Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
  • Hotel Barcelo Maya Colonial, Jukatan
1 / 46
Udogodnienia hotelu Barcelo Maya Colonial
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Barcelo Maya Colonial
star 4

Meksyk: Jukatan: Cancun
Ocena hotelu Barcelo Maya Colonial:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Barcelo Maya Colonial:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.6 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 października 2018

Hotel Barcelo Maya Colonial w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Meksyku?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

/MEKSYK

Do dyspozycji gości

• recepcja z sejfem • winda • sala TV • ogród • taras • kompleks basenów (baseny rekreacyjne, basen sportowy, brodziki dla dzieci, otwarte wanny z hydromasażem) • aquapark Pirates Island

Wyposażenie

• Wi-Fi (w całym hotelu, płatne, od ok. 12 USD/dzień) • kawiarenka internetowa (płatna, od ok. 3 USD) • leżaki, ręczniki i parasole (przy basenie, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • butik • jubiler • room service (płatny) • pralnia (płatna) • lekarz • fryzjer • sklepy • sklep z pamiątkami • centrum biznesowe (płatne) • 16 sal konferencyjnych • parking (w cenie) • amfiteatr • bankomat • usługi konsjerża

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners

Liczba pokojów

2004

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

• Podatek ekologiczny: od dnia 01.10.2017 r., będzie pobierany podatek na rzecz turystyki zrównoważonej. Opłata za podatek w wysokości 20 MXN (ok. 1 USD)/dzień/pokój odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. • zakwaterowanie od 15.00, wykwaterowanie do 12.00 • możliwe wcześniejsze zakwaterowanie i późniejsze wykwaterowanie (na zapytanie) • ostatnia całkowita renowacja hotelu w 2014 r. • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

• miniklub (4-12 lat) • minidyskoteka • animacje dla dzieci i młodzieży • aquapark • łóżeczka dla niemowląt • wysokie krzesełka w restauracjach • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna)

Sport i wellness

W cenie • siłownia • aerobik • aqua aerobik • pilates • zumba • Bums, tums & thighs • stretching • strzelanie z łuku • siatkówka plażowa • piłka nożna • minigolf • badminton • tenis (padle) • nurkowanie powierzchniowe • windsurfing • surfing • żeglarstwo • katamaran • kajaki • stand-up paddling • 2 korty tenisowe

Płatne • masaże • skuter wodny (w ofercie firmy zewnętrznej) • parasailing (w ofercie firmy zewnętrznej) • strefa spa • oświetlenie kortów tenisowych • szkoła nurkowania PADI

Rozrywka

• kręgle za opłatą

• kasyno

• zajęcia kreatywne

• międzynarodowy program animacyjny

• przedstawienia

• muzyka na żywo

• dyskoteka

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZX1

• 1-4 os. • ok. 39 m2 • widok na ogród • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • wentylator sufitowy • balkon lub taras • wanna • WC • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • minibar (woda, napoje bezalkoholowe, w cenie, uzupełniany codziennie) • TV sat. • telefon • ekspres do kawy • żelazko i deska do prasowania • część wypoczynkowa • kapcie • szlafroki

Pokój ekonomiczny z widokiem na ogród DZG1

• 1-4 os. • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Suita junior od strony morza JSF1

• 2-4 os. • ok. 53 m2 • od strony morza • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja (centralnie sterowana) • wentylator sufitowy • balkon lub taras • wanna • prysznic • WC • suszarka do włosów • sejf (w cenie) • minibar (woda, napoje bezalkoholowe, w cenie, uzupełniany codziennie) • TV sat. • telefon • ekspres do kawy • żelazko i deska do prasowania • część wypoczynkowa • sofa • biurko • kapcie • szlafroki

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:30, w formie bufetu
• obiad: codziennie 12:30 - 15:00, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 18:30 - 22:00, w formie bufetu, a la carte
• przekąski: codziennie 10:30 - 18:30, ciasto, lody
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe
• kawa/herbata po południu

Restauracje i bary • restauracje: 10

• główna restauracja "Beach Buffet"

rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, codziennie 07:00 - 10:30
• główna restauracja "Caribe Buffet": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, codziennie 07:00 - 10:30, 12:30 - 15:00, 18:30 - 22:00
• główna restauracja "Colonial Buffet": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, codziennie 07:30 - 10:30, 12:30 - 15:00, 18:30 - 22:00
• główna restauracja "Tropical Buffet": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, codziennie 07:00 - 10:30, 12:30 - 15:00, 18:30 - 22:00
• restauracja specjalistyczna "Mexico Lindo": rodzaje kuchni: meksykańska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30
• restauracja specjalistyczna "La Fuente": rodzaje kuchni: hiszpańska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30
• restauracja specjalistyczna "La Trattoria": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30
• restauracja specjalistyczna "Tokyo": rodzaje kuchni: japońska, a la carte, show cooking, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30
• restauracja specjalistyczna "Marenostrum": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30
• restauracja specjalistyczna "Kyoto": rodzaje kuchni: japońska, a la carte, show cooking, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30

• bary i inne

6
• bar w lobby "Lobby Bar Beach": codziennie 09:00 - 00:00
• bar w lobby "Mall Bar": codziennie 12:00 - 00:00
• bar w lobby "Lobby Bar Puebla": codziennie 09:00 - 00:00
• bar w lobby "Lobby Bar Tequila": codziennie 09:00 - 00:00
• bar tematyczny "Strikers Sports Bar": codziennie 24 h
• bar typu swim-up: codziennie 09:00 - 19:00

Dodatkowe informacje • kolacja przy świecach: na zapytanie, wymagana rezerwacja, płatna, wybór z menu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Wezyr

Szukasz wakacji do Meksyku?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Riviera Maya

Położenie

Hotel położony na wybrzeżu Riviera Maya, bezpośrednio przy plaży (leżaki i parasole bezpłatne). Oddalony 75 km od lotniska, 25 km od miasta Playa del Carmen i 35 km od miasta Tulum. Położenie:

Hotel

Pięciogwiazdkowy hotel należący do sieci Barcelo, wchodzący w skład kompleksu hotelowego Barcelo Maya Beach Resort. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, przestronne lobby, Wi-Fi w lobby (płatne), 2 baseny, jacuzzi, 8 restauracji, 9 barów, ogród, taras słoneczny, room service (24h), siłownia, klub sportowy, centrum SPA, salon piękności, dyskoteka, pralnia (płatna), kantor, salon gier, wypożyczalnia samochodów (płatna), bankomat, sklepy, parking, opieka medyczna (na życzenie, płatna), przechowalnia bagaży.Goście tego obiektu mogą korzystać z infrastruktury hoteli Barcelo Maya Beach i Caribe.

Pokoje

W hotelu łącznie znajduje się 420 pokoi. Pokoje typu Superior (40 m2, widok na ogród), apartamenty Junior (38 m2, taras, widok na ogród, basen lub morze), pokój rodzinny (68 m2, sypialnia, salon, widok na ogród), apartament Ocean Suite (53 m2, sypialnia, salon z częścią wypoczynkową i jadalną) i apartamenty Master Suite. Wszystkie wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienki (wanna, prysznic i suszarka do włosów, waga), sejf (płatne), Wi-Fi (płatne), budzik, TV sat, telefon, żelazko i deska do prasowania, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras.

Wyżywienie

Hotel oferuje wyżywienie w opcji All Inclusive (śniadania, obiady, kolacje, przekąski i słodkości). Dwie restauracje serwujące posiłki główne formie bufetu; Capri - restauracja a la carte serwująca kuchnię włoską; Marenostrum - restauracja a la carte serwująca dania z owoców morza; Kyoto - restauracja a la carte serwująca kuchnię japońską; Santa Fe - restauracja a la carte serwująca steki i dania z grilla; El Mariachi i Palmeras - to restauracje znajdujące się na plaży. Bary serwujące napoje: Tequila, Havana, Jaguar's, bary przy plaży, przy basenie. Wymagana wcześniejsza rezerwacja do restauracji a la carte.

Sport i Wellness

W hotelu znajduje się U-SPA które posiada 25 gabinetów masaży i oferuje liczne zabiegi na ciało i twarz, masaże, pillingi, również znajduje się tam centrum fitness. Zajęcia sportowe: tenis stołowy, rzutki, tenis, piłka nożna, koszykówka, siatkówka, mini golf, aqua aerobik, nurkowanie powierzchniowe, windsurfing. Zmotoryzowane sporty wodne dostępne są odpłatnie na plaży.

Atrakcje dla dzieci

Brodzik, centrum SPA dla dzieci, mały park wodny, plac zabaw, mini klub (od 4 do 12 lat), klub dla nastolatków, w restauracji menu i krzesełka dla dzieci.

Rozrywki i usługi

Dzienne zajęcia sportowe, animacje, bingo, lekcje tańca, gry, co wieczór odbywają się przedstawienia, karaoke, dyskoteka i amfiteatr.

Sale konferencyjne

W hotelu znajdują się 2 sale mieszczące od 45 do 350 osób.

Strona internetowa

www.barcelo.com DODATKOWE OPŁATY 1 stycznia 2017 roku rząd stanu Quintana Roo wprowadza podatek środowiskowy. Opłata wyniesie 20 MXN/pokój/doba i należy ją uiścić przy zameldowaniu się w recepcji hotelowej. Goście zostaną poinformowani w recepcji o nowych przepisach i dostaną kopię dokumentu. Opłata obejmie gości w hotelach Allegro Playacar, Royal Hideaway Playacar, Occidental at Xcaret Destination i wszystkie hotele kompleksu Barceló Maya Grand Resort włączając Barceló Maya Palace. Premium Club (dodatkowo zestaw świadczeń i przywilejów za dodatkową opłatą): pokoje w sekcji Club Premium, ręczniki basenowe w pokoju, VIP mini bar, pierwszeństwo przy rezerwacjach do restauracji a la carte, dostęp do Club Premium Lounge - bar/restauracja serwujące śniadania, przekąski i napoje, bezpłatne lokalne telefoniczne połączenia, 20 % zniżki na usługi w SPA, 10 % zniżki w hotelowym sklepie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Neckermann

Szukasz wakacji do Meksyku?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Cancun, Meksyk

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta! Opis z zeszłego sezonu!

Położenie

w południowej części Riviera Maya, nad zatoką Puerto Aventuras, pomiędzy Playa del Carmen i Tulum. Do Playa del Carmen ok. 20 km. Transfer z lotniska w Cancun ok. 90 min.

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piękna, piaszczysta plaża o długości ok. 2 km z rafą koralową. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży bez opłaty.

Wyposażenie

rozległy ośrodek wakacyjny przy porośniętej palmami plaży tworzą hotele sieci Barcelo: Maya Beach, Maya Tropical, Maya Caribe, Maya Colonial, które dysponują łącznie 2004 pokojami rozmieszczonymi w dwukondygnacyjnych budynkach. 4 lobby z recepcją, 4 restauracje główne serwujące posiłki w formie bufetu, 8 restauracji tematycznych, 4 restauracje na plaży oraz 14 barów (w tym 4 bary typu swim up), liczne sklepy z pamiątkami. Każdy z hoteli dysponuje kompleksem 2 basenów oraz oddzielnym brodzikiem dla dzieci, położonymi w otoczeniu tropikalnych ogrodów. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie bez opłaty. www.barcelo.com Uwaga! Goście 4 hoteli mogą korzystać z infrastruktury całego resortu (z wyjątkiem hotelu Barcelo Maya Palace Deluxe).

Dostęp do internetu

WIFI w lobby i kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Karty kredytowe

MasterCard, Visa.

Zakwaterowanie

komfortowe. Pokoje superior (A1-3A): rozmieszczone na terenie całego ośrodka, klimatyzacja, telefon, telewizja kablowa, minibar, sejf, zestaw do prasowania, ekspres do kawy, łącze WLAN (za opłatą), balkon lub taras. Prysznic lub wanna, WC, suszarka do włosów. Pokoje rodzinne (A2-3F): z oddzielnym kącikiem mieszkalnym. Junior suity Club Premium Maya Tropical lub Maya Colonial (B1-3D): ok. 53 m2, od strony morza, z serwisem Premium. Junior suity swim up Club Premium Maya Caribe (C1-3D): ok. 55 m2, od 13 lat, z jacuzzi na tarasie i bezpośrednim dostępem do basenu, z serwisem Premium. Junior suity Club Premium Maya Beach lub Maya Caribe (D1-3D): ok. 53 m2, dodatkowo z whirlpoolem na tarasie, poza tym wyposażone jak B2D, z serwisem Premium. Suity Ocean Front Club Premium Maya Beach lub Maya Caribe (D1-3C): ok. 99 m2, z oddzielnym salonem i dodatkową łazienką oraz whirlpoolem na tarasie, z serwisem Premium. Club Premium: prywatny check-in/out (w miarę dostępności również wcześniejszy check in/późniejszy check out), concierge service w godz. 7:00-23:00 bezpłatny dostęp do internetu, wybór markowych napoi alkoholowych.

Sport

aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, siatkówka, piłka nożna, koszykówka, bilard, strzelanie z łuku, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, żeglowanie katamaranem, kajaki, windsurfing (konieczna licencja), sprzęt do nurkowania powierzchniowego, płytkie nurkowanie w basenie (1 x na pobyt). Za opłatą kursy nurkowania, zmotoryzowane sporty wodne oraz pole golfowe (odległość ok. 2 km).

Wellness

za opłatą sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, zabiegi i masaże w centrum spa.

Dzieci

miniklub (4-12 lat) i klub dla nastolatków (13-17 lat), minidisco. Park wodny dla dzieci (4-12 lat), oddzielny brodzik.

Rozrywka

program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem, muzyka na żywo, dyskoteka (od 18 lat).

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu. Możliwość spożywania kolacji również w restauracjach tematycznych (3 x na tydz., konieczność wcześniejszej rezerwacji). Wybrane napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe w godz. 09:00-02:00. W barze sportowym "Strikers" oferta All Inclusive przez całą dobę. W ciągu dnia i wieczorem przekąski. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w dyskotece.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Rainbow

Szukasz wakacji do Meksyku?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie:
Duży kompleks hotelowy składający się z 2 części: Barcelo Maya Colonial i Barcelo Maya Tropical, te wchodzą w skład wioski wakacyjnej Barcelo Maya Beach Complex - Klienci mogą korzystać z infrastruktury rekreacyjnej hoteli Barcelo Maya Beach i Caribe. Położony niedaleko niewielkiego (ok. 4 km) kurortu Puerto Aventuras, tuż przy pięknej, szerokiej, piaszczystej plaży i rafie koralowej. W marinie Puerto Aventuras kilka sklepów, restauracji i barów. Do słynnego stanowiska archeologicznego w Tulum ok. 40 km. Do lotniska w Cancun ok. 80 km.
Pokoje:
W obu hotelach znajduje się 960 klimatyzowanych, eleganckich i luksusowych pokoi różnego typu. Wszystkie z łazienką (prysznic, suszarka, kosmetyki kąpielowe, szlafroki, klapki), wentylatorem sufitowy, LCD TV-sat, sejfem, codziennie uzupełnianym minibarem (woda, napoje, piwo, przekąski), ekspresem do kawy, żelazkiem i deskę do prasowania, balkonem lub tarasem (meble balkonowe). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis. - Pokoje superior (pow. ok. 38 m2)- dla maksymalnie 4 osób (w pokoju mogą znajdować się tylko 2 łóżka typu queen size), w obu częściach hotelu. Pokoje dla osób niepełnosprawnych na potwierdzenie. Możliwość dopłaty do usługi Club Premium: osobny check in i check out, butelka lokalnego wina musującego na powitanie, rooms service, dostęp do Club Premium Lounge z międzynarodowymi alkoholami, kontynentalnym śniadaniem, darmowy internet, prasa (w języku angielskim lub hiszpańskim) zniżka na zabiegi w hotelowym Spa. - Junior Suite Ocean Front Club Premium (pow. ok. 53 m2)- dla maksymalnie 4 osób (w pokoju mogą znajdować się tylko 2 łóżka typu queen size), pokoje od strony morza, z wydzieloną częścią wypoczynkową. Pozostałe wyposażenie jak przy opisie pokoi superior. Usługa Club Premium wliczona w cenę.
Do dyspozycji gości:
Recepcja, lobby, room service (płatny), 8 restauracji, 7 barów, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami,3 baseny i basen dla dzieci ze zjeżdżalniami (w basenach słodka woda), 2 jacuzzi, mini klub, opiekunka (płatna), sklepy z pamiątkami oraz rękodziełem, butiki, pralnia (płatna), usługi medyczne (płatne), wypożyczalnia samochodów, wymiana walut. Stanowiska internetowe płatne (ok. 7 USD/godz), Wi-Fi płatne (ok. 13 USD/dzień). Hotel zapewnia ręczniki basenowe, leżaki i parasole na plaży bezpłatne.
Wyżywienie:
All inclusive: (07.00-10.30), obiady (12.30-15.00) i obiadokolacje (18.30-22.00) w formie bogatego bufetu. 4 restauracje a'la carte: japońska, rybna, włoska, steak house (konieczna wcześniejsza rezerwacja, wymagany odpowiedni strój). W ciągu dnia przekąski typu fast food (kanapki, hamburgery, hot dogi) na plaży oraz bar z przekąskami dla dzieci przy basenie. Nielimitowana ilość lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych (24h).
Program sportowy i animacyjny, SPA:
Bogaty program animacyjny wciągu dnia oraz wieczorem. Liczne konkursy, gry, zabawy, wieczorne pokazy w teatrze. Bezpłatnie: siłownia, sauna, tenis ziemny i stołowy, bilard, rzutki, minigolf, na plaży: kajaki, windsurfing, żeglowanie, katamarany. Dodatkowo płatne: centrum wellness and SPA.
Kategoria lokalna:
*****
Naszym zdaniem:
Wspaniała wakacyjna atmosfera, liczne atrakcje zarówno dla najmłodszych jak i dorosłych. Profesjonalne SPA z licznymi zabiegami pozwolą na prawdziwy relaks, podczas gdy najmłodsi goście mogą w pełni korzystać z uroków przeznaczonych dla nich rozrywek. Serdecznie polecamy rodzinom z dziećmi.
Inne:
www.barcelo.com

Program

Dzień 1
Zbiórka w Warszawie przy stanowisku odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu. Przelot do Cancun samolotem czarterowym PLL LOT (bezpośrednio). Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na http://www.rainbowtours.pl/rozklady. Po przylocie odprawa paszportowa i spotkanie z rezydentem, następnie transfer do wybranego hotelu.
Dzień 2 - 14
Wypoczynek w Cancun.
Dzień 15
Po śniadaniu wykwaterowanie. Transfer na lotnisko w Cancun. Wylot do Polski - przelot samolotem czarterowym PLL LOT (bezpośrednio).
Dzień 16
Przylot do Warszawy.

świadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem czarterowym PLL LOT (bezpośrednio) do Cancun, opłaty lotniskowe, zakwaterowanie w wybranych hotelu (14 rozpoczętych dób hotelowych), wyżywienie jak w opisie wybranego hotelu, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie TU Europa (w wersji standard: CP, NNW, KL i bagaż), opiekę polskojęzycznego rezydenta, obsługę przedstawiciela Rainbow Tours podczas odprawy w Warszawie.
Cena nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych i innych wydatków osobistych.

Inne

PRZELOT
Komfortowy samolot Dreamliner PLL LOT (lot bezpośredni) z możliwością wyboru klasy podróży. W klasie ekonomicznej catering płatny dodatkowo w usłudze Sky Bar. W klasie Premium Club i Biznes Elite w cenę wliczone bogate menu, w tym napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz zwiększony limit bagażowy. We wszystkich klasach indywidualny system rozrywki pokładowej z osobnym monitorem przed każdym fotelem. Więcej informacji na stronach wstępnych katalogu w sekcji Komfort Dalekich Podróży. W przypadku niemożliwości wykonania rejsu samolotem Dreamliner, PLL LOT zapewni inny samolot o podobnym standardzie (rejs bezpośredni).

Wycieczki lokalne

CHICHEN ITZA - JEDEN Z NOWYCH CUDÓW ŚWIATA
Całodniowa wyprawa do prekolumbijskiego miasta założonego przez Majów - Chichen Itza, wpisanego w roku 1988 na listę światowego dziedzictwa UNESCO, a 7 lipca 2007 ogłoszonego jednym z siedmiu nowych cudów świata. Wyjątkowe połączenie architektury Majów i Tolteków. Zwiedzanie: Piramida Kukulkana, Obserwatorium Astronomiczne, Boisko do Gry w Pelotę, Świątynia Tysiąca Kolumn, Świątynia Jaguara, Świątynia Wojowników, Święta Studnia. Czas wolny na zakupy rzemiosła i pamiątek. Przejazd do cenoty Ik kil. Kąpiel i wypoczynek w naturalnym słodkowodnym basenie wapiennym - cenote. Obiad w restauracji. Powrót do hotelu, z zatrzymaniem się w kolonialnym mieście Valladolid. Cena ok. 110 USD, dziecko ok. 70 USD.
SEKRETY MAJÓW - COBA, TULUM I CENOTY
TULUM + COBA + CENOTE -Wycieczka do przepięknych ruin miasta Majów malowniczo położonych na karaibskim klifie. Zwiedzanie świątyni Fresków, Świątyni Zstępującego Boga, Świątyni Wiatru i prekolumbijskich domów mieszkalnych: Dom Kolumn, Dom Halach Uinic, Dom Chultuna. Przejazd do ukrytego w sercu jukatańskiej dżungli jednego z największych ośrodków Majów - Coba. Jazda rowerem lub rikszami po kamiennych drogach zwanych sacbe. Podziwianie najważniejszych budowli miasta: Boiska do Gry w Pelote, Zespołu Malowideł oraz największej na Jukatanie, liczącej 42 metry Wielkiej Piramidy - Nohoch Mul. Przejazd do pięknej wapiennej jaskini, zwanej cenotą, z krystalicznie czystą wodą. Orzeźwiająca kąpiel. Obiad i powrót do hotelu. Cena ok. 145 USD, dziecko ok. 80 USD.
XCARET PARK
Xcaret - jest najlepszym środowiskowym i archeologicznym parkiem na Riviera Maya. Park znajduje się 72 km na południe od Cancun i 7 km od Playa del Carmen. Ogromna różnorodność możliwości rekreacyjnych sprawia, że Xcaret jest jedną z najbardziej popularnych atrakcji na Rivera Maya i w Meksyku. Tutaj można pływać podziemną rzeką, odwiedzić muzeum, akwarium z rekinami, farmę żółwi , rezerwat dzikich ptaków, jaskinie z nietoperzami, hodowlę orchidei, zagrodę Butterfly Park(park motyli), archeologiczne atrakcje i dużo więcej. Za dodatkową opłatą w parku - dostępne jest pływanie z delfinami, jazda konna, nurkowanie z rurką i maską. Małe laguny i mini plaże pozwolą każdej osobie w każdym weku cieszyć się niesamowitością i magią tego miejsca. W godzinach wieczornych - można zobaczyć niezapomniany pokaz, który łączy ducha historycznych legend i kolor meksykańskiego folkloru. Historia Meksyku przekazywana jestpoprzez starożytne rytuały i gry Majów jako żywe prezentacje, składające się z krajowej muzyki i charakterystycznych tańców ze wszystkich regionów niesamowitego Meksyku . Cena ok. 140 USD (bez lunchu), dziecko ok. 100 USD.
SIAN KAAN
JEEP SAFARI PO REZERWACIE SIAN KAAN - Wyprawa samochodami terenowymi do wioski rybackiej Punta Allen znajdującej się na terenie pięknego rezerwatu biosfery Sian Kaan wpisanego na Listę UNESCO. Rejs łódkami motorowymi po rezerwacie. Podziwianie przepięknej nadmorskiej fauny, ptactwa wodnego jak również możliwość obserwacji delfinów i żółwi w ich środowisku naturalnym. Pływanie, snurkowanie z maską i rurką w wodach Morza Karaibskiego. Obserwacja podwodnego życia rafy koralowej. Powrót do miasteczka. Obiad z napojami niealkoholowymi. Odpoczynek. Powrót jeepami do miejsca zakwaterowania. Cena ok. 170 USD, dziecko ok. 110 USD.
COCO BONGO - LAS VEGAS SHOW
Centrum muzyki rockowej i pop , znajduje się w samym sercu strefy hotelowej w Cancun. Coco Bongo może pomieścić maksymalnie 1800 osób. Ten nocny klub ma reputację najnowszego centrum rozrywki w Rivera Maya i Cancun. Przez całą noc goście mają okazję podziwiać spektakularne pokazy w stylu Las Vegas. Tutaj można zobaczyć artystów występujących jako Elvis Presley , Michael Jackson, Freddie Mercury ,Frank Sinatra i wiele innych "gwiazd ". Przez całą noc nad waszymi głowami będą wykonane niesamowite akrobacje oraz spadające konfetti z kolorowymi balonami będą stwarzać niezwykłą atmosferę. Zobaczycie słynne ujęcia znanych filmów z " Hollywood celebrities ". Coco Bongo urządzone jest w niepowtarzalnym stylu, ma nowoczesne wielopoziomowe wnętrze i unikalny wystrój . Wszystko to daje uczucie przyjaznej mega- imprezy co sprawia, że " Coco Bongo " to wyjątkowy klub , znany na całym świecie . Cena ok. 150 USD.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Meksyku?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w Riviera Maja, ok. 25km od Playa Del Carmen, ok. 85km od Cancun. Oddalony ok. 75 km od międzynarodowego portu lotniczego w Cancun. Położony ok. 4km od niewielkiego kurortu Puerto Aventuras. W marinie Puerto Aventuras zanjduje się kilka sklepów, restauracji i barów. Do słynnego stanowiska archeologicznego w Tulum ok. 40 km.

PLAŻA

Przy hotelu, piękna i szeroka, piaszczysta z dostępem do rafy koralowej. Bezpłatne ręczniki plażowe, leżaki i parasole na plaży.

HOTEL

Duży kompleks wchodzący w skład wioski wakacyjnej Barcelo Maya Beach Complex - Klienci mogą korzystać z infrastruktury rekreacyjnej hoteli Barcelo Maya Beach i Caribe. 5-gwiazdkowy standard, najlepsza obsługa i klimat meksykańskiej fiesty, piękna architektura z luksusowymi wnętrzami i bardzo dużym kompleksem basenów. Szeroki wybór zajęć sportowych i atrakcji, udogodnienia dla dzieci oraz mini kluby dla młodszych i starszych zapewniają doskonałe warunki dla podróżujących z rodzinami i nie tylko.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Klienci mogą korzystać z infrastruktury rekreacyjnej hoteli Barcelo Maya Beach i Caribe. Ogólne i usługi: recepcja, sejf (za opłatą), winda, sala TV, butik, jubiler, room service (płatny), pralnia (płatna), fryzjer, sklep z pamiątkami, amfiteatr, bankomat, usługi konsjerża. Restauracje i bary: restauracje: 10; bary: 6 główna restauracja "beach buffet": międzynarodowa, bufet, codziennie 07:00 - 10:30 główna restauracja "Caribe Buffet": międzynarodowa, bufet, codziennie 07:00 - 10:30, 12:30 - 15:00, 18:30 - 22:00 główna restauracja "Colonial Buffet": międzynarodowa, bufet, codziennie 07:30 - 10:30, 12:30 - 15:00, 18:30 - 22:00 główna restauracja "Tropical Buffet": międzynarodowa, bufet, codziennie 07:00 - 10:30, 12:30 - 15:00, 18:30 - 22:00 restauracja specjalistyczna "Mexico Lindo": meksykańska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30 restauracja specjalistyczna "La Fuente": hiszpańska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30 restauracja specjalistyczna "La Trattoria": włoska, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30 restauracja specjalistyczna "Tokyo": japońska, a la carte, show cooking, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30 restauracja specjalistyczna "Marenostrum": ryby/owoce morza, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30 restauracja specjalistyczna "Kyoto": japońska, a la carte, show cooking, wymagana rezerwacja, w cenie, codziennie 18:30 - 22:30 bar w lobby "Lobby Bar Beach": codziennie 09:00 - 00:00 bar w lobby "Mall Bar": codziennie 12:00 - 00:00 bar w lobby "Lobby Bar Puebla": codziennie 09:00 - 00:00 bar w lobby "Lobby Bar Tequila": codziennie 09:00 - 00:00 bar tematyczny "Strikers Sports Bar": codziennie 24 h bar typu swim-up: codziennie 09:00 - 19:00

INTERNET

Punkt internetowy za opłatą,  Wi-Fi za opłatą (w całym hotelu, ok. 12 USD/dzień)

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: kompleks basenów (baseny rekreacyjne, basen sportowy, brodziki dla dzieci, otwarte wanny z hydromasażem), aquapark Pirates Island, siłownia, aerobik, aqua aerobik, pilates, zumba Bums, tums & thighs stretching, strzelanie z łuku, siatkówka plażowa, piłka nożna, minigolf, badminton, tenis (padle), nurkowanie powierzchniowe, windsurfing, surfing, żeglarstwo, katamaran, kajaki, stand-up paddling, 2 korty tenisowe. Odpłatnie: masaże, strefa spa, oświetlenie kortów tenisowych, szkoła nurkowania PADI, sporty wodne przy plaży.

ZAKWATEROWANIE

Pokój typu Ssuperior: ok. 39m, dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek. Wyposażenie: łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja (indywidualnie sterowana), wentylator sufitowy, TV, telefon, mini bar (bezpłatnie woda i soft drinki, uzupełniany codziennie), sejf (bezpłatnie), ekspres do kawy, żelazko ideska do prasowania, balkon lub taras, widok na ogród.

DOBA HOTELOWA

zakwaterowanie od 15.00, wykwaterowanie do 12.00

WYŻYWIENIE

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe, wybrane alkohole importowane oraz bezalkoholowe 24h w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, napojów energetycznych, importowanych i wysokojakościowych alkoholi, kawy typu espresso, cappuccino.

INFORMACJE DODATKOWE

* Centrum biznesowe, 16 sal konferencyjnych * Parking * Hotel Akceptuje karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners * Hotel nie akceptuje zwierząt

KONTAKT

www.barcelo.com

CENA

Cena zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podateku: od dnia 01.10.2017 r., będzie pobierany podatek na rzecz turystyki zrównoważonej. Opłata za podatek w wysokości 20 MXN (ok. 1 USD)/dzień/pokój odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

Przy wjeździe do Meksyku turyści polscy nie mają obowiązku posiadania wizy przy pobytach do 90 dni. W samolocie otrzymują Państwo do wypełnienia kartę turystyczną (w języku angielskim), która musi zostać zwrócona przy wyjeździe z Meksyku. Przy przekraczaniu granicy drogą lądową należy wnieść tzw. Opłatę turystyczną w wysokości ok. 25 USD. Przy wjeździe do Meksyku wymagane jest posiadanie ważnego paszportu. Wymagany minimalny okres ważności paszportu przy wjeździe do Meksyku wynosi 6 miesięcy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Barcelo Maya Colonial

Opinie o Hotelu Barcelo Maya Colonial

Barcelo Maya Colonial to część większego kompleksu hotelowego Barcelo - mamy zaufanie do tej sieci hotelowej i również tym razem się nie zawiedliśmy. Zabraliśmy na ferie wnuka i chociaż były obawy z małym dzieckiem jechać tak daleko, to okazało się to bezpodstawne. W Meksyku bardzo nam się podobało - nie było co prawda zwiedzania, raczej plażowanie, ale widać, że wszyscy się starają, jedzenie było pyszne, a w hotelu pełno atrakcji! Bardzo ładna plaża!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Barcelo Maya Colonial - możliwości zakwaterowania:

Pokój Superior
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Junior Suita dla jednej osoby wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony morza
junior suite ocean front dbl
Pokoj wariant ekonomiczny dla 1 osoby wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Superior DBL
Pokoj dwuosobowy wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Junior Suita wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony morza
Pokoj wariant ekonomiczny wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Junior Suita wentylator sufitowy lazienka prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony morza
Pokoj wariant ekonomiczny wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj z czterema lozkami wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokoj wariant ekonomiczny wentylator sufitowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na ogrod
Pokój 2-osobowy od ogrodu
Pokój 2-osobowy
Junior suita z bezpośrednim widokiem na morze

Barcelo Maya Colonial - Możliwości wyżywienia:


Barcelo Maya Colonial - miasta wylotu:


Barcelo Maya Colonial - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Barcelo Maya Colonial? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00