cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
  • Hotel Belair Beach, Rodos
1 / 27
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Najbliższy termin
24.10 - 29.10
już od 596 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.10 - 30.10
już od 596 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Belair Beach
  • Windsurfing
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Belair Beach
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Belair Beach:
3.7 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Belair Beach to dobrej klasy hotel usytuowany przy plaży, blisko centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum malowniczego Rodos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje dla najmłodszych, a także osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży (idealne miejsce do wind i kitesurfingu), w centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum przepięknego miasta Rodos (Starówka wpisana na listę dziedzictwa UNESCO)
  • odnowione pokoje superior z widokiem na morze, basen o nieregularnym kształcie
  • bardzo smaczne wyżywienie - dwa posiłki lub opcja All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Belair Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Belair Beach to dobrej klasy hotel usytuowany przy plaży, blisko centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum malowniczego Rodos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje dla najmłodszych, a także osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy plaży (idealne miejsce do wind i kitesurfingu), w centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum przepięknego miasta Rodos (Starówka wpisana na listę dziedzictwa UNESCO)
  • odnowione pokoje superior z widokiem na morze, basen o nieregularnym kształcie
  • bardzo smaczne wyżywienie - dwa posiłki lub opcja All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 2 km od centrum miejscowości Ialyssos, ok. 3,ok. ok. 5 km od centrum miasta Rodos (wygodny dojazd autobusem liniowym, przystanek bezpośrednio przy hotelu)
  • w centrum miejscowości Ixia (tawerny, sklepy, bary i restauracje w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu)
  • ok. 50 m od piaszczysto-żwirowej plaży (kamyki przy linii wody), dojście do plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  •  lobby
  • recepcja
  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • kącik internetowy (płatny)
  • ręczniki kąpielowe (za kaucją)
  • parking
  • minimarket
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

165

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • plac zabaw
  •  basen dla dzieci
  • łóżeczka dla niemowląt (na zapytnie)

Sport i wellness

W cenie
  • minigolf 
  • tenis stołowy
Płatne
  • tenis 
  • wypożyczalnia rowerów 

rozrywka

  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 33 m2
  • widok boczny na morze
  • 2 pokoje połączone drzwiami przesuwnymi
  • klimatyzacja (centralnie sterowana, czerwiec-wrzesień)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • biurko
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • balkon
Pokój 1-osobowy z widokiem na ogród EZG1
  • 1 os.
  • ok. 17 m2
  • widok na ląd
  • w budynku głównym
  • ostatnia całkowita renowacja w 2016 r.
  • 1 łóżko typu king size
  • klimatyzacja (centralnie sterowana, czerwiec-wrzesień)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • ok. 21 m2
  • widok boczny na morze
  • w budynku głównym
  • ostatnia całkowita renowacja w 2016 r.
  • klimatyzacja (centralnie sterowana, czerwiec-wrzesień)
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • biurko
  • telefon
  • TV sat.
  • lodówka
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja 
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe 
  • lody 
  • przekąski
Dwa posiłki
  • śniadania i kolacja
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: azjatycka, grecka, włoska, śródziemnomorska, bufet, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby: codziennie 06:00 - 01:30
  • bar przekąskowy: codziennie 10:00 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Belair Beach to dobrej klasy hotel usytuowany przy plaży, blisko centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum malowniczego Rodos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje dla najmłodszych, a także osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Rodos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży (idealne miejsce do wind i kitesurfingu), w centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum przepięknego miasta Rodos (Starówka wpisana na listę dziedzictwa UNESCO)
    • odnowione pokoje superior z widokiem na morze, basen o nieregularnym kształcie
    • bardzo smaczne wyżywienie - dwa posiłki lub opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Rodos

    OPIS

    Dobre położenie hotelu czyni go dogodną bazą wypadową dla turystów szukających możliwości zwiedzenia wyspy. Z jednej strony spokojny wypoczynek, z drugiej atrakcje jakie oferuje miasto Rodos. Bliskość plaży, lokalnych barów i restauracji będzie dodatkowym atutem. To idealne miejsce na romantyczne wakacje we dwoje.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1974 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), room service (płatny), pralnia (płatna), baseny odkryte (2).

    internet

    Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    10 m od hotelu, publiczna, żwirowazne!: ręczniki plażowe (depozyt). Płatne: parasole, leżaki (dla Gości AI+ bezpłatne).

    pokoje

    Zlokalizowane są w budynku głównym (liczba pięter: 4, liczba wind: 2) Typy pokoi: FAMILY ROOM dla max. 4 os.: 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny dla Gości AI+, uzupełniany tylko w dniu przyjazdu), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , SUPERIOR SIDE SEA VIEW dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny dla Gości AI+, uzupełniany tylko w dniu przyjazdu), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , SUPERIOR SEA VIEW dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny dla Gości AI+, uzupełniany tylko w dniu przyjazdu), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon , SINGLE GARDEN VIEW dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), minibar (bezpłatny dla Gości AI+, uzupełniany tylko w dniu przyjazdu), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, bary (2)

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie (07:00-10:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji głównej All Inclusive (10:00-23:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji głównej, podwieczorek (10:00-18:00) serwowany w "Snack Bar", lody, wybrane napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe All Inclusive PLUS (10:00-01:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji głównej, podwieczorek (10:00-18:00) serwowany w "Snack Bar", lody, wybrane napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe Restauracje a la carte - płatna. Wymagana rezerwacja.śródziemnomorska "Snack Bar"

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    siłownia, animacje soft, w nocy, w dzień

    płatne

    bilard, sporty wodne na plaży, masaż, salon piękności DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2019. ABY SPRAWDZIĆ OFERTĘ NA LATO 2020 PROSZĘ ZMIENIĆ DATĘ WYJAZDU W WYSZUKIWARCE NA TEJ STRONIE. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

    Aktualizacja opisu

    21.08.2019 15:49

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Belair Beach to dobrej klasy hotel usytuowany przy plaży, blisko centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum malowniczego Rodos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje dla najmłodszych, a także osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Rodos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży (idealne miejsce do wind i kitesurfingu), w centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum przepięknego miasta Rodos (Starówka wpisana na listę dziedzictwa UNESCO)
    • odnowione pokoje superior z widokiem na morze, basen o nieregularnym kształcie
    • bardzo smaczne wyżywienie - dwa posiłki lub opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja/Rodos

    Opis

    Belair Beach to stylowy hotel usytuowany blisko miasta Rodos. Obiekt cieszy się dobrą opinią, dzięki przyjemnej atmosferze i doskonałemu położeniu naprzeciwko plaży, dobrze znanej amatorom sportów wodnych jako jedno z najlepszych miejsc w Europie do uprawiania windsurfingu. Hotel dysponuje dużym basenem, otoczonym tarasem słonecznym z dostępem do leżaków i parasoli, a także ogrodem, w którym mieści się kort tenisowy, pole do minigolfa i plac zabaw dla najmłodszych. Oferta w sam raz dla miłośników plażowania oraz rozrywek i atrakcji oferowanych przez kosmopolityczny kurort.

    Lokalizacja

    w miejscowości Ixia, ok. 100 m od plaży, w pobliżu centrum miejscowości, ok. 12 km od lotniska, centrum handlowe przy hotelu, ok. 30 m od przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 165, restauracje - 1, windy, snack bar przy basenie, bar ma tarasie, sejf (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), kawiarenka internetowa (płatna), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, bankomat, wymiana walut, opieka lekarska (płatna), salon TV.

    Basen

    basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja centralnie sterowana (15.06-30.09), telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, mini bar/lodówka, łazienka z wanną lub prysznicem, budzenie. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób (możliwość dopłaty do widoku na morze).

    Plaża

    publiczna, piaszczysto-kamienista, przejście przez ulicę, prysznic, parasole (płatne), leżaki (płatne), ręczniki (depozyt).

    Sport na plaży

    windsurfing (płatny), sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    bilard (płatny), tenis stołowy, mini golf, koszykówka, tenis ziemny, masaże (płatne).

    Rozrywka

    salon gier video (płatny), okazjonalnie program artystyczny.

    Dla dzieci

    plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, stół do cymbergaja.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.00 - 9.00), lunch (12.30 - 14.00) i obiadokolację (18.30 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; 2 razy w tygodniu wieczory tematyczne; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole między 10.00 a 23.00 w wybranych barach; przekąski w barze przy basenie (11.00 - 13.00); podwieczorek (15.00 - 17.00) i lody dla dzieci (10.00 - 12.00 oraz 15.00 - 17.00); tenis ziemny i stołowy, mini golf oraz 2 razy w tygodniu program artystyczny z muzyką na żywo.

    Cena zawiera

    Przelot z bagażem podręcznym 5kg, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Cena nie zawiera

    W przypadku przelotów liniami Smallplanet (wyloty z Katowic na Rodos we wtorki i piątki) bagażu rejestrowanego. - 20kg - 250zł/os - 32kg - 450zł/os Zapytaj sprzedawcę o szczegóły i warunki przewozu.

    Obsługa na miejscu

    Ograniczona opieka polskiego przedstawiciela.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Belair Beach to dobrej klasy hotel usytuowany przy plaży, blisko centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum malowniczego Rodos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje dla najmłodszych, a także osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Rodos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży (idealne miejsce do wind i kitesurfingu), w centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum przepięknego miasta Rodos (Starówka wpisana na listę dziedzictwa UNESCO)
    • odnowione pokoje superior z widokiem na morze, basen o nieregularnym kształcie
    • bardzo smaczne wyżywienie - dwa posiłki lub opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    4

    Region

    RHODOS

    Opis oferty:

    hotel położony w miejscowości Ixia; ostatnio odnowiony w 2015 roku, budynek główny 4-piętrowy; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja, 2 bary, 2 sale konferencyjne

    POKOJE:

    w hotelu znajduje się 164 pokoi; dostępne są pokoje standardowe (20-21 m2); i pokoje jedno osobowe (17-18 m2) ; wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, balkon lub taras, lodówka, TV/sat, sejf (płatny), internet bezprzewodowy (płatny), dostępne są pokoje z widokiem na ogród, basen lub morze

    DODATKOWO PŁATNE:

    sklepiki, sprzęt do tenisa, kawiarenka internetowa, wypożyczalnia samochodów, pralnia, sporty wodne na plaży, sala z grami, internet bezprzewodowy, bilard, masaże,

    KONTAKT:

    www.belairbeachhotel.gr

    POŁOŻENIE:

    Ixia, odległość do centrum miasta Rodos 4 km, odległość od lotniska 10 km

    PLAŻA:

    piaszczysto-kamienista plaża znajduje się przy hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole na plaży płatne, ręczniki na plaży i przy basenie bezpłatne (depozyt); leżaki i parasole przy basenie bezpłatne

    WYŻYWIENIE:

    Half Board - śniadanie kontynentalne i kolacja w formie bufetu (w godzinach wyznaczonych prze hotel); wszystkie napoje dodatkowo płatne All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja (w formie bufetu kontynentalnego w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    plac zabaw, brodzik, wysokie krzesełka dla najmłodszych w restauracji, opiekunka (płatna), łóżeczko dla najmłodszych (na życzenie)

    SPORT I ROZRYWKA:

    sala tv, animacje, kort tenisowy, koszykówka, tenis stołowy, mini golf (sprzęt do golfa - depozyt)


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Belair Beach to dobrej klasy hotel usytuowany przy plaży, blisko centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum malowniczego Rodos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje dla najmłodszych, a także osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Rodos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży (idealne miejsce do wind i kitesurfingu), w centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum przepięknego miasta Rodos (Starówka wpisana na listę dziedzictwa UNESCO)
    • odnowione pokoje superior z widokiem na morze, basen o nieregularnym kształcie
    • bardzo smaczne wyżywienie - dwa posiłki lub opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel wybudowany w 1974 roku, odnowiony w 2000 roku, położony na terenie ogrodu. W pobliżu głównych atrakcji miasteczka Ixia, liczne tawerny, bary i restauracje.

    Położenie

    Na zachodnim wybrzeżu w zatoce Ixia, ok. 2km od centrum Lalyssos, 4km od centrum miasta Rodos. Plaża publiczna, piaszczysto-kamienista, 50m od hotelu przejście przez ruchliwą ulicę (serwis plażowy płatny). Obok obiektu znajduje się przystanek autobusowy. Ok. 9km od lotniska na Rodos.

    Wyposażenie

    Do dyspozycji gości jest recepcja z lobby, 2 windy, restauracja główna, taras słoneczny, coctail bar, bar przy basenie, pokój gier (płatny), WiFi (płatne), parking. Niedaleko hotelu znajduje się market i centrum handlowe.

    Pokoje

    Standardowe nowocześnie urządzone, wyposażone w łazienką (wanna/prysznic) i balkonem lub tarasem, posiadają TV sat, telefon (płatny), klimatyzacja czynna tylko od 15.06 do 30.09 (płatna), sejf (płatny), lodówka.

    Wyżywienie

    HB - śniadania i kolacje w formie bufetów. Napoje do posiłków dodatkowo płatne. All inclusive - Śniadania, obiady i  kolacje w formie bufetów. Wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz 10:00 - 22:00. .

    Sport i rozrywka

    Basen, wieczór grecki raz w tygodniu, mini golf, tenis ziemny, tenis stołowy, koszykówka. Za dodatkową opłatą bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla niemowląt, krzesełka w restauracji dla najmłodszych.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Belair Beach to dobrej klasy hotel usytuowany przy plaży, blisko centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum malowniczego Rodos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje dla najmłodszych, a także osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Rodos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży (idealne miejsce do wind i kitesurfingu), w centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum przepięknego miasta Rodos (Starówka wpisana na listę dziedzictwa UNESCO)
    • odnowione pokoje superior z widokiem na morze, basen o nieregularnym kształcie
    • bardzo smaczne wyżywienie - dwa posiłki lub opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria Sun&Fun Holidays

    SF4*

    Kategoria Grecka

    ****

    Położenie

    Hotel położony 50 m. od plaży w Ixii, 13 km od lotniska, 4 km od miasta Rodos.

    Hotel oferuje

    Na terenie obiektu znajduje się recepcja czynna całą dobę, 2 windy, bankomat, kantor, wypożyczalnia rowerów, samochodów oraz motocykli, parking, kafejka internetowa, pralnia, dwie restauracje, dwa bary (bar główny i bar przy basenie). Dostęp do Internetu przez łącze bezprzewodowe Wi-Fi jest dodatkowo płatny (50 euro/tydz.)

    Pokoje

    W czteropiętrowym budynku znajdują się 164 pokoje - 86 standardowych pokoi dwuosobowych o powierzchni 22 m, 48 standardowych pokoi trzyosobowych o powierzchnie 30,8 m, 8 pokoi rodzinnych o powierzchni 38 m i 23 pokoje jednoosobowe o powierzchni 20 m. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę, suszarkę do włosów, telefon, telewizor, lodówkę, sejf (płatny 16 euro/tydz.) i klimatyzację (bezpłatna od 15.06 do 30.09, w pozostałych terminach płatna).

    Wyżywienie

    W skład opcji All Inclusive wchodzą - śniadania (07.00-09.30), obiady (12.30-14.00), kolacje (19.00-21.00); podczas lunchu i kolacji dostępne są napoje bezalkoholowe oraz lokalne piwo i wino; przy basenie serwowane są przekąski w godzinach 11.00-13.00, a dla dzieci dwa razy dziennie podawane są lody (10.00-12.00, 15.00-17.00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w dwóch barach - barze przy basenie (10.00-18.00) i głównym barze (18.00-23.30).

    Sport i rozrywka

    Na terenie obiektu znajduje się basen (leżaki, parasole oraz materace są bezpłatne), fryzjer, pokój telewizyjny. Bezpłatnie dostępny jest tenis, tenis stołowy i mini golf. Serwis plażowy jest dodatkowo płatny (koszt ok 3,5 euro/leżak/dzień). Ręczniki plażowe są dostępne po opłaceniu depozytu w wysokości 5 euro. Dwa razy w tygodniu organizowane są wieczory z muzyką na żywo.

    Dla dzieci

    Dla najmłodszych został przygotowany brodzik i plac zabaw.

    Naszym zdaniem

    Dosyć skromny, ale bardzo popularny hotel, który stwarza doskonałe warunki do spędzenia urlopu w miłej, wakacyjnej atmosferze i w przystępnej cenie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Belair Beach to dobrej klasy hotel usytuowany przy plaży, blisko centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum malowniczego Rodos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje dla najmłodszych, a także osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Rodos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży (idealne miejsce do wind i kitesurfingu), w centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum przepięknego miasta Rodos (Starówka wpisana na listę dziedzictwa UNESCO)
    • odnowione pokoje superior z widokiem na morze, basen o nieregularnym kształcie
    • bardzo smaczne wyżywienie - dwa posiłki lub opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Hotel położony w miejscowości Ixia (przedmieścia miasta Rodos), 4 km od portu i centrum miasta Rodos, ok. 2 km od centrum miejscowości Ialyssos. W bezpośrednim sąsiedztwie hotelu  przystanek autobusowy, liczne tawerny, sklepy, bary i restauracje. Do międzynarodowego portu lotniczego w Rodos-Diagoras ok. 10 km.   

    Plaża

    Kamienista plaża Ixia (Ixia Beach) z piaszczystym zejściem do wody, oddalona od hotelu 50 metrów (przejście przez ruchliwą ulicę).  Leżaki i parasole za dodatkową opłatą, ręczniki plażowe - depozyt.

    Hotel

    Kategoria lokalna 4* Czteropiętrowy budynek zbudowany w 1980 roku, oferujący 164 przestronne i nowocześnie wyposażone pokoje  (budynek i niektóre pokoje zostały częściowo odnowione w roku 2015). Świetna lokalizacja hotelu przyciąga turystów zainteresowanych zwiedzaniem całej wyspy oraz tych nastawionych na rozrywkę.

    Do dyspozycji gości

    Całodobowa recepcja, restauracja, bar przy basenie, lobby bar, sala TV, 2 sale konferencyjne, parking. 

    Internet

    Kącik internetowy oraz Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych dodatkowo płatne.

    Konferencje/Incentive

    2 sale konferencyjne

    Sport i Rekreacja

    Bezpłatnie: basen zewnętrzny, leżaki, parasole i ręczniki przy basenie, wieczory tematyczne, kort do tenisa (wypożyczenie sprzętu za dodatkową opłatą), boisko do koszykówki, tenis stołowy, mini golf (wypożyczenie sprzętu za dodatkową opłatą) Odpłatnie: bilard, masaż, salon gier, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, łóżeczko (na życzenie), krzesełka w restauracji, plac zabaw

    Zakwaterowanie

    Double - dwuosobowe pokoje o powierzchni 20-21 m2 z możliwością jednej dostawki dla dziecka lub osoby dorosłej Single - jednoosobowy pokój o powierzchni 17-18 m2 Family - pokój rodzinny o powierzchni 20-21 m2 z możliwością dwóch dostawek dla dzieci lub osób dorosłych Wyposażenie pokoi: łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, indywidualnie sterowana klimatyzacja (włączana w sezonie 01.06 - 30.09), lodówka, TV Sat, balkon/taras, sejf (za dodatkową opłatą), Wi-Fi (za dodatkową opłatą), telefon. Łóżeczko dla dziecka liczone jest jako dostawka. Pokoje są codziennie sprzątane, zmiana pościeli i ręczników 4 razy w tygodniu.

    Wyżywienie

    Śniadanie i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive: śniadanie (7:30 - 10:00), obiad (12:30 - 14:30) i kolacja (18:30 - 21:00) w formie bufetu, przekąski w barze przy basenie (11:00 - 13:00), lody w barze przy basenie (10:00 - 18:00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w wyznaczonych barach w godzinach 10:00-23:30. Opcja all inclusive nie zawiera napojów importowanych, soków wyciskanych ze świeżych owoców.

    Informacje dodatkowe

    http://www.belairbeachhotel.gr/ HolidayCheck: średnia ocen 4.8; rekomendacja 79%

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Belair Beach to dobrej klasy hotel usytuowany przy plaży, blisko centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum malowniczego Rodos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Polecamy miłośnikom życia nocnego i rozrywek, rodzinom z dziećmi ze względu na liczne atrakcje dla najmłodszych, a także osobom pragnącym odkrywać uroki wyspy Rodos.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja przy plaży (idealne miejsce do wind i kitesurfingu), w centrum miejscowości Ixia, 4 km od centrum przepięknego miasta Rodos (Starówka wpisana na listę dziedzictwa UNESCO)
    • odnowione pokoje superior z widokiem na morze, basen o nieregularnym kształcie
    • bardzo smaczne wyżywienie - dwa posiłki lub opcja All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Rodes

    Opis

    * na spokojny wypoczynek

    * blisko plaży

    Opis

    Współczesny hotel położony naprzeciw plaży. W okolicy tawerny, bary, sklepy.

    • restauracja

    • bary

    • basen ze słodką wodą

    • bezpłatne Wi-Fi w ogólnodostępnych miejscach

    • odnowiony w 2016 r. - restauracja, bar, snack bar, recepcja i pokoje (nowe telewizory plazmowe, bezpłatny internet, zestaw do parzenia kawy i herbaty)

     

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Rodos

    • zachodnie wybrzeże kurortu Ixia

    • 4 km od miasta Rodos i portu

    • 5 km od Ialyssos

    • 13 km od lotniska

    • przystanek autobusowy obok hotelu

    Plaza

    • publiczna
    • 50 m od hotelu
    • piaszczysto-żwiorowa
    • leżaki i parasole płatne

    Wyzywienie

    All Inclusive, All InclusivePremium, Half Board

    Pokoje

    164 pokoje: Single Rooms IV (~18-19 m2), Twin Rooms SSV/SV (~21-23 m2), Family Rooms SSV (~33 m2).

    Wszystkie pokoje odnowione w 2016r.

    W pokojach: klimatyzacja (01/06-30/09), telefon, bezpłatne Wi-Fi, TV SAT, TV z płaskim ekranem, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, lusterko, sejf (za dopłatą), mini lodówka, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon/taras.

    Single Room IV: łóżko podwójne lub 2 pojedyncze.

    Twin Room SSV/SV : łóżko podwójne lub 2 pojedyncze, dodatkowo dla 3 osoby dorosłej łóżko standardowe.

    Family Room SSV: dwa pokoje, salon z 2 łóżkami pojedynczymi i sypialnia z łóżkiem małżeńskim.

    Codzienne sprzątanie pokoi, zmiana poscieli 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:

    • muzyka na żywo (2 razy w tygodniu)

    • tenis stołowy

    • koszykówka

    • tenis (płatny)

    • sporty wodne na plaży (płatne)

     

    Dla dzieci:

    • mini klub

    • brodzik

    • opieka nad dziećmi (na zapytanie, płatna)

    O wyzywieniu

    All Inclusive

    Śniadanie: 07:00-10:00, w restauracji głównej, amerykański bufet.

    Snack-bar: 10:30-12:30, szwedzki stół, lody, przekąski.

    Lunch: 12:30-14:00, szwedzki stół, w restauracji głównej.

    Snack-bar: 14:00-18:00, przekąski, pieczywo, ciasto, lody.

    Kolacja: 18:30-21:00, w restauracji głównej, szwedzki stół.

    Dress Code: Smart Casual (niedozwolone szorty, klapki, stroje kąpielowe).

    Napoje: 12:30-14:30 i 18:30-21:00, w restauracji (w szklankach), piwo, domowe wino, napoje, soki. 

    Snack-bar: 10:00-18:00, piwo z beczki, lokalne napoje alkoholowe, domowe wino, napoje bezalkoholowe, soki, kawa, herbata.

    Główny bar: 18:00-01:00 (all inclusive do 23:00), wino domowe, piwo beczkowe, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, koktajle, kawa, herbata.
    Napoje w szklankach.


    Dodatkowe informacje
    Lunch w snack-barze możliwy tylko wtedy, gdy nie jest serwowany w głównej restauracji.
    Specjalne potrawy dietetyczne dostępne na życzenie.
    Napoje alkoholowe podawane wyłącznie osobom powyżej 18 roku życia.
    All inclusive do 23:00 (po 23:00 wszystko za dodatkową opłatą).
    Markowe napoje za dodatkową opłatą.

     

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w programie bez uprzedzenia.


    Mapa Hotelu Belair Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
    Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
    Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
    Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
    Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
    Miasto Rodos z portem Mandraki
    Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
    Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
    Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
    Filmy hotelu Belair Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Belair Beach!
    https://youtu.be/u2o62lEik_c
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Belair Beach

    3.7
    polecam

    Blisko miasta Rodos, do którego na pewno warto się parę razy wybrać. Sam hotel w porządku, ale bez luksusów.

    POLECAM:
    singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    3.7
    3.7
    może być

    standard średni ale wesoło i da się wypocząć

    POLECAM:
    ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: może być
    3.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      4.7
    • Pokoje
      5.2
    • Wyżywienie
      4.4
    • Atrakcje
      i sport
      3.9
    • Obsługa
      5.1
    HolidayCheck
    Ocena Belair Beach:
    4.6 / 6

    Wspaniała podróż poślubna! 2017-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Trzy gwiazdki 2008-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.2
    Hotel dla windsurfing'owców 2008-10-15
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      1.5
    • Obsługa
      6.0

    4.0
    Godny polecenia 2008-11-29
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Dobrze usytuowany hotel zaraz przy plaży ,blisko tawerny i barów, do miasta Rodos autobusem 10 min....
    więcej

    5.6
    Polecam 2009-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Niesamowity Bel Air Beach na Rodos 2010-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.7

    Miła obsługa, kameralna atmosfera. Restauracja i wyżywienie na 5. Basen bardzo dobry. Fajny bar przy...
    więcej

    5.4
    Hotel ze znakomitą lokalizacją, polecam! 2010-11-09
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Hotel jest bardzo dobrze położony w miejscowości IXIA, niedaleko miasta Rodos. Opodal hotelu jest pr...
    więcej

    5.4
    Hotel Balair Beach na Rodos - rozsądny wybór 2011-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Hotel taki sobie 2011-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      6.0

    4.8
    Błękitny wypoczynek 2011-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Wielka porazka! 2012-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      1.8
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    Najgorszy moj urlop jak do tej pory.W tym hotelu nic sie nie dzieje.Zarowno jedzenie jak i atmosfera...
    więcej

    2.5
    Wymarzone miejsce na upragniony urlop! 2017-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      6.0

    Jeżeli lubisz czuć się jak w domu, chcesz odpocząć, zrelaksować się a do tego czuć anonimowo to pole...
    więcej

    5.6
    Hotel idealny na pierwszą przygodę w Grecji 2017-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Najlepsze jedzenie na wyspie! 2017-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Belair Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    5.6

    Belair Beach - możliwości zakwaterowania:

    Standard Room Sea View with Balcony
    Standard Twin GardenView with Balcony
    Standard Room Sea View with Balcony
    Family room with balcony
    Family room with balcony
    Single Garden View with Balcony
    Family Room / Side Sea View
    Twin Room / Sea View
    Standard Room Sea View with Balcony
    Single Room / Inland View
    Standard Twin SideSeaView with Balcony
    Twin Room / Limited Sea View
    Standard Twin GardenView with Balcony
    Standard Twin SideSeaView with Balcony
    Standard Twin GardenView with Balcony
    Single Garden View with Balcony
    Standard Twin SideSeaView with Balcony
    Single Garden View with Balcony
    Family room with balcony

    Belair Beach - Możliwości wyżywienia:


    Belair Beach - miasta wylotu:


    Belair Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Belair Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00