cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
  • Hotel Apollo Beach, Rodos
1 / 57
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
01.07 - 08.07
już od 3129 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.04 - 30.04
już od 2027 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Apollo Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Apollo Beach
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Apollo Beach:
4.9 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Apollo Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 lipca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 kwietnia 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Hotel Apollo Beach w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Położenie:

500 m od centrum Faliraki, 14 km od miasta Rodos, 17 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 28 000 m2.

 

Pokoje:

w 2 budynkach: 293 pokoje standardowe dla max. 3 os., klimatyzacja centralna, TV, telefon, lodówka, suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

 

Wyposażenie hotelu:

2 restauracje, 2 bary, basen odkryty, sala konferencyjna, winda.

 

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne: tenis stołowy, animacje.
Płatne: sauna, masaże, siłownia, kort tenisowy.

 

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, łóżeczka (na życzenie).

 

Plaża:

przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, publiczna. Parasole i leżaki - płatne. Brak ręczników plażowych.

 

Wyżywienie:

FB trzy posiłki

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • transfery,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę rezydenta.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4* Grecja/Rodos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- przy plaży - ok. 14 km od centrum Rodos - ok. 17 km od lotniska - przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu  

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (płatne), ręczniki (wymagany depozyt)  

Pokoje

Pokój standardowy - klimatyzacja bezpłatna od 15.06 do 20.09, w pozostałym okresie płatna - TV-Sat-LCD, telefon, kanał muzyczny - mini lodówka, sejf (płatny), Wi-Fi (płatne) - łazienka (WC, wanna, suszarka do włosów) - balkon/taras - boczny widok na morze  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen zewnętrzny ze słodką wodą - basen wewnętrzny ze słodką wodą, podgrzewany - leżaki i parasole przy basenie, ręczniki (wymagany depozyt) - siłownia w sąsiadującym hotelu Apollo Blue Hotel - tenis stołowy - kilka razy w tygodniu wieczorny program animacyjny Płatne - SPA w sąsiadującym hotelu Apollo Blue Hotel - 2 korty tenisowe, boisko do gry w piłkę nożną - sporty wodne na plaży  

Dla dzieci

- brodzik ze słodką wodą - plac zabaw - łóżeczko na zapytanie (bezpłatne)  

Wyżywienie

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu, napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu serwowane w wyznaczonych restauracjach, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe wyszczególnione są w menu i serwowane są w godzinach 09:00-24:00. Zamówienia przy barze mogą być dokonywane tylko dla osoby i przez osobę konsumującą.  

Restauracje i bary

- restauracja główna - dwa bary  

Dodatkowe informacje

- obiekt dysponuje 300 pokojami - Wi-Fi w częściach wspólnych (bezpłatne) - wypożyczalnia samochodów, parking - mini market, fryzjer, usługi pralni - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych - hotel nie akceptuje zwierząt - podatek płatny na miejscu kartą lub gotówką 3 EUR za dobę, za pokój - www.apollobeach.gr  

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

AlfaStar

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

4

Region

Rodos,Faliraki

Położenie

Hotel położony w północno-wschodniej części wyspy Rodos, ok. 600 m od centrum miejscowości Faliraki oraz ok. 200 m od sklepów, barów, restauracji i dyskotek. Ponadto ok. 2 km od aquaparku oraz 14 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, ręczniki za kaucją (ok. 5 EUR do pobrania w recepcji).

Hotel

Hotel odnowiony w 2007 roku. Składa się z jednego czteropiętrowego budynku. Do dyspozycji gości na terenie hotelu: 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna (dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, raz w tygodniu wieczór tematyczny, raz w tygodniu barbecue), mini market, kącik internetowy (ok. 2 EUR/godz.), internet bezprzewodowy (dostępny w lobby ok. 2 EUR/30 min, ok. 3 EUR/godz.) Ponadto basen ze słodką wodą.

Pokoje

Hotel posiada 293 pokoje. Pokoje urządzone z widokiem na ogród lub częściowym widokiem na morze. Wszystkie zostały wyposażone w: klimatyzację (czynna od 15.06-30.09), łazienkę z wanną lub prysznicem, TV SAT, telefon, lodówkę (za opłatą), balkon lub taras. Ponadto internet bezprzewodowy (ok. 2 EUR/30 min, ok. 3 EUR/godz., ok. 24 EUR/doba), sejf (ok. 17 EUR/tydz). Możliwość wynajęcia opiekunki do dzieci (dodatkowo płatne).

Wyżywienie

Hotel posiada 2 formuły: HB oraz All inclusive. Formuła HB- śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. All inclusive obejmuje 3 posiłki dziennie oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. W restauracjach obowiązuje strój formalny (panowie długie spodnie)

Sport i relaks

Do dyspozycji: tenis stołowy, kort do tenisa (dodatkowo płatny), SPA, bilard (dodatkowo płatne). Dzienny i wieczorny program animacyjny.

Możliwości zakwaterowania

Pokój dwuosobowy, pokój dwuosobowy + dostawka dla dziecka, pokój dwuosobowy + dostawka dla osoby dorosłej.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

4

Region

Grecja/Rodos/Faliraki

Opinia 7islands

Otoczony przestronnym, wypielęgnowanym ogrodem, atrakcyjnie położony blisko tętniącego życiem centrum Faliraki. Położony bezpośrednio przy najdłuższej na wyspie piaszczystej plaży - stanowi świetną bazę dla wielbicieli sportów wodnych.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Faliraki, ok. 400 m od jej centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje bary i kluby, ok. 14 km od stolicy Rodos, ok. 17 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 150 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy od hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Regularnie odnawiany kompleks składa się z 2 czteropiętrowych budynków otoczonych zadbanym ogrodem porośniętym śródziemnomorską roślinnością. Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, winda, restauracja, 2 bary. Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby, kącik internetowy, Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 300 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf, Internet Wi-Fi. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:00-10:00) i kolacje (18:30-21:00) w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:00-15:00), kolacje (18:30-21:00). W godzinach 11:00-12:00 oraz 15:00-18:00 dostępne są przekąski. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne są w barze w godzinach 10:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), animacje, tenis stołowy. Odpłatnie: 2 korty tenisowe, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik z wodą słodką, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do 2 lat, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.apollobeach.gr / Tel.: 00 30 224 108 55 13


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

OnHolidays

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POŁOŻENIE

• Odległość do miasta Rodos - 14 km • Odległość do centrum Faliraki - 500 m • Odległość od lotniska - 17 km • Odległość od pola golfowego - 5 km • Odległość od plaży - bezpośrednio przy długiej piaszczysto-żwirowej plaży.

HOTEL

Ilość pokoi - 300 Do dyspozycji gości - hol z recepcja 24h, windy, sala TV, restauracja główna, bary, bar z przekąskami, basen ze słodką wody, oddzielny brodzik, basen ze słodką wodą, taras słoneczny, leżaki i parasole przy basenie i na plaży gratis, plac zabaw, klimatyzacja (01.06-30.09.), WIFI (za opłatą), sejf (za opłata), wieczorne przedstawienia, tenis stołowy. Dodatkowo płatne - sklep, ręczniki za kaucją, kort tenisowy z twardą nawierzchnią, sporty wodne,

WYŻYWIENIE

2 posiłki dziennie lub All inclusive Posiłki serwowane w formie bufetu

POKOJE

Pokój 2-osobowy (DBL 1 OV) - wszystkie z bocznym widokiem na morze, klimatyzacja (01.06-30.09), lodówka, sejf (za opłatą), TV-sat., telefon, balkon lub taras, łazienka z wanną lub prysznicem,WC, suszarką do włosów. Maks. obłożenie - 3

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Christian Tour

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Rodos

Położenie

Ok. 500 m od miejscowości Faliraki, ok. 14 km od miasta Rodos i ok. 17 km od lotniska. Piaszczysta plaża znajduje się ok. 150 m od hotelu, przejście przez ogród. Parasole i leżaki na plaży płatne, w ogrodzie bezpłatne.

Wyposażenie hotelu

Restauracja, 2 bary, tawerna, kącik internetowy (płatny), sklepiki z pamiątkami i Wi-Fi w lobby (płatne).

Wyposażenie pokoi

Hotel posiada 300 pokoi wyposażonych w łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację (bezpłatna, 01/06 - 30/09), TV-sat, telefon, lodówkę, sejf (płatny), łącze Wi-Fi (płatne) oraz balkon.

Sport i rozrywka

Basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki za kaucją), okazjonalne animacje, tenis stołowy (bezpłatny), 2 korty tenisowe (płatne), centrum SPA w hotelu Apollo Blue obok (płatne) z basenem krytym (woda słona), masażami, siłownią i zabiegami na twarz i ciało oraz sporty wodne na plaży (płatne).

Udogodnienia dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesła w restauracji, łóżeczka dla niemowląt (konieczna wcześniejsza rezerwacja) oraz opiekunka (płatna, na życzenie).

Wyżywienie

HB - śniadanie (a la carte lub kontynentalne lub american bufet, wybrane napoje bezpłatnie) i obiadokolacja (w formie bufetu lub serwowana do stolika, napoje płatne) lub All Inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu oraz przekąski w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00 - 24.00, w wyznaczonych barach. Dodatkowo płatne - napoje butelkowane, woda gazowana, wina musujące, świeżo wyciskane soki, napoje energetyczne oraz importowane alkohole.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kraj

GRECJA

Położenie

spokojne, na obrzeżach popularnej miejscowości turystycznej Faliraki. Do centrum ok. 500 m. Do miasta Rodos ok. 14 km.

Plaża

długa, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

300 pokoi rozmieszczonych w dwóch budynkach (połączonych ze sobą). Hol powitalny z recepcją, windy, sala TV, restauracja główna, bary, bar z przekąskami, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz w ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny, łączka do opalania oraz bar. Leżaki, parasole przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Możliwa zamiana kolacji na obiad. Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Raz na tydzień grecki wieczór z barbeque . Do posiłków serwowane napoje orzeźwiające, lokalne piwo i wino. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w "Garden Bar" w godz. 10-24:00. Przekąski w godz. 11-12:00, 15-18:00, 22:30-23:30. Kawa, herbata, ciasto, lody w godz. 12-21:00.

Internet

WiFi na terenie hotelu i w pokojach za opłatą.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze: klimatyzacja (połowa czerwca – koniec września), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje – wariant ekonomiczny: położone na 1. lub 2. piętrze, poza tym wyposażone jak pokoje z bocznym widokiem na morze

Sport

 tenis stołowy. Za opłatą: siłownia (w sąsiednim hotelu SN Apollo Blue), kort tenisowy z twardą nawierzchnią oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wellness

basen kryty. Za opłatą w hotelu SN Apollo Blue: łaźnia parowa, masaże, sauna.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

okazjonalnie wieczorne przedstawienia. Raz na tydzień wieczór grecki z barbeque (w zależności od warunków pogodowych, w okresie połowa czerwca – połowa września; dla Gości z HB – za dopłatą).

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM Do zaplaty na miejscu podatek turystyczny.       W Grecji podatek turystyczny pobierany jest od 2018 r. Zgodnie z aktualną decyzją greckiego rządu. Opłata zostanie pobrana przez hotelarzy po przyjeździe lub wyjeździe gości. Podatek turystyczny oparty jest na klasyfikacji (kategorii kraju) hotelu. W przypadku 1 * i 2 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 0,50 EUR. W przypadku 3 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 1,50 EUR. W przypadku 4 * hoteli / noclegów podatek za pokój i za noc wynosi około 3 EUR. W przypadku 5 * hoteli / noclegów podatek za pokój za noc wynosi około 4 EUR. (Status w momencie publikacji; może ulec zmianie)   Więcej informacji udzieli Państwu pracownik biura podróży.   Uwaga, hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formy wyżywienia. Niektóre promocje hotelowe obejmują tylko SC (self catering)  Prosimy o każdorazowe zwracanie uwagi na formę wyżywienia. 


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Atuty oferty

Lubiany hotel z wakacyjną atmosferą. Położony w popularnym kurorcie Faliraki, przy piaszczystej plaży. Wszystkie pokoje z bocznym widokiem na morze.

Położenie

spokojne, na obrzeżach popularnej miejscowości turystycznej Faliraki. Do centrum ok. 500 m. Do miasta Rodos ok. 14 km.

Plaża

długa, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

300 pokoi rozmieszczonych w dwóch budynkach (połączonych ze sobą). Hol powitalny z recepcją, windy, sala TV, restauracja główna, bary, bar z przekąskami, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz w ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny, łączka do opalania oraz bar. Leżaki, parasole przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Możliwa zamiana kolacji na obiad. Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Raz na tydzień grecki wieczór z barbeque (w zależności od warunków pogodowych, w okresie połowa maja – koniec września). Do posiłków serwowane napoje orzeźwiające, lokalne piwo i wino. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w "Garden Bar" w godz. 10-24:00. Przekąski w godz. 11-12:00, 15-18:00, 22:30-23:30. Kawa, herbata, ciasto, lody w godz. 12-21:00.

Internet

WiFi na terenie hotelu i w pokojach za opłatą.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (1-3A): klimatyzacja (połowa czerwca – koniec września), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): położone na 1. lub 2. piętrze, poza tym wyposażone jak pokoje 2A.

Sport

tenis stołowy, basen kryty. Za opłatą: siłownia (w sąsiednim hotelu SENTIDO Apollo Blue), kort tenisowy z twardą nawierzchnią oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Wellness

basen kryty. Za opłatą w hotelu SENTIDO Apollo Blue: łaźnia parowa, masaże, sauna.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

okazjonalnie wieczorne przedstawienia. Raz na tydzień wieczór grecki z barbeque (w zależności od warunków pogodowych, w okresie połowa czerwca – połowa września; dla Gości z HB – za dopłatą).

Zniżki FIRSTBOOK

do 31.01.20 20% zniżki, 1.02.-31.03.20 15% zniżki, 1.04.-30.04.20 12% zniżki.

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

UWAGA!

do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Lubiany hotel z wakacyjną atmosferą. Położony w popularnym kurorcie Faliraki, przy piaszczystej plaży. Wszystkie pokoje z bocznym widokiem na morze.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel polecany przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na bardzo ładną plażę oraz położenie w sąsiedztwie wesołego miasteczka.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Położenie

spokojne, na obrzeżach popularnej miejscowości turystycznej Faliraki. Do centrum ok. 500 m. Do miasta Rodos ok. 14 km.

Plaża

długa, piaszczysto-żwirowa, bez pośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

300 pokoi rozmieszczonych w dwóch budynkach (połączonych ze sobą). Hol powitalny z recepcją, windy, sala TV, restauracja główna, bary, bar z przekąskami, sklep z pamiątkami. Na zewnątrz w ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny. Leżaki, parasole przy basenie w cenie. Ręczniki kąpielowe za kaucją. www.apollobeach.gr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (1-3A): klimatyzacja (połowa czerwca - koniec września), lodówka, sejf (za opłatą), TV sat., telefon, balkon. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje - Komfort Plus (2-3K): położone na najwyższych piętrach, wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): położone na 1. lub 2. piętrze, wyposażone jak pokoje 2A.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

okazjonalnie wieczorne przedstawienia. Raz na tydzień wieczór grecki z barbeque (w zależności od warunków pogodowych, w okresie połowa czerwca - połowa września; dla Gości z HB - za dopłatą).

Dostęp do internetu

Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach za opłatą.

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: siłownia (w sąsiednim hotelu SENTIDO Apollo Blue), kort tenisowy z twardą nawierzchnią oraz sporty wodne na plaży.

Wellness

za opłatą w hotelu SENTIDO Apollo Blue: łaźnia parowa, masaże, sauna.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu. Możliwa zamiana kolacji na obiad. Do kolacji wymagany odpowiedni strój.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Raz na tydzień grecki wieczór z barbeque (w zależności od warunków pogodowych, w okresie połowa maja - koniec września). Do posiłków serwowane napoje orzeźwiające, lokalne piwo i wino. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w "Garden Bar" w godz. 10-24:00. Przekąski w godz. 11-12:00, 15-18:00, 22:30-23:30. Kawa, herbata, ciasto, lody w godz. 12-21:00.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa.

Polecamy

  • lubiany i popularny hotel z przyjemną wakacyjną atmosferą
  • położony przy piaszczystej
  • plaży Faliraki
  • wszystkie pokoje z bocznym widokiem na morze

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Apollo Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja

Opinie o Hotelu Apollo Beach

4.9
zdecydowanie polecam

Byliśmy tam z rodziną rok temu. Hotel miły i przyjemny, jedzenie smakowało nawet tym moim niejadkom a piaszczysta i szeroka plaża przy hotelu jest cudowna. Dzieciaki też były zadowolone bo obok hotelu było wesołe miasteczko, tak więc cała rodzinka stwierdziła po powrocie że to były nasze najlepsze jak do tej pory wakacje!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Apollo Beach - możliwości zakwaterowania:

dbl standard pokój 2-osobowy z bocznym widokiem na morze dbl
Economy Standard without Balcony - Terrace
Single Standard Garden View Balcony or Terrace
Standard Lateral Sea View
Double Standard Lateral Sea View Balcony or Terrace
Single Use Standard Lateral Sea View
Room without Balcony-
Room Double SideSeaView Balcony
Room Single SeaSide Balcony

Apollo Beach - Możliwości wyżywienia:


Apollo Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Apollo Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00