cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
  • Hotel Iberostar Founty Beach, Agadir
1 / 42
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
25.10 - 28.10
już od 1023 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.05 - 10.05
już od 632 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberostar Founty Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Iberostar Founty Beach
star 4

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Iberostar Founty Beach:
4.8 / 5
Średnia z 19 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.9
  • Wyżywienie
    4.9
  • Atrakcje
    i sport
    4.8
  • Jakość
    do ceny
    4.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Founty Beach to bardzo dobrej klasy, orientalny hotel z bujną roślinnością i dwoma dużymi basenami. Bardzo przestronne pokoje i smaczna kuchnia. Super lokalizacja w pobliżu centrum ze sklepami, barami i restauracjami. Rewelacyjna oferta dla rodzin z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe, rozbudowany program animacyjny i dogodne zakwaterowanie. Ponadto hotel Iberostar Founty Beach należy do świetnej hiszpańskiej sieci hotelowej, co gwarantuje znakomitą jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecamy - rodzinom z dziećmi i wymagającym klientom.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjne położenie w centrum Agadiru, w egzotycznym ogrodzie, tuż przy pięknej piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i łagodnym zejściem do morza, (leżaki i parasole dla Klientów bezpłatne), przy nadmorskiej promenadzie
  • elegancka architektura, 2 duże baseny, profesjonalny zespół animatorów
  • świetna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia w opcji All Inclusive, bardzo wysoka jakość obsługi - znana hiszpańska sieć hotelowa, wi fi w lobby gratis

Hotel Iberostar Founty Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Founty Beach to bardzo dobrej klasy, orientalny hotel z bujną roślinnością i dwoma dużymi basenami. Bardzo przestronne pokoje i smaczna kuchnia. Super lokalizacja w pobliżu centrum ze sklepami, barami i restauracjami. Rewelacyjna oferta dla rodzin z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe, rozbudowany program animacyjny i dogodne zakwaterowanie. Ponadto hotel Iberostar Founty Beach należy do świetnej hiszpańskiej sieci hotelowej, co gwarantuje znakomitą jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecamy - rodzinom z dziećmi i wymagającym klientom.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjne położenie w centrum Agadiru, w egzotycznym ogrodzie, tuż przy pięknej piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i łagodnym zejściem do morza, (leżaki i parasole dla Klientów bezpłatne), przy nadmorskiej promenadzie
  • elegancka architektura, 2 duże baseny, profesjonalny zespół animatorów
  • świetna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia w opcji All Inclusive, bardzo wysoka jakość obsługi - znana hiszpańska sieć hotelowa, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Agadiru
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 20 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • ogród
  • taras
  • lekarz
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • pralnia
  • minimarket
  • parking: niestrzeżony, za opłatą, w zależności od dostępności
  • sala konferencyjna
  • strefa dla palących

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

470

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. Wysokość podatku uzależniona jest od kategorii hotelu i wynosi od 1,60 €/os./dzień. Podatek należy opłacić w hotelu.
  • hotel nie akceptuje zwierząt domowych

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia: 18+, codziennie 08:00 - 19:00
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • aqua fitness
  • taniec/aerobik w stylu latino
  • ćwiczenia relaksacyjne
  • trening wysiłkowy
  • joga
  • zumba
  • łucznictwo
  • minipiłka nożna
  • siatkówka
  • tenis stołowy
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa: wymagana kaucja
Płatne
  • strefa spa „SPA SENATIONS": codziennie 09:00 - 12:00 i 14:00 - 19:00
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • hammam
  • prysznice vichy
  • masaże
  • solarium: dla dorosłych

rozrywka

  • zajęcia kulinarne
  • zajęcia kreatywne
  • pokój gier
  • zajęcia sportowe codziennie
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • lekki program animacyjny
  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia codziennie
  • wieczory taneczne
  • zajęcia taneczne
  • muzyka na żywo codziennie
  • karaoke
  • rzutki

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 34 m2
  • taras
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • bidet
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • minibar: woda, uzupełniany w dniu przyjazdu
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 2-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na morze
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • bidet
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • minibar: woda, uzupełniany w dniu przyjazdu
Suita junior JSX1
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • bidet
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • minibar: woda, uzupełniany w dniu przyjazdu
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • bidet
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • minibar: woda, uzupełniany w dniu przyjazdu
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok boczny na morze
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • bidet
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • minibar: woda, uzupełniany w dniu przyjazdu
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na ogród
  • typ Priority Location
  • balkon
  • klimatyzacja
  • wanna
  • WC
  • bidet
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • sejf: za opłatą
  • minibar: woda, uzupełniany w dniu przyjazdu

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:00, w cenie
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu
  • ciasto: codziennie 16:00 - 17:00
  • lody: codziennie 12:00 - 15:30
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 24:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 24:00
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja „Mercure": bufet, z klimatyzacją, wymagany odpowiedni strój (długie spodnie u panów)
  • restauracja „Antares": kuchnia lokalna, 19:00 - 21:30, za opłatą, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja bufetowa: 12:00 - 15:30

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby „Lobby Bar Orion": 10:00 - 24:00
  • bar przekąskowy „Snack Bar Founty": 10:00 - 18:00
  • bar „Animación Bar Cassiopee": 20:30 - 24:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Founty Beach to bardzo dobrej klasy, orientalny hotel z bujną roślinnością i dwoma dużymi basenami. Bardzo przestronne pokoje i smaczna kuchnia. Super lokalizacja w pobliżu centrum ze sklepami, barami i restauracjami. Rewelacyjna oferta dla rodzin z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe, rozbudowany program animacyjny i dogodne zakwaterowanie. Ponadto hotel Iberostar Founty Beach należy do świetnej hiszpańskiej sieci hotelowej, co gwarantuje znakomitą jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecamy - rodzinom z dziećmi i wymagającym klientom.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • rewelacyjne położenie w centrum Agadiru, w egzotycznym ogrodzie, tuż przy pięknej piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i łagodnym zejściem do morza, (leżaki i parasole dla Klientów bezpłatne), przy nadmorskiej promenadzie
    • elegancka architektura, 2 duże baseny, profesjonalny zespół animatorów
    • świetna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia w opcji All Inclusive, bardzo wysoka jakość obsługi - znana hiszpańska sieć hotelowa, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Maroko / Agadir

    Opis oferty:

    Należy do renomowanej sieci hotelowej Iberostar. Bogata, orientalna i zarazem elegancka architektura, bajkowe ogrody z kolorowymi kwiatami i bujną zielenią, wielki nieregularny basen i cudowna szeroka i długa plaża stwarzają optymalne warunki wypoczynku. Znakomitą zabawę gwarantuje profesjonalny program rozrywkowy dla dorosłych i dzieci. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w turystycznej części AGADIRU, ok. 2,5 km od centrum miasta, przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży; ok. 25 km od portu lotniczego w Agadirze.

    PLAŻA:

    Founty Beach, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, przy hotelu, przejście przez promenadę, na wydzielonym odcinku plaży bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2003 r., 470 pokoi, 3 piętra, 4 windy, ogromny hol, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna Mercure - dania w formie bufetu i Antares - á la carte, tematyczna, snack bar Founty, bary Cassiopee i Orion; kantor, małe centrum handlowe; centrum konferencyjne dla 350 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w holu; za opłatą: kawiarenka internetowa, lekarz, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; udogodnienia i pokoje dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², urządzony ze smakiem, indywidualnie sterowana klimatyzacja i ogrzewanie, łazienka (prysznic/wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 3 EUR/dzień), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na ogród; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, ok. 940 m² i 1500 m², jeden z basenów podgrzewany w sezonie zimowym, brodzik dla dzieci, ok. 50 m², podgrzewany w sezonie zimowym, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją; basen kryty, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym (bezpłatny w godzinach: 12.00-14.00); 2 korty tenisowe (1 godz. dziennie za darmo), tenis stołowy, koszykówka, piłka nożna, boule, rzutki, siłownia, aerobik, gimnastyka; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, piano bar, liczne animacje w ciągu dnia, wieczorem programy artystyczne, muzyka na żywo, pokazy tańców regionalnych; za opłatą: wypożyczalnia rowerów, centrum spa (czynne 9.00-12.00 oraz 14.00-19.00): hammam, sauna (18.30-21.30), masaże, zabiegi pielęgnacyjne i upiększające; ok. 7 km od hotelu pola golfowe: 18-dołkowe Du Solei i 9-dołkowe Les Dunes, bezpłatny dowóz hotelowym busem; wypożyczalnia rowerów.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (12.00-15.30); podwieczorek w snack barze (15.45-17.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); raz na tydzień kolacja w restauracji á la carte (19.00-22.00); wymagana rezerwacja, napoje dodatkowo płatne; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00212/28844444, www.iberostar.com

    GRATIS:

    serwis plażowy Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Founty Beach to bardzo dobrej klasy, orientalny hotel z bujną roślinnością i dwoma dużymi basenami. Bardzo przestronne pokoje i smaczna kuchnia. Super lokalizacja w pobliżu centrum ze sklepami, barami i restauracjami. Rewelacyjna oferta dla rodzin z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe, rozbudowany program animacyjny i dogodne zakwaterowanie. Ponadto hotel Iberostar Founty Beach należy do świetnej hiszpańskiej sieci hotelowej, co gwarantuje znakomitą jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecamy - rodzinom z dziećmi i wymagającym klientom.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • rewelacyjne położenie w centrum Agadiru, w egzotycznym ogrodzie, tuż przy pięknej piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i łagodnym zejściem do morza, (leżaki i parasole dla Klientów bezpłatne), przy nadmorskiej promenadzie
    • elegancka architektura, 2 duże baseny, profesjonalny zespół animatorów
    • świetna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia w opcji All Inclusive, bardzo wysoka jakość obsługi - znana hiszpańska sieć hotelowa, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Maroko / Agadir

    Opis oferty:

    Należy do renomowanej sieci hotelowej Iberostar. Bogata, orientalna i zarazem elegancka architektura, bajkowe ogrody z kolorowymi kwiatami i bujną zielenią, wielki nieregularny basen i cudowna szeroka i długa plaża stwarzają optymalne warunki wypoczynku. Znakomitą zabawę gwarantuje profesjonalny program rozrywkowy dla dorosłych i dzieci. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w turystycznej części AGADIRU, ok. 2,5 km od centrum miasta, przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży; ok. 25 km od lotniska w Agadirze.

    PLAŻA:

    pubilczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, przy hotelu, przejście przez promenadę, na wydzielonym odcinku plaży bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, komfortowy, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2017/2018 r., 470 pokoi, 3 piętra, 4 windy, ogromny hol, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna Mercure - dania w formie bufetu i Antares - á la carte, tematyczna, snack bar Founty, bary Cassiopee i Orion; kantor, małe centrum handlowe; centrum konferencyjne dla 350 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w holu, punkt internetowy; za opłatą: lekarz, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; udogodnienia i pokoje dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 32 m², urządzony ze smakiem, indywidualnie sterowana klimatyzacja i ogrzewanie, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 3 EUR/dzień), minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny lub frontalny widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na ogród; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, ok. 940 m² i 1500 m², jeden z basenów podgrzewany w sezonie zimowym, brodzik dla dzieci, ok. 50 m², podgrzewany w sezonie zimowym, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki kąpielowe za kaucją; basen kryty, słodka woda, podgrzewany w sezonie zimowym (bezpłatny w godzinach: 12.00-14.00); 2 korty tenisowe (1 godz. dziennie za darmo), tenis stołowy, koszykówka, piłka nożna, boule, rzutki, siłownia, aerobik, gimnastyka; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, piano bar, liczne animacje w ciągu dnia, wieczorem programy artystyczne, muzyka na żywo, pokazy tańców regionalnych; za opłatą: centrum spa (czynne 9.00-12.00 oraz 14.00-19.00): hammam, sauna, masaże, zabiegi pielęgnacyjne i upiększające; ok. 7 km od hotelu pola golfowe: 18-dołkowe Du Solei i 9-dołkowe Les Dunes, bezpłatny transfer busem.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko: pojazd przystosowany do transportu osób niepełnosprawnych (na zamówienie) • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol• specjalne oświetlenie recepcji, zapewniające dobrą widoczność oraz dojące możliwość czytania z ruchu warg• wysokość włączników światła i gniazdek dostosowana dla osób na wózku lub niskiego wzrostu w pokojach i toaletach przy recepcji i baseniePokój: • 4 pokoje, na parterze (na zapytanie) • przestrzeń w pokoju: 32 m²Łazienka: • prysznic: brodzik bezprogowy, poręcz, krzesło prysznicowe • poręcz przy toalecie • umywalka na wysokości 65 cm• lustro dostępne dla osoby na wózku lub osoby niskiego wzrostu Plaża: • podjazd do plaży • nawierzchnia prowadząca do plaży: kostka brukowa

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze (12.00-15.30); podwieczorek w snack barze (15.45-17.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); raz na tydzień kolacja w restauracji á la carte (19.00-22.00); wymagana rezerwacja, napoje dodatkowo płatne; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00212/28844444, www.iberostar.com

    GRATIS:

    serwis plażowy Wi-Fi


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Founty Beach to bardzo dobrej klasy, orientalny hotel z bujną roślinnością i dwoma dużymi basenami. Bardzo przestronne pokoje i smaczna kuchnia. Super lokalizacja w pobliżu centrum ze sklepami, barami i restauracjami. Rewelacyjna oferta dla rodzin z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe, rozbudowany program animacyjny i dogodne zakwaterowanie. Ponadto hotel Iberostar Founty Beach należy do świetnej hiszpańskiej sieci hotelowej, co gwarantuje znakomitą jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecamy - rodzinom z dziećmi i wymagającym klientom.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • rewelacyjne położenie w centrum Agadiru, w egzotycznym ogrodzie, tuż przy pięknej piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i łagodnym zejściem do morza, (leżaki i parasole dla Klientów bezpłatne), przy nadmorskiej promenadzie
    • elegancka architektura, 2 duże baseny, profesjonalny zespół animatorów
    • świetna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia w opcji All Inclusive, bardzo wysoka jakość obsługi - znana hiszpańska sieć hotelowa, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Nowoczesny hotel znanej sieci, położony w spokojnej części Agadiru, ok. 1 km od centrum turystycznego i barów, restauracji oraz sklepów. Na południe od hotelu znajduje się nowy pałac królewski.
    Plaża:

    Obiekt zlokalizowany tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży. Leżaki oraz parasole na plaży bezpłatne.
    Do dyspozycji gości:

    Hotel przeszedł częściową renowację infrastruktury hotelowej na przełomie 2017/2018 roku. Obszerny hall z recepcją, 2 restauracje Mercure i Antares, bary Cassiopee i Orion, snack bar Founty z tarasem i widokiem na ocean, 2 baseny zewnętrzne i brodzik (we wszystkich basenach woda słodka basen podgrzewany w okresie zimowym). Przy basenach leżaki oraz parasole - bezpłatne, ręczniki za kaucją zwrotną w wysokości ok. 100 MAD. Hotel udostępnia przechowalnię bagażu oraz łazienki, w których można odświeżyć się przed podróżą.
    Pokoje:

    Wyżywienie:

    All inclusive: śniadania (7:00-10:00), lunch (12:30-14:30) i kolacje (19:00-22:00) w formie bogatego bufetu w głównej restauracji, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe do posiłków, lunch w snack barze (12:00-15:30), kawa i herbata (10:00-18:00), 1 x na pobyt kolacja w restauracji tematycznej (19:00-21:30) - konieczna wcześniejsza rezerwacja, woda, napoje bezalkoholowe, piwo, lokalne i importowane napoje alkoholowe w barze przybasenie (10:00-18:00) oraz barze w lobby (09:00-00:00).
    Uwaga! Niektóre importowane alkohole dostępne są za niewielką dopłatą (zgodnie z kartą).
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel prowadzi bogate animacje w ciągu dnia (gry i zawody), a dla dzieci animacje w mini klubie. Wieczorami muzyka na żywo w lobby barze (6 x w tygodniu) oraz różnego rodzaju przedstawienia. Hotel oferuje również basen kryty (2 godz. w ciągu dnia - bezpłatnie), mini siłownię (bezpłatnie w godzinach 10:00-12:00 oraz 15:00-19:00), boisko do koszykówki, siatkówkę plażową i kręgle oraz płatne dodatkowo: sauna, masaż, łaźnia turecka i centrum fitness (szczegółowy cennik dostępny w recepcji).
    Dodatkowo dostępne są lekcje tańca arabskiego oraz 1 lekcja tenisa dziennie (wymagana wcześniejsza rezerwacja).
    Internet:

    W lobby oraz w pokojachinternet Wi-Fi oraz kafejka internetowa - bezpłatnie.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
    Uwagi do programu
    Wyloty z: Warszawy, Katowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    UWAGA! Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena i miejscana potwierdzenie.

    "
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive), obowiązkowego podatku turystycznego (opłata automatycznie doliczana do rezerwacji)oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok.68 EUR)
    Wyjątkowa wyprawa do dawnej stolicy sułtanów i obecnie najatrakcyjniejszego miasta Maroka. Jednodniowa wycieczka do tego pełnego magii miasta pozwoli Państwu poczuć jego egzotyczny afrykański charakter i poznać jego najciekawsze zakątki: ogrody Majorelle, meczet Koutoubija (z zewnątrz), pałac Bahia, Muzeum Dar Si Saidoraz jedyny na świecie plac Jemaa el Fna, gdzie spotkać można zaklinaczy węży, akrobatów, wróżbitów. W Marrakeszu zaprosimy Was również na obiad do marokańskiej restauracji i na spacer po medinie (starówce). Późnym wieczorem wrócimy do Agadiru.
    DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA I PARK TUZNIT (cena ok. 53 EUR)
    Atrakcyjna wycieczka samochodami terenowymi na południe od Agadiru, po regionie Souss-Massa. W programie: zapora wodna Youssef Ben Tachfine w górach Antyatlasu, Park Narodowy Souss Massa, zielone plantacje bananowców, dzikie plaże z grotami rybaków, mała sahara". Obiad w berberyjskiej gospodzie. A na zakończenie niezapomniana przejażdżka dawną trasą Rajdu Paryż-Dakar.
    POŁÓW RYB (cena ok. 38 EUR)
    Relaksujący rejs statkiem po zatoce Agadiru, podczas którego łowimy ryby i opalamy się. Uczta ze złowionych ryb zostanie przygotowana przez pokładowego szefa kuchni.
    SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 155 EUR)
    Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd na dziką plażę w Legzirze, słynącą z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, czas wolny i obiad na plaży. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (byłej enklawie hiszpańskiej), forcie Legii Cudzoziemskiej oraz polowanie na skorpiony. Niezapomniany nocleg w wyjątkowym miejscu - namiotach berberyjskich nomadów w forcie Bou Jerif! Następnego dnia przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczku Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef'a Ben Tachfina. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie.
    MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
    (cena ok.38 EUR)
    Urokliwe biało-niebieskie miasteczko. Położone nad Atlantykiem z przepiękną starówką z XVIII wieku. Miasto artystów, malarzy, rzeźbiarzy, muzyków oraz artystów wykonujących wspaniałe wyroby ze srebra. Wielokrotnie odwiedzane przez Jimmy'ego Hendrixa. W programie spacer po zabytkowej starówce z ufortyfikowanym nabrzeżem la Scala. Obiad we własnym zakresie w czasie wolnym.
    JAZDA NA WIELBŁĄDACH (cena ok. 25 EUR)
    Dwugodzinna wycieczka na wielbłądach w okolicach Agadiru. Atutem wycieczki jest ciekawa trasa przejażdżki biegnąca przez gaje eukaliptusowe wzdłuż doliny rzeki Souss, gdzie przy odrobinie szczęścia można zobaczyć różowe flamingi!
    RELAKSUJĄCY HAMMAM
    (cena ok. 35 EUR)
    Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg łączący saunę, ablucje w łaźni, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała z naturalnymi olejkami.
    PARK KROKODYLI (cena ok. 17 EUR)
    Wycieczka do Parku Krokodyli pod Agadirem. Zgromadzono tam ponad 300 osobników krokodyla znad Nilu. Jest to jeden z największych gatunków krokodyla żyjącego w Afryce. Krokodyle można podziwiać w przepięknej aranżacji nawiązującej do ich naturalnego ekosystemu. Park jest również urzekającym ogrodem botanicznym gdzie rosną rośliny z całego świata. Niezwykłe gatunki roślin egzotycznych zostały podzielone na 4 regiony botaniczne. W croco parku można podziwiac również gigantyczne żółwie i iguany. Czas wolny w parku.
    Uwaga!
    Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
    .
    "
    Inne

    Informacje ogólne


    Waluta
    MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.
    Wiza
    Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.
    Czas
    - 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny
    Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.
    Poczta
    W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Agadir
    Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.
    Sezonowość

    Zwykle wysoki sezon turystyczny w Maroku trwa od 2020-06-15 do 2020-09-30.
    Wizy

    Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Founty Beach to bardzo dobrej klasy, orientalny hotel z bujną roślinnością i dwoma dużymi basenami. Bardzo przestronne pokoje i smaczna kuchnia. Super lokalizacja w pobliżu centrum ze sklepami, barami i restauracjami. Rewelacyjna oferta dla rodzin z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe, rozbudowany program animacyjny i dogodne zakwaterowanie. Ponadto hotel Iberostar Founty Beach należy do świetnej hiszpańskiej sieci hotelowej, co gwarantuje znakomitą jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecamy - rodzinom z dziećmi i wymagającym klientom.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • rewelacyjne położenie w centrum Agadiru, w egzotycznym ogrodzie, tuż przy pięknej piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i łagodnym zejściem do morza, (leżaki i parasole dla Klientów bezpłatne), przy nadmorskiej promenadzie
    • elegancka architektura, 2 duże baseny, profesjonalny zespół animatorów
    • świetna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia w opcji All Inclusive, bardzo wysoka jakość obsługi - znana hiszpańska sieć hotelowa, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    - bezpośrednio przy plaży
    - ok. 1 km od centrum Agadiru
    - ok. 25 km od lotniska
    - ok. 7 km od pola golfowego
    - w pobliżu liczne sklepy i restauracje

    Plaża

    - piaszczysta
    - szeroka, łagodne zejście do morza
    - leżaki i parasole (bezpłatne)
    - przejście na plażę przez nadmorską promenadę


    Pokoje

    Pokój Standardowy
    - klimatyzacja
    - TV-Sat, telefon
    - płatne:  sejf (ok. 30 DHS/dzień), minibar
    - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów)
    - balkon/taras
    - częściowy widok na ocean (płatny)
    - widok na ocean (płatny)
    Pokój Rodzinny
    - wyposażenie jak w standardzie
    - widok na ogród
    - duży pokój (34 m 2) podzielony na 2 części

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne
    - 2 baseny zewnętrzne, basen kryty (12:00 - 14:00)
    - leżaki i parasole, ręczniki plażowe (kaucja)
    - siłownia, aqua aerobic, gimnastyka
    - tenis stołowy, bilard, rzutki, boccia
    - siatkówka plażowa, koszykówka, piłka nożna
    - lekcje tańca
    - animacje dzienne i wieczorne
    Płatne
    - 3 korty tenisowe (2 z piaszczystą nawierzchnią, 1 z twardą)
    - spa, jacuzzi, łaźnia parowa, sauna, masaże
    - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, miniklub (4-12 lat), klub dla nastolatków (13-16 lat)
    - animacje
    - brodzik
    - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie)
    - wysokie krzesełka w restauracji

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte, po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna
    - restauracja a la carte (kuchnia marokańska)
    - snack bar (10:00 – 18:00)
    - lobby bar (10:00 – 24:00)
    - bar (21:00 – 23:00)

    Dodatkowe informacje

    - internet Wi Fi w lobby (bezpłatny)
    - kącik internetowy (płatny)
    - sala konferencyjna (20 – 300 osób)
    - kantor, sklep
    - salon fryzjerski, salon piękności
    - hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych (4 pokoje)
    - www.iberostar.com


    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Founty Beach to bardzo dobrej klasy, orientalny hotel z bujną roślinnością i dwoma dużymi basenami. Bardzo przestronne pokoje i smaczna kuchnia. Super lokalizacja w pobliżu centrum ze sklepami, barami i restauracjami. Rewelacyjna oferta dla rodzin z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe, rozbudowany program animacyjny i dogodne zakwaterowanie. Ponadto hotel Iberostar Founty Beach należy do świetnej hiszpańskiej sieci hotelowej, co gwarantuje znakomitą jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecamy - rodzinom z dziećmi i wymagającym klientom.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • rewelacyjne położenie w centrum Agadiru, w egzotycznym ogrodzie, tuż przy pięknej piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i łagodnym zejściem do morza, (leżaki i parasole dla Klientów bezpłatne), przy nadmorskiej promenadzie
    • elegancka architektura, 2 duże baseny, profesjonalny zespół animatorów
    • świetna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia w opcji All Inclusive, bardzo wysoka jakość obsługi - znana hiszpańska sieć hotelowa, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    opis hotelu

    HOTEL: HOTEL IBEROSTAR FOUNTY BEACH
    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF4
    KATEGORIA MAROKAŃSKA:****

    POŁOŻENIE:
    Hotel jest położony bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży (przejście przez promenadę). Centrum Agadiru znajduje się w odległości ok. 1 km, a lotnisko jest oddalone o 25 km.

    HOTEL OFERUJE:
    Na terenie hotelu znajdują się: restauracja główna „Mercure”, restauracja a’la carte „Antares” serwująca specjały kuchni marokańskiej i międzynarodowej oraz 3 bary. W hotelu można organizować różnego rodzaju konferencje oraz skorzystać z Wi-Fi w lobby (bezpłatnie). W odległości 7 km od hotelu znajduje się pole golfowe.

    POKOJE:
    Hotel Iberostar składa się z trzech budynków, w których mieści się łącznie 470 pokoi, w tym 292 pokoje standardowe, 58 pokoi typu suite, 116 pokoi rodzinnych (jeden większy pokój) oraz 4 pokoje dla osób niepełnosprawnych. Wszystkie pokoje mają klimatyzację, łazienkę z suszarką, telefon, tv sat., minibar, sejf (dodatkowo płatny) oraz balkon lub taras.

    WYŻYWIENIE:
    Hotel oferuje wyżywienie w formie pakietu All inclusive (10:00-24:00), który zawiera trzy posiłki dziennie śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.30-21.30) w formie bufetu, przekąski w snack barze, kawę i herbatę, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Goście mają możliwość rezerwacji kolacji w restauracji a’la carte.

    SPORT i ROZRYWKA:
    Do dyspozycji Gości są dwa baseny zewnętrzne oraz jeden basen kryty (bezpłatny, dostępny w godzinach 12.30–14:00), a także centrum SPA. Na plaży udostępniono szeroki wybór sportów wodnych. Goście mogą bezpłatnie grać w siatkówkę plażową, tenisa ziemnego, koszykówkę, piłkę nożną, tenisa stołowego; ćwiczyć aerobik i korzystać z lekcji tańca. W ciągu dnia i wieczorami na terenie hotelu prowadzone są animacje.

    DZIECI:
    Hotel przygotował plac zabaw, specjalne menu, miniklub (dla dzieci w wieku 4–12 lat) oraz brodzik. W sezonie letnim działa również klub dla nastolatków (od 13–16 lat). Istnieje możliwość wstawienia łóżeczka dla niemowlaka do pokoju..

    NASZYM ZDANIEM:
    Ten komfortowy hotel z bogatą infrastrukturą polecamy wymagającym Klientom. Stworzono tu warunki do udanego wypoczynku dla rodzin z dziećmi.

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Founty Beach to bardzo dobrej klasy, orientalny hotel z bujną roślinnością i dwoma dużymi basenami. Bardzo przestronne pokoje i smaczna kuchnia. Super lokalizacja w pobliżu centrum ze sklepami, barami i restauracjami. Rewelacyjna oferta dla rodzin z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe, rozbudowany program animacyjny i dogodne zakwaterowanie. Ponadto hotel Iberostar Founty Beach należy do świetnej hiszpańskiej sieci hotelowej, co gwarantuje znakomitą jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecamy - rodzinom z dziećmi i wymagającym klientom.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • rewelacyjne położenie w centrum Agadiru, w egzotycznym ogrodzie, tuż przy pięknej piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i łagodnym zejściem do morza, (leżaki i parasole dla Klientów bezpłatne), przy nadmorskiej promenadzie
    • elegancka architektura, 2 duże baseny, profesjonalny zespół animatorów
    • świetna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia w opcji All Inclusive, bardzo wysoka jakość obsługi - znana hiszpańska sieć hotelowa, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Usytuowany w turystycznej części Agadiru (ok. 2,5 km od centrum) przy nadmorskiej promenadzie. Oddalony 25 km od międzynarodowego lotniska w Agadirze.

    PLAŻA

    Przy hotelu (wydzielona część, przejście przez promenadę), szeroka i piaszczysta z łagodnym zejściem do wody. Leżaki, parasole bezpłatnie, ręczniki plażowe za kaucją.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 4* Kompleks hotelowy z 2003r, składa się z trzech trzy piętrowych budynków i należy do znanej i renomowanej sieci hotelowej Iberostar Hotels & Resorts. Położenie w spokojnej części miasta oraz obsługa na wysokim poziomie to gwarancja komfortowych wakacji.

    WYPOSAŻENIE I USŁUGI HOTELU

    Recepcja, cztery windy, lobby, restauracja główna, restauracja la carte, lobby bar, bar. Sklepiki, kącik TV, fryzjer, pralnia, wypożyczalnia samochodów. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa, MasterCard, American Express.

    INTERNET

    Punkt internetowy za opłatą, bezpłatne Wi-Fi w lobby.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    3 sale konferencyjne mieszcząca grup maks. 350 os.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie - dwa baseny w tym jeden podgrzewany sezonowo, leżaki i parole przy basenach, kryty basen (bezpłatnie 2h dziennie), dwa korty tenisowe/1h bezpłatnie, tenis stołowy, koszykówka, mini piłka nożna, rzutki, boule, aerobik, dzienne i wieczorne programy animacyjne. Ręczniki plażowe dostępne za pobraniem depozytu. Odpłatnie - sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, wypożyczalania rowerów, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, łóżeczko na życzenie, bufet oraz wysokie krzesełka w restauracji.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje 470 wygodnych pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, o powierzchni 32m. Wyposażenie - łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna/prysznic, suszarka, WC), klimatyzacja, TV/SAT, telefon, balkon lub taras. Za dodatkową opłatą możliwość skorzystania z sejfu i mini baru.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, podwieczorek, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych napojów alkoholowych, soków wyciskanych ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, mini baru.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.iberostar.com Ocena HCH 4,9 Rekomendacja 84%. Dostępne 4 pokoje przygotowane dla potrzeb Gości niepełnosprawnych.

    WARUNKI WJAZDOWE

    Paszport ważny minimum 6 miesięcy od planowanej daty wjazdu. Wizy nie są wymagane. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Founty Beach to bardzo dobrej klasy, orientalny hotel z bujną roślinnością i dwoma dużymi basenami. Bardzo przestronne pokoje i smaczna kuchnia. Super lokalizacja w pobliżu centrum ze sklepami, barami i restauracjami. Rewelacyjna oferta dla rodzin z dziećmi ze względu na zaplecze basenowe, rozbudowany program animacyjny i dogodne zakwaterowanie. Ponadto hotel Iberostar Founty Beach należy do świetnej hiszpańskiej sieci hotelowej, co gwarantuje znakomitą jakość świadczonych usług. Zdecydowanie polecamy - rodzinom z dziećmi i wymagającym klientom.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • rewelacyjne położenie w centrum Agadiru, w egzotycznym ogrodzie, tuż przy pięknej piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i łagodnym zejściem do morza, (leżaki i parasole dla Klientów bezpłatne), przy nadmorskiej promenadzie
    • elegancka architektura, 2 duże baseny, profesjonalny zespół animatorów
    • świetna i urozmaicona międzynarodowa kuchnia w opcji All Inclusive, bardzo wysoka jakość obsługi - znana hiszpańska sieć hotelowa, wi fi w lobby gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Maroko/Agadir

    Opis

    Hotel utrzymany jest w stylu arabskiego pałacu i znajduje się przy plaży, w pobliżu centrum Agadiru. Luksusowy obiekt wypoczynkowy posiada zadbany ogród z dużymi basenami w formie laguny i oferuje szeroki zakres usług w salonie spa. Hotel stanowi odpowiednie miejsce na rodzinne wakacje ze względu na szereg atrakcji dla dzieci, obejmujących mini klub z animacjami dla dzieci w różnych kategoriach wiekowych, bezpieczną plażę i plac zabaw.

    Lokalizacja

    w Agadirze, przy plaży, ok. 1 km od centrum, ok. 28 km od lotniska.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 470, restauracje: 2, lobby bar, bar przy plaży, bar przy basenie, lobby, recepcja 24h, taras słoneczny, sala bankietowa, ogród, salon urody, opieka lekarska (płatna), centrum konferencyjne, basen kryty, internet bezprzewodowy przy lobby, leżaki przy basenie, mini market, wymiana walut, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    2 baseny odkryte, leżaki i parasole przy basenie; basen kryty; brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), ogrzewanie, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, zestaw kosmetyków Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście, przy hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport na plaży

    wędkarstwo (płatne), rowery wodne (płatne), kajaki (płatne), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne), sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, siatkówka, tenis stołowy, masaże (płatne), aerobik, SPA (płatne), sauna (płatna), siłownia, zabiegi lecznicze (płatne).

    Rozrywka

    muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, program artystyczny.

    Dla dzieci

    brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w głównej restauracji. Podwieczorek (15.00 - 18.00). Napoje oraz lokalne i wybrane importowane alkohole w wybranych barach od 10 do 23

    Informacje dodatkowe

    7 km do pola golfowego, 10 km do stadniny koni.

    Cena zawiera

    • przelot
    • bagaż podręczny 56 x 45 x 25 cm
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko
    • zakwaterowanie
    • ubezpieczenie podstawowe

    Cena nie zawiera

    • obowiązkowego podatku lokalnego w wysokości ok. 1,60€ za noc za osobę (płatne w lokalnej walucie);
    • opcjonalnej dopłaty do bagażu głównego 15kg (320zł) lub 20kg (370zł)

    Obsługa na miejscu

    Agadir - brak opieki polskiego przedstawiciela.

    Informacje wizowe

    Obywatele polscy udający się turystycznie do Maroka są zwolnieni z obowiązku wizowego na okres do 90 dni. Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Mapa Hotelu Iberostar Founty Beach
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Iberostar Founty Beach

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Hotel rewelacja. Iberostar Founty Beach to hotel położony przy samej nadmorskiej promenadzie (idealnej, aby wieczorem pochodzić), bardzo blisko do centrum Agadiru - sklepy, bary. Plaża - przepiękna - piaszczysta, długa i szeroka. Hotel jest na bardzo dużym terenie, bujna roślinność, dużo basenów. Pokoje bardzo duże i czyste. Dla nas najważniejsze było, że hotel oferował mnóstwo atrakcji dla dzieci - brodzik, animacje, mini klub - cały dzień coś się działo. I rewelacyjne jedzenie - ogromny wybór i przepyszne. Hotel zdecydowanie godny polecenia. Cały pobyt bardzo udany.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Super się bawiliśmy z mężem w tym hotelu, niedaleko do centrum Agadiru, plaża piękna z bezpłatnymi leżakami przy hotelu, jedzenie pyszne. Wrócimy do Maroko jeszcze w tym roku!

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Standard który oferuje Iberostar Founty Beach w pełni odpowiada dobrym i mocnym 4*. Zdecydowanie spełnił moje oczekiwania na urlop w Maroku. Bardzo fajne położenie - z dala od zgiełku centrum Agadiru, ale jednocześnie dość blisko by dotrzeć bez problemu. W pobliżu hotelu jest postój taxi. Można sobie również zrobić konkretny spacer promenadą, wzdłuż oceanu - piękne widoki gwarantowane. Pokoje bardzo ładne, czyste i zadbane. Posiłki w bardzo dużej ilości, zróżnicowane.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    5.0
    zdecydowanie polecam

    REWELACJA ! Cała rodzinka zadowolona, dzieci po 14 dniach nie chciały wracać. Super animacje, baseny, smaczna kuchnia, piękna plaża, duży pokój... nie ma się do czego przyczepić :) To nasze najlepsze wakacje i wszystkim będziemy polecać Iberostar Founty Beach!!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Zdecydowanie polecam Hotel Iberostar Founty Beach ! :) już kiedyś byłam w Maroko i mniej więcej wiedziałam czego się mogę spodziewać ale ten hotel to naprawdę rewelacja :) Wszystko było na wysokim poziomie do tego wakacyjna atmosfera sprawiły że to był bardzo udany urlop i żałuje że tylko tygodniowy.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Czas spędzony w tym hotelu oraz w okolicy to bajka i miłe spędzenie czasu który jest całkowicie wypełniony atrakcjami i przemiłą obsługą i niespodziankami jakie przygotowują i zaskakują nimi pracownicy hotelu.Personel hotelowy jest na każde skinienie , zawsze uśmiechnięty i gotowy do wykonania każdej prośby natychmiast. Polecam każdemu, bo na pewno po takim urlopie i z taką obsługą i atrakcjami wszyscy muszą być zadowoleni SUUUper.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Czas spędzony w tym hotelu oraz w okolicy to bajka i miłe spędzenie czasu który jest całkowicie wypełniony atrakcjami i przemiłą obsługą i niespodziankami jakie przygotowują i zaskakują nimi pracownicy hotelu.Personel hotelowy jest na każde skinienie , zawsze uśmiechnięty i gotowy do wykonania każdej prośby natychmiast. Polecam każdemu, bo na pewno po takim urlopie i z taką obsługą i atrakcjami wszyscy muszą być zadowoleni SUUUper.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Czas spędzony w tym hotelu oraz w okolicy to bajka i miłe spędzenie czasu który jest całkowicie wypełniony atrakcjami i przemiłą obsługą i niespodziankami jakie przygotowują i zaskakują nimi pracownicy hotelu.Personel hotelowy jest na każde skinienie , zawsze uśmiechnięty i gotowy do wykonania każdej prośby natychmiast. Polecam każdemu, bo na pewno po takim urlopie i z taką obsługą i atrakcjami wszyscy muszą być zadowoleni SUUUper.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Czas spędzony w tym hotelu oraz w okolicy to bajka i miłe spędzenie czasu który jest całkowicie wypełniony atrakcjami i przemiłą obsługą i niespodziankami jakie przygotowują i zaskakują nimi pracownicy hotelu.Personel hotelowy jest na każde skinienie , zawsze uśmiechnięty i gotowy do wykonania każdej prośby natychmiast. Polecam każdemu, bo na pewno po takim urlopie i z taką obsługą i atrakcjami wszyscy muszą być zadowoleni SUUUper.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Czas spędzony w tym hotelu oraz w okolicy to bajka i miłe spędzenie czasu który jest całkowicie wypełniony atrakcjami i przemiłą obsługą i niespodziankami jakie przygotowują i zaskakują nimi pracownicy hotelu.Personel hotelowy jest na każde skinienie , zawsze uśmiechnięty i gotowy do wykonania każdej prośby natychmiast. Polecam każdemu, bo na pewno po takim urlopie i z taką obsługą i atrakcjami wszyscy muszą być zadowoleni SUUUper.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Hotel
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.4
    • Atrakcje
      i sport
      5.2
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Iberostar Founty Beach:
    5.4 / 6

    Lodowate baseny. Brak baru przy basenie 2018-05-09
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Super Urlaub 2017-10-09
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Beautiful hotel 2017-10-05
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super Urlaub 2017-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Pobyt z rodziną,2 wycieczki fakultatywne 2008-05-31
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel bardzo dobry, kuchnia wyśmienita, położenie przy plaży to jest to co lubię,bez taszczenia tore...
    więcej

    5.9
    Gorąco polecam 2008-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.5

    byłam bardzo zdziwiona odmiennością , dużym spokojem jak na kraj arabski. Hotel bardzo fajny tym bar...
    więcej

    5.8
    Iberostar founty beach - spadek notowań 2008-07-05
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      2.0

    3.4
    Fajne wakacje 2008-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.5

    4.3
    W mojej kategorii 3+, ale z bardzo mocnym + 2008-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel położony przy plaży (oddziela go obecnie od plaży tylko budowana tam promenada). W miarę blisk...
    więcej

    4.9
    Super wakacje 2008-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo fajny hotel super atmosfera i udane wakacje, polecam wszystkim. Promenada dalej w budowie ale...
    więcej

    5.8
    Dobry hotel na poziomie 4 gwiazdek 2009-03-21
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.0

    3.9
    Hotel iberostar all 2009-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      1.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Bardzo udany pobyt w hotelu 2009-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    5.5
    Rewelacyjny hotel dla wymagających 2009-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    W ciągu tygodniowego pobytu w Agadirze w Hotelu Iberostar Founty Beach nie znaleźliśmy nic co by nam...
    więcej

    5.9
    Udane wakacje w świetnym hotelu 2009-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Nie polecam 2010-01-14
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.5
    Dobry hotel na odpoczynek 2010-01-29
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel na 5 z plusem 2010-02-12
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Hotel nudny 2010-05-03
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      2.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel (budynek, teren, pokoje) bardzo czysty, obsługa przemiła. Niestety brudna plaża i niezbyt ciek...
    więcej

    4.7
    Świetny hotel z pysznym jedzeniem 2010-05-13
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Pięknie, czysto, dobre jedzenie, miła obsluga 2010-06-27
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Położony w pięknym miejscu, czysto, sympatyczna obsługa, dobre jedzenie. Basen czysty, codziennie sp...
    więcej

    6.0
    Informacje inne a potrzebne 2010-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.8

    Naprawdę fajne wakacje.Biuro-Neckermann Polska-ok.Dodam kilka innych informacji. Samolot- w tym roku...
    więcej

    5.2
    Fajny hotel z małymi ale 2010-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Niestety hotel bardzo rozczarowuje 2010-08-09
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      1.3
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      2.8

    Najsłabszym punktem hotelu jest monotonne i niesmaczne jedzenie. Jeszcze nie spotkaliśmy się, z taką...
    więcej

    3.2
    Genialne wczasy 2010-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Polecam! 2010-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Wyjazd grupy ponad 50 osób z Necermannem Polska 2010-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      2.8

    Najsłabszym punktem hotelu jest monotonne i niesmaczne jedzenie. Jeszcze nie spotkaliśmy się, z taką...
    więcej

    4.1
    Polecam, ale nie wszystkim i nie za te pieniądze 2010-10-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Polecam! 2010-11-23
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo dobry hotel, wart swej ceny i polecenia. polozony przy szerokiej zadbanej plazy, z duza ilosc...
    więcej

    6.0
    Spokojne wakacje w Maroko 2010-12-18
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Spokojne, relaksujace wakacje, w sieciowym, luksusowym hotelu z piekna plaza (przejscie przez promen...
    więcej

    5.8
    Nawet warto, Iberostar Founty Beach 2010-12-23
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Świetny urlop 2011-01-09
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Zadowolony 2011-02-27
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Polecam w lutym 2011-03-02
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Całkiem niezły hotel jak na brak ciekawych opini 2011-05-14
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel ok. Blisko plaża, lokalizacja przy promenadzie. Czystość otoczenia hotelowego jak na kraj ar...
    więcej

    5.0
    Super hotel na miłw wakacje 2011-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Ciekawe wakacje w przyjemnym hotelu 2011-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Spędziliśmy fantastyczne dwa tygodnie mimo wcześniejszych obiekcji (po przeczytaniu kilku opinii).Ho...
    więcej

    5.8
    Hotel przereklamowany i nie za każde pieniądze! 2011-07-10
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    3.0
    Pobyt na przełomie czerwca i lipca 2011 2011-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Dobry hotel świetnej sieci 2011-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Iberostar... warto 2011-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.8

    Hotel oddalony od centrum, ale za to nie ma zgiełku ulicy, tak jak to ma miejsce w hotelach położony...
    więcej

    5.5
    Iberostar - tak, ale... 2011-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Po raz kolejny Iberostar nie zawiódł 2011-09-06
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.3
    Drobne mankamenty 2011-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.3

    Ogólnie hotel ok. Denerwującą rzeczą jest to, że wcześnie rano trzeba walczyć o leżaki i to zarówno ...
    więcej

    5.1
    Wrócliliśmy bardzo zadowoleni 2011-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super urlop 2011-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      4.3

    super urlop, brak uwag co do hotelu, pogoda super, słońce wychodziło zza chmur ,między 10 a 11 ale ś...
    więcej

    5.0
    Wakacje we dwoje- Iberostar 2011-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Iberostar 2011-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    2.8
    Piękny hotel tuż przy plaży 2011-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Piekny hotel, w bardzo zadbanym ogrodzie. Mozliwosc przebywania tuz przy dwoch hotelowych basenach l...
    więcej

    5.8
    Ładny hotel z zapachem stęchlizny. 2012-01-02
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    Hoteł atrakcyjnie położony - blisko morza a jednoczesnie wystarczająco daleko o centrum co jest duży...
    więcej

    3.9
    Jak możesz to jedź 2012-02-28
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Niezły hotel, ale w cenie last minute 2012-03-16
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    4.2
    Hotel na poziomie 2012-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Hotel ogólnie bardzo fajny. Duże pokoje i łazienki, dużo jedzenia, drinki z normalnych alkoholi, nie...
    więcej

    5.5
    Świetny hotel Marocco przereklamowane 2012-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Dobry urlop w dobrym hotelu 2012-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    Hotel Iberostar w Agadirze jest jednym z hoteli z znanej sieci Iberostar .Położony jest w bardzo dob...
    więcej

    5.2
    Wymarzony urlop w Iberostar 2012-08-13
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Wspaniały wypoczynek. Rewelacyjne warunki, wspaniała obsługa. Niezwykle uprzejmi i życzliwi ludzie. ...
    więcej

    6.0
    Iberostar - super miejsce na wypoczynek 2012-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel duży z ładnym ogrodem i basenami. Tuż przy szerokiej plaży oddzielonej nadmorską szeroką prome...
    więcej

    5.0
    Świetny hotel dla rodziny z dziećmi 2012-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Hotel z dużym ogrodem i kompleksem basenów. Wspaniałe miejsce na rodzinny wypoczynek. Miła obsługa. ...
    więcej

    5.2
    Bardzo fajny hotel dla każdego 2012-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel z klasą nad oceanem 2012-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Opinia o Ibesotar Founty Beach 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Moja opinia 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Wakacje 2012 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Neutralna 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Wakacje w Adadir 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Moje wakacje w Iberostar Maroko 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Warto tu powrócić 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Opinia o hotelu 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Jeden z najlepszych hoteli w Agadirze! 2012-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.3
    Agadir sierpień/wrzesień 2012-09-27
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Dzieci mile widziane 2012-11-04
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel przyjazny rodzinom.Polecam pokoje na parterze z tarasem od strony basenu,bo nie trzeba biegac ...
    więcej

    5.6
    Agadir Hotel Iberostar Founty Beach 2012-12-09
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Ferie w Agadirze 2013-01-27
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Dobra 4 2013-02-19
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.4
    Idealny na wakacje w Maroku! 2013-03-04
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    Jeden z najlepszych wakacyjnych hoteli w jakim mieszkałem. Umiejscowiony na końcu agadirskiej plaży....
    więcej

    5.7
    Jedno oko na Maroko 2013-03-12
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Gorąco polecam ten hotel. Super położony. Miałam szczęście byc poza sezonem, więc nie bylo tłumu rod...
    więcej

    5.5
    Fantastyczne wakacje w Iberostar 2013-05-12
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Można go polecić i młodym i starszym i rodzinom. 2013-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.0

    Spędziliśmy urlopowe 2 tygodnie w tym hotelu. Można go polecić i młodym, i starszym, tym bardziej, ż...
    więcej

    5.4
    Dobry hotel, uśmiechnięta obsługa 2013-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Iberostar: adekwatna jakość do ceny 2013-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    bardzo fajny hotel swiezo odnowiony smaczne jedzenie przestonne pokoje dokladnie sprzatane nienachal...
    więcej

    5.7
    Hotel godny polecenia 2013-07-01
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Fajny hotel 2013-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Wspanialy hotel i obsluga.Z taka roznorodnoscia wyzywienia jeszcze sie nie spotkalismy.My trafilismy...
    więcej

    5.9
    Udane wakacje w Iberostar Founty Beach 2013-08-06
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Super 2013-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Byliśmy z dzieckiem 3-letnim i jesteśmy bardzo zadowoleni z tego hotelu. Hotel na wysokim poziomie,o...
    więcej

    6.0
    Przereklamowany 2013-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    2.8
    Iberostar Agadir 2013-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.3

    Hotel Iberostar w Agadirze (Maroko) jest ładnie położony, czysty, z dobrym wyżywieniem. Obsługa życz...
    więcej

    4.8
    Jesteśmy pod wrażeniem, naprawdę warto. 2013-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Nigdy nie z Itaką i nie do Maroka! 2013-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    2.0
    Brud i walka o parasole 2013-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      1.0

    2.7
    Udany pobyt w Maroko 2013-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Bardzo średnio... 2013-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    4.0
    Bajkowe wakacje 2013-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Iberostar Founty Beach nie dla wymagających! 2013-10-16
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Ogólnie hotel może się podobac. Lecz remont w pokojach na pewno by się przydał. Nasz akurat nie był ...
    więcej

    4.8
    Świetny hotel i super pogoda pod koniec października 2013-11-10
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Wspaniałe wakacje 7+7 dla dwojga zmęczonych osób. 2013-11-24
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.3

    Tydzień spędzony w tym hotelu, był prawdziwym rajskim pobytem. Pięknie położony nad brzegiem Atlanty...
    więcej

    5.9
    Przereklamowany hotel 2013-12-07
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      3.3
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.0

    Pokoje na parterze pozostawiają wiele do życzenia pod względem czystości, a zwłaszcza były przytłacz...
    więcej

    3.7
    Wypoczynek po objeździe 2013-12-17
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Przyjazny, wart polecenia 2014-02-14
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.0

    Hotel przy plaży, dwupiętrowy. Duże dwa baseny. Pokoje duże z wszystkim, co powinno być :) Minusem j...
    więcej

    5.1
    Warto tam być 2014-03-01
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Higiena - inaczej 2014-03-16
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Founty Beach:
    • Lokalizacja
      2.2
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      2.7
    • Obsługa
      1.5

    Rezerwowałam pokój z dostawką. Dostawka nie była przygotowana. Przywieziono ją po 5 godzinach i awan...
    więcej

    2.7

    Iberostar Founty Beach - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    family room standard
    2 os. junior suite
    2 os. pokoj rodzinny
    2 os. pokoj standardowy
    standard double standard
    standard double standard lateralseaview
    standard double standard seaview
    2 os. pokoj standardowy z widokiem na morze
    standard economy double standard
    standard single standard
    standard singleuse standard lateralseaview
    1 os. Pokój z bocznym widokiem na morze
    2 os. Pokój z bocznym widokiem na morze
    2 os. Pokój standardowy promocyjny
    DZ/B/WC/BkoT/seitl. Meerb
    Doppelzimmer, BkoT
    DZ,BkoT
    DZ,BkoT,seitl. Meerblick
    Doppelzimmer
    DZ,BkoT,seitl. Meerblick
    DZ,B,WC,BkoT,Meerblick
    DZ,B,WC,BkoT,Meerblick
    DZ,B,WC,BkoT,Sparpreis
    dblbsc double basic
    dblbsc double basic
    dblplssv double priority location ssv
    dblplssv double priority location ssv
    dblplssv double priority location ssv
    dblr double room
    dblr double room
    dblr double room
    dblssv double side sea view
    dblssv double side sea view
    dblssv double side sea view
    dblsv double sea view
    dblsv double sea view
    DZ/B/WC/BkoT/seitl. Meerb
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    DZ/B/WC/BkoT/seitl. Meerb
    EZ,B,WC,BkoT,Gartenblick
    Einzelz,Balk/Ter,seitl. M
    Einzelz,seitl. Meerbl
    Einzelz,Balk/Ter,seitl. M
    DZ/B/WC/BkoT/seitl. Meerb
    Fam.-Zim.,B,WC,BkoT
    Fam.-Zim.,B,WC,BkoT
    fr family room
    Pokój rodzinny
    js junior suite
    Junior suita
    Juniorsuite,Balk/Ter
    Juniorsuite,Terrasse
    Juniorsuite,Meerblick

    Iberostar Founty Beach - Możliwości wyżywienia:


    Iberostar Founty Beach - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Iberostar Founty Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00