km tras, najdłuższa trasa (tor Pucharu Świata) - 10 km, średnia, 1575 - 1645 m. Ekspozycja stoków wschód - zachód, poranek proponujemy spędzić na Madonnie, a po południu przenieść się na Passo Groste, dzięki czemu zawsze będzie towarzyszyć nam słońce.
Pinzolo

Nieco odizolowany ośrodek, z trudniejszymi trasami niż Madonna di Campiglio. Polecamy dla narciarzy, którzy lubią poszaleć na pustym stoku. Wysokość 800 - 2100 m n.p.m. Łącznie 26 km tras, dominują średnie 18 km, łatwe 5 km. Najdłuższa trasa Pista Rododendro - 4,8 km, średnia, różnica poziomów 600 m. Najtrudniejsza trasa Pita Competition - 1,3 km, różnica poziomów 300 m. Snowpark "Brentapark" dla początkujących i zaawansowanych. Dzięki nowo wybudowanej kolejce gondolowej Pinzolo Campiglio Express (4,7 km długości, czas przejazdu 16 min.) możliwość przejazdu na stoki Madonny di Campiglio.
Adamello Ski: Tonale z lodowcem Presena, Ponte di Legno - Temu

Doinwestowany, wysoko położony i zróżnicowany region powstały dzięki połączeniu 3 stacji narciarskich. Piękne widoki! Wysokość 1121 - 3000 m n.p.m. Łącznie 100 km tras: średnie 59 km i trudne 21 km. Passo Tonale 1883 - 2585 m, łącznie 66 km tras: średnie 33 km, łatwe 20 km. Ponte di Legno - Temu 1121 - 2120 m, łącznie 30 km tras: średnie 25 km, trudne 5 km. Lodowiec Presena 2585 - 3000 m, łącznie 4 km tras: trudne 3 km, średnie 1 km. Najdłuższe trasy: Passo Tonale Alpino - 4,5 km, średnia, różnica poziomów 725 m i Ponte di Legno - Temu Angelo - Corno d'Aola - 3,7 km, trudna, różnica poziomów 278 m. Najtrudniejsze trasy Passo Tonale Paradiso - 3 km, różnica poziomów 737 m (uznawana za jedną z 10 najpiękniejszych tras we Włoskich Alpach), Ponte di Legno Corno d'Aola - 2,7 km, różnica poziomów 650 m, Lodowiec Presena Presena Sinistra - 1 km, różnica poziomów 278 m.
Pejo

Warto wybrać się do tego uzdrowiska ze źródłami termalnymi na dzień odpoczynku od nart. Jako ośrodek narciarski polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na szerokie i średnio trudne trasy, a także małą liczbę turystów. Wysokość 1200 - 2400 m n.p.m. Łącznie 15 km tras: średnie 8 km, łatwe 3 km.
SKI INFO:

Tereny narciarskie
: 900-2600 m n.p.m. + Lodowiec Presena 3069 m n.p.m.
Długość tras
: 380 km (w tym połowa sztucznie naśnieżanych)
Trasy łatwe
: 92 km
Trasy średnie:
230 km
Trasy trudne
: 60 km
Wyciągi
: 109 o łącznej przepustowości 183.300 os./ godz.
Sezon narciarski
: grudzień-maj
Brak możliwości zjazdów na tzw. snow bike.
Karnety:

- Skipass Folgarida - Merilleva -ok. 202 - 235 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida i Marilleva.
- Skipass Folgarida - Marilleva, Pejo i 2 dni Skiarea - ok. 235 - 265 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Mrilleva, Pejo, 2 dni Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta.
- Skipass Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta - ok. 255 - 289 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo.
- Skipass Superskirama - ok. 267 -303 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Mrilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale, Pejo, Monte Bondone, Paganella i Folgaria Lavarone.
Ceny karnetówpodane zostałyna dzień 10.10.2021 r.i mogą ulec zmianie.

Zniżka na karnet

Istnieje możliwość zakupu karnetu ze zniżką maksymalnie do 3 dni przed rozpoczęciem imprezy. Po upływie tego terminu nie ma możliwości zakupu, zwrotu ani wymiany karnetu. Dzięki umowie z regionem Val di Sole jesteśmy w stanie zaproponować zakup karnetu ze zniżką max. do 30 EUR. Przy rezerwacji w systemie należy zadeklarować chęć zakupu karnetu ze zniżką (zaliczka 50 zł, czyli 11 EUR). Pozostałą część kwoty Klienci dopłacają w GOTÓWCE w EURO u naszego przedstawiciela przy stanowisku Rainbow na lotnisku przed wylotem do Włoch. Otrzymają wówczas imienny voucher, który w kasie przy wyciągu wymieniany jest na imienny karnet.

Inne

W regionie:

Val di Sole

Nazwa mówi sama za siebie - Dolina Słońca zawdzięcza to miano 256 dniom słonecznym w ciągu roku. Ciągnie się na długości ok. 50 km od miasteczka Cles na wschodzie do Przełęczy Tonale na zachodzie, położona jest pomiędzy masywami: Brenta, Ortler i Adamello. Główne ośrodki narciarskie to: Marilleva - Folgarida, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale z lodowcem Presena, Ponte di Legno - Temu, Pejo, Paganella.Odległość odlotniska w Weronie do doliny Val di Sole to ok. 162 km. Dlugość transferu uzależniona jest od lokalizacji hotelu oraz warunków pogodowych.
Marilleva - Folgarida

Powstała z połączenia kiedyś 2 osobnych stacji, a obecnie to łącznie ok. 53 km tras. Wysokość 1300 - 2180 m n.p.m. Ze szczytu rozciąga się wspaniały widok na masyw Brenta i Adamello. Dominują trasy łatwe 25 km i średnie 21 km. Najdłuższa trasa Azzurra Folgarida - 3 km, różnica poziomów 550 m, łatwa. Najtrudniejsza trasa N1 Nera Folgarida - 1 km, różnica poziomów 550 m. Snowpark Primi Passi dla początkujących. Tereny do jazdy w puchu, np.: Orso Bruno - Malghette, Cogolo - Rabbi. Narciarstwo biegowe - łącznie 50 km tras, najdłuższa trasa Marilleva 900, 7 km, średnia, 890 - 935 m.
Madonna di Campiglio

Jedna z najsłynniejszych stacji narciarskich, nie tylko ze względu na walory tras, ale także miasteczko, które stało się mekką celebrytów, wytwornych butików, gospodarzem zawodów Pucharu Świata. Wysokość 1550 - 2550 m n.p.m. Łącznie 90 km tras, dominują średnie 60 km i łatwe 20 km. Najdłuższa trasa Groste - 7 km, różnica poziomów 1000 m, łatwa. Najtrudniejsza trasa Spinale Direttissima - 1,9 km, różnica poziomów 600 m (65% nachylenia). Dla doświadczonych narciarzy polecamy zjazd trasą FIS 3-Tre, gdzie odbywają się zawody Pucharu Świata w narciarstwie alpejskim mężczyzn (uznawana za jedną z 10-ciu najpiękniejszych tras we Włoskich Alpach). Snowpark na Passo Groste na mistrzowskim poziomie. Tereny do jazdy w puchu, np.: Val Gelada, Serodoli, Cima Roma, Lago di Tovel. Narciarstwo biegowe - łącznie 21 km tras, najdłuższa trasa (tor Pucharu Świata) - 10 km, średnia, 1575 - 1645 m. Ekspozycja stoków wschód - zachód, poranek proponujemy spędzić na Madonnie, a po południu przenieść się na Passo Groste, dzięki czemu zawsze będzie towarzyszyć nam słońce.
Pinzolo

Nieco odizolowany ośrodek, z trudniejszymi trasami niż Madonna di Campiglio. Polecamy dla narciarzy, którzy lubią poszaleć na pustym stoku. Wysokość 800 - 2100 m n.p.m. Łącznie 26 km tras, dominują średnie 18 km, łatwe 5 km. Najdłuższa trasa Pista Rododendro - 4,8 km, średnia, różnica poziomów 600 m. Najtrudniejsza trasa Pita Competition - 1,3 km, różnica poziomów 300 m. Snowpark "Brentapark" dla początkujących i zaawansowanych. Dzięki nowo wybudowanej kolejce gondolowej Pinzolo Campiglio Express (4,7 km długości, czas przejazdu 16 min.) możliwość przejazdu na stoki Madonny di Campiglio.
Adamello Ski: Tonale z lodowcem Presena, Ponte di Legno - Temu

Doinwestowany, wysoko położony i zróżnicowany region powstały dzięki połączeniu 3 stacji narciarskich. Piękne widoki! Wysokość 1121 - 3000 m n.p.m. Łącznie 100 km tras: średnie 59 km i trudne 21 km. Passo Tonale 1883 - 2585 m, łącznie 66 km tras: średnie 33 km, łatwe 20 km. Ponte di Legno - Temu 1121 - 2120 m, łącznie 30 km tras: średnie 25 km, trudne 5 km. Lodowiec Presena 2585 - 3000 m, łącznie 4 km tras: trudne 3 km, średnie 1 km. Najdłuższe trasy: Passo Tonale Alpino - 4,5 km, średnia, różnica poziomów 725 m i Ponte di Legno - Temu Angelo - Corno d'Aola - 3,7 km, trudna, różnica poziomów 278 m. Najtrudniejsze trasy Passo Tonale Paradiso - 3 km, różnica poziomów 737 m (uznawana za jedną z 10 najpiękniejszych tras we Włoskich Alpach), Ponte di Legno Corno d'Aola - 2,7 km, różnica poziomów 650 m, Lodowiec Presena Presena Sinistra - 1 km, różnica poziomów 278 m.
Pejo

Warto wybrać się do tego uzdrowiska ze źródłami termalnymi na dzień odpoczynku od nart. Jako ośrodek narciarski polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na szerokie i średnio trudne trasy, a także małą liczbę turystów. Wysokość 1200 - 2400 m n.p.m. Łącznie 15 km tras: średnie 8 km, łatwe 3 km.
SKI INFO:

Tereny narciarskie
: 900-2600 m n.p.m. + Lodowiec Presena 3069 m n.p.m.
Długość tras
: 380 km (w tym połowa sztucznie naśnieżanych)
Trasy łatwe
: 92 km
Trasy średnie:
230 km
Trasy trudne
: 60 km
Wyciągi
: 109 o łącznej przepustowości 183.300 os./ godz.
Sezon narciarski
: grudzień-maj
Brak możliwości zjazdów na tzw. snow bike.
Karnety:

- Skipass Folgarida - Merilleva -ok. 202 - 235 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida i Marilleva.
- Skipass Folgarida - Marilleva, Pejo i 2 dni Skiarea - ok. 235 - 265 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Mrilleva, Pejo, 2 dni Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta.
- Skipass Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta - ok. 255 - 289 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo.
- Skipass Superskirama - ok. 267 -303 EUR (cena przy kasie), obejmuje: Folgarida, Mrilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Passo Tonale, Pejo, Monte Bondone, Paganella i Folgaria Lavarone.
Ceny karnetówpodane zostałyna dzień 10.10.2021 r.i mogą ulec zmianie.

Zniżka na karnet

Istnieje możliwość zakupu karnetu ze zniżką maksymalnie do 3 dni przed rozpoczęciem imprezy. Po upływie tego terminu nie ma możliwości zakupu, zwrotu ani wymiany karnetu. Dzięki umowie z regionem Val di Sole jesteśmy w stanie zaproponować zakup karnetu ze zniżką max. do 30 EUR. Przy rezerwacji w systemie należy zadeklarować chęć zakupu karnetu ze zniżką (zaliczka 50 zł, czyli 11 EUR). Pozostałą część kwoty Klienci dopłacają w GOTÓWCE w EURO u naszego przedstawiciela przy stanowisku Rainbow na lotnisku przed wylotem do Włoch. Otrzymają wówczas imienny voucher, który w kasie przy wyciągu wymieniany jest na imienny karnet.

META Description

Impreza WSS (PRZELOT SAMOLOTEM)

Wizy - informacje dla sprzedawców

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Wg informacji z dn. 21.06.2021 r. osoby przyjeżdżające do Włoch z terytorium państw z Kategorii C (w tym z Polski) co najmniej do 30sierpnia br. mają obowiązek:
1)

zarejestrowania swojego przyjazdu
na platformie EU Digital Passenger Locator Form (w przypadku problemów technicznych należy wypełnić
oświadczenie
autodichiarazione)
2)
przedstawienia certyfikatu w
języku włoskim, angielskim, francuskim lub hiszpańskim (tzw.
green pass
) zaświadczającego o:
·
ukończeniu całego cyklu szczepień
co najmniej 14 dni przed wjazdem do Włoch, szczepionką zatwierdzoną przez UE (certyfikat należy pobrać z Internetowego Konta Pacjenta IKP)
lub
·
przebytej chorobie COVID-19
(ceryfikat należy pobrać z Internetowego Konta Pacjenta IKP)
lub
·
negatywnym wyniku testu wymazowego
(molekularnego lub antygenowego), wykonanego w ciągu 48 godzin przed przekroczeniem granicy Włoch.
Testu nie muszą wykonywać dzieci poniżej szóstego roku życia.
Uwaga!!!

Aktualizacja dodatkowych wytycznych dla podróżujących do Włoch z dn. 27/07/2021 r. Od 6 sierpnia 2021r. wprowadza się wymóg okazania certyfikatu unijnego (tzw. paszportu covidowego, green pass, potwierdzającego zaszczepienie co najmniej 1 dawką/lub ozdrowienie/lub negatywny wynik testu)
do:
- konsumpcji przy stoliku wewnątrz lokali gastronomicznych              
- wstępu na spektakle, koncerty, pokazy oraz wydarzenia i zawody sportowe 
- muzeów, miejsc kultury (w tym kin, sal koncertowych, teatrów etc.) i wystaw
- basenów, pływalni, sportu drużynowego, SPA (również na terenie obiektów wypoczynkowych/noclegowych) - wyłącznie w odniesieniu do aktywności w przestrzeniach zamkniętych                                       
- targów, festiwali i wydarzeń wystawienniczych, kongresów i konferencji    
- uzdrowisk, parków tematycznych i rozrywki                        
- centrów kulturalnych, społecznych i rekreacyjnych - wyłącznie w odniesieniu do przestrzeni zamkniętych i z wyłączeniem centrów przeznaczonych dla małych dzieci, w tym ośrodków letnich, oraz powiązanych z ich działalnością usług gastronomicznych                                              
- salonów gier, zakładów bukmacherskich, sal bingo i kasyn             
- konkursów publicznych.
Uwaga!
Negatywny wynik testu wykonanego przed wylotem obowiązuje wyłącznie na okres, na jaki został on wykonany (tj. PCR na 72 h od momentu wykonania testu, a antygenowy - 48 h), a po upływie jego ważności w celu skorzystania z powyższych należy wykonać ponowne testy. Dodatkowe koszty i wykonanie kolejnych testów leży po stronie Klienta. Ewentualne wykonanie kolejnych testów oraz związane z tym koszty leżą po stronie Klienta i Rainbow nie pośredniczy w wykonywaniu testów na miejscu (podczas realizacji programu).
Wymóg okazania certyfikatu nie dotyczy osób nieobjętych krajowym programem szczepień przeciw COVID-19 zgodnie z przepisami włoskimi, tj. dzieci poniżej 12. roku życia oraz osób posiadających zaświadczenie lekarskie o istnieniu przeciwskazań dla szczepienia. Obowiązek weryfikacji certyfikatów spoczywa na organizatorach wydarzeń/personelu obiektów. Naruszenie przepisów dot. certyfikatów skutkuje mandatem karnym w wys.
400-1000 EUR
zarówno dla prowadzącego działalność/organizującego wydarzenie, jak i osoby, która nielegalnie skorzystała z usługi/uczestniczyła w wydarzeniu.
Źródło:
Uwaga!
Od 01.09.2021 r. wprowadza się wymóg okazania certyfikatu unijnego (tzw. paszportu covidowego, green pass, potwierdzającego zaszczepienie co najmniej 1 dawką/lub ozdrowienie/lub negatywny wynik testu) także
przy wejściu na lotniska we Włoszech.

Uwaga!
Negatywny wynik testu wykonanego przed wylotem obowiązuje wyłącznie na okres, na jaki został on wykonany (tj. PCR na 72 h od momentu wykonania testu, a antygenowy - 48 h), a po upływie jego ważności w celu skorzystania z powyższych należy wykonać ponowne testy. Dodatkowe koszty i wykonanie kolejnych testów leży po stronie Klienta. Ewentualne wykonanie kolejnych testów oraz związane z tym koszty leżą po stronie Klienta i Rainbow nie pośredniczy w wykonywaniu testów na miejscu (podczas realizacji programu).
Wymóg okazania certyfikatu nie dotyczy osób nieobjętych krajowym programem szczepień przeciw COVID-19 zgodnie z przepisami włoskimi, tj. dzieci poniżej 12. roku życia oraz osób posiadających zaświadczenie lekarskie o istnieniu przeciwskazań dla szczepienia.
"

Wizy

Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Wg informacji z dn. 21.06.2021 r. osoby przyjeżdżające do Włoch z terytorium państw z Kategorii C (w tym z Polski) co najmniej do 30sierpnia br. mają obowiązek:
1)

zarejestrowania swojego przyjazdu
na platformie EU Digital Passenger Locator Form (w przypadku problemów technicznych należy wypełnić
oświadczenie
autodichiarazione)
2)
przedstawienia certyfikatu w
języku włoskim, angielskim, francuskim lub hiszpańskim (tzw.
green pass
) zaświadczającego o:
·
ukończeniu całego cyklu szczepień
co najmniej 14 dni przed wjazdem do Włoch, szczepionką zatwierdzoną przez UE (certyfikat należy pobrać z Internetowego Konta Pacjenta IKP)
lub
·
przebytej chorobie COVID-19
(ceryfikat należy pobrać z Internetowego Konta Pacjenta IKP)
lub
·
negatywnym wyniku testu wymazowego
(molekularnego lub antygenowego), wykonanego w ciągu 48 godzin przed przekroczeniem granicy Włoch.
Testu nie muszą wykonywać dzieci poniżej szóstego roku życia.
Uwaga!!!

Aktualizacja dodatkowych wytycznych dla podróżujących do Włoch z dn. 27/07/2021 r. Od 6 sierpnia 2021r. wprowadza się wymóg okazania certyfikatu unijnego (tzw. paszportu covidowego, green pass, potwierdzającego zaszczepienie co najmniej 1 dawką/lub ozdrowienie/lub negatywny wynik testu)
do:
- konsumpcji przy stoliku wewnątrz lokali gastronomicznych              
- wstępu na spektakle, koncerty, pokazy oraz wydarzenia i zawody sportowe 
- muzeów, miejsc kultury (w tym kin, sal koncertowych, teatrów etc.) i wystaw
- basenów, pływalni, sportu drużynowego, SPA (również na terenie obiektów wypoczynkowych/noclegowych) - wyłącznie w odniesieniu do aktywności w przestrzeniach zamkniętych                                       
- targów, festiwali i wydarzeń wystawienniczych, kongresów i konferencji    
- uzdrowisk, parków tematycznych i rozrywki                        
- centrów kulturalnych, społecznych i rekreacyjnych - wyłącznie w odniesieniu do przestrzeni zamkniętych i z wyłączeniem centrów przeznaczonych dla małych dzieci, w tym ośrodków letnich, oraz powiązanych z ich działalnością usług gastronomicznych                                              
- salonów gier, zakładów bukmacherskich, sal bingo i kasyn             
- konkursów publicznych.
Uwaga!
Negatywny wynik testu wykonanego przed wylotem obowiązuje wyłącznie na okres, na jaki został on wykonany (tj. PCR na 72 h od momentu wykonania testu, a antygenowy - 48 h), a po upływie jego ważności w celu skorzystania z powyższych należy wykonać ponowne testy. Dodatkowe koszty i wykonanie kolejnych testów leży po stronie Klienta. Ewentualne wykonanie kolejnych testów oraz związane z tym koszty leżą po stronie Klienta i Rainbow nie pośredniczy w wykonywaniu testów na miejscu (podczas realizacji programu).
Wymóg okazania certyfikatu nie dotyczy osób nieobjętych krajowym programem szczepień przeciw COVID-19 zgodnie z przepisami włoskimi, tj. dzieci poniżej 12. roku życia oraz osób posiadających zaświadczenie lekarskie o istnieniu przeciwskazań dla szczepienia. Obowiązek weryfikacji certyfikatów spoczywa na organizatorach wydarzeń/personelu obiektów. Naruszenie przepisów dot. certyfikatów skutkuje mandatem karnym w wys.
400-1000 EUR
zarówno dla prowadzącego działalność/organizującego wydarzenie, jak i osoby, która nielegalnie skorzystała z usługi/uczestniczyła w wydarzeniu.
Źródło:
Uwaga!
Od 01.09.2021 r. wprowadza się wymóg okazania certyfikatu unijnego (tzw. paszportu covidowego, green pass, potwierdzającego zaszczepienie co najmniej 1 dawką/lub ozdrowienie/lub negatywny wynik testu) także
przy wejściu na lotniska we Włoszech.

Uwaga!
Negatywny wynik testu wykonanego przed wylotem obowiązuje wyłącznie na okres, na jaki został on wykonany (tj. PCR na 72 h od momentu wykonania testu, a antygenowy - 48 h), a po upływie jego ważności w celu skorzystania z powyższych należy wykonać ponowne testy. Dodatkowe koszty i wykonanie kolejnych testów leży po stronie Klienta. Ewentualne wykonanie kolejnych testów oraz związane z tym koszty leżą po stronie Klienta i Rainbow nie pośredniczy w wykonywaniu testów na miejscu (podczas realizacji programu).
Wymóg okazania certyfikatu nie dotyczy osób nieobjętych krajowym programem szczepień przeciw COVID-19 zgodnie z przepisami włoskimi, tj. dzieci poniżej 12. roku życia oraz osób posiadających zaświadczenie lekarskie o istnieniu przeciwskazań dla szczepienia.
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Jednym zdaniem

Niewielka odległość od wyciągów, duże centrum wellness oraz możliwość zakupów i rozrywek w Mezzanie to główne atuty tej oferty.

Położenie

hotel zlokalizowany w zacisznej części miasteczka Mezzana-Marilleva, 200 m od centrum, ok.1 km od stacji Marilleva 900 (połączonej także z Folgaridą oraz Madonną di Campiglio), ok.22 km od terenów narciarskich Adamello Ski (Passo Tonale).

Hotel

prowadzony przez rodzinę Salvadori czterogwiazdkowy obiekt  składający sie z dwóch części połączonych ze sobą  korytarzem wewnętrznym. Hotel  o ponad 100 letniej tradycji, doceniany jest między innymi za tradycyjną kuchnię oraz dbałość o jakość usług. Dodatkowe atuty hotelu to świetna lokalizacja oraz rozbudowane centrum wellness.

Pokoje

standard: 2-, 3-, 4-osobowe, w każdym znajduje się; łazienka z prysznicem, suszarką do włosów; telefon, TV sat, Wi-Fi (gratis), sejf, minibarek, szlafrok i pantofle.

Do dyspozycji

centrum wellness; basen (obowiązuje czepek), zewnętrzny podgrzewany basen, brodzik dla dzieci, jacuzzi, siłownia, sauna, łaźnia turecka, Kneipp; solarium (odpłatnie), restauracja, sejf, narciarnia, winda, garaż (odpłatnie), parking. Przystanek skibusa przed hotelem.

Po nartach

w Mezzanie znajdują się restauracje, bary, sklepy, pizzerie oraz centrum wspinaczkowe.

Kuchnia

śniadania - bufet szwedzki, obiadokolacje 4-daniowe- bufet sałatkowo-przystawkowy, pierwsze i drugie danie (wybór spośród kilku wariantów), deser. Po południu w barze czeka na Klientów  słodka przekąska i owoce.

Program narciarski

ze względu na położenie hotelu w pobliżu wyciągów Marillevy sugerujemy skupić się na połączonych wyciągach Marillevy, Folgaridy i Madonny di Campiglio. W zależności od wybranego karnetu narciarskiego istnieje możliwość indywidualnej realizacji następujących programów narciarskich: 6x Marilleva/Folgarida lub  Marilleva/Folgarida/ Madonna di Campiglio lub dowolny program w oparciu o karnet Superskirama.

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych: Dzień 1: zbiórka na lotnisku na 2 godz. przed wylotem. Przylot, transfer do hotelu, zakwaterowanie, obiadokolacja. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów. Ramowy program imprez autokarowych: Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd przez Czechy i Austrię. Dzień 2: przyjazd do Włoch, zakwaterowanie, obiadokolacja. Dzień 3-8: białe szaleństwo. Dzień 9: śniadanie, wykwaterowanie, wyjazd do Polski, przejazd przez Włochy i Austrię. Dzień 10: przejazd przez Czechy, przyjazd do Polski w godzinach wczesno-porannych. W terminie 18.03.-26.03.2016. -  6 noclegów na miejscu i 6 dni jazdy na nartach. Program analogiczny, jak dla Taniego Szusowania. Sprawdź rozkłady jazdy dla pobytów 5-, 6- i 7-noclegowych. Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Program klasyczny 7-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-7: białe szaleństwo. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00.

Cena zawiera

zakwaterowanie wg wybranej oferty * śniadania i obiadokolacje * korzystanie z centrum wellness * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NNW z włączeniem sportów zimowych i chorób przewlekłych * karnet w oznaczonych terminach * transport do hotelu wg wybranej oferty (dotyczy oferty autokarowej i samolotowej) * podatek VAT.

Dopłaty opcjonalne

karnet poza oznaczonymi terminami* ubezpieczenie SKI.

Cena nie zawiera

napojów do obiadokolacji * transferów do wyciągów * odpłatności za masaże, zabiegi estetyczne oraz solarium * opieki rezydenta w terminie sylwestrowym.

Karnet w cenie

w terminach 5.12-12.12;12.12-19.12;02.04-09.04 wliczony jest karnet 6 x Superskirama. w terminach 09.01-16.01;12.03-19.03;19.03-25.03 wliczony jest karnet 6 x Skiarea Campiglio Dolomiti Brenta.

Uwaga

dla naszych Klientów specjalne zniżkowe karnety: Skiarea Campiglio Dolomiti Brenta lub karnet Marilleva Folgarida do zakupu przez naszą stronę www (oszczędzasz do 25 euro/os.). Możliwość dokupienia karnetu opcjonalnego do 5 dni przed wyjazdem! W terminie 6-noclegowym na nartach jeździmy 6 dni, wyjazd do Polski po nartach.

Najważniejsze cechy hotelu

1 km od wyciągów Bogate centrum wellness Świetna kuchnia

Dopłaty obligatoryjne

opłata klimatyczna (płatna na miejscu) 1,3 Eur/os/dzień dla osób powyżej 14 roku życia.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


III Millenium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Włochy/Val di Sole/Mezzana

Odległośc od stoków

900m

Odległość od centrum

200m od centrum miasteczka

Opis

Hotel Salvadori znajduje się zaledwie 200 m od centrum Mezzana-Marilleva, w samym sercu Val di Sole. Ten rodzinnie zarządzany hotel gwarantuje ciepłą atmosferę oraz indywidualne podejście do każdego Gościa. Na przyjemne chwile relaxu Hotel zaprasza do luksusowego centrum odnowy biologicznej z basenem, jacuzzi i sauną. Dostępne są tu także masaże i zabiegi kosmetyczne. Po dniu spędzonym na nartach lub trekkingu w pobliskim Parku Narodowym Stelvio można posililić się w hotelowej restauracji oferującej kuchnię tradycyjną, dania główne wybierane z karty oraz obfity bufet z warzywami.

Pokoje

41

Pokoje Standard

nowe, bardzo zadbane, wyposażone w TV sat, mini bar, sejf, suszarkę do włosów oraz połączenie internetowe;

Pokoje Romantic

nowe, zlokalizowane w nowej częsci hotelu, stylowo urządzone, zlokalizowane bezpośrednio nad spa, wyposażone w balkon, telewizję sat, sejf, suszarkę do włosów, mini bar, bezprzewodowy internet, szlafrok i kapcie.

Pokoje Junior Suite

Jasne i przestronne, idealne dla rodzin. Zakwaterowanie składa się z dwóch pokoi, nowocześnie urządzonych, wyposażone w balkon, tv sat, sejf, suszarkę do włosów, mini bar, bezprzewodowy internet, kapcie i szlafrok. Łazienka z prysznicem i jacuzzi, miejsce postojowe w garażu

Pokoje Suite

Zlokalizowane na najwyższym piętrze, jasne i przestrone. Pokój składa się z dużej sypialni i salonu. Miejsce idealne dla par, które pragną cieszyć sie romantycznym urlopem lub rodzin. Wyposażony w dwa balkony, dwa tv z telewizją satelitarną, sejf, suszarkę do włosów, mini bar, bezprzewodowy dostęp do Internetu, łazienkę z prysznicem lub wanną, szlafrok z kapciami, miejsce postojowe w garażu.

Serwis

restauracja, winiarnia, bar, recepcja, sejf, parking zewnętrzny. Za dopłatą; opiekunka do dziecka, pralnia, parking wewnętrzny. \

Wyżywienie

Śniadania w formie bufetu , obiadokolacje, bufet sałatkowy, raz w tygodniu uroczysta kolacja regionalna.

Rozrywka i relaks

Centrum odnowy biologicznej, siłownia, podgrzewany kryty basen, jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, bio sauna, basen dla dzieci. Mini klub, pokój gier stół bilardowy, piłkarzyki, gry wideo (za dopłatą).

Cena zawiera

zakwaterowanie, basen, jacuzzi,siłownie, saune, łaźnie turecką, WiFi, obiad noworoczny.

Check in

od 14:00

Check out

do 10:00

Dopłata

Pokój dwuosobowy dla singla, od 17E za osobę/ za noc.

Oferta z dojazdem własnym zawiera

Zakwaterowanie z wybranym wyżywieniem, ubezpieczenie NNW, KL, CP i SKI.

Oferta z przelotem zawiera

przelot liniami low cost, bagaż podręczny, bagaż główny, przewóz sprzętu narciarskiego oraz pakiet zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW, KL, CP i SKI, transfer zbiorowy lotnisko-hotel-lotnisko.

Ryanair - 10kg/os, wymiary

55x40x20 cm i mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20 cm, bagaż rejestrowany w wadze do 15kg/os,

Wizzair - 5kg/os, wymiary

42x32x25 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 32kg/os,

Norwegian - 10kg/os, wymiary

55x40x23 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 20kg/os

Vueling - 10kg/os, wymiary

55x40x20 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 23kg/os

Easy Jet - 10kg/os, wymiary

55x40x20 cm, bagaż rejestrowany o wadze do 20kg/os

UWAGA

Bagaże rejestrowane muszą stanowić jeden pakunek, nie mogą być dzielone na kilka mniejszych i nie mogą być sumowane z bagażami podręcznymi.

SPRZĘT NARCIARSKI

narty/deska snowboardowa, buty i kijki muszą stanowic jeden pakunek i nie mogą byc przewożone w odzielnych torbach;waga do 20 kg.

Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(3% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

Warunki transferu shuttle busem

Shuttle bus jest prywatnym transportem zbiorowym, dowożącym klientów do różnych hoteli,zatrzymuje się tylko w miejscach przystosowanych do postoju, jeśli przed obiektem nie ma takiego miejsca, shuttle bus zatrzyma się w najbliższym przystosowanym do tego miejscu. Istanieje możliwość dokonania upgrade'u usługi w postaci zamiany na transfer indywidualny za dodatkową opłatą.

Informacje dotyczące przelotu samolotem

Cena zawiera przelot samolotem, który odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Norwegian, Vueling i Easy Jet III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych;przelot odbywa się wg zasad przewoźnika za które III MILLENIUM T.O. nie ponosi odpowiedzialności.


Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Val di Sole/Trentino/Włochy

Atuty

centrum wellness z basenem, Wi-Fi gratis, opcjonalne szkolenia narciarskie

Położenie

na wysokości ok. 910 m n.p.m., ok. 400 m od centrum miejscowości Mezzana, w Dolinie Val di Sole we włoskim Trydencie. Do lotniska w Weronie ok. 160 km, do Bergamo ok. 150 km

Wyciągi narciarskie

do najbliższych wyciągów Marilleva 900 ok. 1,5 km - połączenie z trasami regionu Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo - ok. 150 km tras). Przystanek skibusa (gratis) znajduje się przed hotelem

Wyposażenie

recepcja, restauracja, bar, sala TV, winda, przechowalnia sprzętu narciarskiego, parking (gratis), garaż (za opłatą - ok. 8 euro/dzień natomiast gratis dla pok. junior suite i suite). Obiekt składa się z dwóch połączonych ze sobą budynków

Internet

tak (Wi-Fi gratis)

Karty kredytowe

tak (Visa, MasterCard)

Sport i relaks

centrum wellness (czynne w wyznaczonych godzinach, gratis) - basen (dzieci do 8 lat w godzinach 08.00-17.30) zewnętrzny z podgrzewaną wodą oraz jacuzzi (czynny również w zimie), basen wewnętrzny z hydromasażem, basen dla dzieci, kneipp, sauna fińska od 16 lat, biosauna, łaźnia turecka, strefa relaksacyjna, sala fitness. Solarium, zabiegi kosmetyczne i masaże (za opłatą)

Pokoje

hotel dysponuje 41 pokojami dwuosobowe typu STANDARD (ok. 18 m2), z możliwością dwóch dostawek, bez balkonu; dwuosobowe typu ROMANTIC (ok. 18 m2), z możliwością dwóch dostawek (z balkonem, odnowione). Łazienka z WC, suszarka do włosów, szlafrok i pantofle; TV-sat., telefon, sejf, minibar-płatny.

Wyżywienie

śniadanie w formie bufetu, popołudniowa (od godz. 15.00-17.00) przekąska - zupa, owoce, ciasto oraz ciepłe 4-daniowe kolacje podawane (wybór z menu). Napoje do kolacji dodatkowo płatne

Pieski

nie

Kategoria lokalna

****

Kolacja Wigilijna

w cenie

Kolacja Sylwestrowa

w cenie

Świadczenia

7 noclegów, wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

Zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Obowiązkowe opłaty na miejscu

taksa klimatyczna ok. 1,80 euro/os./dzień (płatne od 14 roku życia).

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 14.00, wyjazd - do godz. 10.00

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

(pierwsze dziecko do 1,9 lat - gratis, drugie dziecko do 1,9 lat - 50% zniżki - bez wyżywienia, Uwaga! Po dokonaniu rezerwacji z dzieckiem do 1,9 lat, proszę o kontakt z biurem, celem potwierdzenia ostatecznej ceny). Dziecko 2-4,9 lat - 70% zniżki, dziecko 5-9,9 lat - 50% zniżki, dzieci 10-11,9 lat - 30% zniżki, od 12 lat - 10% zniżki na trzecim i czwartym łóżku. Pokój dwuosobowy typu STANDARD, do pojedynczego wykorzystania wg cen w systemie. W terminach Free Ski zniżki dla dzieci wg cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

W terminach 07-20.12.2019, 18-24.01.2020 oraz 14.03-11.04.2020 karnet 6-dniowy Folgarida-Marilleva w cenie. W dniu rezerwacji istnieje możliwość dopłaty do karnetu Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (obejmuje Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - w terminie 21-27.03.2020 oraz 04-11.04.2020 - 155 zł/os. (junior 105 zł/os.). W dniu rezerwacji istnieje również możliwość dopłaty do karnetu Superskirama Adamello Brenta w terminach 07-21.12.2019 oraz 28.03-03.04.2020 - 90 zł/os., a także możliwość dopłaty do karnetu Folgarida-Marilleva-Pejo + 2 dni w ośrodku Madonna di Campiglio - w terminie 18-26.01.2020 oraz 14-21.03.2020 - 450 zł/os. (junior 320 zł/os.); wymagane zgłoszenie przy rezerwacji.

Uwaga

W pozostałych terminach na podstawie vouchera Otium w kasach zniżka na karnety Folgarida-Marivella, SkiArea, (FM, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - 5% na osobę. Dzieci do 8 lat - gratis (1 karnet dla dziecka gratis na 1 karnet dla osoby dorosłej)

Promocja

Oferta Early Booking - 10% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30.09.2019. Oferta Early Booking - 5% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30.10.2019. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocję

Szkolenie narciarskie Val di Sole/Marilleva 1400 lub Folgarida

w terminach 12.01-21.02.2020 proponujemy (dodatkowo płatne) 6-dniowe grupowe szkolenia narciarskie na wszystkich poziomach zaawansowania dla dzieci od 4 lat, młodzieży - 2,5 h dziennie i dla jeżdżących w stopniu min. podstawowym dzieci 6-12 lat - 4,5 h lub 5,5 h dziennie. (Uwaga! w Marillevie nie prowadzimy szkoleń na poziomie 0 dla dzieci, zajęcia dla początkujących odbywają się w Folgaridzie). Fakultatywna dopłata przy rezerwacji. Szczegóły i ceny na stronie www - Szkolenia narciarskie - info


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Mezzana

OPIS

Hotel Salvadori oferuje doskonałe pokoje w miejscowości Mezzana. Położony 300 metrów od centrum jest dobrym wyborem na wakacje w regionie Val di Sole.
W obiekcie Hotel Salvadori jest strefa wellness, a w niej m.in. kąpieliska termalne, basen kryty oraz sauna fińska. Warto z niej skorzystać po aktywnym dniu.
W okolicy znajduje się 82 km tras narciarskich należących do stacji narciarskich w regionie Val di Sole. Najbliższy wyciąg znajduje się 950 metrów od obiektu.

Pokój dla 2-4 osób z balkonem Romantic

Przytulny i dobrze urządzony w stylu alpejskim, wyposażony w balkon, telewizję satelitarną, sejf, suszarkę do włosów, mini bar (konsumpcja płatna extra) i bezprzewodowy Internet, miękkie szlafroki i pantofle. Pokój posiada podwójne łóżko oraz mozliwe dostawki.

Pokój dla 2-4 osób z balkonem Romantic

balkon

Suite dla 2-4 Dolomiti

Elegancki i przestronny pokój składa się z romantycznej sypialni i salonu w dwóch oddzielnych pokojach. Łazienka z wanną i prysznicem, klimatyzacja i zarezerwowane miejsce parkingowe w garażu.

W CENIE

Wynajem rowerówBasen zewnętrznyParkingBasenCentrum odnowyStrefa Wi-FiZakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW.Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Zabiegi na ciałoGarażMasażeTaksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 300 m.Ski bus - 50 m.Wyciągi - 950 m.

PARKING

parking niestrzeżony.

USŁUGI NARCIARSKIE I ROWEROWE

schowek na narty i buty, wynajem rowerów.

INTERNET

WI-FI w częściach wspólnych hotelu, WI-FI we wszystkich pokojach, kącik internetowy.

USŁUGI SPA I WELLNESS

masaż, solarium, basen kryty, basen zewnętrzny, centrum odnowy biologicznej, kąpieliska termalne, fryzjer, sauna fińska.

SPORT W HOTELU

tenis stołowy, klub fitness, karaoke, bilard, ogród, taras.

REKREACJA W MIEJSCOWOŚCI

pole golfowe, przejażdżki konne, organizacja pieszych wycieczek.

USŁUGI DLA DZIECI

pokój zabaw dla dzieci, plac zabaw dla dzieci, animacja zabaw dla dzieci, opiekunka do dzieci, wózek.

INFORMACJA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH

udogodnienia dla niepełnosprawnych.

USŁUGI HOTELOWE

drink bar, restauracja, pralnia, transfer gości z lotniska, usługa prasowania odzieży, serwis pokojowy - przez część doby, recepcja 24-godzinna, sejf w recepcji, przechowalnia bagaży, stoisko z gazetami, letni taras, pokój telewizyjny, pokoje dla niepalących, dostępne pokoje dla niepalących, winda.

WARUNKI REZYGNACJI

Do 31 dni przed wyjazdem rezygnacja bezkosztowa (zwrot 100% wpłat), w okresie od 30 do 14 dni przed wyjazdem rezygnacja 40% kosztów (60% zwrotu), w okresie od 13 do 8 dni przed wyjazdem rezygnacja 70% kosztów (30% zwrotu), w okresie od 7 do 0 dni przed wyjazdem rezygnacja 100% kosztów (brak zwrotu). Kwoty zwrotów wyliczane są na podstawie wpłaconych środków w złotówkach (PLN).

WARUNKI PŁATNOŚCI

Zaliczka w wysokości 50 euro za rezerwację płatna w momencie rezerwacji, dopłata na 42 dni przed wyjazdem. Kwota w złotówkach (PLN) liczona jest według aktualnego średniego kursu nbp.pl z dnia poprzedzającego płatność.


Europe Mountains to organizator imprez turystycznych, który powstał w 2005 roku. Specjalizuje się urlopami w kurortach alpejskich, a szczególnie ośrodkach narciarskich. Gdzie najpopularniejsze znajdują się w Austrii, Włoszech, Francji i Szwajcarii. Posiadają znakomite rekomendacje od powracających klientów. Zapewniają każdemu klientowi dostęp do najlepszych usług turystycznych – miejsc noclegowych, wypożyczalni sprzętu, instruktorów narciarstwa, dojazdu z lotniska, karnetów narciarskich. Organizator ma w swojej ofercie setki miejsc noclegowych z dojazdem własnym w takich krajach jak: Austria, Czechy, Hiszpania, Francja, Węgry, Andora, Słowacja, Chorwacja, Słowenia. Obecnie Europ Mountains posiada również szeroka ofertę na wypoczynek w naszej przepięknej Polsce w każdym jej regionie od Pomorza po Tatry w hotelach, apartamentach czy domach wakacyjnych. Wybierając ofertę organizatora klienci mogą liczyć na: - Gwarancję najniższej ceny - Brak ukrytych opłat - Zniżki dla stałych klientów - 100% bezpieczeństwa rezerwacji Misja biura podróży Europe Mountains, to umożliwienie klientom znalezienie jak najszybciej sprawdzonej oferty i przeprowadzenie sprawnej rezerwacji bez wychodzenia z domu i w najniższej cenie na rynku.

Nekera

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

WLOCHY

Położenie

spokojne, na wysokości 800 m. n.p.m, w samym sercu słonecznej doliny Val di Sole, ok. 200 m. od centrum niewielkiej miejscowości turystycznej Mezzana. Najbliższy ośrodek narciarski Marilleva 900 oddalony o ok. 800 m. Hotel zapewnia bezpłatny transfer do ośrodków narciarskich Marilleva 900 i Folgarida. 

Wyposażenie

rodzinny, z tradycjami (data powstania 1905 r) komfortowy hotel typu Wellness oferuje 40 pokoi. Do dyspozycji Gości: lobby z recepcją i miejscami do wypoczynku, winda, restauracja główna, bar, piwniczka z winami, przechowalnia bagażu. Na zewnątrz zadbany ogród, łączka do opalania z leżankami.  

Dostęp do internetu

Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis. 

Zakwaterowanie

komfortowe i gustownie urządzone pokoje Romantic Val di Sole (DBL ROMANTIC): ok. 18-20 m2; klimatyzacja/ogrzewanie, TV-Sat., telefon, sejf, minibar (za opłatą), balkon, prysznic, WC, suszarka, ręcznik kąpielowy, szlafrok, kapcie. Pokoje Chalet (CHALET ROOM): nowy typ pokoju w nowoczesnym, górskim stylu, poza tym wyposażone jak pokoje Romantic. Junior Suite Brenta (JS BRENTA): przestronniejsze, ok. 28 m2; urządzone w nowoczesnym, górskim stylu; wydzielona część dzienna i sypialna. Łazienka z wanną i prysznice, oddzielne WC i bidet. Dodatkowo rezerwacja miejsca parkingowego w garażu gratis. 

Sport i Wellness

centrum odnowy biologicznej "Four SeasonsAlpine Wellness": w cenie: siłownia, basen kryty z wodna kaskadą, połączony z podgrzewanym basenem zewnętrznym, brodzik dla dzieci, hydromasaże, whirlpool, sauna fińska, łaźnia turecka, ścieżka Kneippa. Za opłatą: solarium, masaże, zabiegi kosmetyczne na twarz i ciało. Wstęp do Spa dla dzieci w godz. 9-17:30. Sauna i łaźnia parowa wyłącznie dla osób dorosłych (powyżej 16 lat). 

Wyżywienie

z trzema posiłkami: śniadanie w formie bufetu. Popołudniowa lunch-przekąska, Kolacja w formie 4-daniowego menu. Napoje do lunchu i kolacji za opłatą. 

Święta/Sylwester

menu świąteczne 24.12 i sylwestrowe 31.12 w cenie. 

Kategoria Nekera

4 gwiazdki, kategoria lokalna: 4 gwiazdki. 

Narciarnia

przechowalnia nart i sprzętu narciarskiego w hotelu. 

Parkowanie

miejsca parkingowe przy hotelu gratis (w miare dostępności). Garaż za opłatą ok. 8 EUR / dzień. 

Zwierzęta domowe

hotel nie akceptuje zwierząt domowych. 

Opłata klimatyczna

ok. 2,50 EUR os./dzień (Goście powyżej 13 lat), płatna na miejscu w hotelu. 

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta.W przypadku imprez turystycznych opartych o przeloty przewóz bagażu może być nieuwzględniony w cenie (standardowo przy przelotach czarterowych w cenie zawarty jest bagaż 20 kg/osoba).W zależności od linii lotniczej dopłata waha się od 0 do ok 500 zł/bagaż. Przykładowe linie lotnicze, gdzie bagaż jest dodatkowo płatny to: FR (Ryanair), W6 (WizzAir), A3 (Aegean), LO (Lot).

Mocne strony

- Rodzinny hotel z tradycjami- Położony przy ośrodku Marilleva- Skibus do wyciągów gratis- bogata oferta Wellness i Spa


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Neckermann

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Dolomity, Włochy

Położenie

w sercu Val di Sole, na wysokości 940 m n.p.m. Do centrum ok. 200 m.

Wyposażenie

41 pokoi, pomieszczenie klubowe z WLANem gratis, sala TV, jadalnia, bar. 2 wózki inwalidzkie.

Wyżywienie

bufet śniadaniowy, wieczorem wybór 4-daniowego menu. 1 x na tydz. bufet z lokalnymi specjałami. 15-17:00: przekąska (zupa, owoce lub słodycze).

Zakwaterowanie

wyremontowane, telefon, TV sat., WiFi gratis, sejf, mini bar (za opłatą), suszarka, prysznic, WC. A2A: pokój 2-os. (ok. 18 m kw.), niekt. na mansardzie. A2B: pokój 2-os. (ok. 18 m kw.) z balkonem. A2C: junior Suite z balkonem i bezpłatnym miejscem w garażu podziemnym.

Święta/Sylwester

menu bożonarodzeniowe i sylwestrowe.

Wellness

luksusowa strefa Spa (wstęp od 16 lat): basen kryty z urządzeniem do pływania pod prąd, podgrzewany basen zewnętrzny z wodospadem i whirlpoolem (dzieci do 15 lat wstęp do godz. 17:30), sauna, łaźnia parowa, grota solna, strefa do relaksu, siłownia. Za opłatą: masaże, zabiegi i solarium.

Dzieci

pokój zabaw, mini klub (3-12 lat; oprócz sobót).

Opłata klimatyczna

ok. 1,80 EUR/dzień/os. od 14 lat.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat w cenie.

Parkowanie

w cenie. Garaż ok. 6 EUR/dzień.

Zwierzę domowe

nie.

Ski info

Gwarancja śniegu!Wyciąg: ok. 900 m (Marilleva 900)Skibus: hotelowy w cenieTrasa biegowa: ok. 800 mWypożycz. sprzętu: ok. 200 mNarciarnia: w hotelu

Dla gości Neckermanna

Zniżki na skipass dla dorosłych i młodzieży: (od 3 dni) "Folgarida/Marilleva", "Folgarida/Marilleva/Pejo z 2-dniowym Skiarea" lub "Campiglio Dolomiti Brenta": ok. 5% (oprócz 28.12-4.01), ok. 35% zniżki w terminie 5.12-21.12 i 28.03-4.04, ok. 10% zniżki w terminie 21.12-27.12, 4.01-18.01 i 14.03-21.03, ok. 15% w terminie 21.03-28.03 i 4.03-13.04. Zniżki na skipassy dostępne są w punkcie sprzedaży (kasie).

Zniżki

1-2 dzieci (2-7 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa. (8-18 lat): zniżka procentowa.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Salvadori

Opinie o Hotelu Salvadori

Salvadori - możliwości zakwaterowania:

Suite dla 2-4 Dolomiti
Junior suite dla 2-4
Pokój dla 2-4 Romantic

Salvadori - Możliwości wyżywienia:


Salvadori - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Salvadori? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00