cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
  • Hotel Zante Village, Zakynthos
1 / 21
Udogodnienia hotelu Zante Village
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Zante Village
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Zante Village:
4.9 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Zante Village:
  • Lokalizacja
    4.3
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
4.9 / 5
Średnia z 4 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 20 października 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 października 2019

Hotel Zante Village w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Village to bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, a także dla osób, które chcą zwiedzić Zakynthos i wypocząć. Polecamy ze względu na przestronne pomieszczenia dla rodzin z dziećmi, piękny i zadbany ogród, bardzo smaczne wyżywienie, a także dobrą jakość w stosunku do ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • duży teren wokół hotelu z ładnym ogrodem
  • niska zabudowa i przestronne pokoje rodzinne
  • bezpłatne transfery na plażę kilka razy dziennie

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Zante Village ***+ (Alykanas)

Położenie:
Dwupiętrowy obiekt, wybudowany w 2003 r. i częściowo odnowiony w 2012 r. Hotel położony wśród zieleni, w cichym resorcie turustycznym Alykanas, w odległości ok 400 m. od  centrum resortu. Piaszczysta, szeroka, publiczna plaża o łagodnym zejściu do morza znajduje sie ok. 1000 m od hotelu (bezpłatny hotelowy autobus kursuje 5 razy dziennie). Najbliższy przystanek autobusowy znajduje sie ok. 250 m od hotelu, lotnisko w odleglosci 17 km. Transfer z lotniska do hotelu trwa ok. 1 godz.

Pokoje:
120 eleganckich i przestronnych pokoi (25m2) 2-osobowych (z możliwością 1 lub 2 dostawek dla osób dorosłych i dzieci w formie pojedynczych łóżek) z widokiem na ogród lub basen łazienkami (WC, wanna z prysznicem, suszarka do włosów). Wszystkie pokoje posiadają indywidualnie sterowaną klimatyzację (bezpłatna w lipcu i sierpniu, przed i po płatna dodatkowo 4EUR/dzień) oraz balkon lub taras z meblami ogrodowymi (stolik i krzesła). Ponadto TV (również polskie kanały), telefon, radio, lodówkę lub minibar, sejf (płatny 10 EUR /tydzień), Wi-Fi (bezpłatne). Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka (bezplatnie)

Do dyspozycji gości:
Recepcja czynna całą dobę, lobby, kantor wymiany walut, lobby, sala TV, duży basen z wydzieloną częścią dla dzieci, ze słodką wodą, ogród, taras słoneczny i snack-bar przy basenie, leżaki i parasole przy basenie (bezpłatnie), klimatyzowana restauracja główna (z wysokimi krzesełkami dla dzieci), bilard (ok. 2 EUR/gra), tenis stołowy (bezpłatny), fryzjer (na zamówienie, dodatkowo płatny), pralnia (dodatkowo płatna), Internet bezprzewodowy (bezpłatny), kącik internetowy (za dodatkowa oplata ok. 1 EUR/15 min), przechowalnia bagażu, parking, minimarket, opiekunka dla dzieci (za dodatkową opłatą), miniklub dla dzieci

Wyżywienie:
All Inclusive w formie bogatego bufetu: śniadania (08.00-10.00), lunche (13.00-14.30), kolacje (19.00-21.00). Ponadto w ciągu dnia serwowane są przekąski w godz.: 10:00-12:30 i 15:00-18:00. Lody w godz. 14:00-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (piwo, wino, ouzo, brandy, kawa, herbata, soki, napoje gazowane) w godz. 10:00 - 23:00.

Program sportowy i animacyjny:
Na terenie hotelu animacje od połowy czerwca do połowy września (prowadzone przez miedzynarodowy zespol animatorow): zajęcia przy basenie, wieczorem imprezy tematyczne z muzyką, w ciągu dnia również zajęcia dla dzieci. Raz w tygodniu hotelowy wieczor grecki.

Naszym zdaniem: 
Doskonały hotel dla rodzin z dziećmi, idealny do spokojnego wypoczynku. Niesamowicie malowniczo położony, w otoczeniu zieleni i pięknych gór.

Kategoria lokalna: ***


Wycieczki lokalne

WYCIECZKI FAKULTATYWNE (ceny orientacyjne, bez biletów wstępu)

DOOKOŁA ZAKYNTHOS - ok. 27 EUR
Relaksująca wycieczka, która pozwala poznać najpiękniejsze zakątki wyspy; m.in. winiarnia Callinicas z degustacją lokalnych win, Skinari - ze swymi słynnymi Błękitnymi Jaskiniami, zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Wraku, Klasztor św. Dionizosa - patrona Zakynthos, Miejscowość Exo Hora z najstarszym drzewkiem oliwnym, liczacym ok. 2700 lat. Punkt widokowy Katastari z doskonałym widokiem na zatokę Alikanas i wyspę Kefalonię. Wycieczka wiedzie przez tradycyjne wioski i zalesione wzgórza, przeznaczona dla tych, którzy pragną poznać wyspę Zakynthos nie tylko od strony pięknych plaż i morza. Lunch oraz łóki do Błękitnych Grot nie są wliczone w cenę.

REJS - NAVAJO, BŁĘKITNE JASKINIE i plażowanie - ok. 29 EUR
Najbardziej popularna wycieczka - całodzienny rejs, podczas którego będzie czas na plażowanie i kąpiele oraz wizytę w tzw. Zatoce Wraku (Navaggio lub Navajo), gdzie na otoczonej wysokimi skałami urokliwej plaży spoczywa wrak statku - jest to najczęściej fotografowana plaża na terenie całej Grecji . Zatrzymamy się również na zrobienie zdjęć w pobliżu Skinari - Błękitnych Jaskiń. Drinki, lody i przekąski będą dostępne na pokładzie łodzi. (Postój na kąpiel zależy od kapitana statku i w zależności od wysokości fal może odbyć się w innej zatoce).

WYCIECZKA DO KAIKI - ok. 25 EUR
Zapraszamy na spotkanie z żółwiami Caretta Caretta! Podczas tej wycieczki, przy odrobinie szczęścia, będziecie Państwo mogli zobaczyć słynne żółwie morskie w Zatoce Laganas. Relaksujący dzień na łodzi z kąpielami w Jaskiniach Keri oraz w pobliżu idyllicznej wyspy Zatoki Laganas - Marathonisi. Prosimy o zabranie własnego lunchu, na pokładzie statku, czasem dostępny jest bar z przekąskami, lecz nie możemy tego zagwarantować. Doskonały rejs dla rodzin z dziećmi!

KEFALONIA - promem i autokarem - ok. 50 EUR
Całodzienna wycieczka na pobliską wyspę Kefalonię. W programie przepłynięcie promem na Kefalonię i zwiedzanie dwóch jaskiń - Melissani z podziemnym jeziorem oraz Dragorati ze stalaktytami. Zatrzymamy się także w stolicy wyspy Argostoli, zobaczymy plaże Myrthos oraz klasztor Św. Gerssimosa. Czas wolny w nadmorskiej, malowniczej miejscowości z widokiem na wyspę Itaka znanej z opowieści o Odyseuszu.

OLIMPIA - promem i autokarem - ok. 55 EUR
Całodzienna wycieczka na półwysep Peloponez, dzięki której poznamy prawdziwą Grecję teraz i w przeszłości. Wczesnym rankiem wyjazd z hotelu, a następnie rejs promem do Kyllini na Peloponezie. Przejazd do Olimpii - kolebki igrzysk olimpijskich. Zwiedzimy muzeum i ruiny antycznego miasta z przewodnikiem. Będzie również czas na spacer w Starożytnej Olimpii oraz lunch i zakupy w centrum dzisiejszego miasteczka. Bilety wstępu do muzeum i starożytnej części Olimpii nie są wliczone.

WIECZÓR GRECKI - ok. 35 EUR/18 EUR
Będąc w Grecji koniecznie trzeba spróbować jednej z najlepszych kuchni świata, która smakuje jeszcze lepiej w gronie znajomych przy tradycyjnej muzyce. Gwarantowana świetna zabawa w rytmach Zorby przy tradycyjnym greckim posiłku.

Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15-20 osobach w zależności od wycieczki). Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Świadczenia

Cena obejmuje: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych; w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena nie obejmuje: wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

ZAKYNTHOS informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8-10 EUR; woda 1l. - 1.5 EUR; piwo w barze od 2.5 EUR; kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Zakynthos
Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.

Laganas
Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.

Kalamaki
To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.

Argassi
Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.

Tsilivi
Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.

Alykanas

Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest  na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych,  tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.


Wyloty z: Warszawy, Katowic, Wrocławia, Krakowa, Gdańska, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: www.rainbowtours.pl/rozklady

Program


Dzień 1
Zbiórka przy stanowiskach odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu na poszczególnych lotniskach. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl\rozklady. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.

Dzień 2-7 (10, 11, 14)
Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki fakultatywne.

Dzień 8 (11, 12, 15)
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko (dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow Tours na miejscu). Powrót do Polski.


Opis hotelu Zante Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Jeden z częściej wybieranych hoteli  na rodzinny wypoczynek na wyspie Zakynthos. Hotel cieszy się uznaniem wśród polskich Klientów, swoją renomę zyskał m.in. za bardzo malownicze położenie. Pośród pięknych gór oraz zielonych winnic znajdują się cztery 2-piętrowe budynki. Miejsce idealne na spokojny wypoczynek, a jednocześnie dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Hotel znajduje się w bliskiej odległości od centrum  niewielkiego kurortu Alykanas - ok. 400 m, gdzie dostępne są bary i restauracje. Do stolicy  Zakynthos, z szerokim wyborem  oferty rozrywkowo-handlowej jest 15 km,  lotnisko w   odległości 18 km. Jedynie 200 m od hotelu jest najbliższy przystanek komunikacji lokalnej.

Szeroka i piaszczysta plaża znajduje się ok. 1 km od hotelu, zapewniony jest hotelowy  transport busami 5 razy w ciągu dnia. Na plaży serwis plażowy  płatny jest dodatkowo, koszt orientacyjny to ok. 6 EUR/dzień (komplet 2 leżaki + parasol).

Hotel 3* wg kategorii lokalnej.

Do dyspozycji gości:

Recepcja czynna 24 h, lobby,  sala TV, kantor, minimarket, przechowalnia bagażu, parking, restauracja główna (klimatyzowana)  serwująca dania z kuchni międzynarodowej i lokalnej, z tarasem na świeżym powietrzu, bar główny/ lobby bar, bar/ snack bar przy basenie, leżaki i parasole przy basenie – bezpłatnie, fryzjer (na zamówienie, dodatkowo płatny), pralnia (dodatkowo płatna), ,  możliwość wypożyczenia żelazka i czajnika elektrycznego ,  bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy płatny (ok. 1 EUR/15min) 

Pokoje:

Liczba pokoi: 120

Komfortowe pokoje 2 os. (ok. 25 m2- 30 m2) z możliwością 1 lub 2 dostawek  w formie pojedynczych łóżek, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka), z balkonem lub tarasem (stolik i krzesła), widok na ogród lub basen, w pokojach indywidualnie sterowana klimatyzacja, internet Wi-Fi, telewizja satelitarna ( z polskimi kanałami),sejf (ok. 10 euro/tydz.), lodówka (ok. 13 euro/tydz.), telefon, radio.

Pokoje: dwuosobowe z możliwością 2 dostawek, rodzinne- 1 pomieszczenie z możliwością 2 dostawek. 

Wyżywienie:

dostępne są 2 formy wyżywienia. 

2 posiłki w formie bufetu – śniadania w godzinach 08.00-10.00, obiadokolacje w godzinach 19.00-21.00, wszystkie napoje do obiadokolacje płatne dodatkowo

all inclusive – dostępne w godzinach 08:00-23:00

Program all inclusive:

- 08.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych)

- 10.00-12.30 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar

- 13.00-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej - dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone

- 15.00-18.00 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar

- 19.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, kuchnia międzynarodowa oraz tradycyjne dania kuchni greckiej, szeroki wybór dań mięsnych i wegetariańskich, przystawki, sałatki, owoce, desery, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone

- 14.00-18.00 i 19.00-21.00 lody dostępne w pool bar

- 10.00-19.00 napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze przy basenie /pool bar

- 18.00-23.00 napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze głównym /lobby bar 

Sport i rozrywka:

duży basen  ze słodką wodą, o nieregularnym kształcie, w otoczeniu bujnej roślinności, leżaki i parasole przy basenie bez dodatkowej opłaty, taras słoneczny, tenis stołowy (bez opłaty), bilard (koszt ok. 2 EUR/gra), w ciągu dnia programy animacyjne realizowane przez zespół  międzynarodowych animatorów- w okresie od połowy czerwca do połowy września, hotelowy wieczór grecki 1 x w tygodniu ;  w okolicy liczne tawenry i bary, sporty wodne dostępne na plaży (płatne dodatkowo), w odległości ok. 10 km park wodny Water Village  ( w Sarakinado – wejście płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

brodzik dla dzieci wydzielony w basenie głównym,  mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat (czynny w terminie 15.06-15.09.2016), plac zabaw, mini disco, w restauracji dostępne wysokie krzesełka,  opiekunka dla dzieci (za dodatkową opłatą), możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka – bez dodatkowej opłaty.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Village to bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, a także dla osób, które chcą zwiedzić Zakynthos i wypocząć. Polecamy ze względu na przestronne pomieszczenia dla rodzin z dziećmi, piękny i zadbany ogród, bardzo smaczne wyżywienie, a także dobrą jakość w stosunku do ceny.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Village to bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, a także dla osób, które chcą zwiedzić Zakynthos i wypocząć. Polecamy ze względu na przestronne pomieszczenia dla rodzin z dziećmi, piękny i zadbany ogród, bardzo smaczne wyżywienie, a także dobrą jakość w stosunku do ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • duży teren wokół hotelu z ładnym ogrodem
  • niska zabudowa i przestronne pokoje rodzinne
  • bezpłatne transfery na plażę kilka razy dziennie

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***+

Region

Grecja/Zakynthos

Strefa

Relax, Economy

Dzieci pobyt GRATIS

- 1 dziecko do 13 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 7 lat - opłata tylko za przelot Dotyczy dzieci przy dwóch osobach pełnopłatnych.

Lokalizacja

- Alykanas - niewielka grecka miejscowość otoczona winnicami ze sklepami i pubami - centrum - ok. 400 m - przystanek komunikacji lokalnej - ok. 250 m - centrum miasta Zante - ok. 12 km z licznymi restauracjami, tawernami, sklepami, dyskotekami - lotnisko - ok. 14 km

Atuty

- bezpłatne transfery na plażę 5 razy dziennie - rewelacyjna cena - znany i lubiany przez polskich Klientów, położony wśród winnic, zapewnia relaks i spokojną atmosferę - ładny, zadbany ogród - krótki lot ok. 2,5 h

Plaża

ok. 900 m od hotelu, piaszczysta, szeroka z łagodnym zejściem do morza, dla wygody Klientów 5 razy dziennie na plażę kursuje bezpłatny bus hotelowy, leżaki i parasole płatne ok. 6 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki oraz parasol

Hotel

częściowo odnowiony w 2012 roku dla Klientów średnio - wymagających, otoczony winnicami, położony w ładnym ogrodzie, składa się z czterech 2-piętrowych budynków, łącznie oferuje 120 funkcjonalnie wyposażonych pokoi

Udogodnienia

całodobowa recepcja, mini market, sklep z pamiątkami, punkt wymiany walut, przechowalnia bagażu, możliwość wypożyczenia samochodu, pralnia, parking, sala TV, możliwość wypożyczenia żelazka i czajnika elektrycznego

Internet

bezpłatne Wi-Fi w lobby, kącik internetowy płatny (ok. 1 EUR/15 min)

Pokoje

2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek (duże pokoje),łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV SAT (polski program), lodówka (płatna ok. 13 EUR/tydz.), sejf (płatny ok. 10 EUR/tydz.), telefon, balkon lub taras

Restauracje i bary

- restauracja główna - kuchnia międzynarodowa i grecka - bar główny / lobby bar - bar przy basenie / pool bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

jeden z największych basenów na wyspie o nieregularnych kształtach z leżakami i parasolami w ładnym ogrodzie, taras słoneczny, raz w tygodniu hotelowy wieczór grecki, tenis stołowy

Płatne

bilard (ok.2 EUR/gra), sporty wodne na plaży, park wodny Water Village w Sarakinado (ok. 10 km od hotelu). Podatek turystyczny - od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, prawdopodobnie będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów 1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc, 3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc, 4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc, 5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc.

Dla dzieci

brodzik - wydzielona część basenu głównego, mini klub (4-12 lat), mini disco, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

Program All Inclusive

08.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 13.00-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej - dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, napoje bezalkoholowe np. cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe np. piwo, wino białe i czerwone 19.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, kuchnia międzynarodowa oraz tradycyjne dania kuchni greckiej, szeroki wybór dań mięsnych i wegetariańskich, przystawki, sałatki, owoce, desery, napoje bezalkoholowe np. cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe np. piwo, wino białe i czerwone 10.00-12.30 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar 14.00-18.00 i 19.00-21.00 lody dostępne w pool bar 15.00-18.00 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar 10.00-19.00 napoje bezalkoholowe np. cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe np. wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze przy basenie /pool bar 18.00-23.00 napoje bezalkoholowe np. cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe np. wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze głównym /lobby bar - raz w tygodniu wieczór grecki, mini klub, mini disco - leżaki i parasole przy basenie - 5 razy dziennie bezpłatny transfer na plażę Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelu.

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Strona www hotelu

www.zantevillage.gr

Nasza ocena

Pokój ***+ Położenie ***+ Wyżywienie *** Sport \ rozrywka ***+

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta, przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3, 4, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Rejs do Zatoki Wraku

Rejs statkiem do zatoki, która stała się wizytówką wyspy i uważana jest za jedną z najpiękniejszych plaż na świecie. W trakcie rejsu wzdłuż wybrzeża czas na relaks, podziwianie Błękitnych Grot i kąpiel w morzu. Najważniejszym punktem programu jest postój w Zatoce Wraku. Ogromne, białe skały kontrastujące z błękitem morza o różnych odcieniach tworzą niesamowity, zapierający dech w piersiach krajobraz. Na tej uroczej plaży spoczywa wrak statku przemytników, którzy uciekając przed strażą przybrzeżną wpadli na pobliską mieliznę. Czas wolny na kąpiel w tej pięknej scenerii. Cena ok. 30 EUR/os.

Olimpia

Przeprawa promowa do Grecji kontynentalnej i przejazd do Olimpii - ważnego ośrodka archeologicznego. W programie zwiedzanie pozostałości świątyni Zeusa - miejsca, gdzie przed wiekami odbywały się igrzyska, a obecnie będącego jednym z siedmiu cudów świata, Muzeum Igrzysk z pracownią Fidiasza i świątynią Hery. Cena ok. 65 EUR/os.

Kefalonia

Wycieczka na największą wyspę archipelagu Wysp Jońskich. Zwiedzanie rozpoczyna się od wizyty w Klasztorze Św. Gerrasimossa - patrona wyspy. Przejazd do Jaskini Drogarati - unikatowej na skalę światową ze względu na swoją wielkość, formacje skalne i niesamowitą akustykę. Kiedyś w tej jaskini organizowano koncerty, arie i opery, śpiewali tu m.in. Maria Callas i Luciano Pavarotti. Dużą atrakcją jest pływanie łódeczkami po podziemnym jeziorze Melisani. Cena ok. 50 EUR/os. + bilety wstępu

Wycieczka po wyspie

Jest okazją do poznania krajobrazu wyspy, jego zabytków, historii oraz malowniczych zakątków i plaż. Drogą prowadzącą przez tradycyjne, górskie wioski dojedziemy do punktu widokowego Zatoki Wraku. Z tego miejsca można zobaczyć z góry zapierający dech w piersiach widok - plażę otoczoną wysokimi, białymi skałami oraz morze mieniące się dziesiątkami odcieni błękitu i zieleni - na żywo piękniejsze niż na katalogowych zdjęciach. Cena ok. 30 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o. nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Opis hotelu Zante Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Jeden z częściej wybieranych hoteli  na rodzinny wypoczynek na wyspie Zakynthos. Hotel cieszy się uznaniem wśród polskich Klientów, swoją renomę zyskał m.in. za bardzo malownicze położenie. Pośród pięknych gór oraz zielonych winnic znajdują się cztery 2-piętrowe budynki. Miejsce idealne na spokojny wypoczynek, a jednocześnie dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Hotel znajduje się w bliskiej odległości od centrum  niewielkiego kurortu Alykanas - ok. 400 m, gdzie dostępne są bary i restauracje. Do stolicy  Zakynthos, z szerokim wyborem  oferty rozrywkowo-handlowej jest 15 km,  lotnisko w   odległości 18 km. Jedynie 200 m od hotelu jest najbliższy przystanek komunikacji lokalnej.

Szeroka i piaszczysta plaża znajduje się ok. 1 km od hotelu, zapewniony jest hotelowy  transport busami 5 razy w ciągu dnia. Na plaży serwis plażowy  płatny jest dodatkowo, koszt orientacyjny to ok. 6 EUR/dzień (komplet 2 leżaki + parasol).

Hotel 3* wg kategorii lokalnej.

Do dyspozycji gości:

Recepcja czynna 24 h, lobby,  sala TV, kantor, minimarket, przechowalnia bagażu, parking, restauracja główna (klimatyzowana)  serwująca dania z kuchni międzynarodowej i lokalnej, z tarasem na świeżym powietrzu, bar główny/ lobby bar, bar/ snack bar przy basenie, leżaki i parasole przy basenie – bezpłatnie, fryzjer (na zamówienie, dodatkowo płatny), pralnia (dodatkowo płatna), ,  możliwość wypożyczenia żelazka i czajnika elektrycznego ,  bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy płatny (ok. 1 EUR/15min) 

Pokoje:

Liczba pokoi: 120

Komfortowe pokoje 2 os. (ok. 25 m2- 30 m2) z możliwością 1 lub 2 dostawek  w formie pojedynczych łóżek, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka), z balkonem lub tarasem (stolik i krzesła), widok na ogród lub basen, w pokojach indywidualnie sterowana klimatyzacja, internet Wi-Fi, telewizja satelitarna ( z polskimi kanałami),sejf (ok. 10 euro/tydz.), lodówka (ok. 13 euro/tydz.), telefon, radio.

Pokoje: dwuosobowe z możliwością 2 dostawek, rodzinne- 1 pomieszczenie z możliwością 2 dostawek. 

Wyżywienie:

dostępne są 2 formy wyżywienia. 

2 posiłki w formie bufetu – śniadania w godzinach 08.00-10.00, obiadokolacje w godzinach 19.00-21.00, wszystkie napoje do obiadokolacje płatne dodatkowo

all inclusive – dostępne w godzinach 08:00-23:00

Program all inclusive:

- 08.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych)

- 10.00-12.30 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar

- 13.00-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej - dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone

- 15.00-18.00 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar

- 19.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, kuchnia międzynarodowa oraz tradycyjne dania kuchni greckiej, szeroki wybór dań mięsnych i wegetariańskich, przystawki, sałatki, owoce, desery, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone

- 14.00-18.00 i 19.00-21.00 lody dostępne w pool bar

- 10.00-19.00 napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze przy basenie /pool bar

- 18.00-23.00 napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze głównym /lobby bar 

Sport i rozrywka:

duży basen  ze słodką wodą, o nieregularnym kształcie, w otoczeniu bujnej roślinności, leżaki i parasole przy basenie bez dodatkowej opłaty, taras słoneczny, tenis stołowy (bez opłaty), bilard (koszt ok. 2 EUR/gra), w ciągu dnia programy animacyjne realizowane przez zespół  międzynarodowych animatorów- w okresie od połowy czerwca do połowy września, hotelowy wieczór grecki 1 x w tygodniu ;  w okolicy liczne tawenry i bary, sporty wodne dostępne na plaży (płatne dodatkowo), w odległości ok. 10 km park wodny Water Village  ( w Sarakinado – wejście płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

brodzik dla dzieci wydzielony w basenie głównym,  mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat (czynny w terminie 15.06-15.09.2016), plac zabaw, mini disco, w restauracji dostępne wysokie krzesełka,  opiekunka dla dzieci (za dodatkową opłatą), możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka – bez dodatkowej opłaty.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Village to bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, a także dla osób, które chcą zwiedzić Zakynthos i wypocząć. Polecamy ze względu na przestronne pomieszczenia dla rodzin z dziećmi, piękny i zadbany ogród, bardzo smaczne wyżywienie, a także dobrą jakość w stosunku do ceny.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Village to bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, a także dla osób, które chcą zwiedzić Zakynthos i wypocząć. Polecamy ze względu na przestronne pomieszczenia dla rodzin z dziećmi, piękny i zadbany ogród, bardzo smaczne wyżywienie, a także dobrą jakość w stosunku do ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • duży teren wokół hotelu z ładnym ogrodem
  • niska zabudowa i przestronne pokoje rodzinne
  • bezpłatne transfery na plażę kilka razy dziennie

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

spokojne, w otoczeniu winnic. Do Alikanas, z licznymi restauracjami, sklepami i tawernami, ok. 300 m.

Plaża

szeroka, piaszczysta, oddalona ok. 1 km od hotelu, bezpłatny hotelowy autobus kilka razy dziennie. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

popularny, rodzinny hotel oferuje 110 pokoi na 2 piętrach, Hol powitalny, recepcja z miejscami wypoczynkowymi, kącik telewizyjny, lobby-bar, minimarket, klimatyzowana restauracja z tarasem, tawerna. Na zewnątrz znajduje się duży basen ze słodką wodą oraz bar z przekąskami. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie. www.zantevillage.gr

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. WiFi w strefie recepcji gratis.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone. Pokoje dwuosobowe (2-4A): klimatyzacja, telefon, TV sat., sejf (za opłatą), lodówka, balkon lub taras z widokiem na basen. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje jednoosobowe (1A). Pokoje – wariant ekonomiczny (2-4S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: bilard.

Dzieci

brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat, czynny w okresie 15.06-15.09, w określonych godzinach). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

programy animacyjne. Raz w tygodniu wieczór grecki. W okolicy liczne bary i tawerny.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w godz. 11-12:30 i 15:30-17:30. Lody w godz. 14-21:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (piwo, wino, ouzo, brandy, kawa, herbata) w godz. 10-23:30.

Wcześniej = taniej

do 28.02.18 20% zniżki, 1.03-31.03.18 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 25.04-18.05.18, 15.09-31.10.18 (nie łączą się z ofertą Wcześniej=Taniej).

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Opis hotelu Zante Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Jeden z częściej wybieranych hoteli  na rodzinny wypoczynek na wyspie Zakynthos. Hotel cieszy się uznaniem wśród polskich Klientów, swoją renomę zyskał m.in. za bardzo malownicze położenie. Pośród pięknych gór oraz zielonych winnic znajdują się cztery 2-piętrowe budynki. Miejsce idealne na spokojny wypoczynek, a jednocześnie dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Hotel znajduje się w bliskiej odległości od centrum  niewielkiego kurortu Alykanas - ok. 400 m, gdzie dostępne są bary i restauracje. Do stolicy  Zakynthos, z szerokim wyborem  oferty rozrywkowo-handlowej jest 15 km,  lotnisko w   odległości 18 km. Jedynie 200 m od hotelu jest najbliższy przystanek komunikacji lokalnej.

Szeroka i piaszczysta plaża znajduje się ok. 1 km od hotelu, zapewniony jest hotelowy  transport busami 5 razy w ciągu dnia. Na plaży serwis plażowy  płatny jest dodatkowo, koszt orientacyjny to ok. 6 EUR/dzień (komplet 2 leżaki + parasol).

Hotel 3* wg kategorii lokalnej.

Do dyspozycji gości:

Recepcja czynna 24 h, lobby,  sala TV, kantor, minimarket, przechowalnia bagażu, parking, restauracja główna (klimatyzowana)  serwująca dania z kuchni międzynarodowej i lokalnej, z tarasem na świeżym powietrzu, bar główny/ lobby bar, bar/ snack bar przy basenie, leżaki i parasole przy basenie – bezpłatnie, fryzjer (na zamówienie, dodatkowo płatny), pralnia (dodatkowo płatna), ,  możliwość wypożyczenia żelazka i czajnika elektrycznego ,  bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy płatny (ok. 1 EUR/15min) 

Pokoje:

Liczba pokoi: 120

Komfortowe pokoje 2 os. (ok. 25 m2- 30 m2) z możliwością 1 lub 2 dostawek  w formie pojedynczych łóżek, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka), z balkonem lub tarasem (stolik i krzesła), widok na ogród lub basen, w pokojach indywidualnie sterowana klimatyzacja, internet Wi-Fi, telewizja satelitarna ( z polskimi kanałami),sejf (ok. 10 euro/tydz.), lodówka (ok. 13 euro/tydz.), telefon, radio.

Pokoje: dwuosobowe z możliwością 2 dostawek, rodzinne- 1 pomieszczenie z możliwością 2 dostawek. 

Wyżywienie:

dostępne są 2 formy wyżywienia. 

2 posiłki w formie bufetu – śniadania w godzinach 08.00-10.00, obiadokolacje w godzinach 19.00-21.00, wszystkie napoje do obiadokolacje płatne dodatkowo

all inclusive – dostępne w godzinach 08:00-23:00

Program all inclusive:

- 08.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych)

- 10.00-12.30 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar

- 13.00-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej - dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone

- 15.00-18.00 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar

- 19.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, kuchnia międzynarodowa oraz tradycyjne dania kuchni greckiej, szeroki wybór dań mięsnych i wegetariańskich, przystawki, sałatki, owoce, desery, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone

- 14.00-18.00 i 19.00-21.00 lody dostępne w pool bar

- 10.00-19.00 napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze przy basenie /pool bar

- 18.00-23.00 napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze głównym /lobby bar 

Sport i rozrywka:

duży basen  ze słodką wodą, o nieregularnym kształcie, w otoczeniu bujnej roślinności, leżaki i parasole przy basenie bez dodatkowej opłaty, taras słoneczny, tenis stołowy (bez opłaty), bilard (koszt ok. 2 EUR/gra), w ciągu dnia programy animacyjne realizowane przez zespół  międzynarodowych animatorów- w okresie od połowy czerwca do połowy września, hotelowy wieczór grecki 1 x w tygodniu ;  w okolicy liczne tawenry i bary, sporty wodne dostępne na plaży (płatne dodatkowo), w odległości ok. 10 km park wodny Water Village  ( w Sarakinado – wejście płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

brodzik dla dzieci wydzielony w basenie głównym,  mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat (czynny w terminie 15.06-15.09.2016), plac zabaw, mini disco, w restauracji dostępne wysokie krzesełka,  opiekunka dla dzieci (za dodatkową opłatą), możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka – bez dodatkowej opłaty.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Village to bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, a także dla osób, które chcą zwiedzić Zakynthos i wypocząć. Polecamy ze względu na przestronne pomieszczenia dla rodzin z dziećmi, piękny i zadbany ogród, bardzo smaczne wyżywienie, a także dobrą jakość w stosunku do ceny.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Village to bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, a także dla osób, które chcą zwiedzić Zakynthos i wypocząć. Polecamy ze względu na przestronne pomieszczenia dla rodzin z dziećmi, piękny i zadbany ogród, bardzo smaczne wyżywienie, a także dobrą jakość w stosunku do ceny.

GŁÓWNE ATUTY:

  • duży teren wokół hotelu z ładnym ogrodem
  • niska zabudowa i przestronne pokoje rodzinne
  • bezpłatne transfery na plażę kilka razy dziennie

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Zakynthos/Alikanas

Opinia 7islands

Bardzo popularny wśród naszych Klientów rodzinny hotel z dużym basenem oraz zapleczem rekreacyjnym dla dzieci. Dzięki swojemu położeniu jest idealną bazą wypadową do zwiedzania dalszych zakątków wyspy. Kameralna atmosfera w otoczeniu hotelu oraz malownicza okolica pozwala poczuć prawdziwy klimat greckiej wyspy. Dodatkową atrakcją hotelu jest polski mini klub 7friends, w którym nasi animatorzy prowadzą ciekawy program animacyjny łączący rozwijanie pasji i zabawę.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Alikanas, ok. 15 km od stolicy Zakynthos, ok. 18 km od lotniska. Centrum handlowo-rozrywkowe położone jest w niewielkiej odległości od hotelu. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 200 m od hotelu.

Plaża

Ok. 1 km od hotelu, piaszczysta, długa. Bezpłatny bus hotelowy 5 razy dziennie dowozi Gości na plażę. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Wybudowany w 2003 roku rozległy kompleks składający się z 4 dwupiętrowych budynków otoczonych wypielęgnowanym, zielonym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, sala telewizyjna, restauracja główna z dużym tarasem na świeżym powietrzu, 2 bary, Internet Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, mini market, sala konferencyjna. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 120 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet Wi-Fi, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 10 euro/tydz.), lodówka (ok. 13 euro/tydz.). Rodzaje pokoi: rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania kontynentalne (08:00-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00). W wybranych barach w godzinach 11:00-12:30 i 15:30-17:30 dostępne są przekąski, a w godzinach 14:00-18:00 lody. W barach w godzinach 10:00-23:30 dostępne są napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:30 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, tenis stołowy. Odpłatnie: bilard, pokój gier, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie). Dla najmłodszych turystów (w wieku 4-12 lat) przygotowaliśmy mini klub 7friends, gdzie starannie dobrani, profesjonalni animatorzy poprowadzą atrakcyjny program animacyjny dla dzieci w języku polskim. Chcemy rozwijać kreatywność, pasje, umiejętności poprzez to co dzieci lubią najbardziej, czyli zabawę. Chcemy by czas spędzony z nami był niezapomnianym doświadczeniem, nauka stała się zabawą, a uśmiech gościł na twarzy każdego dziecka. Mini klub 7friends funkcjonuje w okresie 15.06-15.09.2018.

Kontakt o hotelu

www.zantevillage.gr / Tel.: 00 30 265 508 50 32

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Osoby podróżujące do Grecji w roku 2018 zobowiązane będą do uiszczenia nowego podatku. Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Opis hotelu Zante Village według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Opis i położenie:

Jeden z częściej wybieranych hoteli  na rodzinny wypoczynek na wyspie Zakynthos. Hotel cieszy się uznaniem wśród polskich Klientów, swoją renomę zyskał m.in. za bardzo malownicze położenie. Pośród pięknych gór oraz zielonych winnic znajdują się cztery 2-piętrowe budynki. Miejsce idealne na spokojny wypoczynek, a jednocześnie dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Hotel znajduje się w bliskiej odległości od centrum  niewielkiego kurortu Alykanas - ok. 400 m, gdzie dostępne są bary i restauracje. Do stolicy  Zakynthos, z szerokim wyborem  oferty rozrywkowo-handlowej jest 15 km,  lotnisko w   odległości 18 km. Jedynie 200 m od hotelu jest najbliższy przystanek komunikacji lokalnej.

Szeroka i piaszczysta plaża znajduje się ok. 1 km od hotelu, zapewniony jest hotelowy  transport busami 5 razy w ciągu dnia. Na plaży serwis plażowy  płatny jest dodatkowo, koszt orientacyjny to ok. 6 EUR/dzień (komplet 2 leżaki + parasol).

Hotel 3* wg kategorii lokalnej.

Do dyspozycji gości:

Recepcja czynna 24 h, lobby,  sala TV, kantor, minimarket, przechowalnia bagażu, parking, restauracja główna (klimatyzowana)  serwująca dania z kuchni międzynarodowej i lokalnej, z tarasem na świeżym powietrzu, bar główny/ lobby bar, bar/ snack bar przy basenie, leżaki i parasole przy basenie – bezpłatnie, fryzjer (na zamówienie, dodatkowo płatny), pralnia (dodatkowo płatna), ,  możliwość wypożyczenia żelazka i czajnika elektrycznego ,  bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy płatny (ok. 1 EUR/15min) 

Pokoje:

Liczba pokoi: 120

Komfortowe pokoje 2 os. (ok. 25 m2- 30 m2) z możliwością 1 lub 2 dostawek  w formie pojedynczych łóżek, łazienka (WC, wanna lub prysznic, suszarka), z balkonem lub tarasem (stolik i krzesła), widok na ogród lub basen, w pokojach indywidualnie sterowana klimatyzacja, internet Wi-Fi, telewizja satelitarna ( z polskimi kanałami),sejf (ok. 10 euro/tydz.), lodówka (ok. 13 euro/tydz.), telefon, radio.

Pokoje: dwuosobowe z możliwością 2 dostawek, rodzinne- 1 pomieszczenie z możliwością 2 dostawek. 

Wyżywienie:

dostępne są 2 formy wyżywienia. 

2 posiłki w formie bufetu – śniadania w godzinach 08.00-10.00, obiadokolacje w godzinach 19.00-21.00, wszystkie napoje do obiadokolacje płatne dodatkowo

all inclusive – dostępne w godzinach 08:00-23:00

Program all inclusive:

- 08.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych)

- 10.00-12.30 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar

- 13.00-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej - dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone

- 15.00-18.00 przekąski typu tosty, ciasta i słodycze dostępne w barze głównym /lobby bar

- 19.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, kuchnia międzynarodowa oraz tradycyjne dania kuchni greckiej, szeroki wybór dań mięsnych i wegetariańskich, przystawki, sałatki, owoce, desery, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone

- 14.00-18.00 i 19.00-21.00 lody dostępne w pool bar

- 10.00-19.00 napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze przy basenie /pool bar

- 18.00-23.00 napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, brandy, wódka, dry gin, rum, ouzo oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barze głównym /lobby bar 

Sport i rozrywka:

duży basen  ze słodką wodą, o nieregularnym kształcie, w otoczeniu bujnej roślinności, leżaki i parasole przy basenie bez dodatkowej opłaty, taras słoneczny, tenis stołowy (bez opłaty), bilard (koszt ok. 2 EUR/gra), w ciągu dnia programy animacyjne realizowane przez zespół  międzynarodowych animatorów- w okresie od połowy czerwca do połowy września, hotelowy wieczór grecki 1 x w tygodniu ;  w okolicy liczne tawenry i bary, sporty wodne dostępne na plaży (płatne dodatkowo), w odległości ok. 10 km park wodny Water Village  ( w Sarakinado – wejście płatne dodatkowo)

Dla dzieci:

brodzik dla dzieci wydzielony w basenie głównym,  mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat (czynny w terminie 15.06-15.09.2016), plac zabaw, mini disco, w restauracji dostępne wysokie krzesełka,  opiekunka dla dzieci (za dodatkową opłatą), możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka – bez dodatkowej opłaty.



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Village to bardzo dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, a także dla osób, które chcą zwiedzić Zakynthos i wypocząć. Polecamy ze względu na przestronne pomieszczenia dla rodzin z dziećmi, piękny i zadbany ogród, bardzo smaczne wyżywienie, a także dobrą jakość w stosunku do ceny.


Mapa Hotelu Zante Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Zante Village:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Zante Village
https://youtu.be/-t3TnJh7FTc

Opinie o Hotelu Zante Village

Hotel jest położony bardzo malowniczo , widok na zielone wzgórza z terenu hotelowego. Sam hotel jest dość kameralny, w niskiej zabudowie, ale ma bardzo dużo atrakcji dla dzieci. Hotel wybraliśmy ze względu na dobrą cenę i klub z polską animacją dla dzieci. W ciągu dnia było dla nich dużo zajęć i zabaw. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu bo jedzenie również było ok. Co do samego hotelu również nie mamy się do czego przyczepić. Pokoje również ok.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Spędziliśmy w Zante bardzo udany, romantyczny tydzień wakacji. Otoczenie hotelu jest bardzo ładne, mnóstwo zieleni i winnic. Plaża ma bardzo delikatny, żółty piasek, nie jest daleko od hotelu, ale można też skorzystać z bezpłatnego busa hotelowego. Olbrzymi basen, przy którym jest dużo leżaków, i bar. Hotel ogólnie jest niewielki, ale dzięki temu ma bardzo miłą, rodzinną atmosferę i obsługa naprawdę dba o klienta.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Byliśmy w tym hotelu we wrzesniu, z zona. Miejsce raczej kameralne, idealne na spokojne wakacje. Infrastruktura bez szału, poszukiwacze intenesywnej rozrywki raczej nie maja tu na co liczyć. Typowa Grecka, zaciszna miejscowość. Bylismy z biurem, wiec chcielibysmy równiez ocenic jego pracę. Opieka podczas wyjazdu stu proc. żadnego zamydlania oczu, owijania w bawełnę. Z panią rezydent dało się załatwić w zasadzie wszystko! Jeśli chhodzi o jedzenie i restauracje to wszystko na poziomie. Wybór także greckich przysmaków, sniadania raczej angielskie, w zasadzie takie jak lubię, z reguły rano się najadam, a później już raczej z umiarem. Hotel wart swojej ceny!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.9

Zante village w pelni zasluguje na 4*. hotel wykupiony w ostatniej chwili, za male pieniazki, warunki super (pokoje ekstra wyposazone, duze, jedzonko smaczne i dla kazdego cos pysznego), obsluga hotelowa bardzo dobra. hhotel polozony daleko od wszystkiego (ale o tym jest napisane w katalogu). jak na 1 raz , gdy chce sie zwiedzic ta rewelacyjna wyspe, w sam raz! polecam chcacym zwiedzac, odpoczac w spokoku i dla grupek mlodych potrafiacych sie bawic (jak my!)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Zante Village - możliwości zakwaterowania:

Pokój 2 os. BASIC
Pokój 2 os. Standard
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon
1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj standardowy
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj z czterema lozkami wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na basen

Zante Village - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Zante Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00