cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
  • Hotel Labranda Amadil Beach, Agadir
1 / 17
Udogodnienia hotelu Labranda Amadil Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Labranda Amadil Beach
star 4

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Labranda Amadil Beach:
4.0 / 5
Średnia z 11 opinii
Szczegóły oceny hotelu Labranda Amadil Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.3
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.3
Ocena hotelu:
4.0 / 5
Średnia z 11 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 sierpnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 31 sierpnia 2018

Hotel Labranda Amadil Beach w ofercie Biura podróży:

Rainbow
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, przy spokojnej części promenady, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • basen z 5 zjeżdżalniami i brodzik ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci
  • bardzo dobre wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Bardzo dobry hotel, usytuowany w pięknym, dobrze utrzymanym ogrodzie, położony przy spokojnej części nadbrzeżnej promenady, nieopodal centrum turystycznego Agadiru (ok. 15 min. spacerem).



Plaża:

Obiekt usytuowany bezpośrednio przy własnej, zagospodarowanej, szerokiej, piaszczystej plaży. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatne.



Do dyspozycji gości:

Hotel składa się z jednego budynku.

Całodobowa recepcja, przechowalnia bagażu, kantor, pralnia, lekarz na telefon, 2 sklepiki, salon fryzjerski i kosmetyczny, 3 restauracje (główna - typu bufet i 2 a la carte: marokańska i włoska), piano bar, snack bar, bar przy basenie, miniklub dla dzieci, taras słoneczny z leżakami i parasolami. Hotel dysponuje basenem ze słodką wodą i 5 nowymi zjeżdżalniami oraz brodzikiem z małymi zjeżdżalniami dla najmłodszych.


Pokoje:

Ponad 300 pokoi 2-osobowych (możliwość 1 dostawki dla dziecka w formie pojedynczego łóżka lub sofy) z łazienkami i wc. Ponadto w pokojach: klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV-sat, telefon, lodówka (bezpłatna, wstawiana na życzenie w miarę dostępności), sejf (ok. 25 MAD/dzień), minibar (płatny dodatkowo) oraz balkon.
Hotel udostępnia łóżeczko dla dziecka do 2 lat - bezpłatnie, na życzenie.



Wyżywienie:

All Inclusive: bogaty bufet śniadaniowy w międzynarodowej restauracji Le Littoral (07:00-10:00), późne śniadania (pieczywo, wyroby cukiernicze, soki, herbata, kawa) w barze przy basenie (10:00-12:00), lunch w formie bufetu (12:30-15:00), późny lunch (pizza, sandwiche, tarty, wyroby cukiernicze itd.) serwowany w barze przy basenie (15:00-17:00), kolacje w formie bufetu w restauracji Le Littoral (18:30-21:30). Napoje: drinki orzeźwiające i lokalne alkohole (lokalne piwo, wino, gin i whisky, coca cola, fanta, sprite, woda mineralna, herbata miętowa) podawane do stolika w głównej restauracji oraz w barach (09:00-23:00). Dodatkowo 1 x w tygodniu w restauracji tematycznej "La Vague“ lub "Dar Fes“ bezpłatnie dla gości z All Inclusive (ustalone menu "All Inclusive).


Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi program animacyjny dla dorosłych i dzieci (w jęz. francuskim): aerobik, gry i zabawy, kabaret co wieczór, 1 x w tygodniu muzyka marokańska na żywo (za dodatkową opłatą). Tenis stołowy bezpłatnie. Hotel posiada centrum spa: sala fitness i siłownia, bogaty wybór masaży kosmetycznych i leczniczych, hammam, jacuzzi oraz sauna (wszystkie usługi za dodatkową dopłatą - szczegółowy cennik dostępny w recepcji).


Internet:

W lobby internet Wi-Fi bezpłarny, w pokojach dodatkowo płatny (ok. 120 MAD/dzień), kafejka internetowa - płatna (ok. 30 MAD/godz.).



Kategoria lokalna:

****



Naszym zdaniem:

Wysokiej klasy hotel, położony bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży, przy spokojnej części nadbrzeżnej promenady. Sprawdzona propozycja dla wymagających klientów.



Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.3/6. Sprawdź opinie: https://r.pl/maroko-agadir-wczasy/amadil-beach-atlas
"



Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.

Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.

Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

Uwagi do programu
Wyloty z: Warszawy, Katowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
UWAGA! Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena i miejscana potwierdzenie.


Świadczenia
Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych.

Inne
Informacje ogólne




Waluta
MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej3 miesięcy od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana.

Czas
- 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.

Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Agadir
Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.

Wycieczki lokalne
KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok. 74 EUR)
Wyjątkowa wyprawa do dawnej stolicy sułtanów i obecnie najatrakcyjniejszego miasta Maroka. Jednodniowa wycieczka do tego pełnego magii miasta pozwoli Państwu poczuć jego egzotyczny afrykański charakter i poznać jego najciekawsze zakątki: ogrody Majorelle, meczet Koutoubija (z zewnątrz), pałac Bahia oraz jedyny na świecie plac Jemaa el Fna, gdzie spotkać można zaklinaczy węży, akrobatów, wróżbitów. W Marrakeszu zaprosimy Was również na obiad do marokańskiej restauracji i na spacer po medinie (starówce). Późnym wieczorem wrócimy do Agadiru.
DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA I PARK TUZNIT (cena ok. 55 EUR)
Atrakcyjna wycieczka samochodami terenowymi na południe od Agadiru, po regionie Souss-Massa. W programie: zapora wodna Youssef Ben Tachfine w górach Antyatlasu, Park Narodowy Souss Massa, zielone plantacje bananowców, dzikie plaże z grotami rybaków, "mała sahara", a na koniec wizyta w domu rzemiosła znajdującym się w warownym miasteczku Tiznit, zwanym stolicą srebra. Na zakończenie obiad w berberyjskiej gospodzie.

POŁÓW RYB (cena ok. 39 EUR)
Całodniowy rejs jachtem po oceanie. Będą Państwo mogli łowić ryby (w okresie letnim prawdopodobne złapanie rekina), opalać się, a nawet kąpać. Podczas rejsu apetyczny posiłek ze świeżych ryb i owoców morza.

SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 150 EUR)
Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd dzikimi plażami, pobyt i obiad w Legzirze - plaży słynącej z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, które dzielą ją w kilku miejscach. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (była enklawa hiszpańska), forcie Legii Cudzoziemskiej, polowanie na skorpiony. Nocleg na pustyni w forcie Bou Jerif. Następnego dnia wizyta na targu wielbłądów w Guelmim, przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczka Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef Ben Tachfine. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie.

MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
(cena ok. 45 EUR)
Wycieczka do jednego z najbardziej malowniczych miasteczek nad brzegiem Atlantyku. Zwiedzamy port rybacki, bastion Scala de Ville, spacerujemy po dzielnicy żydowskiej mellah i krętych uliczkach mediny. Essaouira słynie z wyrobów z drewna z tui i ze srebra.

ATLAS WYSOKI IMMOUZER
(cena ok. 60 EUR)
Wycieczka jeepami w góry Atlasu Wysokiego. Trasa wiedzie przez Rajską Dolinę, wioski berberyskie do miejscowości Immouzer słynącej z kaskad. Niespotykane, wielobarwne krajobrazy wysokogórskie, kaniony oraz małe zabiegi kosmetyczne. Na koniec obiad w restauracji z widokiem na przepiękną, górską panoramę.

JAZDA NA WIELBŁĄDACH LUB KONIACH (cena ok. 25 EUR)
Możliwość egzotycznej przejażdżki na wielbłądach lub koniach. Atutem jest także ciekawa trasa przejażdżki biegnąca przez proste berberyjskie osady, gaje eukaliptusowe i dolinę rzeki Souss, gdzie przy odrobinie szczęścia można zobaczyć różowe flamingi!

RELAKSUJĄCY HAMMAM
(cena ok. 39 EUR)
Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg łączący saunę, ablucje w łaźni, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała z olejkami eterycznymi.

Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.

"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok. 74 EUR)
Wyjątkowa wyprawa do dawnej stolicy sułtanów i obecnie najatrakcyjniejszego miasta Maroka. Jednodniowa wycieczka do tego pełnego magii miasta pozwoli Państwu poczuć jego egzotyczny afrykański charakter i poznać jego najciekawsze zakątki: ogrody Majorelle, meczet Koutoubija (z zewnątrz), pałac Bahia oraz jedyny na świecie plac Jemaa el Fna, gdzie spotkać można zaklinaczy węży, akrobatów, wróżbitów. W Marrakeszu zaprosimy Was również na obiad do marokańskiej restauracji i na spacer po medinie (starówce). Późnym wieczorem wrócimy do Agadiru.
DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA I PARK TUZNIT (cena ok. 55 EUR)
Atrakcyjna wycieczka samochodami terenowymi na południe od Agadiru, po regionie Souss-Massa. W programie: zapora wodna Youssef Ben Tachfine w górach Antyatlasu, Park Narodowy Souss Massa, zielone plantacje bananowców, dzikie plaże z grotami rybaków, mała sahara", a na koniec wizyta w domu rzemiosła znajdującym się w warownym miasteczku Tiznit, zwanym stolicą srebra. Na zakończenie obiad w berberyjskiej gospodzie.

POŁÓW RYB (cena ok. 39 EUR)
Całodniowy rejs jachtem po oceanie. Będą Państwo mogli łowić ryby (w okresie letnim prawdopodobne złapanie rekina), opalać się, a nawet kąpać. Podczas rejsu apetyczny posiłek ze świeżych ryb i owoców morza.

SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 150 EUR)
Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd dzikimi plażami, pobyt i obiad w Legzirze - plaży słynącej z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, które dzielą ją w kilku miejscach. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (była enklawa hiszpańska), forcie Legii Cudzoziemskiej, polowanie na skorpiony. Nocleg na pustyni w forcie Bou Jerif. Następnego dnia wizyta na targu wielbłądów w Guelmim, przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczka Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef Ben Tachfine. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie.

MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
(cena ok. 45 EUR)
Wycieczka do jednego z najbardziej malowniczych miasteczek nad brzegiem Atlantyku. Zwiedzamy port rybacki, bastion Scala de Ville, spacerujemy po dzielnicy żydowskiej mellah i krętych uliczkach mediny. Essaouira słynie z wyrobów z drewna z tui i ze srebra.

ATLAS WYSOKI IMMOUZER
(cena ok. 60 EUR)
Wycieczka jeepami w góry Atlasu Wysokiego. Trasa wiedzie przez Rajską Dolinę, wioski berberyskie do miejscowości Immouzer słynącej z kaskad. Niespotykane, wielobarwne krajobrazy wysokogórskie, kaniony oraz małe zabiegi kosmetyczne. Na koniec obiad w restauracji z widokiem na przepiękną, górską panoramę.

JAZDA NA WIELBŁĄDACH LUB KONIACH (cena ok. 25 EUR)
Możliwość egzotycznej przejażdżki na wielbłądach lub koniach. Atutem jest także ciekawa trasa przejażdżki biegnąca przez proste berberyjskie osady, gaje eukaliptusowe i dolinę rzeki Souss, gdzie przy odrobinie szczęścia można zobaczyć różowe flamingi!

RELAKSUJĄCY HAMMAM
(cena ok. 39 EUR)
Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg łączący saunę, ablucje w łaźni, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała z olejkami eterycznymi.

Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.

"

Inne

Informacje ogólne




Waluta
MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.

Wiza
Każdy podróżny musi mieć paszport ważny przynajmniej3 miesięcy od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana.

Czas
- 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.

Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.

Agadir
Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, przy spokojnej części promenady, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • basen z 5 zjeżdżalniami i brodzik ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci
  • bardzo dobre wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel Amadil Beach****

Agadir jest międzynarodowym uzdrowiskiem leżącym na wybrzeżu Oceanu Atlantyckiego, w łagodnym klimacie zapewniającym ciepło i słońce przez cały rok. Miasto leży w rejonie najpiękniejszych plaż, które oparły się ludzkiej ingerencji. Dzięki bogatej, nowoczesnej infrastrukturze miasto znajduje się na pierwszych miejscach w turystycznych statystykach kraju. Posiada szerokie, ponad ośmiokilometrowej długości, piaszczyste plaże oraz port lotniczy "Sun City" stworzony z myślą o obsłudze ruchu turystycznego. Agadir jest najnowocześniejszym miastem Maroka a także największym ośrodkiem sportów wodnych. Posiadając 130, w większości oświetlonych, kortów jest też rajem dla tenisistów. W ekskluzywnym, doskonale zaprojektowanym i wyposażonym hotelu Amadil Beach poczują się Państwo jak w krainie z baśni 1001 nocy. Dbałość o detale, misterne orientalne zdobienia, stonowane, pastelowe kolory, marokańskie łuki, oryginalne wzornictwo - wszystko to tworzy nastrój, którego nie da się zapomnieć długo po powrocie z wakacji. Imponujące wrażenie robi również piaszczysta, szeroka plaża należąca hotelu. Przyjemnie jest spędzić na niej wakacje, ponieważ na agadirskiej plaży słońce skłania do kąpieli i świeci przez 365 dni w roku. Osobom lubiącym aktywny wypoczynek kompleks oferuje bogaty program zajęć organizowanych przez hotelowy zespół animatorów. Z kolei smakowite potrawy zarówno kuchni marokańskiej jak i międzynarodowej, przygotowywane przez 3 restauracje zadowolą podniebienia najwytrawniejszych smakoszy.

 

Lokalizacja:

w Agadirze, przy plaży, w pobliżu centrum miasta, w pobliżu centrum handlowego, w pobliżu centrum rozrywki.

 

Wyposażenie:

liczba pokoi: 312, restauracje: 3, baseny odkryte: 1, recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, night club, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne.

 

Pokoje:

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), telefon, taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem.

 

Plaża:

prywatna, piaszczysta, przy hotelu, parasole (płatne), leżaki (płatne).

 

Sport i fitness:

piłka nożna, tenis ziemny, tenis stołowy, centrum fitness, aerobik, waterpolo, sporty wodne (płatne).

 

Rozrywka:

wieczorne animacje.

 

Dla dzieci:

brodzik, mini klub, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.

 

Wyżywienie:

All inclusive

 

 

Cena obejmuje:

  • przelot,
  • hotel,
  • wyżywienie,
  • transfer,
  • opiekę polskiego rezydenta.


Cena nie obejmuje:

  • opłat lotniskowych i paliwowych,
  • obowiązkowego ubezpieczenia KL i NW.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.


Itaka
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, przy spokojnej części promenady, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • basen z 5 zjeżdżalniami i brodzik ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci
  • bardzo dobre wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Położony przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy szerokiej piaszczystej plaży, należy do znanej marokańskiej sieci hotelowej Atlas. Wyróżnia go oryginalna architektura budynku w formie atrialnej z wewnętrznym ogródkiem i panoramicznymi windami. Komfortowy, ze wszystkimi wygodami, jest idealnym miejscem na wymarzone wakacje, a zjeżdżalnie przy dużym basenie z pewnością urozmaicą pobyt rodzinom z dziećmi.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum AGADIRU, przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży; ok. 25 km od portu lotniczego w Agadirze.

PLAŻA:

Founty Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, przy hotelu, przejście przez nadmorską promenadę, na wydzielonym odcinku plaży: bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, odnowiony w 2013/2014 r., 326 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 4 windy, duże, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Littoral z tarasem, kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, 2 restauracje á la carte: La Vague - kuchnia włoska i owoce morza, Dar Fes - kuchnia marokańska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, bary: w lobby, Atlantique z muzyką na żywo, snack bar przy basenie; sala telewizyjna, kiosk, butik, kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja i ogrzewanie, łazienka (prysznic), oddzielne wc; telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 25 MAD/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

dla maks. 4 os., ok. 48 m², komfortowy, składa się z 2 pokoi standardowych połączonych wewnętrznymi drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

duży basen ze zjeżdżalniami, słodka woda, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, piłka wodna, aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-13 lat), piano bar, nocny klub Alcazar z kabaretem, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: centrum spa: basen kryty, podgrzewany, sauna, masaże, kosmetyczka, fitness: bieżnia, rowery (wstęp ok. 10 EUR); w okolicy: golf, jazda konna.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-12.00), przekąski (15.00-18.00) w barze przy basenie; lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino białe i czerwone, gin, whisky, napoje bezalkoholowe: woda mineralna, kawa, napoje gazowane i niegazowane w barze Atlantique (9.00-23.00) i podczas posiłków w restauracji głównej; raz w tygodniu kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00212/528829300, www.hotelsatlas.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.


Exim Tours
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, przy spokojnej części promenady, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • basen z 5 zjeżdżalniami i brodzik ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci
  • bardzo dobre wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie:

Hotel usytuowany przy piaszczystej plaży, ok. 1,5 km od centrum Agadiru i ok. 30 km od lotniska.


Plaża

piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, publiczna, leżaki i parasole (bezpłatne),  przejście na plażę przez nadmorską promenadę

Pokoje:

Pokoje wyposażone w klimatyzację, TV-Sat, telefon, płatne: sejf (ok. 25 DHS/dzień), minibar, room service. Pokoje posiadają łazienkę (WC, wanna/prysznic), balkon/taras

Sport, relaks, rozrywka

Bezpłatne
duży basen, leżaki, parasole i ręczniki plażowe, siłownia, aerobik, tenis stołowy, piłka wodna, animacje


Płatne
basen kryty podgrzewany, fitness, 2 korty tenisowe, lekcje tenisa, spa, sauna, jacuzzi, hamman, masaże

Dla dzieci

plac zabaw, miniklub (4-13 lat), animacje, brodzik, opiekunka (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie), wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte, po uprzedniej rezerwacji

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi w lobby (ok. 120 DHS/dzień)
- kącik internetowy (płatny)
- sala konferencyjna (do 300 osób)
- kantor, pralnia, lekarz, sklepy z pamiątkami
- fryzjer, salon piękności
- wypożyczalnia rowerów
- sala telewizyjna

Cena zawiera:

  • Bilet lotniczy,
  • Zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • Transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • Opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • Wyżywienie wg opisu,
  • opłaty paliwowych i lotniskowych
  • ubezpieczenie

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, przy spokojnej części promenady, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • basen z 5 zjeżdżalniami i brodzik ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci
  • bardzo dobre wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Maroko/Agadir

Strefa

Family, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 13 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Agadir centrum - ok. 1 km w pobliżu liczne sklepy, centrum handlowe, bary i restauracje oraz ekskluzywne kluby nocne lotnisko - ok. 26 km

Plaża

bardzo długa i piaszczysta, oznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi przyznawanym wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, dojście przez promenadę, leżaki, parasole oraz ręczniki hotelowe na wydzielonym odcinku plaży hotelowej bez dodatkowych opłat

Hotel

czterogwiazdkowy, nowoczesny i elegancki z bardzo przestronnym lobby i wielkim tarasem słonecznym,oferuje 328 pokoi rozmieszczonych na 4 piętrach, otoczony pięknym ogrodem palmowym, częściowo odnowiony w 2014 roku

Udogodnienia

całodobowa recepcja, fryzjer, mini market, kącik TV, punkt wymiany walut, windy, bankomat, sklepiki

Internet

płatny ok. 2,5 EUR/dzień

Pokoje

2-os., z możliwością 1 dostawki, wyremontowane w 2014 roku, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja indywidualnie sterowana, telefon, TV SAT, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień), balkon ze stolikiem i krzesłami

Restauracje i bary

restauracja główna La Littoral włoska restauracja a'la carte La Vague marokańska restauracja a'la carte Dar Fes lobby bar/ main bar bar przy basenie / pool bar Le Point Bleu bar na plaży / beach bar Chantaco

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacja w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive

Rozrywka

basen o nieregularnym kształcie z kilkoma zjeżdżalniami, usytuowany w ogrodzie palmowym, aerobik, siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, piłka wodna

Płatne

łaźnia parowa, sauna oraz nowoczesne centrum spa oferujące różnorodne masaże i zabiegi kosmetyczne, bilard, siłownia

Dla dzieci

brodzik z kilkoma zjeżdżalniami, plac zabaw, mini klub (2-12 lat), animacje, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji La Littoral, sok pomarańczowy z dystrybutora, kawa, herbata, kakao 12.00-15.00 obiad w formie bogatego bufetu dań kuchni międzynarodowej i marokańskiej w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite,sok pomarańczowy z dystrybutora, woda mineralna, kawa, marokańska miętowa herbata, lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone 18.30-21.30 kolacja w formie urozmaiconego bufetu dań kuchni międzynarodowej i śródziemnomorskiej w restauracji La Littoral, bogaty wybór przystawek, deserów i owoców, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, sok pomarańczowy z dystrybutora, woda mineralna, kawa, marokańska miętowa herbata, lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe, wino czerwone 10.00-12.00 przekąski typu kanapki, sery i wędliny, kawa, marokańska miętowa herbata, mleko ciepłe i zimne, kakao, sok pomarańczowy z dystrybutora, serwowane w pool barze 15.00-18.30 przekąski typu pizza, kanapka dnia, ciasto dnia, ciastka serwowane w pool barze i beach barze 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, sok pomarańczowy (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, marokańska miętowa herbata, lokalne alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone, gin, whisky, brandy, wódka, różne rodzaje likierów, drinki na bazie lokalnych alkoholi typu Gin Fizz, koktajl Amadil Beach serwowane w lobby bar oraz pool bar w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - raz w czasie pobytu kolacja w restauracji a'la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - leżaki i parasole na plaży oraz przy basenie - aerobik, siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, piłka wodna, rzutki - animacje dzienne i wieczorne

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona www hotelu

www.atlashotels.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Atuty

- odnowione pokoje w 2014 roku - mini Aqua Park dla dorosłych i dzieci - bogaty program All Inclusive - plaża z odznaczeniem Błękitnej Flagi - promenada do centrum Agadiru - znakomite położenie przy promenadzie i pięknej plaży z bezpłatnymi leżakami i parasolami

Agadir City Tour

Odkrywanie uroków Agadiru - nowoczesnego, turystycznego miasta portowego z wielowiekową historią. Na początek północna część miasta i wzgórze, na którym znajduje się XVI-wieczny Kasbah, skąd rozciąga się piękny widok na całe miasto oraz najważniejszy w południowym Maroku port handlowy. Następnie zwiedzanie portu rybackiego i centrum Agadiru wraz z willowymi dzielnicami, a także przystanek na lokalnym targowisku - souku z możliwością zakupu pamiątek. Cena ok. 11 EUR/os.

Marrakesz 1 dzień

Poznanie atrakcji "Czerwonej Stolicy Południa" rozpoczyna się po przebyciu niezwykle malowniczej trasy prowadzącej przez tereny Atlasu Wysokiego. Zwiedzanie miasta obejmuje takie punkty jak meczet Koutubia, medinę - gdzie można zobaczyć czym charakteryzuje się tradycyjna zabudowa marokańskich miast, tradycyjny souk z możliwością zrobienia pamiątkowych zakupów, czy plac Djemma El Fnaa - nazywany czarodziejskim placem, który w ciągu dnia jest targowiskiem a wieczorem przemienia się w lokalną scenę dla akrobatów, zaklinaczy węży, wróżbitów, muzyków i gawędziarzy. Marrakesz to miasto barw, zapachów oraz smaków, miasto o którym nie można zapomnieć i które na pewno warto zobaczyć. Lunch i kolacja wliczone są w cenę wycieczki. Cena ok. 74 EUR/os.

Essaouira

Poznanie jednego z najbardziej malowniczych miasteczek położonych nad brzegiem oceanu Atlantyckiego, będącego dawną twierdzą portugalską założoną w XVII wieku. Piękna, portugalska zabudowa miejscowości, malownicze uliczki mediny, mury obronne nad brzegiem oceanu, port rybacki, czy niezapomniane widoki na Wyspy Purpurowe to tylko niektóre z powodów dla których warto poznać Essaouirę. Cena ok. 49 EUR/os.

Marakesz + Essaouira 2 dni

Dwudniowa wycieczka łącząca program zwiedzania obu miast. Po poznaniu bajkowego Marakeszu, wieczór i nocleg w tym tętniącym orientalnym życiem mieście. Następnego dnia podróż do Essaouiry i odkrywanie uroków tego niezwykłego miasteczka. Cena ok. 140 EUR/os.

Wieczór berberyjski

Niezapomniany wieczór spędzony w berberyjskim miasteczku z degustacją tradycyjnych potraw marokańskich, występami zespołu artystycznego, koncertem afrykańskich bębnów i możliwością uczestniczenia w tradycyjnych tańcach berberyjskich. Cena ok. 30 EUR/os.

Massa 4x4

Podróż na południe od Agadiru, doliną Massa z podziwianiem po drodze berberyjskich wiosek, zbiornika wodnego w górach Antyatlasu i "Małej Sahary". Punktem kulminacyjnym wycieczki jest dojechanie aż do klifowego brzegu oceanu z przerwą na spacer plażą przy grotach i kąpiel w Atlantyku. Cena ok. 49 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, przy spokojnej części promenady, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • basen z 5 zjeżdżalniami i brodzik ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci
  • bardzo dobre wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

HOTEL: ATLAS AMADIL BEACH
KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS: SF4
KATEGORIA MAROKAŃSKA: ****

POŁOŻENIE:
Hotel położony bezpośrednio przy szero¬¬kiej piaszczystej plaży w odległości 1 km od turystycznego centrum miasta i 28 km od lotniska w Agadirze.

HOTEL OFERUJE:
Na terenie hotelu znajdują się następujące restauracje i bary: Le Littoral – restauracja międzynarodowa, La Vague – restauracja oferująca owoce morza i specjały kuchni włoskiej, Dar Fes – tradycyjna restauracja marokańska, Night Club – Alcazar, Bar Atlantic, Piano Bar a także Le Chantaco – bar na plaży. W dużym holu hotelowym znajdują się: recepcja, kiosk, w pełni wyposażone centrum biznesowe, kawiarenka internetowa, salon fryzjerski, kantor. W hotelu jest opieka medyczna i wypożyczalnia samochodów.

POKOJE:
Hotel posiada 312 pokoi dwuosobowych z możliwością jednej dostawki, 12 junior suites oraz 2 royal suites. 134 pokoje w widokiem na morze (w tym 32 pokoje łączone), 114 pokoi z widokiem na basen (w tym 32 pokoje łączone) oraz 64 pokoje z widokiem na ogród (w tym 32 pokoje łączone). Wszystkie pokoje posiadają balkon bądź taras, klimatyzację, telefonem, TV, łazienką, sejfem (płatny dodatkowo), mini barem (płaci się jedynie za konsumpcję).

WYŻYWIENIE:
Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu lub formuła All Inclusive – śniadania (7:00-10:00), obiady (12:00-15:00), kolacje (18:30-21:30) W ciągu dnia serwowane są ponadto przekąski w barze przy basenie i przy plaży. Napoje bezalkoholowe oraz wybrane alkohole lokalnej produkcji dostępne są w wybranych barach między 10:00 a 23:00.

SPORT i ROZRYWKA:
Do dyspozycji Gości jest basen (podgrzewany zimą) z otaczającym go tarasem słonecznym z leżakami i parasolami, ponadto nieodpłatnie można skorzystać z takich sportów jak: tenis stołowy, siatkówka plażowa, piłka wodna, rzutki, a odpłatnie: 2 korty tenisowe, żeglowanie, narty wodne, wynajem rowerów. Na terenie hotelu znajduje się centrum odnowy biologicznej „Viva Form” gdzie odpłatnie można skorzystać z sauny, łaźni, fitness, czy też gabinetu urody. W niedalekiej odległości od hotelu (około 5 i 10 km) znajdują się 18- oraz 27-dołkowe pola golfowe. Pobyt Gościom umili ekipa animatorów.

DZIECI:
Dla najmłodszych przygotowano mini klub od 5 do 12 lat, plac zabaw, brodzik oraz program animacji.
 
NASZYM ZDANIEM:
Bardzo dobra propozycja wypoczynku dla każdego dzięki atrakcyjnej lokalizacji, szerokiej piaszczystej plaży oraz miłej atmosferze.
 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, przy spokojnej części promenady, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • basen z 5 zjeżdżalniami i brodzik ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci
  • bardzo dobre wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Agadir, Maroko

UWAGA!

Brak transferu i opieki rezydenta!

Położenie

ok. 2 km od centrum Agadiru. Restauracje i bary w pobliżu.

Plaża

długa, piaszczysta (dojście przez promenadę przybrzeżną). Leżaki, parasole, ręczniki kąpielowe na hotelowym odcinku w cenie. Bar na plaży.

Wyposażenie

328 pokoi rozmieszczonych na 4 piętrach. Hol powitalny z recepcją i miejscami do siedzenia, imponujące patio, windy panoramiczne, sala TV, restauracja główna, 3 restauracje a'la carte (za opłatą), bary, kiosk z pamiątkami. Na terenie zewnętrznym znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny, bar z przekąskami. Nowy aquapark ze zjeżdżalniami dla dorosłych i dzieci (czynny w zależności od warunków pogodowych, wstęp gratis). Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie. www.hotelsatlas.com

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi w lobby gratis, w pokojach za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja (sterowana indywidualnie), TV sat., telefon, sejf (za opłatą), balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje rodzinne (4-6F): 2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami przesuwnymi, 1 łazienka. Dla min. 4 os. dorosłych, możliwe 2 dostawki dla dzieci. Pokoje Senior 55 Plus (1-3D): zniżka 10% dla Gości powyżej 55 lat, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. 

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

Sport

aerobik, siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, aquapark (czynny w zależności od warunków pogodowych). Za opłatą: bilard oraz siłownia w Spa.

Wellness

za opłatą: nowoczesne i klimatyczne centrum Spa, oferujące masaże i zabiegi kosmetyczne, saunę, whirlpool, łaźnię parową oraz kryty basen.

Dzieci

oddzielny brodzik, brodzik z mini zjeżdżalniami w aquaparku, miniklub (4-12 lat, w określonych godzinach), animacje. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą. Łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

Rozrywka

programy animacyjne i sportowe w ciągu dnia i wieczorem.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie dla "śpiochów" w godz. 10-12:00. Przekąski w godz. 15-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00. 1 x raz na pobyt możliwa kolacja w restauracji a'la carte bez dopłaty.

Wcześniej = taniej

do 28.02.17 20% zniżki, 1.03-30.04.17 15% zniżki.

Dni gratis

7=6 w terminach 16.05-20.06.17, 26.09-25.10.17, 14=12 w terminach 26.09-25.10.17.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 10% zniżki (dotyczy pokoju 1-3D).

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.


Itaka R
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w pięknym ogrodzie, bezpośrednio przy szerokiej, długiej i piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, przy spokojnej części promenady, w spacerowej odległości od centrum Agadiru
  • basen z 5 zjeżdżalniami i brodzik ze zjeżdżalniami dla małych dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci
  • bardzo dobre wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Położony przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy szerokiej piaszczystej plaży, należy do znanej marokańskiej sieci hotelowej Atlas. Wyróżnia go oryginalna architektura budynku w formie atrialnej z wewnętrznym ogródkiem i panoramicznymi windami. Komfortowy, ze wszystkimi wygodami, jest idealnym miejscem na wymarzone wakacje, a zjeżdżalnie przy dużym basenie z pewnością urozmaicą pobyt rodzinom z dziećmi.

POŁOŻENIE:

ok. 1,5 km od centrum AGADIRU, przy nadmorskiej promenadzie i pięknej piaszczystej plaży; ok. 25 km od portu lotniczego w Agadirze.

PLAŻA:

Founty Beach, publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, przy hotelu, przejście przez nadmorską promenadę, na wydzielonym odcinku plaży: bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, komfortowy, odnowiony w 2013/2014 r., 326 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 4 windy, duże, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Littoral z tarasem, kuchnia międzynarodowa, dania w formie bufetu, 2 restauracje á la carte: La Vague - kuchnia włoska i owoce morza, Dar Fes - kuchnia marokańska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, bary: w lobby, Atlantique z muzyką na żywo, snack bar przy basenie; sala telewizyjna, kiosk, butik, kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², komfortowy, indywidualnie sterowana klimatyzacja i ogrzewanie, łazienka (prysznic), oddzielne wc; telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 25 MAD/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

dla maks. 4 os., ok. 48 m², komfortowy, składa się z 2 pokoi standardowych połączonych wewnętrznymi drzwiami; wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

duży basen ze zjeżdżalniami, słodka woda, brodzik dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, piłka wodna, aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-13 lat), piano bar, nocny klub Alcazar z kabaretem, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: centrum spa: basen kryty, podgrzewany, sauna, masaże, kosmetyczka, fitness: bieżnia, rowery (wstęp ok. 10 EUR); w okolicy: golf, jazda konna.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-12.00), przekąski (15.00-18.00) w barze przy basenie; lokalne napoje alkoholowe: piwo, wino białe i czerwone, gin, whisky, napoje bezalkoholowe: woda mineralna, kawa, napoje gazowane i niegazowane w barze Atlantique (9.00-23.00) i podczas posiłków w restauracji głównej; raz w tygodniu kolacja w restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00212/528829300, www.hotelsatlas.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Labranda Amadil Beach to bardzo dobrej klasy hotel, świetnie usytuowany bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży, w spacerowej odległości od centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy dla wymagających klientów, miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi ze względu na bogate zaplecze sportowe - baseny ze zjeżdżalniami i świetną opcję All Inclusive.


Mapa Hotelu Labranda Amadil Beach

Opinie o Hotelu Labranda Amadil Beach

W Atlas Amadil byliśmy już 2 raz i za każdym razem jest coraz lepiej. Hotel jest zaraz bezpośrednio przy szerokiej plaży i niedaleko centrum Agadiru, ale nie jest głośno przy promenadzie. Jedzenie się polepszyło. W Maroko trzeba spróbować lokalnego jedzenia w restauracjach na mieście niezwykłe przeżycie smakowe!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Spędziliśmy z dzieciakami bardzo udany tydzień w Amadil Beach. Hotel był strzałem w 10! Fajne pokoje, smaczne posiłki, zjeżdżalnie wodne, piękna plaża. Polecamy! Maroko zachwyca kolorami, zapachami - to trzeba zobaczyć i poczuć :P

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Położenie hotelu Atlas Amadil to główny atut hotelu, przy pięknej plaży, promenadzie - idealnej na spacery, z dala od zgiełku Agadiru, choć w odległości pozwalającej dotrzeć do centrum w trakcie spaceru. Teren hotelowy zadbany, dużo zieleni. jedzenie mi smakowało. na spokojny wypoczynek w Maroku było ok.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.1

Po przybyciu otrzymalismy pokoj zaatakowany grzybem ze zniszczonymi nieszczelnymi drzwiami. Głosna muzyka w hotelu prawie cala noc, wiec nie polecam rodziną z dziecmi. Jedzenie słabe, brak owoców, zerowy wybór. Na pozegnanie nie dostalismy sniadania bo wyjezdzalismy o 6 rano a kuchnia pracuje od 7. To samo jak przyjechalismy. Bylismy na godz 22 i juz nie było nic do zjedzenia wiec nie dostalismy kolacji.

POLECAM:
Podsumowanie: może być
2.9

Trochę starszawy hotel. Z Amadil Beach wróciliśmy tydzień temu. Jeszcze było dobre ale trochę ubogie, pokoje mogłyby być odnowione. Ogólnie wyjazd był udany mimo wad w hotelu bo spędzaliśmy go głównie po za nim, trochę na plaży a trochę zwiedzając Maroko.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.4

Dość fajny hotel ale animacje wieczorne drętwe, jedzenie szału nie robiło prawie wszystko zepsuli tą swoja przyprawa marokanska.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.1

Hotel zdecydowanie polecam przede wszystkim ze względu na jego położenie - przy promenadzie w bezpośrednim sąsiedztwie plaży piaszczystej. Obsługa bardzo miła. Hotel czysty z bogatym programem animacji. Wysoki standard wypoczynku.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Hotel położony bezpośrednio przy pięknej, szerokiej plaży. Trochę starszy, ale generalnie ok. Dobre jedzenie (szczególnie śniadania), miła obsługa. Do centrum Agadiru ok. można dojść promenadą wzdłuż plaży.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Wróciliśmy tydzień temu z tego hotelu. Jedyną jego zaletą jest wspaniałe położenie, bliskość oceanu, a także imponujacy hol, cała reszta pozostawia wiele do życzenia: brudne pokoje, wymagające remontu, odpadająca farba, zniszczone meble, balkony w opłakanym stanie, obrobione przez ptaki, panie sprzątające nie reagują na to, ale napiwek chętnie biorą, w ogóle się nie przykładają. Obsługa w recepcji bardzo niemiła, szukają tylko profitów. Jak chcieliśmy dopłacić za pobyt przez kilka godzin w pokoju, bo doba trwa do 12.00, a lot mieliśmy póżną porą nocną, każdy w recepcji podawał inną cenę i coraz wyższą. W restauracji ogólnie mówiąc spęd- kelnerzy niemili, posiłki monotonne, regularnie powtarzające się, ani razu w trakcie pobytu nie było,np.owoców morza. Same pokoje odpowiadają może trzem gwiazdkom. Nie jest to hotel dla wymagającej klienteli.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: odradzam
2.9

Hotel w stylu nowoczesnym. Bardzo ładne pokoje, bogate wyżywienie.Przy plaży. Hotel posiada własną plażę prywatną. Bogaty program rozrywkowy w hotelu.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Labranda Amadil Beach - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standard
2 os. pokoj standard

Labranda Amadil Beach - Możliwości wyżywienia:


Labranda Amadil Beach - miasta wylotu:


Labranda Amadil Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Labranda Amadil Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00