cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
  • Hotel Best Western Zante Park, Zakynthos
1 / 16
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 04.05
już od 687 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.10 - 20.10
już od 677 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Best Western Zante Park
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Best Western Zante Park
star 4

Grecja: Zakynthos: Laganas
Ocena hotelu Best Western Zante Park:
3.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Best Western Zante Park:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    1.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Zante Park to rewelacyjnie usytuowany hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza, a jednocześnie niedaleko tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (świetna opcja!), a także osobom nastawionym na wypoczynek w hotelu dobrej klasy na Zakynthos. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Laganas
  • elegancka zabudowa, komfortowe pokoje, duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Hotel Best Western Zante Park w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Zante Park to rewelacyjnie usytuowany hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza, a jednocześnie niedaleko tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (świetna opcja!), a także osobom nastawionym na wypoczynek w hotelu dobrej klasy na Zakynthos. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Laganas
  • elegancka zabudowa, komfortowe pokoje, duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Zakyntos

Kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1989 r. Odnowiony w latach 2007 - 2008.

Położenie

ok. 1 km od centrum Lagans, ok. 50 m od sklepów, ok. 7 km od miasta Zakynthos, ok. 5 km od lotniska.

Plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza. Parasole i leżaki - płatne.

W hotelu

restauracja, 2 bary, winda, sala konferencyjna, basen odkryty. Klienci przy kwaterowaniu są zobligowani wpłacić 50 euro depozytu za pokój, depozyt pobierany jest za ewentualne szkody lub za niezapłacone rachunki (zwrot depozytu następuje przy wykwaterowaniu).

Pokoje

w budynku głównym i aneksie (oddzielone uliczką): pokoje standardowe; klimatyzacja indywidualna, internet bezprzewodowy (ok. 3€/h), sejf (płatny ok. 20€/tydz.), lodówka (na życzenie), TV, telefon, suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: łącze internetowe w lobby, bilard (w opcji AI), tenis stołowy (w opcji AI), fitness (w opcji AI), wieczorne animacje w wybrane dni. Płatne: room service, pralnia, masaż (na życzenie), opiekunka (na życzenie).

Atrakcje dla dzieci

posiłki w restauracji, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie

Half Board Posiłki: śniadanie, obiadokolacja. Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania. All Inclusive (10:00-23:00) Posiłki: śniadanie, obiad, kolacja. Napoje zawarte: wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Tel./Faks

+30 26950 / 52310, 51949  

Aktualizacja opisu

2015.07.02, g. 13:07


Opis hotelu Best Western Zante Park według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

P.O. Box 191
Laganas GR-29100 Zakynthos
Tel. +30 26950 52310
Fax +30 26950 51949
Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

 

Dane GPS hotelu Zante Park:

N 37º 43' 49.8936"
E 20º 52' 14.3364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Atlas Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Zante Park to rewelacyjnie usytuowany hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza, a jednocześnie niedaleko tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (świetna opcja!), a także osobom nastawionym na wypoczynek w hotelu dobrej klasy na Zakynthos. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Laganas
  • elegancka zabudowa, komfortowe pokoje, duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

W centrum rozrywkowej miejscowości Laganas, 200 m od pięknej piaszczystej plaży Zatoki Laganas (leżaki i parasole dodatkowo płatne).

 

Hotel

Należy do sieci BEST WESTERN ZANTE PARK. Do dyspozycji gości recepcja 24h, basen olimpijski, koktajl bar, bar przy basenie, snack bar, sale konferencyjne, wypożyczalnia samochodów, fitness studio, sauna, pralnia (płatna). Istnieje możliwość wynajęcia sejfu (za opłatą 15 euro/tydzień).

 

Pokoje

2 os. (możliwość 1 dostawki), duże, przestronne, klimatyzacja w cenie, TV - satelitarna, telefon, mini bar, suszarka.

 

Wyżywienie

All inclusive.

 

Sport i rozrywka

Basen. Animacje dla dzieci i dorosłych. Sporty wodne na plaży. Kafejka internetowa (płatna). Tawerny i bary w centrum miasteczka. Możliwość wypożyczenia samochodu lub skutera oraz korzystania z wycieczek fakultatywnych.

 

Cena zawiera

  • przelot,
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę rezydenta.

Opis hotelu Best Western Zante Park według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

P.O. Box 191
Laganas GR-29100 Zakynthos
Tel. +30 26950 52310
Fax +30 26950 51949
Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

 

Dane GPS hotelu Zante Park:

N 37º 43' 49.8936"
E 20º 52' 14.3364"



Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Zante Park to rewelacyjnie usytuowany hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza, a jednocześnie niedaleko tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (świetna opcja!), a także osobom nastawionym na wypoczynek w hotelu dobrej klasy na Zakynthos. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Laganas
  • elegancka zabudowa, komfortowe pokoje, duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

W turystycznej miejscowości Laganas. Do niewielkiej przystani jachtowej ok. 400 m. Do miasta Zakynthos ok. 7 km do międzynarodowego lotniska, ok. 5 km. Wygodny dojazd autobusem liniowym.

Plaża

300 m od najpiękniejszej, piaszczystej plaży nad Morzem Jońskim, Laganas Bay. Wypożyczanie leżaków i parasoli jest dodatkowo płatne.

Zakwaterowanie

135 pokoi w budynku głównym i aneksie; Typy pokoi: standardowe ok. 19-25 m2, rodzinne 28-30m2 (jeden duży pokój), apartamenty 30-33m2; Wyposażenie: indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc, suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf, lodówka, internet bezprzewodowy, balkon lub ogródek (stolik i krzesełka), sejf (płatny).

Restauracje i bary

Restauracja główna Windows, restauracja la carte; Bary: główny mirrors lounge cocktail bar, snack bar la palma przy baseni.

Wyżywienie

HB: śniadania i obiadokolacje; napoje dodatkowo płatne; All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, serwowane są w postaci bufetu w restauracji głownej, dostępne potrawy kuchni greckiej i międzynarodowej, bar główny serwujący kawy, napoje, przekąski ciepłe i zimne, napoje alkoholowe głównie lokalnej produkcji oraz egzotyczne koktajle w godz. 10:00 - 23:00.

Sport i rozrywka

Basen (woda słodka), leżaki i parasole przeciwsłoneczne przy basenie bez opłaty; Bezpłatnie tenis stołowy, bilard i sala fitness (w opcji all inclusive); Odpłatnie: sauna, jacuzzi, jazda konna (około 500m od hotelu), sporty wodne na plaży (kajaki, rowerki).

Dla dzieci

Menu dla dzieci, brodzik.

Pozostałe udogodnienia

3 windy, całodobowa recepcja, sala konferencyjna, Internet bezprzewodowy, masaże (płatne), wypożyczalnia samochodu, kantor wymiany walut, usługi pralnicze (płatne) przechowalnia bagażu, masarze, fryzjer (dodatkowo płatne), niedaleko hotelu mini market i sklepy.

Naszym zdaniem

Hotel położony w znanej turystycznej miejscowości, polecany dla par, singli oraz rodzin z dziećmi.

Strona internetowa

hwww.zanteparkhotels.gr


Opis hotelu Best Western Zante Park według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

P.O. Box 191
Laganas GR-29100 Zakynthos
Tel. +30 26950 52310
Fax +30 26950 51949
Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

 

Dane GPS hotelu Zante Park:

N 37º 43' 49.8936"
E 20º 52' 14.3364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Zante Park to rewelacyjnie usytuowany hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza, a jednocześnie niedaleko tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (świetna opcja!), a także osobom nastawionym na wypoczynek w hotelu dobrej klasy na Zakynthos. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Laganas
  • elegancka zabudowa, komfortowe pokoje, duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Grecja/Zakyntos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- ok. 350 m od plaży, przejście przez ulicę - ok. 800 m od centrum Laganas, ok. 7 km od Zakynthos, ok. 5 km od lotniska

Plaża

- piaszczysta, łagodne zejście do morza - certyfikat Blue Flag - leżaki i parasole (płatne ok. 8 EUR/dzień/komplet), ręczniki plażowe (płatne ok. 1 EUR/dzień)

Pokoje

Pokój Standardowy - indywidualna klimatyzacja - TV-Sat, telefon, sejf (płatny ok. 20 EUR/tydzień), Wi Fi (bezpłatne), minibar (płatny) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów), balkon/taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne - basen ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie

- bezpłatne w opcji All inclusive

tenis stołowy, snooker, siłownia - okazjonalnie wieczór grecki Płatne - masaże (na zapytanie), sauna, jacuzzi - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- opiekunka (na zapytanie)

Wyżywienie

HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu (napoje płatne przy obiadokolacji)

All inclusive

śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - bar przy basenie, bar główny

Dodatkowe informacje

- hotel dysponuje 135 pokojami - Wi Fi (bezpłatne) - sala konferencyjna, kawiarenka internetowa (bezpłatna) - fryzjer, pralnia, sala TV - www.zanteparkhotels.gr

CENA

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce ), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Opis hotelu Best Western Zante Park według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

P.O. Box 191
Laganas GR-29100 Zakynthos
Tel. +30 26950 52310
Fax +30 26950 51949
Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

 

Dane GPS hotelu Zante Park:

N 37º 43' 49.8936"
E 20º 52' 14.3364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Zante Park to rewelacyjnie usytuowany hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza, a jednocześnie niedaleko tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (świetna opcja!), a także osobom nastawionym na wypoczynek w hotelu dobrej klasy na Zakynthos. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Laganas
  • elegancka zabudowa, komfortowe pokoje, duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Zakynthos/Laganas

Opinia 7islands

Hotel należący do sieci Best Western oferuje sprawdzony wysoki standard zakwaterowania. Położony w spokojnej części rozrywkowego Laganas. Profesjonalna obsługa, gustownie urządzone pokoje oraz dogodna lokalizacja gwarantują udany wypoczynek.

Położenie

Na południowym wybrzeżu, w miejscowości Laganas, ok. 900 m od centrum, gdzie znajdują się liczne sklepy, bary, tawerny, ok. 10 km od stolicy wyspy Zakynthos, ok. 5 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 500 m od hotelu.

Plaża

Ok. 350 m od hotelu, piaszczysta. Leżaki, parasole oraz ręczniki plażowe dodatkowo płatne. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Kompleks wyremontowany w 2008 roku składa się z 2 trzypiętrowych budynków (budynek boczny oddzielony jest ulicą od budynku głównego). Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, 3 windy, kącik telewizyjny, restauracja, 2 bary, Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: kantor w recepcji, sala konferencyjna, fryzjer (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 135 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet Wi-Fi, telewizję satelitarną, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 20 euro/tydz.), mini bar, lodówka. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 2 dostawek. Podczas kwaterowania pobierana jest kaucja (ok. 50 euro/pokój).

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania (07:30-10:00) i obiadokolacje (19:30-21:30) w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:30-10:00), obiady (12:30-14:00), kolacje (19:30-21:30). W barze przy basenie w godzinach 11:00-18:00 podawane są przekąski, a w godzinach 16:00-18:00 dostępna jest również kawa, herbata i ciastka. Lody dla dzieci serwowane są w godzinach 11:00-18:00. W barach w godzinach 10:00-23:00 podawane są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: basen z wodą słodką (leżaki i parasole bezpłatne, ręczniki kąpielowe dodatkowo płatne), okazjonalny program animacyjny. Odpłatnie: tenis stołowy, centrum fitness, bilard, sauna, jacuzzi, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

www.zanteparkhotels.gr / Tel.: 00 30 269 505 23 10


Opis hotelu Best Western Zante Park według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

P.O. Box 191
Laganas GR-29100 Zakynthos
Tel. +30 26950 52310
Fax +30 26950 51949
Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

 

Dane GPS hotelu Zante Park:

N 37º 43' 49.8936"
E 20º 52' 14.3364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Zante Park to rewelacyjnie usytuowany hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza, a jednocześnie niedaleko tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (świetna opcja!), a także osobom nastawionym na wypoczynek w hotelu dobrej klasy na Zakynthos. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Laganas
  • elegancka zabudowa, komfortowe pokoje, duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Zakynthos, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.Opis z poprzedniego sezonu!

Położenie

spokojne, ok. 1 km od Laganas, ok. 7 km od miasta Zakynthos.

Plaża

piaszczysta, publiczna, nad zatoką Laganas, oddalona ok. 300 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

popularny hotel, wyremontowany i odnowiony w 2015 roku oferuje 134 pokoje w budynku głównym oraz budynku bocznym, przedzielonych ulicą. Do dyspozycji Gości: recepcja, lobby z kącikiem TV, windy, restauracja główna "Windows", bar "Mirrors". Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar "La Palma" z napojami i przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie. www.zanteparkhotels.gr

Dostęp do internetu

kącik internetowy gratis. WiFi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

wyremontowane, nowocześnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, minilodówka, minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), TV sat. (ekran LCD), telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje dwuosobowe Superior (2-3D): z łóżkiem typu king size lub dwoma oddzielnymi, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe Deluxe (2E): z łóżkiem typu queen size lub king size, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Uwaga: przy zakwaterowaniu maksymalnej liczby osób w pokojach nie ma możliwości zakwaterowania infanta.

Sport

siłownia, tenis stołowy, bilard. Za opłatą: wynajem rowerów oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Dzieci

łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

codziennie wieczory rozrywkowe.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w barze przy basenie w godz. 11-18:00. Kawa, herbata, ciasto w godz. 16-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Wszystkie napoje i posiłki po godz. 23:00 są dodatkowo płatne. Uwaga: w hotelu obowiązuje formuła "dress code": w porze dnia Goście proszeni są o unikanie noszenia mokrych ubrań i strojów kąpielowych na terenie recepcji, lobby, w barze głównym i restauracjach. Do kolacji wymagany jest formalny strój (Goście proszeni są o nie noszenie strojów kąpielowych, krótkich spodni, koszulek na ramiączka, klapek).

Wcześniej = taniej

do 30.04.18 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 1.05-31.05.18, 25.09-31.10.18 (nie łączą się z ofertą wcześniej=taniej). 

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Opis hotelu Best Western Zante Park według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

P.O. Box 191
Laganas GR-29100 Zakynthos
Tel. +30 26950 52310
Fax +30 26950 51949
Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

 

Dane GPS hotelu Zante Park:

N 37º 43' 49.8936"
E 20º 52' 14.3364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Zante Park to rewelacyjnie usytuowany hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza, a jednocześnie niedaleko tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (świetna opcja!), a także osobom nastawionym na wypoczynek w hotelu dobrej klasy na Zakynthos. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Laganas
  • elegancka zabudowa, komfortowe pokoje, duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Elegancki i nowoczesny hotel prestiżowej sieci Best Western to idealna propozycja na romantyczne wakacje czy niezapomniany wypad z przyjaciółmi. Ciekawie zaaranżowany, oferuje przyjemnie urządzone pokoje, 2 baseny i popularną formułę all inclusive. Blisko stąd do ładnej piaszczystej plaży, niedaleko jest również do centrum rozrywkowego Laganas. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 800 m od centrum LAGANAS, ok. 50 m od sklepów, ok. 7 km od miasta Zakynthos; ok. 5 km od lotniska w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu.

PLAŻA:

Laganas Beach, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 350 m od hotelu, parasole i leżaki płatne.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki i nowoczesny, zbudowany w 1991 r., częściowo odnowiony w 2016 r., 135 pokoi, budynek główny i aneks oddzielony uliczką, 3 piętra, 4 windy, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Windows - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa; bar Mirrors w budynku głównym, bar La Palma przy basenie; sala konferencyjna dla 150 osób, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; na zamówienie, za opłatą: opiekunka do dziecka, fryzjer, masaże; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express; przy zakwaterowaniu wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej) na poczet wymaganych wydatków w hotelu: ok. 50 EUR/pokój.

standardowy:

2-os., (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 21 m², zadbany i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, internet bezprzewodowy, telefon, lodówka; za opłatą: sejf (ok. 20 EUR/tydz.); balkon lub ogródek (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 200 m², gł. ok. 1,1-2,1 m, basen relaksacyjny, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bilard, tenis stołowy, siłownia, sauna.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji; przekąski, lody w barze przy basenie (11.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2695052310, www.zanteparkhotels.gr

GRATIS:

Wi-Fi


Opis hotelu Best Western Zante Park według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

P.O. Box 191
Laganas GR-29100 Zakynthos
Tel. +30 26950 52310
Fax +30 26950 51949
Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

 

Dane GPS hotelu Zante Park:

N 37º 43' 49.8936"
E 20º 52' 14.3364"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Best Western Zante Park to rewelacyjnie usytuowany hotel - blisko pięknej, piaszczystej plaży, łagodnie opadającej do morza, a jednocześnie niedaleko tętniącego życiem kurortu Laganas ze sklepami, barami, pubami, dyskotekami i tawernami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego (świetna opcja!), a także osobom nastawionym na wypoczynek w hotelu dobrej klasy na Zakynthos. Przynależność do sieci hotelowej Best Western to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, w spacerowej odległości od centrum kurortu Laganas
  • elegancka zabudowa, komfortowe pokoje, duży basen
  • wyżywienie w opcji All inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Zakynthos, Grecja

Położenie

spokojne, ok. 1 km od Laganas, ok. 7 km od miasta Zakynthos.

Plaża

piaszczysta, publiczna, nad zatoką Laganas, oddalona ok. 300 m od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

popularny hotel, wyremontowany i odnowiony w 2015 roku oferuje 134 pokoje w budynku głównym oraz budynku bocznym, przedzielonych ulicą. Recepcja, lobby z kącikiem TV, windy, restauracja bufetowa "Windows", restauracja a'la carte, bar główny "Mirrors". Na zewnątrz znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar "La Palma" z napojami i przekąskami. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie. www.zanteparkhotels.gr

Kategoria lokalna

A.

Zakwaterowanie

wyremontowane, nowocześnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, minilodówka, minibar (za opłatą), sejf (za opłatą), TV sat. (ekran LCD), telefon, zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka, szlafrok, kapcie. Pokoje dwuosobowe Superior (1-3D): z łóżkiem typu king size lub dwoma oddzielnymi, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje dwuosobowe Deluxe (2E): z łóżkiem typu queen size lub king size, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Uwaga: przy zakwaterowaniu maksymalnej liczby osób w pokojach nie ma możliwości zakwaterowania infanta.

Dzieci

łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

codziennie wieczory rozrywkowe.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach gratis.

Sport

siłownia, sauna. Za opłatą: bilard, wynajem rowerów oraz sporty wodne na plaży.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Przekąski w barze przy basenie w godz. 11-18:00. Lody dla dzieci w godz. 11-18:00. Kolacje tematyczne. Możliwe kolacje w restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. Wszystkie napoje i posiłki po godz. 23:00 są dodatkowo płatne. Uwaga: w hotelu obowiązuje formuła "dress code": w porze dnia Goście proszeni są o unikanie noszenia mokrych ubrań i strojów kąpielowych na terenie recepcji, lobby, w barze głównym i restauracjach. Do kolacji wymagany jest formalny strój (Goście proszeni są o nie noszenie strojów kąpielowych, krótkich spodni, koszulek na ramiączka, klapek).

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • spokojnie położony hotel, na obrzeżach Laganas
  • po remoncie w 2015 roku i podwyższonym standardzie
  • znany z gościnności i przyjemnej atmosfery


Opis hotelu Best Western Zante Park według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

P.O. Box 191
Laganas GR-29100 Zakynthos
Tel. +30 26950 52310
Fax +30 26950 51949
Email : zantepark@zanteparkhotels.gr

 

Dane GPS hotelu Zante Park:

N 37º 43' 49.8936"
E 20º 52' 14.3364"



Mapa Hotelu Best Western Zante Park
Polecamy Hotele w Laganas (Grecja)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos / Laganas)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Best Western Zante Park:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Zante Park
https://youtu.be/LAVD5EbyEUE

Opinie o Hotelu Best Western Zante Park

3.7
polecam

w hotelu byłam w tym roku z Raionbow Tours w terminie 25.05 - 01.06,na początku niemiłe zaskoczenie-w recepcji zażądano depozytu 50 euro lub zastwu w postaci karty bankomatowej,po trwającej ok godz.nerwowej negocjacji ,hotel odstąpił od tego zamiaru,poza tym incydentem, hotel wart polecenia,dużo miejsc przy basenie,do plaży ok 300 m,dochodzi się uliczką ,gdzie są sklepy ,tawerny,jedzenie dobre,miła obsługa,dobre drinki,pokoje codziennie sdprzątane

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
3.7

Best Western Zante Park - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
2+2 Standard
Pokoj dwuosobowy Standard lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj Deluxe lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Dvivietis + 1 pristatoma lova
Dvivietis + 2 pristatomos lovos
Dvivietis kambarys
Pok. executive 2 os.
Pok. executive superior 2 os.+1 dost.
Pok. executive superior 2 os.

Best Western Zante Park - Możliwości wyżywienia:


Best Western Zante Park - miasta wylotu:


Best Western Zante Park - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Best Western Zante Park? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00