Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
  • Hotel Angaga Island Resort & Spa, Malediwy
1 / 42
Udogodnienia hotelu Angaga Island Resort & Spa
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży

Hotel Angaga Island Resort & Spa
star 4

Malediwy
Ocena hotelu Angaga Island Resort & Spa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Angaga Island Resort & Spa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 czerwca 2018

Hotel Angaga Island Resort & Spa w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/MALEDIWY

Do dyspozycji gości

• recepcja z sejfem • restauracja główna Dolphin • bar główny Angaga (8.00-24.00) • bar koktajlowy Sun Down Bar (9.00-23.00) • kawiarnia (9.00-22.00)

Wyposażenie

• Wi-Fi • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• room service (płatne) • sklepik z pamiątkami

Karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

90

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel nie akceptuje zwierząt domowych • telefoniczna opieka rezydenta TUI Service • drink powitalny (w cenie) • Honeymoon-Specials: dekoracja w pokoju i kolacja na plaży; przy przyjeździe należy okazać akt ślubu (nie starszy niż 6 miesięcy) przetłumaczony na język angielski - jeżeli dokument nie będzie ważny, goście zostaną obciążeni dodatkowymi kosztami na miejscu • z okazji rocznicy ślubu 1 butelka wina musującego gratis • z okazji urodzin tort urodzinowy i dekoracja w pokoju • przy przylocie po godz. 15.45 i wylocie przed godz. 9.00 z lotniska Male nie ma możliwości skorzystania z transferu wodolotem - w takim wypadku konieczna jest rezerwacja hotelu transferowego w Male (Hulhule Island Hotel lub Hotel Jen z produktu TUI-D) • przy locie powrotnym do Europy w nocy (po północy) transfer wodolotem odbywa się dzień wcześniej, w takim wypadku prosimy o kontakt z Centrum Rezerwacji, aby skrócić pobyt o 1 noc • limit bagażu na rejsach wodolotem wynosi 20 kg/os. oraz 5 kg/os. bagaż podręczny • dzieci do lat 2 nie mają wliczonego żadnego limitu bagażu • za każdy kilogram nadbagażu obowiązuje opłata 4 USD, płatna na miejscu • przy rezerwacji samego hotelu (bez przelotów) konieczne jest podanie godziny i numerów rejsów w rezerwacji - w przeciwnym razie transfer nie zostanie zorganizowany.

• Podczas zakwaterowania w hotelu pobierany jest podatek turystyczny od niemowląt w wysokości 6 USD/noc. Podatek za osoby dorosłe i dzieci wliczony jest w cenę podróży.

Dla dzieci

• łóżeczko dziecięce • wysokie krzesełko 

Sport i wellness

W cenie • sala do ćwiczeń • badminton • siatkówka plażowa • sprzęt do nurkowania (dostępny w recepcji, w ramach all inclusive) • 1 wycieczka na nurkowanie powierzchniowe lub 1 półdniowa wyprawa np. na pobliską wyspę (w ramach all inclusive)

Płatne • kort tenisowy • kajaki typu kanu • katamaran • żeglarstwo • windsurfing • narty wodne • nurkowanie • szkoła nurkowania PADI • strefa spa • masaże 

Rozrywka

• wieczorny program rozrywkowy • muzyka na żywo • dyskoteka

Pokoje

Bungalow na wodzie superior BUM2

• 1-3 os. • ok. 65 m2 • widok na morze • na wodzie • na przeciwko laguny • całkowita renowacja w 2014 r. • pokój dzienno-sypialny • 1 podwójne łóżko • sejf (w cenie) • kącik wypoczynkowy • sofa • wanna • oddzielny prysznic • oddzielne WC • szlafroki • suszarka do włosów • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • lodówka • zestaw do przygotowania kawy i herbaty • telefon • TV sat. • umeblowany taras

Bungalow na wodzie BUM1

• 1-3 os. • ok. 56 m2 • widok na morze • na wodzie • na przeciwko laguny • częściowa renowacja w 2015 roku • pokój dzienno-sypialny • 1 podwójne łóżko • oddzielny prysznic • wanna • oddzielne WC • szlafroki • sejf (w cenie) • sofa • biurko • suszarka do włosów • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • lodówka • zestaw do przygotowania kawy i herbaty • czajnik • telefon • TV sat. • umeblowany taras • Wi-Fi (płatne)

Bungalow superior BUX1

• 1-3 os. • ok. 45 m2 • widok na morze (częściowo ograniczony) • w pierwszej linii od morza • widok na plażę • całkowita renowacja w 2014 r. • 1 podwójne łóżko • łazienka • oddzielny prysznic • wanna • oddzielne WC • szlafroki • suszarka do włosów • klimatyzacja (indywidualnie sterowana) • lodówka • TV sat. • biurko • sejf • kącik wypoczynkowy • sofa • telefon • zestaw do przygotowania kawy i herbaty • Wi-Fi (płatne) • taras z leżakami

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie (7.30-10.00), obiad (pon.-czw., sb.-nd. 12.30-14.00, pt. 13.00-14.30), kolacja (19.30-21.00) • posiłki w formie bufetu • kawa i herbata po południu • przekąski (10.00-11.30 i 15.00-17.00) • wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe (8.30-24.00)

Pełne wyżywienie • śniadanie (7.30-10.00), obiad (pon.-czw., sb.-nd. 12.30-14.00, pt. 13.00-14.30) • kolacja (19.30-21.00) • posiłki w restauracji głównej w formie bufetu

Dwa posiłki • śniadanie (7.30-10.00) • obiad lub kolacja do wyboru • posiłki w formie bufetu w restauracji głównej

Dodatkowe informacje • późne śniadanie (10.00-12.00, płatne) • show cooking • kolacja przy świecach (7.00-10.00, konieczna rezerwacja, na zapytanie, a la carte, płatna) • uroczysta kolacja (w formie bufetu)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



BestReisen

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Resort idyllicznie usytuowany na wysepce pośród tropikalnej roślinności, przy białej plaży, turkusowej lagunie i pełnej kolorów rafie. Prawdziwie rajski zakątek. Idealna propozycja na romantyczną ucieczkę od codzienności.

Położenie

W centralnej części Południowego Atolu Ari, 85 km od międzynarodowego lotniska Male,  transfer odbywa się lokalnym przelotem i łodzią motorową.

Wyposażenie

Eleganckie lobby w malediwskim stylu z częścią wypoczynkową i całodobową recepcją z sejfami, restauracja główna w lokalnym stylu, bar w drewnianym pawilonie na lagunie, bar przy plaży, sklepik, łącza internetowe w niektórych miejscach publicznych.

Pokoje

W przestrzennych (ok. 45 m kw.) i stylowych  bungalowach przy plaży z drewnianą werandą (stoliczek, krzesła, hamak malediwski). Na wyposażeniu lokalne dodatki, wiklinowe meble, klimatyzacja indywidualnie sterowana,  wiatrak, mała lodówka, Wi-Fi, telefon, TV sat, serwis do parzenia kawy/herbaty, sejf (w pokojach lub na recepcji), komfortowa łazienka z wanną, prysznicem, suszarką do włosów, wc i 2 umywalkami.  Bungalowy na wodzie mają drewniane tarasy (leżaki i stoliczek) z bezpośrednim dostępem do laguny, powierzchnię ok. 56 m kw. Bungalowy na wodzie typu superior  (ok. 60-65 m kw.) są nowsze i bardziej luksusowe.

Wyżywienie

HB - Śniadania i kolacje  FB - Śniadania, obiady, kolacje  All inclusive - Śniadania, kolacje w formie bufetów, obiady - bufety lub podawane do stołu, napoje i lokalne alkohole serwowane w wyznaczonych lokalach.

Sport i rozrywka

Kort tenisowy, badminton, rzutki, siatkówka plażowa, tenis stołowy, siłownia, sporty wodne; centrum nurkowe (instruktorzy, sprzęt, wyprawy), katamaran, kajaki, windsurfing, kitesurfing, narty wodne, Coconut Spa (szeroki wybór masaży azjatyckich), okazjonalnie występy, muzyka na żywo, dyskoteka, wycieczki, rejsy.

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Na pobyt turystyczny wiza nie jest potrzebna. Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięcy. Opiekunowie podróżujący z dzieckiem/dziećmi w wieku 0-2 lat zobowiązani są do uiszczenia opłaty Green Tax w kwocie 6 za dziecko za noc bezpośrednio w hotelu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, kolację wigilijną w dniu 24.12, kolację sylwestrową w dniu 31.12, anglojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Malediwy, Malediwy

Położenie

wyspa o wymiarach 350 x 150 m na południu atolu Ari. Rafa koralowa z licznymi gatunkami ryb i możliwością snorklowania zaczyna się ok. 8-30 m od brzegu. Duża laguna zapewnia idealne warunki do uprawiania  sportów wodnych. Transfer z lotniska hydroplanem ok. 25 minut.

Plaża

piękna, piaszczysta plaża na wyspie.

Wyposażenie

ośrodek z 50 bungalowami położonymi bezpośrednio na plaży, 20 bungalowami na wodzie i 20 bungalowami superior położonymi na lagunie. Lobby, restauracja z widokiem na morze (kuchnia europejska i azjatycka), bar "Sunset", kawiarnia, sklep z pamiątkami. www.angaga.com.mv.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

Bungalowy na plaży (A1-3A): ok. 45 m2. Z lodówką, klimatyzacją, TV sat, czajnikiem do przygotowywania kawy/ herbaty. Prysznic, wanna, WC, suszarka. Taras z huśtawką i widok na morze (może byc przesłonięty przez bujną roślinność). Bungalowy na wodzie (A1-3B): ok. 56 m2. wyposażenie jak w bungalowach na plaży, ale łazienka posiada wyłącznie wannę. Z balkonem i widokiem na morze. Bungalowy na wodzie superior (A1-3C): ok. 65 m2, nowoczesne, z prywatnym tarasem do plażowania i zejściem do laguny. 

Rozrywka

okazjonalnie programy wieczorne.

Dostęp do internetu

WIFI w barach i restauracji bez opłaty.

Sport

badminton, rzutki, silownia, tenis stolowy, siatkówka. Sprzet do snorkling mozna wypożyczyć na recepcji (dla gości All Inclusive w cenie). Za opłatą: katamaran, żeglowanie, tenis, windsurfing.

Wellness

za opłatą zabiegi w spa "Coconut".

Wyżywienie

Z dwoma lub trzema posiłkami: trzy posiłki w formie bufetu.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu. Woda i napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe w godz. 08.00.-24.00. Przekąski w godz. 10.00.-11.30. i 15.00.-17.00.

Uwagi

Uwaga! Brak opieki rezydenta!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Prima Holiday

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w centrum Południowego Atolu Ari, ok. 85km od międzynarodowego lotniska w Male, czas trwania transferu wodolotem ok. 25min.

PLAŻA

Szeroka, piaszczysta z dostępem do rafy koralowej, która zaczyna się już 7m od brzegu. Leżaki i ręczniki bezpłatnie.

HOTEL

Kompleks hotelowy składa się z 50 bungalowów i 20 willi położonych na wodzie. Idealne miejsce do snurkowania i nurkowania.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, punkt wymiany walut, restauracja, 2 bary, kawiarnia, sklep z pamiątkami, sejf w recepcji.

INTERNET

bezpłatne WiFi w wyznaczonych strefach hotelu.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie:  sala do ćwiczeń, badminton, wypożyczenie sprzętu do nurkowania powierzchniowego (w opcji all inclusive), tenis stołowy (w opcji all inclusive), 1 wycieczka statkiem Dhoni bądź 1 wycieczka na nurkowanie powierzchniowe (w opcji all inclusive) Odpłatnie: tenis, kajaki, katamaran, żeglarstwo, surfing, narty wodne, nurkowanie (szkoła nurkowania, wypożyczenie sprzętu), centrum spa.

ZAKWATEROWANIE

Pokój typu Superior Beach Bungalow: przy plaży, ok 45m, klimatyzowany, posiada telefon, sejf, mini lodówka, TV-SAT, zestaw do kawy i herbaty, łazienkę (prysznic/wanna, suszarka do włosów, WC), taras. Pokój typu Water Bungalow: na wodzie, ok. 56m, klimatyzowany, posiada telefon, sejf, mini lodówka, TV-SAT, zestaw do kawy i herbaty, łazienkę (prysznic/wanna, suszarka do włosów, WC), taras. Pokój typu Superior Water Bungalow: na wodzie, ok. 65m, nowocześnie urządzony, klimatyzowany, posiada telefon, sejf, mini lodówka, TV-SAT, zestaw do kawy i herbaty, łazienkę (prysznic/wanna, suszarka do włosów, WC), taras.

WYŻYWIENIE

HB: śniadanie i kolacja. Napoje dodatkowo płatne. FB: siadanie, obiad i kolacja. Napoje dodatkowo płatne, All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

KONTAKT

www.angaga.com.mv

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy (nie dotyczy dojazdu własnego), bagaż rejestrowany (nie dotyczy dojazdu własnego), transfer lotnisko - hotel - lotnisko (rodzaj transferu określony przy opisie hotel w zakładce INNE WAŻNE INFORMACJE), zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę anglojęzycznego przedstawiciela, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia na docelowej destynacji z wyłączeniem czasu trwania dojazdu), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

    Obywatel Polski nie potrzebuje wizy wjazdowej, na lotnisku w Male podczas kontroli paszportowej otrzymuje się bezpłatnie stempel władz imigracyjnych, zezwalający na wjazd i pobyt nie przekraczający 30 dni. Każdy przyjeżdżający turysta musi mieć jednak wcześniej wykupione miejsce w jednym z licznych ośrodków turystycznych     Wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu)     Przepisy celne całkowicie zabraniają wwozu alkoholu (jest dostępny w ośrodkach dla obcokrajowców po wysokich cenach), broni i narkotyków. Przemyt narkotyków zagrożony jest wysokimi karami więzienia. Zakazuje się wywozu korala. Dozwolony jest tylko wwóz rzeczy osobistych. Zabroniony wwóz mięsa wieprzowego i pornografii. Możliwy jest wwóz i wywóz dozwolonej ilości dewiz. Władze malediwskie bardzo restrykcyjnie podchodzą do przestrzegania przepisów, np. za wwóz alkoholu grozi więzienie.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Malediwy?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Malediwy/Malediwy

Wstęp

Ten kameralny hotel zlokalizowany jest na niedużej wyspie z przepiękną roślinnością wśród której beztrosko latają papugi. Rafa koralowa z pięknymi rybkami znajduje się zaledwie kilka metrów od brzegu. Polecamy na wakacje pełne relaksu, spokoju i odpoczynku. 

Położenie

- na niedużej wyspie - Ari Atoll - transfer trwa ok. 45 min. 

Plaża

- drobny, biały piasek - leżaki, ręczniki (bezpłatne)

Pokoje

Beach Bungalow - ok. 45 m2 - klimatyzacja, wiatrak sufitowy - telefon, sejf - mini-bar (płatny) - TV-SAT - łazienka (prysznic, wanna, WC, suszarka do włosów) - wszystkie pokoje z tarasem Water Bungalow - ok 56 m2 - wyposażone podobnie do pokoi standard - zlokalizowane na palach tuż nad Oceanem Superior Water Bugnalow - ok 65 m2 - wyposażone podobnie jak pokoje standard w nowoczesnym stylu Sport i rozrywka bezpłatne - niemotorowe sporty wodne, - tenis stołowy, siatkówka plażowa - lekkie animacje w wybrane dni tygodnia - siłownia - sprzęt do snorkelingu (tylko w opcji AI, AI Soft) - półdniowa wycieczka raz w trakcie pobytu (tylko w opcji AI, AI Soft)

Sport, Relaks, Rozrywka

bezpłatne - niemotorowe sporty wodne, - tenis stołowy, siatkówka plażowa - lekkie animacje w wybrane dni tygodnia - siłownia - sprzęt do snorkelingu (tylko w opcji AI, AI Soft) - półdniowa wycieczka raz w trakcie pobytu (tylko w opcji AI, AI Soft) płatne - centrum SPA - zabiegi i masaże - sporty wodne, wycieczki - centrum nurkowe

Wyżywienie

Half Board (HB) - śniadania, obiadokolacje Full Board (FB) - śniadania, obiady, kolacje All Inclusive  Soft (AI soft) - śniadania, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski, późny posiłek All Inclusive (AI) - śniadania, obiady, kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski, późny posiłek. Wszystkie posiłki serwowane są w formie bogatego bufetu. Wybrane napoje podczas śniadań dostępne są bezpłatnie we wszystkich opcjach wyżywienia. W opcji HB i FB napoje są płatne dodatkowo. W opcji AI oraz AI Soft wybrane napoje bezlakoholowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00 - 24:00

Restauracje i bary

- restauracja główna - beach bar

Dodatkowe informacje

- 70 pokoi - otwarte lobby z recepcją - bezprzewodowy internet w lobby i restauracji głównej) - www.angaga.com.mv

Transfer

Przelot wewnętrzny na lotnisko Maamigili a następnie transfer szybką łodzią motorową (ok 30 min)

Dla nowożeńców

Specjalnie dla nowożeńców hotel wraz z Exim Tours przygotował niespodziankę: - Kolacja na plaży oraz specjalnie udekorowany pokój. Warunkiem otrzymania w/w świadczeń jest zgłoszenie podróży poślubnej w trakcie dokonywania rezerwacji a także przesłanie kopii aktu zawarcia związku małżeńskiego. Podróż poślubna nie może odbyć się później niż 6 miesięcy od daty zawarcia małżeństwa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Mapa Hotelu Angaga Island Resort & Spa

Opinie o Hotelu Angaga Island Resort & Spa

Angaga Island Resort & Spa - możliwości zakwaterowania:

beach bungalow superior
standard water bungalow
superior water bungalow
DBL Superior
DBL Water Bungalow
Superior Beach Bungalow DBL
Water Bungalow DBL
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow
Water Bungalow
Superior Beach Bungalow
Superior Water Bungalow

Angaga Island Resort & Spa - Możliwości wyżywienia:


Angaga Island Resort & Spa - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Angaga Island Resort & Spa? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00