Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
  • Hotel Zante Maris, Zakynthos
1 / 46
Udogodnienia hotelu Zante Maris
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Zante Maris
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Zante Maris:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Zante Maris:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 października 2018

Hotel Zante Maris w ofercie Biura podróży:

Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Zakynthos Czterogwiazdkowy hotel zlokalizowany we wschodniej części wyspy Zakyntos słynącej z krystalicznie czystych, turkusowych wód morza Jońskiego, klifów i piaszczystych plaż oraz malowniczych widoków. Niewątpliwą zaletą dla wielbicieli morskiej bryzy i plażowania jest położenie hotelu tuż przy długiej, piaszczystej plaży, a niewielka odległość od centrum Tsivili pozwala na korzystanie z barów, restauracji, tawern oraz sklepów.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2003 r. Odnowiony w latach 2015-2016. Na terenie znajdują się restauracja, bary, recepcja, room service (płatny), pralnia (płatna), winda, sala telewizyjna, mini market, basen odkryty, basen kryty.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 7 lat pobyt gratis

internet

Wi-Fi w pokojach bezpłatne

plaża

Przy hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Parasole i leżaki - płatne. Bar na plaży serwuje napoje i przekąski.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną (bezpłatna), TV, telefon, sejf (płatny), lodówkę, zestaw do parzenia kawy i herbaty, łazienkę (prysznic lub wanna, suszarka, WC), balkon. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje superior dla max 3 os.

Wyżywienie

restauracja główna, bary (m.in. bar przy basenie, bar/restauracja na plaży) Kolacje tematyczne w restauracji na plaży: włoska, meksykańska, grecka, BBQ. Wymagana rezerwacja.

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00), obiadokolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:00-23:00) Formuła zawiera:śniadanie (08:00-10:00), obiad (13:00-14:30), kolacja (19:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (11:00-13:00, 15:00-17:00, 22:00-23:00) w wyznaczonych barach, lody w porze obiadu i kolacji, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera: win butelkowanych, szampana , wysokojakościowych alkoholi

z myślą o dzieciach

brodzik, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, sauna, jacuzzi, tenis stołowy, animacje, siatkówka plażowa

płatne

salon piękności, masaż, bilard

Aktualizacja opisu

02.10.2017 10:46

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Siłownia All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Nowoczesny hotel oddalony jest o ok. 300 m od centrum Tsilivi, gdzie znajdują się liczne sklepy, tawerny, kawiarnie itp. Transfer z lotniska trwa ok. 50 min. W odległości ok. 400 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można dojechać do stolicy wyspy, oddalonej o ok. 5 km. Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.



Plaża:

Obiekt usytuowany bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży (wyróżnienie Błękitnej Flagi). Leżaki i parasole na plaży - płatne (ok.6-8 EUR/komplet).



Do dyspozycji gości:

Nowoczesny hotel składa sie z pięciu 2-piętrowych budynków. Recepcja 24-godz. z lobby, 3 windy, 2 baseny (zewnętrzy i wewnętrzny), klimatyzowana restauracja główna Ambrosia z tarasem, bar przy recepcji, bar przy basenie, bar przy plaży, sala TV, brodzik dla dzieci (ze słodką wodą), leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne, ręczniki kąpielowe (depozyt 10 EUR). Sklepik z pamiątkami, kantor. Room service i pralnia (dodatkowo płatne).



Pokoje:

192 obszerne i nowocześnie urządzone pokoje 2-osobowe (możliwość 1 dostawki w formie sofy) z balkonami lub tarasami (meble ogrodowe) i z łazienkami (wanna z prysznicem, wc, suszarka, szlafroki, kapcie). W pokojach znajdują się: TV-sat z polskimi kanałami, minibar (dodatkowo płatny), klimatyzacja (indywidualnie sterowana), telefon, sejf (dodatkowo płatny ok. 10 EUR/tydzień), zestaw do kawy i herbaty. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat - bezpłatne, na zamówienie.


Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (08:00-10:00), lunch (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:30) w formie bogatego bufetu w restauracji Ambrosia przekąski w barze przy basenie i przy plaży ze specjalnego menu (11:00-13:00 oraz 15:00-17:00 kanapki, hamburgery, tosty, sałatki, omlety, frytki, paluszki rybne, kiełbaski, pizza, spaghetti), lody w trakcie lunchu i kolacji napoje bezalkoholowe (zimne napoje, woda, kawa, herbata, czekolada) i lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino, ouzo, brandy, gin, wódka, rum, koktajle (9:00-23:00).


Program sportowy i animacyjny:

Animacje sportowe np. siatkówka, water-polo i wieczorne (przedstawienia, dyskoteki, konkursy w języku angielskim, wieczór grecki w sezonie raz w tygodniu). W barze przy plaży w sezonie 1 x w tygodniu: kuchnia włoska, grecki pokaz gotowania, grill party, bilard (2EUR/gra), tenis stołowy (bezpłatnie), jacuzzi zewnętrzne i wewnętrzne (każde oferuje 2 x w ciągu dnia/30 min.), sauna, siłownia. Ponadto masaże, manicure, pedicure, fryzjer (dodatkowo płatne). Na plaży siatkówka plażowa i sporty wodne (dodatkowo płatne).


Internet:

W hotelu internet Wi-Fi - bezpłatnie.



Kategoria lokalna:

****



Strona www:

http://www.zantemaris.gr


Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.4/6. Sprawdź opinie:


Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4 rozpoczęte doby hotelowe, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).


Cena nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wprowadzenie zapowiedziano na I kwartał 2018 i którego wysokość szacuje się na 7-10 EUR za osobę za tydzień pobytu. Podatek płatny będzie obowiązkowo w recepcji przed zakwaterowaniem.

Wycieczki lokalne

WYCIECZKI FAKULTATYWNE (ceny orientacyjne, bez biletów wstępu)

DOOKOŁA ZAKYNTHOS - ok. 27 EUR
Relaksująca wycieczka, która pozwala poznać najpiękniejsze zakątki wyspy m.in. winiarnia Callinicas z degustacją lokalnych win, Skinari - ze swymi słynnymi Błękitnymi Jaskiniami, zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Wraku, Klasztor św. Dionizosa - patrona Zakynthos, Miejscowość Exo Hora z najstarszym drzewkiem oliwnym, liczacym ok. 2700 lat. Punkt widokowy Katastari z doskonałym widokiem na zatokę Alikanas i wyspę Kefalonię. Wycieczka wiedzie przez tradycyjne wioski i zalesione wzgórza, przeznaczona dla tych, którzy pragną poznać wyspę Zakynthos nie tylko od strony pięknych plaż i morza. Lunch oraz łóki do Błękitnych Grot nie są wliczone w cenę.

REJS - NAVAJO, BŁĘKITNE JASKINIE i plażowanie - ok. 29 EUR
Najbardziej popularna wycieczka - całodzienny rejs, podczas którego będzie czas na plażowanie i kąpiele oraz wizytę w tzw. Zatoce Wraku (Navaggio lub Navajo), gdzie na otoczonej wysokimi skałami urokliwej plaży spoczywa wrak statku - jest to najczęściej fotografowana plaża na terenie całej Grecji . Zatrzymamy się również na zrobienie zdjęć w pobliżu Skinari - Błękitnych Jaskiń. Drinki, lody i przekąski będą dostępne na pokładzie łodzi. (Postój na kąpiel zależy od kapitana statku i w zależności od wysokości fal może odbyć się w innej zatoce).

WYCIECZKA DO KAIKI - ok. 25 EUR
Zapraszamy na spotkanie z żółwiami Caretta Caretta! Podczas tej wycieczki, przy odrobinie szczęścia, będziecie Państwo mogli zobaczyć słynne żółwie morskie w Zatoce Laganas. Relaksujący dzień na łodzi z kąpielami w Jaskiniach Keri oraz w pobliżu idyllicznej wyspy Zatoki Laganas - Marathonisi. Prosimy o zabranie własnego lunchu, na pokładzie statku, czasem dostępny jest bar z przekąskami, lecz nie możemy tego zagwarantować. Doskonały rejs dla rodzin z dziećmi!

KEFALONIA - promem i autokarem - ok. 50 EUR
Całodzienna wycieczka na pobliską wyspę Kefalonię. W programie przepłynięcie promem na Kefalonię i zwiedzanie dwóch jaskiń - Melissani z podziemnym jeziorem oraz Dragorati ze stalaktytami. Zatrzymamy się także w stolicy wyspy Argostoli, zobaczymy plaże Myrthos oraz klasztor Św. Gerssimosa. Czas wolny w nadmorskiej, malowniczej miejscowości z widokiem na wyspę Itaka znanej z opowieści o Odyseuszu.

OLIMPIA - promem i autokarem - ok. 55 EUR
Całodzienna wycieczka na półwysep Peloponez, dzięki której poznamy prawdziwą Grecję teraz i w przeszłości. Wczesnym rankiem wyjazd z hotelu, a następnie rejs promem do Kyllini na Peloponezie. Przejazd do Olimpii - kolebki igrzysk olimpijskich. Zwiedzimy muzeum i ruiny antycznego miasta z przewodnikiem. Będzie również czas na spacer w Starożytnej Olimpii oraz lunch i zakupy w centrum dzisiejszego miasteczka. Bilety wstępu do muzeum i starożytnej części Olimpii nie są wliczone.

Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15-20 osobach w zależności od wycieczki). Ich organizatorem nie jest Rainbow , a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Inne

ZAKYNTHOS informacje ogólne


Waluta
EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

W regionie


Zakynthos
Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.

Laganas
Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.

Kalamaki
To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.

Argassi
Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.

Tsilivi
Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.

Alykanas
Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia, Krakowa, Gdańska, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

ZAKYNTHOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja 24 h • 3 windy • lobby • sala TV • restauracja • 3 bary (w lobby, przy basenie, przy plaży) • basen zewnętrzny (ze słodką wodą) • kryty basen (maj-czerwiec, wrzesień-październik) • taras słoneczny

Wyposażenie

• Wi-Fi • kącik internetowy (płatny) • leżaki i parasole przeciwsłoneczne (przy basenie w cenie, na plaży płatne) • ręczniki (za kaucją)

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

192

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• plac zabaw • brodzik • wysokie krzesełka w restauracji • łóżeczko dla niemowląt (na zapytanie, w cenie)

Sport i wellness

W cenie • tenis stołowy • siłownia • siatkówka plażowa

Płatne • strefa spa • bilard • masaże • sporty wodne na plaży (w ofercie firm zewnętrznych) • sauna 

Rozrywka

• program animacyjny w ciągu dnia oraz wieczorami • dyskoteka 

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-3 os. • ok. 25 m2 • wylot/przylot tylko we wtorki (od 29.05) • klimatyzacja • łazienka z wanną lub prysznicem • WC • suszarka do włosów • telefon • TV sat. • balkon lub taras • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2-3 os. • ok. 25 m2 • częściowy widok na morze • wylot/przylot tylko w piątki • klimatyzacja • łazienka z wanną lub prysznicem • WC • suszarka do włosów • telefon • TV sat. • balkon lub taras • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu • lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (9.00-23.00) • w ciągu dnia przekąski (11.00-13.00, 15.00-17.00) • lody (13.00-14.30)

Dodatkowe informacje • restauracja a la carte przy plaży (płatna)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

ZANTE MARIS
KATEGORIA GRECKA: ****
KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS: SF4

Położenie:
•    Hotel położony jest 5 km na północny-zachód od miasta Zakynthos, w malowniczej okolicy przepasanej wielkim gajem oliwnym, bardzo blisko do morza. W odległości 6 km od lotniska.

Plaża:
•    Piaszczysta, wąska plaża leży w odległości około pół kilometra od ośrodka. Wypożyczanie leżaków i parasoli jest dodatkowo płatne.

Zakwaterowanie:
•    192 gustownie urządzonych i dobrze wyposażonych pokoi;
•    Typy pokoi: standardowe, dwu, trzyosobowe, z widokiem na basen lub na morze, pokoje typu superior;
•    Wyposażenie: balkon lub taras, sejf (płatny), ogrzewanie i klimatyzacja, mini bar, łazienka z wanną i prysznicem, suszarka do włosów, szlafroki, kapcie, małe kosmetyki, telewizja satelitarna, telefon,  Jacuzzi w pokojach typu Superior.
    
Restauracje i bary:
•    restauracja główna, restauracja la carte;
•    bary: przy basenie, bar w lobby, bar na tarasie.

Wyżywienie:
•  All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja, serwowane są w postaci bufetu. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w barach w godzinach podanych przez hotel. W ciągu dnia bar przy basenie i na tarasie oferuje przekąski i lekki lunch.

Sport i rozrywka:
•    duży odkryty basen, jacuzzi na świeżym powietrzu, kryty basen z podgrzewaną wodą;
•    Bezpłatnie: sauna, siatkówka plażowa, tenis stołowy na wolnym powietrzu, pokój gier;
•    Odpłatnie: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci:
•     Najmłodszym hotel oferuje brodzik, pokój do zabawy.

Pozostałe udogodnienia:
•       24-godzinna recepcja, kantor wymiany walut, 24-godzinny room service, supermarket, sklep z pamiątkami w hotelu, lekarz na wezwanie, bezprzewodowy dostęp do Internetu w pomieszczeniach hotelowych, parking,  kosmetyczka i salon fryzjerski.

Naszym zdaniem:
•   Lokalizacja Hotelu zapewnia wszystkim gościom przepiękny widok na gaj oliwny i morze. Hotel polecany dla par, singli i nowożeńców, oraz rodzin z dziećmi.

Strona internetowa:
•    http://www.zantemaris.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy, zadbany i wspaniale usytuowany hotel o nowoczesnej architekturze z elementami nawiązującymi do tradycji greckiej. Atrakcyjne położenie przy plaży odznaczonej Błękitną Flagą, bliskość centrum, niska zabudowa, ładny dziedziniec z basenem, ogród, atrakcje dla rodzin z dziećmi.

Położenie

Przy piaszczysto-żwirkowej plaży (leżaki i parasole płatne ok. 6-8 euro/komplet), od której odchodzi łączka hotelowa z bezpłatnym serwisem plażowym. Odległość od centrum Tsilivi - 300 m (bary, tawerny, sklepy itd.),  5 km od Zakynthos, 8 km od lotniska. Przystanek komunikacji miejskiej znajduje się ok. 400 m od hotelu (autobus do Zakynthos).

Wyposażenie

Eleganckie lobby z częścią wypoczynkową, całodobowa recepcja, bezpłatne WiFi, restauracja Ambrosia (bufety, kuchnia grecka i międzynarodowa) z tarasem, bar w lobby, bar przy basenie, snack bar przy plaży, punkt wymiany walut,  minimarket, salon fryzjerski, sklepiki, pralnia, room-service (24 h), amfiteatr, winda.

Pokoje

192 pokoje w 5 budynkach. Pokój standardowy ma powierzchnię ok. 25 m kw., wyposażony jest w klimatyzację indywidualnie sterowaną, łazienkę (wanna z prysznicem, wc, suszarka do włosów, kapcie, szlafroki), TV sat, telefon, zestaw do kawy/herbaty, lodówkę (możliwość zamówienia minibaru), sejf (ok. 15 euro/tydz.), Wi-Fi (2 euro/30 minut), balkon (widok na teren hotelowy, basen lub częściowo na morze). Pokoje sprzątane 7 razy w ciągu tygdnia, 2 razy w ciągu tygodnia wymiana pościeli i ręczników.

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00) w formie bufetów - restauracja główna Ambrosia, przekąski w ciągu dnia w godzinach 11:00-13:00 i 15:00-17:00 (kanapki, burgery, pizza, sałtki) serwowane w barze przy basenie i barze Deck Beach Bar Restaurant, wieczorne przekąski 19:00-21:00 w  Deck Beach Bar Restaurant oraz 22:00-23:00 w Relax Barze. Lody serwowane w godzinach lunchu i kolacji w restauracji głównej. Goście mogą także, skorzystać 4 razy podczas tygodniowego pobytu z restauracji tematycznych - Włoska, Meksykańska, Grecka, BBQ, obowiązuje wcześniejsza rezerwacja na 24 h przed wybranym terminem. Napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (09:00-23:00) serwoane w barze przy basenie (czynny 10:00-18:00), Athina Bar (czynny 24h), Deck Beach Bar Restaurant (czynny 10:00-24:00), Relax Bar (czynny od 18:00) . Odpłatnie: napoje i alkohole serwowane w godzinach 23:00-09:00, markowe alkohole, wino butelkowane, szampan, specjalne drinki.

Sport i rozrywka

Basen z widokiem na morze (bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki za kaucją), basen kryty, jacuzzi, sauna, siłownia, siatkówka plażowa, bilard, masaże, zabiegi kosmetyczne, animacje w dzień, program rozrywkowy wieczorem, muzyka na żywo, dyskoteka,  sporty wodne przy plaży, rozrywka w centrum.

Dla dzieci

Brodzik, animacje, wysokie krzesełka, menu dziecięce, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Zakynthos

Opis oferty:

Firmowany przez lokalną grupę hotelową Xenos Hotels, oferuje bardzo dobry poziom pobytu i profesjonalny serwis. Zadbane budynki hotelowe zaprojektowano w kształcie litery U, przyjemny wewnętrzny dziedziniec z basenem otwiera się na morze, z bezpośrednim wejściem na plażę wprost z ogrodu. Goście doceniają eleganckie wnętrza, nowocześnie wyposażone, przestronne pokoje, bogate all inclusive. Świetne położenie przy samej plaży, blisko barów i sklepów, miła wakacyjna atmosfera to kolejne walory hotelu, dzięki którym zyskał on wielu stałych Klientów.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum TSILIVI z barami, tawernami i sklepami, ok. 5 km od Zakynthos, ok. 7 km od portu lotniczego w Zakynthos; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1,5 EUR/Zakynthos).

PLAŻA:

Tsilivi, piaszczysta, złoty piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, parasole i leżaki płatne (ok. 6 EUR/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, greckiej kategorii B superior, zadbany, zbudowany w 2003 r., 192 pokoje, 5 budynków, 2 piętra, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Ambrosia - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie; 3 bary: w lobby, przy basenie i przy plaży, kantor, mini-market, taras z widokiem na morze, bezprzewodowy internet; za opłatą: punkt internetowy (ok. 2 EUR/30 min), room-service, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka, szlafroki, kapcie), telewizja satelitarna, polskie programy, telefon, lodówka, zestaw do kawy/herbaty; za opłatą: sejf (ok. 10 EUR/tydz.), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, powierzchnia ok. 120 m², gł. 0,9-1,7 m, brodzik dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,4 m, hydromasaż; przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace (na zapytanie), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); kryty basen, słodka woda, ok. 50 m², gł. 1,4 m; tenis stołowy, siatkówka plażowa, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci: konkursy, przedstawienia, zabawy sportowo-rekreacyjne; za opłatą: bilard (ok. 1,5 EUR/gra); centrum wellness: sauna, siłownia, jacuzzi, masaże, manicure, pedicure; sporty wodne na plaży; życie nocne i rozrywki w centrum Tsilivi i Laganas.

ALL INCLUSIVE

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu w restauracji Ambrosia; przekąski w barze przy basenie i przy plaży (11.00-13.00; 15.00-17.00); lody w restauracji Ambrosia (13.00-14.30); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (9.00-23.00) we wszystkich barach; w pakiecie: siłownia, sauna, jacuzzi; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2695024830, www.xenos-hotels.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Zakynthos

Opis

Zante Maris Hotel znajduje się we wschodniej części wyspy, w Tsilivi, uważanym za jeden z najładniejszych kurortów na Zakynthos. Zaprojektowany w nowoczesnym stylu z elementami charakterystycznymi dla architektury starożytnej, w kształcie litery U, z wewnętrznym dziedzińcem z dużym basenem, otwiera się na morze, z bezpośrednim wejściem na plażę wprost z ogrodu. Hotel położony jest w pobliżu barów i sklepów, a od stolicy wyspy Zakynthos oddalony jest jedynie o 5 km. Goście doceniają eleganckie wnętrza, nowoczesne, przestronne pokoje i bogaty program All Inclusive.

Lokalizacja

w Tsilivi, przy plaży, ok. 300 m od centrum, ok. 6 km od lotniska, ok. 200 m od przystanku komunikacji publicznej.

Wyposażenie

liczba pokoi - 192, restauracje - 2, windy - 3, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), internet bezprzewodowy, recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, mini market, wymiana walut, salon urody, opieka lekarska (płatna).

Basen

basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne; brodzik dla dzieci; sezonowo otwarty basen kryty z podgrzewaną wodą.

Pokoje

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną i prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

siatkówka, tenis stołowy, masaże (płatne), jacuzzi, sauna, bilard (płatny), waterpolo, siłownia.

Rozrywka

dzienne animacje, wieczorne animacje.

Dla dzieci

menu, brodzik, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (8.00 - 10.00), lunch (13.00 - 14.30) i obiadkolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje beazalkoholowe i lokalne alkohole między 9.00 a 23.00; przekąski w godzinach 11.00 - 13.00 oraz 15.00 - 17.00; lody (13.00 - 14.30 oraz 19.00 - 21.00); przekąski i napoje poza All Inclusive z 50% rabatem.

Informacje dodatkowe

hotel w trakcie kategoryzacji.

Cena zawiera

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Cena nie zawiera

opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Zakynthos

Strefa

Prestige, Relax

Dzieci

- 1 dziecko 2-12 lat- opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Tsilivi - znana wypoczynkowa miejscowość we wschodniej części wyspy centrum - ok. 300 m miasto Zante - ok. 5 km przystanek komunikacji lokalnej - ok. 300 m lotnisko - ok. 10 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, odznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi przyznawanym wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, z łagodnym zejściem do wody, leżaki i parasole płatne ok. 6 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki oraz parasol, leżaki i parasole w ogrodzie przy plaży bezpłatnie

Hotel

jeden z najlepiej ocenianych hoteli na wyspie, spełnia wszelkie wymogi hotelu czterogwiazdkowego, 2-piętrowy, wybudowany w nowoczesnym stylu, należy do grupy hotelowej Xenos Hotels, odnowiony w 2011 roku, posiada łącznie 192 pokoje, oficjalna kategoria 3 gwiazdki

Udogodnienia

całodobowa recepcja, sauna, jacuzzi, siłownia, basen wewnętrzny, sklep, fryzjer, 3 windy, sala TV w lobby, możliwość wypożyczenia żelazka, możliwość wypożyczenia ręczników plażowych (depozyt ok. 10 EUR)

Internet

bezpłatne WiFi na terenie hotelu, kącik internetowy płatny (ok. 1 EUR/15 min)

Pokoje

2-os., możliwość 1 dostawki, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, szlafrok i pantofle, klimatyzacja indywidulanie sterowana (15.06-15.09), TV SAT, telefon, sejf (płatny ok. 2 EUR/dzień) lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), zestaw do parzenia kawy i herbaty, balkon lub taras, część pokoi z widokiem na morze

Restauracje i bary

restauracja główna Ambrosia bar na plaży/ beach bar bar przy basenie/pool bar lobby bar Athena

Wyżywienie

All inclusive

Rozrywka

basen z leżakami i parasolami, basen kryty, siatkówka, tenis stołowy, dzienne i wieczorne animacje, siłownia

Płatne

bilard, centrum spa - masaże, mini boisko do piłki nożnej, w pobliżu hotelu (ok. 1,5 km) Aqua Park Tsilivi - dla klientów Net Holiday dwa razy podczas pobytu bezpłatny wstęp

Dla dzieci

brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

Program All Inclusive

08.00-10.00 śniadanie w formie bogatego bufetu w restauracji Ambrosia, kawa, herbata, gorąca czekolada, mleko, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 13.00-14.30 obiad w formie bufetu, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, owoce, desery, lody, lokalne napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone 19.00-21.00 kolacja w formie bogatego bufetu serwowana w Ambrosia, oferuje dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni greckiej, szeroki wybór przystawek, sałatek i past oraz owoców i deserów, lokalne napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone 11.00-13.00 przekąski typu hamburgery, tosty, sałatki serwowane w barze przy basenie / pool bar 15.00-17.00 przekąski typu hamburgery, spaghetti, pizza, frytki, kiełbaski, paluszki rybne, makarony, omlety, podane w barze przy basenie / pool bar oraz w barze na plaży / beach bar 22.00-24.00 przekąski typu kanapki serwowane w barze głównym / lobby bar 10.00 -19.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) cola, fanta, sprite, kawa, herbata, gorąca czekolada, oraz alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone, ouzo, brandy, vodka, gin, rum, Vermouth, Schnapps, likiery, drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w pool bar 11.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) cola, fanta, sprite, kawa, herbata oraz alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone, ouzo, brandy, vodka, gin, rum, vermouth, schnapps, likiery, drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w barze przy plaży / beach bar 18.00 -23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) cola, fanta, sprite, kawa, herbata oraz alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone, ouzo, brandy, vodka, gin, rum, vermouth, schnapps, likiery, drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w lobby bar - leżaki z parasolami przy basenie oraz w ogrodzie przy plaży - 2 razy podczas pobytu wstęp do Aqua Parku Tsilivi - animacje wieczorne - muzyka na żywo

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona www hotelu

www.xenos-hotels.gr

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie ***** Sport \ rozrywka ***+

Atuty

- bardzo wysoko oceniany przez Klientów - znakomite wyżywienie i obsługa - plaża odznaczona Błękitną Flagą - bogaty program All Inclusive - wstęp do Aqua Parku gratis - dedykowany parom na romantyczne wakacje, znakomity beach bar z wygodnymi fotelami i All Inclusive

Stolica wyspy Zakynthos

Wycieczka, która pozwala poznać stolicę wyspy i zobaczyć jej urokliwe zakątki. Zwiedzanie rozpoczyna się od wizyty w dzielnicy Bochali, skąd można podziwiać panoramę wyspy, port oraz zatokę. Ważnym punktem jest kościół św. Dionizosa - patrona wyspy. W centrum miasta znajdują się place Solomosa i św. Marka oraz słynne Muzeum Bizantyjskie. Czas wolny na zakupy. Cena ok. 20 EUR/os.

Rejs do Zatoki Wraku

Rejs statkiem do zatoki, która stała się wizytówką wyspy i uważana jest za jedną z najpiękniejszych plaż na świecie. W trakcie rejsu wzdłuż wybrzeża czas na relaks, podziwianie Błękitnych Grot i kąpiel w morzu. Najważniejszym punktem programu jest postój w Zatoce Wraku. Ogromne, białe skały kontrastujące z błękitem morza o różnych odcieniach tworzą niesamowity, zapierający dech w piersiach krajobraz. Na tej uroczej plaży spoczywa wrak statku przemytników, którzy uciekając przed strażą przybrzeżną wpadli na pobliską mieliznę. Czas wolny na kąpiel w tej pięknej scenerii. Cena ok. 30 EUR/os.

Olimpia

Przeprawa promowa do Grecji kontynentalnej i przejazd do Olimpii - ważnego ośrodka archeologicznego. W programie zwiedzanie pozostałości świątyni Zeusa - miejsca, gdzie przed wiekami odbywały się igrzyska, a obecnie będącego jednym z siedmiu cudów świata, Muzeum Igrzysk z pracownią Fidiasza i świątyni Hery. Cena ok. 65 EUR/os.

Kefalonia

Wycieczka na największą wyspę archipelagu Wysp Jońskich. Zwiedzanie rozpoczyna się od wizyty w Klasztorze Św. Gerrasimossa - patrona wyspy. Przejazd do Jaskini Drogarati - unikatowej na skalę światową ze względu na swoją wielkość, formacje skalne i niesamowitą akustykę. Kiedyś w tej jaskini organizowano koncerty, arie i opery, śpiewali tu m.in. Maria Callas i Luciano Pavarotti. Dużą atrakcją jest pływanie łódeczkami po podziemnym jeziorze Melisani. Cena 55 EUR/os. + bilety wstępu.

Wycieczka po wyspie

Jest to świetna okazja do poznania krajobrazu wyspy, jego zabytków, historii oraz malowniczych zakątków i plaż. Drogą prowadzącą przez tradycyjne, górskie wioski dojedziemy do punktu widokowego Zatoki Wraku. Z tego miejsca zobaczymy z góry zapierający dech w piersiach widok - plażę otoczoną wysokimi, białymi skałami oraz morze mieniące się dziesiątkami odcieni błękitu i zieleni - na żywo piękniejsze niż na katalogowych zdjęciach. Cena ok. 40 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


Easy Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Na wschodnim wybrzeżu wyspy, w miejscowości Tsilivi - jednej z głównych miejscowości turystycznych na wyspie. Położony przy jednej z najpiękniejszych plaż na wyspie odznaczonej Błękitna Flagą o łagodnym zejściu do morza, ok. 300 m do centrum miasta z tawernami, barami, restauracjami i sklepami, 6 km od miasta Zakynthos i 8 km od lotniska.

Hotel

Kompleks hotelowy zbudowany w 2003 i odnowiony w 2009 roku. 3 piętrowy budynek w kształcie litery U. Do dyspozycji gości restauracja "Ambrosia", 3 bary (przy basenie, na tarasie i na plaży). Na terenie hotelu znajduje się basen, 2 jacuzzi, leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe, recepcja 24/h, punkt wymiany walut, minimarket, 3 windy, parking, pralnia, przechowalnia bagażu. Internet bezprzewodowy w lobby. Kącik internetowy.

Pokoje

Pokje (łącznie 192) dla max. 3 osób dorosłych niektóre z bocznym widokiem na morze wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną, lodówkę/minibar, TV SAT, telefon, sejf, łazienkę z suszarką do włosów, szlafroki i kapcie, balkon lub taras z meblami ogrodowymi. Łóżeczko dla dziecka.

Wyżywienie

Formuła All Inclusive.

Sport i rekreacja

Sezonowo w hotelu organizowane są animacje dzienne i wieczorne, m. in. rozgrywki sportowe, wieczory greckie, karaoke, bingo, konkursy, dyskoteki, muzyka na żywo, barbecue. Tenis stołowy, bilard, sauna, basen kryty, siłownia, siatkówka na plaży. Na plaży w odległości ok. 200 m wypożyczalnie sprzętu sportowego.

Dla dzieci

Brodzik, w Tsilivi znajduje się (nowo oddany 2009 rok) Waterpark. Możliwość wstawienia do pokoju łóżeczek dla małych dzieci (0-2 lat), w restauracji krzesełka dla małych dzieci.

Wskazówki

Ze względu na wyśmienita kuchnie oraz znakomitą lokalizację w spokojnym resorcie Tsilivi polecany parom i rodzinom z jednym dzieckiem. Transfer z/na lotnisko: ok. 30 min.

Dodatkowo płatne

Minibar, sejf (ok. 10 EUR/tydz.), leżaki i parasole na plaży (ok. 8 EUR/dzień/parasol + 2 leżaki), bilard (ok. 2 EUR/gra), internet W-Fi w lobby przy recepcji (4 EUR/ godz.), ręczniki plażowe depozyt 10EUR. Za dodatkowa opłata jest również masaż, manicure i pedicure. Kącik internetowy (ok. 2 EUR/30 min.).

Program All Inclusive

System posiłków all inclusive obowiązuje na terenie hotelu i obejmuje śniadanie w godz. 08.00-10.00, lunch w godz. 13.00-14.30, kolacja w godz. 19.00-21.00. Wszystkie posiłki w formie bufetu. Napoje alkoholowe lokalne (piwo, wino, ouzo, brandy, wódka, gin, rum, vermouth bianco, schnapps, likiery, określone koktajle), bezalkoholowe (zimne napoje, woda, kawa, herbata, czekolada) wydawane są w godz. 09.00- 23.00. Lody kulkowe w godzinach 13:00 - 14:30 oraz 19:00 - 21:00. Po 23.00 napoje w promocyjnej cenie. Ponadto między głównymi posiłkami serwowane są przekąski poranne w godz. 11.00-13.00 oraz przekąski popołudniowe w godz. 15.00-17.00.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Easy Travel, które zostało założone w 2003 roku przez pasjonatów turystyki z ponad dwudziestoletnim doświadczeniem pracy w branży. Biuro to jest członkiem Polskiej Izby Turystyki. Zgodnie z ustawą o usługach turystycznych posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.

Specjalnością oferty Biura Podróży Easy Travel są wycieczki na wyspy greckie. Dzięki bogatej ofercie i wysokim standardom usługi, klienci mogą wybierać wakacje na Krecie, Rodos, Kos, Korfu, Zakynthos czy Santorini. Co roku Biuro modyfikuje i unowocześnia swój program, tak aby móc zaoferować klientom coś nowego i ciekawego. Personel Biura Podróży Easy Travel to profesjonaliści znający Grecję od każdej strony, wobec czego wakacje stanowią czystą przyjemność.

Od początku działalności Biuro Podróży Easy Travel stara się zapewnić najwyższy poziom obsługi pasażerów. Dlatego współpracuje ze sprawdzonymi kontrahentami z branży lotniczej: Enter Air, Small Planet czy Travel Service.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja bezpośrednio przy szerokiej i piaszczystej plaży, odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, blisko centrum kurortu Tsilivi
  • komfortowe pokoje, bogate zaplecze rekreacyjno sportowe oraz program animacyjny
  • świetne wyżywienie w ramach opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Grecja/Zakynthos/Tsilivi

Opinia 7islands

Hotel należący do znanej grupy hotelowej Xenos Hotels. Oferuje bardzo dobry standard oraz bogatą formułę all inclusive. Dodatkowym walorem hotelu jest doskonałe położenie przy piaszczystej plaży. Profesjonalna obsługa i miła atmosfera sprawiły, że hotel zyskał wielu stałych Klientów. Dla Gości 7islands oferujemy bezpłatny wstęp do Parku Wodnego Tsilivi 2 razy w tygodniu.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Tsilivi, ok. 200 m od centrum z barami, tawernami i sklepami, ok. 6 km od stolicy Zakynthos, ok. 12 km od lotniska. Przystanek autobusowy znajduje się ok. 200 m od hotelu.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta. Leżaki i parasole dodatkowo płatne, za ręczniki plażowe pobierany jest depozyt.

Hotel

Odnowiony w 2012 roku trzypiętrowy obiekt, na terenie którego znajduje się lobby z całodobową recepcją, 2 windy, kącik telewizyjny, restauracja główna, 3 bary (w tym bar przy plaży), Internet Wi-Fi w lobby. Odpłatnie: sejf w recepcji (ok. 10 euro/tydz.), kącik internetowy, mini market, fryzjer, opieka medyczna (na zapytanie). Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 192 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, Internet Wi-Fi, telewizję satelitarną, lodówkę, udogodnienia do parzenia kawy i herbaty, szlafroki i kapcie, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf (ok. 10 euro/tydz.), mini bar. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z bocznym widokiem na morze z możliwością 1 dostawki.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (08:00-10:00), obiady (13:00-14:30), kolacje (19:00-21:00). W barze przy basenie i na plaży w godzinach 11:00-13:00 i 15:00-17:00 dostępne są wybrane przekąski, a w barze w godzinach 22:00-00:00 podawane są kanapki. Lody dostępne są w restauracji głównej w godzinach 13:00-14:30 oraz 19:00-21:00. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne są w barach w godzinach 09:00-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny z wodą słodką (w tym jeden podgrzewany, kryty, leżaki i parasole bezpłatne, za ręczniki kąpielowe pobierany jest depozyt), animacje dzienne i wieczorne, sauna, jacuzzi, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa. Odpłatnie: bilard, masaże, centrum SPA, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, specjalne menu dla dzieci podczas obiadu, wysokie krzesełka w restauracji, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.zantemaris.gr / Tel.: 00 30 269 502 48 30


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Zante Maris to dobrej klasy hotel rewelacyjnie usytuowany bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż na Zakynthos i blisko centrum kurortu Tsilivi ze sklepami, barami i tawernami z przepysznym jedzeniem. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, a także wymagającym klientom ceniącym komfort wypoczynku. Pobyt w hotelu Zante Maris to gwarancja udanych wakacji na przepięknej wyspie Zakynthos.


Mapa Hotelu Zante Maris
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Zante Maris:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Zante Maris
https://youtu.be/3wW4bfqY81M

Opinie o Hotelu Zante Maris

Zante Maris - możliwości zakwaterowania:

1 os. standard
2 os. standard
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
STANDARDOWY POKÓJ TWIN

Zante Maris - Możliwości wyżywienia:


Zante Maris - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Zante Maris? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00