cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
  • Hotel Zakantha Beach, Zakynthos
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
03.05 - 10.05
już od 1521 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.05 - 13.05
już od 1424 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Zakantha Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Zakantha Beach
star 4

Grecja: Zakynthos
Ocena hotelu Zakantha Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Zakantha Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 03 maja 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 maja 2022

Hotel Zakantha Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

ZAKYNTHOS/GRECJA

Polozenie


• ok. 2 km od centrum miasta Zakynthos


• ok. 300 m od centrum Argassi


• ok. 50 m od plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 15 min

Plaza


• ok. 50 m od plaży


• publiczna


• piaszczysta


• schody prowadzące do plaży


• leżaki za opłatą


• parasole za opłatą


• ręczniki za kaucją

Wyposażenie


• recepcja: 24 h
• winda 
• ogród
• taras
• sala TV
• Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
• parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, w cenie

Karty

Visa, MasterCard, Maestro 

Liczba pokojów

118

Kategoria lokalna

4 gwiazdki 

Dodatkowe informacje


• ostatni całkowity remont: 2010 r.
• hotel nie akceptuje zwierząt 


• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI


• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Basen


• baseny: 3
• basen: zewnętrzny
• basen: zewnętrzny, ze słodką wodą
• basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
• leżaki: w cenie, parasole
• ręczniki: wymagana kaucja

Dla dzieci


• basen dla dzieci
• wysokie krzesełka dla dzieci

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 16 m2 • widok na ogród lub ląd • w budynku głównym • klimatyzacja: w lipcu i sierpniu: w cenie, indywidualnie sterowana, w maju, czerwcu, wrześniu i październiku: za opłatą, ok. 7 €/dzień • sejf: za opłatą, ok. 3 €/dzień, płatność gotówką • biurko • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV • wanna • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

Dwa posiłki
• śniadanie: w formie bufetu
• kolacja: w formie bufetu

Restauracje i bary
• restauracja: rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, bufet, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
• bary i inne: 2
• bar przy basenie: 10:00 - 18:00
• bar "LOUNGE BAR": maj - październik, codziennie 18:00 - 02:00, za opłatą, płatność gotówką


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Rainbow

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie

Hotel położony jest przy głównej ulicy w Argassi, tuż przy plaży z widokiem na Morze Jońskie i miasto Zakynthos. Centrum Argassi z licznymi sklepami, klubami nocnymi i jedzeniem znajduje się zaledwie minutę spacerem, a miasto Zakynthos oddalone jest o 2,5 km. Transfer z lotniska trwa ok 40 minut. Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 3 EUR/pokój/dzień. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.

Plaża

Hotel znajduje się bezpośrednio przy wąskiej, piaszczystej plaży. Leżaki i parasole na plaży - dodatkowo płatne (ok. 7 EUR/zestaw).

Do dyspozycji gości

Recepcja 24 - godz., lobby, basen zewnętrzny, leżaki i parasole bezpłatnie, restauracja, bar, wymiana walut, kącik internetowy, TV lounge.

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje w postaci bufetu. W barze płatne liczne markowe alkoholowe oraz szeroki wybór drinków, koktajli i przekąsek.

Program sportowy i animacyjny

Stół bilardowy.

Internet

Bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu.

Kategoria lokalna

****

Naszym zdaniem

Zakantha Beach to przytulny hotel położony bezpośrednio przy plaży. Polecamy szczególnie parom pragnącym korzystać z uroków tętniącego życiem Argassi a również wszystkim mobilnym turystom, którzy potraktują to miejsce jako doskonały punkt wypadowy na zwiedzanie wyspy.

Strona www

www.hotelzakanthabeach.gr

Zakwaterowanie


Stoki


Opinie klientów


Program

Dzień Pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Uwaga: cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wysokość zależy od standardu hotelu i wynosi od 0,5 do 4 EUR za pokój za dzieńpobytu. Podatek płatny będzie w recepcji przed zakwaterowaniem. Szczegóły w opisie hotelu.
Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

Wycieczki lokalne


Inne

ZAKYNTHOS informacje ogólne

Waluta

EUR - Euro. Płatności kartami kredytowymi akceptowane są w niektórych miejscach, korzystanie z bankomatów jest możliwe w miejscowościach turystycznych. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić funty brytyjskie lub dolary USA. Nie ma możliwości wymiany złotówek.
Napiwki

Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku. Często w restauracjach dolicza się 1 EUR za chleb podawany przed posiłkiem.
Wiza

Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
Czas

+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Język urzędowy

grecki
Orientacyjne ceny

Obiad w tawernie od 8-10 EUR woda 1 l - 1.5 EUR piwo w barze od 2.5 EUR kawa w kawiarni od 2,5-4,5 EUR
Poczta

Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.80 EUR. Kartki ze znaczkiem najlepiej zostawiać w recepcji do wysłania.
Elektryczność

Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony

Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 5 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji, mogą występować problemy z zasięgiem w budynkach hotelowych. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
W regionie

Zakynthos

Jedna z najładniejszych wysp Jońskich jest pełna zieleni - gaje oliwne, winorośle, sady cytrusowe i sosnowe lasy. Do tego piękne piaszczyste plaże, a morze i niebo w kolorze "electric blue". Na szczególną uwagę jednak zasługują dwa miejsca - zatoka Navajo, której zdjęcia stały się, obok Santorini, jednym z fotograficznych symboli Grecji oraz zatoka Laganas, gdzie swoje siedliska mają żółwie careta careta.
Laganas
Najpopularniejszy kurort Zakynthos z bardzo długą piaszczystą plażą i niezliczonymi możliwościami rozrywek, szczególnie wieczornych i nocnych. To miejsce dla osób kochających plażę w ciągu dnia i życie nocne wieczorami.
Kalamaki

To spokojna miejscowość wakacyjna położona nad malowniczą zatoką. Plaża łagodnie opada do morza i stanowi idealne i bezpieczne miejsce dla dzieci. Z Kalamaki nie daleko także do Laganas i stolicy wyspy - miasta Zakynthos.
Argassi
Doskonale zlokalizowana miejsowość wakacyjna - tylko 5 km od stolicy wyspy i głównego portu. Do najpopularniejszej plaży na półwyspie Vasilikoss ok. 10 km. Plaża w Argassi jest wąska i piaszczysto-żwirowa. Nie jest zagospodarowana.
Tsilivi
Położona w zatoce miejscowość jest dobrym miejscem dla rodzin z dziećmi. Długa, piaszczysta, dobrze zagospodarowana plaża, której przyznano błękitą flagę za czystość i łagodne zejście do morza oraz wiele atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. W miasteczku tawerny bary i sklepy których przybywa z każdym rokiem bo miejscowość od kilku lat zyskuje na popularności wśród turystów.
Alykanas

Nieduży, urokliwy i spokojny kurort położony jest na północno-wschodnim wybrzeżu wyspy. Alykanas słynie z ładnej, piaszczystej plaży (nagrodzonej Błękitną Flagą), dużej ilości lasów i ciekawych widoków na górzystą Kefallonię. Oddalony od zgielku wielkich kurortów, lecz nie pozbawiony uroczych, tadycyjnych tawern, barów i kawiarni. Doskonaly wybor dla indywidualistów i rodzin z dziećmi.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Wrocławia,Gdańska, Rzeszowa, Bydgoszczy, Łodzi i Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"

Wizy

W związku z koniecznością wypełnienia formularza PLF najpóźniej w dniu poprzedzającym wylot (do godziny 22:00) oraz posiadania kodu QR przy przylocie do Grecji, informujemy:
1. Strona internetowa do samodzielnego wypełnienia formularza PLF to:
2. Instrukcja wypełnienia formularza znajduję się:
3. W razie problemów z wypełnieniem formularza, prosimy o kontakt ze swoim sprzedawcą.
4. Adresy hoteli konieczne do wypełnienia wniosku znajdują się poniżej.
5.

Każdy turysta zobowiązany jest do wypełnienia formularza
. Po jego wypełnieniu, na e-maila podanego w formularzu przyjdzie potwierdzenie wypełnienia. Każda osoba z rezerwacji w tym dzieci
obowiązkowo musi wypełnić swój wniosek
(nie może to być np. 1 wniosek na rodzinę/rezerwację). Wymagane jest, aby każdy turysta dodał w swoim formularzu podróżujących z nim członków rodziny/niespokrewnionych towarzyszy wyjazdu.
6. Po zweryfikowaniu danych na skrzynkę pocztową przyjdzie również
formularz z unikalnym kodem QR
, który trzeba okazać na lotnisku docelowym w formie elektronicznej (w telefonie) lub wydrukowany.
7. W przypadku
nieposiadania
kodu QR turyści
nie zostaną wpuszczeni
na pokład samolotu lecącego do Grecji.
Adresy hoteli:

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Grecji trwa od 15.06 do 15.09.

Wizy - informacje dla sprzedawców

W związku z koniecznością wypełnienia formularza PLF najpóźniej w dniu poprzedzającym wylot (do godziny 22:00) oraz posiadania kodu QR przy przylocie do Grecji, informujemy:
1. Strona internetowa do samodzielnego wypełnienia formularza PLF to:
2. Wzór wypełnienia znaleźć można na Travelli, w zakładce Komunikaty (Grecja - formularz wjazdu!) oraz
3. Adresy hoteli konieczne do wypełnienia wniosku znajdują się poniżej.
4.

Każdy turysta zobowiązany jest do wypełnienia formularza
. Po jego wypełnieniu, na e-maila podanego w formularzu przyjdzie potwierdzenie wypełnienia. Każda osoba z rezerwacji w tym dzieci
obowiązkowo musi wypełnić swój wniosek
(nie może to być np. 1 wniosek na rodzinę/rezerwację). Wymagane jest, aby każdy turysta dodał w swoim formularzu podróżujących z nim członków rodziny/niespokrewnionych towarzyszy wyjazdu.
5. Po zweryfikowaniu danych na skrzynkę pocztową przyjdzie również
formularz z unikalnym kodem QR
, który trzeba okazać na lotnisku docelowym w formie elektronicznej (w telefonie) lub wydrukowany.
6. W przypadku
nieposiadania
kodu QR turyści
nie zostaną wpuszczeni
na pokład samolotu lecącego do Grecji.
Adresy hoteli:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Zakyntos

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1990r. odnowiony całkowicie w 2010 r. Na terenie hotelu znajduje się recepcja, basen odkryty, taras słoneczny z leżakami, restauracja, snack bar, lounge bar, sala telewizyjna, pomieszczenie dla osób, które maja późny wylot, wypożyczalnia samochodów. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Kącik internetowy płatny

plaża

Przy hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Parasole i leżaki - płatne, ręczniki plażowe - bezpłatne.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację (w lipcu i sierpniu bezpłatna, w pozostałych okresach płatna ok. 7€/doba), sejf (płatny ok. 19€/tydzień), mini lodówkę (płatna ok. 15€/tydzień), telefon, TV LCD, łazienkę z suszarką, balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe (1 dla niepełnosprawnych)

Wyżywienie

restauracja, bary

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

z myślą o dzieciach

brodzik, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie - płatne)

płatne

bilard

Aktualizacja opisu

11.07.2016 15:29

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Grecja/Zakyntos

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- Agrassi - przy plaży - w pobliżu bary, restauracje, stacja benzynowa, wypożyczalnia aut, supermarket - ok. 3 km od miasta Zakyntos - ok. 6 km od lotniska - ok. 35 km od Navagio

Plaża

- publiczna - piaszczysta - parasole i leżaki (za opłatą)

Pokoje

Pokój standard - ok. 18 m2 - przestronne, elegancko urządzone - TV SAT, telefon, lodówka, sejf(za opłatą) - łazienka z wanną/prysznicem oraz WC, podstawowe kosmetyki, suszarka do włosów - klimatyzacja (poza sesonem za opłatą) - WiFi - balkon/taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny zewnętrzne - leżaki i parasole przy basenie - ręcznki (kaucja) Płatne - bilard

Dla dzieci

- brodzik

Wyżywienie

HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne.

Restauracje i bary

- restauracja/bufet - 2 bary

Dodatkowe informacje

- odnowiony w 2010 r. - 118 pokoi - 24h recepcja - sala TV - WiFi - wypożyczalnia aut - parking - przechowalnia bagażu - www.hotelzakanthabeach.gr

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie: lobby, restauracje, bary, baseny, spa, place zabaw i kluby dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na: https://eximtours.pl/lp/Nowe_standardy_bezpieczenstwa

Bagaż

Katowice, Warszawa, Kraków, Poznań (LOT - samolot rejsowy) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 250 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Hotel położony w Argassi około 6 km od lotniska oraz około 2,5 km od miasta Zakynthos.

Plaża

*    20 m od hotelu; serwis plażowy jest dodatkowo płatny.

Zakwaterowanie

*    118 pokoi rozmieszczonych na 4 piętrach; 2 windy; *    Typy pokoi: 88 standardowych (16m2), 30 triple (30m2); *    Wyposażenie: telefon, bezpłatny dostęp do Wi-Fi, telewizor, lodówka (dodatkowo płatna), klimatyzacja (od lipca do sierpnia jest bezpłatna), łazienka z WC, suszarka do włosów, balkon.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna z tarasem; *    Bar z tarasem, bar na plaży.

Wyżywienie

*    HB - śniadania i obiadokolacje serwowane w formie bufetu; napoje są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

*    Basen zewnętrzny z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli.

Dla dzieci

*    Oddzielny brodzik dla dzieci; wysokie krzesełka w restauracji na zapytanie.

Pozostałe udogodnienia

*    Lobby, recepcja czynna całą dobę, kącik telewizyjny, kawiarenka internetowa (płatna), dostęp do Wi-Fi w recepcji, usługi medyczne na życzenie, parking, 200 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy, w niedalekiej odległości tawerny i sklepy.

Naszym zdaniem

*    Hotel jest idealnym rozwiązaniem dla par oraz rodzin z dziećmi ze względu na bardzo dobre warunki zakwaterowania, przyjemny personel oraz wakacyjna atmosferę.  

Strona internetowa

*    www.hotelzakanthabeach.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Przytulny hotel gwarantujący spokojny wypoczynek ze względu na miła atmosferę oraz niesamowitą lokalizację w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży Argassi. Doskonała propozycja dla wszystkich, którzy cenią sobie piękne widoki i relaks na piaszczystej plaży. Doskonały wybór dla par jak i dla rodzin.

Położenie

Zakantha Beach położony jest w znanym kurorcie Argassi na wyspie Zakynthos. Ok. 100 m od cetrum miasta. Zlokalizowany przy samej plaży. Ok. 2,5 km do miasta Zakynthos, ok. 2,5 km do główngo portu, ok. 6 km do lotniska. W pobliżu 150 m od hotelu znajduje się apteka.

Wyposażenie

Recepcja 24h, lobby, kącik TV, stanowisko internetowe (płatne),  WiFi, kantor, winda, restauracja, bar przy basenie, bar z przekąskami, udogodnienia dla niepełnosprawnych, parking.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w TV sat, telefon, sejf, lodówkę, klimatyzację (bezpłatnie w terminach 01/07-31/08, w pozostałym okresie odpłatnie), łazienkę z prysznicem, suszarkę, Wi-fi.

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Basen z bezpłatnymi leżakami i parasolami, dodatkowo płatne: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Basen dla dzieci.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


BestReisen

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Przytulny hotel gwarantujący spokojny wypoczynek ze względu na miła atmosferę oraz niesamowitą lokalizację w bezpośrednim sąsiedztwie piaszczystej plaży Argassi. Doskonała propozycja dla wszystkich, którzy cenią sobie piękne widoki i relaks na piaszczystej plaży. Doskonały wybór dla par jak i dla rodzin.

Położenie

Zakantha Beach położony jest w znanym kurorcie Argassi na wyspie Zakynthos. Ok. 100 m od cetrum miasta. Zlokalizowany przy samej plaży. Ok. 2,5 km do miasta Zakynthos, ok. 2,5 km do główngo portu, ok. 6 km do lotniska. W pobliżu 150 m od hotelu znajduje się apteka.

Wyposażenie

Recepcja 24h, lobby, kącik TV, stanowisko internetowe (płatne),  WiFi, kantor, winda, restauracja, bar przy basenie, bar z przekąskami, udogodnienia dla niepełnosprawnych, parking.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w TV sat, telefon, sejf, lodówkę, klimatyzację (bezpłatnie w terminach 01/07-31/08, w pozostałym okresie odpłatnie), łazienkę z prysznicem, suszarkę, Wi-fi.

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Basen z bezpłatnymi leżakami i parasolami, dodatkowo płatne: sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Basen dla dzieci.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Orka

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony w miejscowosci Argassi, ok 500 m od centrum, 3 km od miasta Zakynthos, 4 km od lotniska. W pobliżu znajdują się sklepy, tawerny, restauracje.

PLAŻA

Piaszczysta, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

HOTEL

Obiekt 3-piętrowy (2 windy), otoczony ogrodem, oferuje 120 pokoi. Oficjalna kategoria lokalna A.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Basen (leżaki i parasole bezpłatne), recepcja, bar przy basenie, snack bar, kantor wymiany walut, sejf (dodatkowo płatny), kącik internetowy (dodatkowo płatny), pralnia (dodatkowo płatna), parking.Sporty wodne na plaży - płatne dodatkowo.

DLA DZIECI

Łóżeczko dla dziecka do 2 lat za opłatą.

ZAKWATEROWANIE

Jednoosobowe i dwuosobowe (możliwa dostawka) z łazienką (WC, prysznic lub wanna), wyposażone w klimatyzację sterowaną centralnie (w lipcu i sierpniu gratis), telefon, TV Sat, kanał muzyczny, lodówkę (dodatkowo płatna), balkon.

WYŻYWIENIE

HB - śniadania i obiadokolacje.

Informacje o lotach i bagażu

Prosimy zwrócić uwagę iż w cenę biletu przeważnie wliczony jest tylko bagaż podręczny, natomiast bagaż rejsowy jest dodatkowo płatny. Oferta oparta jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach lub dowodach osobistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. W przypadku przelotów rejsowych i low costowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi Klient.W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji Klienta.Wytyczne dot. bagażu w poszczególnych liniach lotniczych są równe i wyglądają następująco:Lecąc LOT Polish Airlines (kod lotu LO) każdy pasażer może wziąć ze sobą:jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm).Bagaż rejestrowany za dopłatą:- bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300PLN/sztukaUWAGA! W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8585c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu.Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.Warunki przewozu linii lotniczych LOT Polish Airlines:  https://www.lot.com/pl/pl/conditions-of-carriageLecąc WizzAir (kod lotu W6), każdy pasażer może wziąć ze sobą:jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony)Warszawa- 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 550 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 710 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 160 PLN/osoba w dwie stronyJeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Katowice- 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka- 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka- 32 kg w cenie 720 PLN/sztukaWIZZ Priority w cenie 110 PLN/osoba w dwie stronyWybór miejsca (za opłatą)Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Warunki przewozu linii lotniczych WIZZ:https://wizzair.com/pl-pl/legal/ogolne-warunki-przewozu-pasazerow-i-bagazuLecąc Ryanair (kod lotu FR), każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony):Kraków-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaPasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm.Poznań-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaWarszawa Modlin-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaWrocław-10 kg (55x40x20cm) w cenie 250 PLN/sztuka- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 400 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 120zł/osobaBerlin- 20 kg (119x119x81cm) w cenie 450 PLN/sztukaPierwszeństwo wejścia na pokład - 210zł/osobaWybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualnaMożesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie.Warunki przewozu linii Ryanair: https://www.ryanair.com/pl/pl/Przydatne-informacje/centrum-pomocy/Czesto-zadawane-pytania/ogolne-warunki-przewozu/ogolne-warunki-przewozuLecąc Easy Jet (kod lotu EZY) każdy pasażer może wziąć ze sobą:- jedną sztukę bagażu podręcznego o wymiarach max 45cm x 36cm x 20cm, który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem.Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony):- bagaż rejestrowany 15kg - cena 400PLN/sztuka- bagaż rejestrowany 23kg - cena 450 PLN/sztukaPodczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą.Warunki przewozu linii Easy Jet: https://www.easyjet.com/pl/ogolne-warunkiWażne! Jeżeli bagaż dodany zostanie do rezerwacji już po jej potwierdzeniu jego cena będzie wyższa.

COVID 19

W związku z panującą na świecie pandemią wirusa Covid19 i częstymi zmianami dot. warunków wyjazdu i powrotu do kraju prosimy o śledzenie na bieżąco informacji dla podróżujących: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Zachecamy róznież do rejestracji w systemie MSZ Odyseusz (https://odyseusz.msz.gov.pl/). System w przypadku wystąpienia nadzwyczajnych sytuacji za granicą, umożliwi kontakt MSZ z Państwem w celu przekazania informacji lub udzielenia pomocy przez właściwą placówkę dyplomatyczno-konsularną.

Formularz PLF i kod OR

Jest bezwzględny obowiązek zarejestrowania swojej podróży na stronie https://travel.gov.gr/#/ dla wszystkich osób wjeżdżających do Grecji (Passenger Locator Form).Formularz należy wypełnić co najmniej 24 godziny przed odprawą (najpóźniej w dniu poprzedzającym wylot- do godziny 22:00). Po wypełnianiu formularza PLF wygenerowany zostanie kod QR, który należy okazać przy odprawie biletowej oraz przy przekraczaniu granicy z Grecją (drogą powietrzną, lądową i morską). Kod należy wydrukować lub zapisać w formie elektronicznej, by służby graniczne mogły go zeskanować.  W formularzu PLF należy podać adres pobytu w Grecji lub plan podróży na najbliższe 7 dni. Każdy dorosły oraz każde dziecko powinno posiadać własny kod QR.Podróżnym nieposiadającym kodu QR linie lotnicze mogą odmówić wejścia na pokład samolotu. Za niedopełnienie powyższego obowiązku władze greckie mają prawo nałożyć na podróżnego grzywnę w wysokości 500 euro.W sprawach związanych funkcjonowaniem PLF i generowania kodów QR proszę kontaktować się z infolinią greckiego Ministerstwa Ochrony obywatela dzwoniąc na numer: +30 215 560 51 51.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

Położenie

ok. 100 m. od centrum Argassi z barami, restauracjami i tawernami. Wzdłuż głównej ulicy nadbrzeżnej liczne punkty rozrywki. Do miasta Zakynthos 2,5 km. Przystanek autobusowy przy hotelu.

Plaża

ładna, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

120 pokoi w 3-piętrowym budynku. Hol powitalny z przytulnym kącikiem wypoczynkowym, recepcja, 2 windy, sala TV, bar oraz sklepy. Na zewnątrz, w zadbanym ogrodzie znajduje się basen z wodą słodką, bar z napojami i przekąskami oraz tarasy słoneczne z przepiękną panoramą na morze. Parasole przeciwsłoneczne i leżaki przy basenie w cenie. www.hotelzakanthabeach.gr

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przytulnie urządzone Pokoje dwuosobowe (2-3B): klimatyzacja (lipiec-sierpień w cenie, w pozostałych miesiącach za opłatą), telefon, TV sat., sejf (za opłatą), lodówka (za opłatą), balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka.

Dzieci

oddzielny brodzik, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Dostęp do internetu

kącik internetowy, Wi-Fi w hotelu i w pokojach za opłatą.

Sport

za opłatą: sporty wodne na plaży.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Wcześniej = taniej

do 30.04.16 15% zniżki.

Dni gratis

7=6, 14=12 w terminach 23.09-15.10.16 (nie łączą się z ofertą Wcześniej=Taniej).

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa.

Polecamy

  • położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży.
  • blisko do centrum z tawernami, barami i restauracjami
  • przyjemna grecka atmosfera


Neckermann

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Zakynthos, Grecja

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

ok. 100 m. od centrum Argassi z barami, restauracjami i tawernami. Wzdłuż głównej ulicy nadbrzeżnej liczne punkty rozrywki. Do miasta Zakynthos 2,5 km. Przystanek autobusowy przy hotelu.

Plaża

ładna, piaszczysto-żwirowa, bezpośrednio przy hotelu. Leżaki, parasole słoneczne za opłatą.

Wyposażenie

120 pokoi w 3-piętrowym budynku. Hol powitalny z przytulnym kącikiem wypoczynkowym, recepcja, 2 windy, sala TV, bar oraz sklepy. Na zewnątrz, w zadbanym ogrodzie znajduje się basen z wodą słodką, bar z napojami i przekąskami oraz tarasy słoneczne z przepiękną panoramą na morze. Parasole przeciwsłoneczne i leżaki przy basenie w cenie. www.hotelzakanthabeach.gr

Dostęp do internetu

kącik internetowy, Wi-Fi w hotelu i w pokojach za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przytulnie urządzone Pokoje dwuosobowe (2-3B): klimatyzacja (lipiec-sierpień w cenie, w pozostałych miesiącach za opłatą), telefon, TV sat., sejf (za opłatą), lodówka (za opłatą), balkon lub taras. Wanna, WC, suszarka.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Sport

za opłatą: sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

Dzieci

oddzielny brodzik, łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Wcześniej = taniej

do 30.04.17.15% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Zakantha Beach
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Zakynthos)
Żółwie Caretta caretta składające jaja na plaży Laganas na Zakynthos w Grecji
Zatoka Wraku, Navagio na wyspie Zakynthos w Grecji
Plaża Xigia i Błękitne Groty na Zakynthos
Zante Town, idealne na wieczorne spacery na greckiej wyspie Zakynthos
Piękna, piaszczysta plaża Banana Beach na Zakynthos w Grecji
Mała wysepka Cameo w pobliżu kurortu Laganas na Zakynthos
Rozrywkowe miasto Laganas na Zakynthos w Grecji
Okolice plaży Xigia za Zante w Grecji
Filmy hotelu Zakantha Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Zakantha Beach
https://youtu.be/7Zm8UyyBNOs

Opinie o Hotelu Zakantha Beach

Zakantha Beach - możliwości zakwaterowania:

2 os. pokoj standardowy

Zakantha Beach - Możliwości wyżywienia:


Zakantha Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Zakantha Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00