cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
  • Hotel Milano, Włochy
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
26.09 - 30.09
już od 773 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.01 - 01.02
już od 769 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Milano
  • Wypożyczalnia sprzętu zimowego
  • Dostęp do Internetu
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Milano
star 3

Włochy
Ocena hotelu Milano:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Milano:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 26 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 stycznia 2020

Hotel Milano w ofercie Biura podróży:

Otium

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Val di Sole/Trentino/Włochy

Atuty

opcjonalne szkolenia narciarskie, Wi-Fi gratis, strefa wellness.

Położenie

na wysokości ok. 1245 m n.p.m., w kierunku do Przełęczy Tonale, w miejscowości Vermiglio w Val di Sole we włoskim Trydencie. Do lotniska w Bergamo ok., 140 km, do Malpensy ok. 230 km

Wyciągi narciarskie

do najbliższego wyciągu w Marilleva 900, ok. 10 km - połączenie z trasami regionu Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (Folgarida-Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo). Do Lodowca Presena i wyciągów w Tonale/Adamello Ski ok. 10 km, do wyciągów Pejo ok 7 km. Przystanek skibusa (gratis) znajduje się ok. 30 m od obiektu, w kierunku Tonale i Marilleva.

Wyposażenie

recepcja, restauracja, bar, sala TV, winda, przechowalnia sprzętu narciarskiego, taras, ogród, parking (gratis w miarę dostępności miejsc). Hotel posiada 5 pięter.

Internet

tak (Wi-Fi gratis)

Karty kredytowe

tak (Visa, Mastercard, American Express, EC card/Maestro)

Sport i relaks

strefa wellness (gratis, czynna w wyznaczonych godzinach, od 14 lat) - sauna fińska, łaźnia turecka, strefa relaksu.

Pokoje

hotel dysponuje 21 jedno- (ok. 10 m2) i dwuosobowymi pokojami (ok. 12-15 m2) z możliwością jednej lub dwóch dostawek. Łazienka z WC, suszarka do włosów, telefon, sejf, Wi-Fi. Część pokoi posiada balkon.

Wyżywienie

śniadania w formie bufetu oraz ciepłe kolacje (wybór z 3 menu), sałatki w formie bufetu. Napoje do kolacji dodatkowo płatne

Pieski

tak (na zapytanie - płatne 10 euro/dzień)

Kategoria lokalna

***

Kolacja Wigilijna

obowiązkowo płatna 25 euro/os. (dzieci do 2,9 lat - gratis, od 3 - 12,9 - 15 euro/os.)

Kolacja Sylwestrowa

obowiązkowo płatna 40 euro/os.(dzieci do 2,9 lat - gratis, od 3 - 12,9 - 25 euro/os.)

Świadczenia

7 noclegów wyżywienie 2 x dziennie wg opisu, ubezpieczenie Signal Iduna - Bezpieczne Podróże (w tym rekreacyjne uprawianie narciarstwa zjazdowego, biegowego lub snowboardu na oznakowanych trasach zjazdowych) - KL, KR, NNW, OC, sprzętu sportowego i bagażu, opieka włoskiego kontrahenta

Uwaga

zalecamy zwiększenie ubezpieczenia OC Signal Iduna do kwoty 30 000 euro - 25 zł/os./pobyt

Obowiązkowe opłaty na miejscu

taksa klimatyczna ok. 1,5 euro/os./dzień (płatna powyżej 14 roku życia)

Zakwaterowanie

przyjazd - od godz. 14.00, wyjazd - do godz. 10.00

Zniżki (na dostawkach) i dopłaty

dzieci do 6,9 lat - gratis (łóżeczko dla dziecka 6 euro/dzień), dzieci 7-14,9 lat - 50% zniżki, od 15 lat - 20% zniżki. W terminach Free Ski - zniżki wg cen w systemie. Dopłata za ubezpieczenie kosztów rezygnacji 2,66%

Oferta Free Ski

W terminach 07-20.12.2019, 18-24.01.2020 oraz 14.03-11.04.2020 karnet 6-dniowy Folgarida-Marilleva w cenie. W dniu rezerwacji istnieje możliwość dopłaty do karnetu Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta (obejmuje Folgarida, Marilleva, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - w terminie 21-27.03.2020 oraz 04-11.04.2020 - 155 zł/os. (junior 105 zł/os.). W dniu rezerwacji istnieje również możliwość dopłaty do karnetu Superskirama Adamello Brenta w terminach 07-21.12.2019 oraz 28.03-03.04.2020 - 90 zł/os., a także możliwość dopłaty do karnetu Folgarida-Marilleva-Pejo + 2 dni w ośrodku Madonna di Campiglio - w terminie 18-26.01.2020 oraz 14-21.03.2020 - 450 zł/os. (junior 320 zł/os.); wymagane zgłoszenie przy rezerwacji.

Uwaga

W pozostałych terminach na podstawie vouchera Otium w kasach zniżka na karnety Folgarida-Marivella, SkiArea, (FM, Madonna di Campiglio, Pinzolo, Pejo) - 5% na osobę. Dzieci do 8 lat - gratis (1 karnet dla dziecka gratis na 1 karnet dla osoby dorosłej)

Promocje

Oferta Early Booking - zniżka 8% zniżki na rezerwacje potwierdzone do 30.09.2019; Oferta Early Booking - zniżka 3% na rezerwacje potwierdzone do 14.12.2019. Ceny w systemie i na stronie internetowej uwzględniają promocje

Szkolenie narciarskie Val di Sole/Marilleva 1400/Folgarida

w terminach 12.01-21.02.2020 proponujemy (dodatkowo płatne) 6-dniowe grupowe szkolenia narciarskie na wszystkich poziomach zaawansowania dla dzieci od 4 lat, młodzieży - 2,5 h dziennie i dla jeżdżących w stopniu min. podstawowym dzieci 6-12 lat - 4,5 h lub 5,5 h dziennie. (Uwaga! w Marillevie nie prowadzimy szkoleń na poziomie 0 dla dzieci, zajęcia dla początkujących odbywają się w Folgaridzie). Fakultatywna dopłata przy rezerwacji. Szczegóły i ceny na stronie www - Szkolenia narciarskie - info


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Otium Travel, które specjalizuje się w organizacji wyjazdów zimowych. W ofercie ma blisko 450 obiektów w Alpach, Dolomitach i Tatrach oraz ponad 100 hoteli i apartamentów w ofercie letniej. Najczęściej wybierane przez klientów kierunki to Włochy, Austria, Francja, a także słowackie Tatry Niskie i Wysokie. Biuro Podróży Otium Travel to oferuje także szeroką bazę apartementów i hoteli na wakacje w Chorwacji.

Specjalnością Biura Podróży Otium Travel są wyjazdy dostosowane do potrzeb i możliwości każdego klienta. Oferta obejmuje liczne zniżki na karnety narciarskie i wyjazdy last minute. Dbając o komfort turystów biuro zapewnia loty czarterowe do wielu regionów narciarskich, a co roku wprowadza nowe regiony, tak aby stali klienci mogli skorzystać z nowych propozycji wyjazdu. Dla osób z mniej zasobnym potfelem Biuro Podróży Otium Travel proponuje możliwość dojazdu do głównych ośrodków narciarskich autokarem. Istnieje także możliwość przygotowania oferty na specjalne zamówienie.


Orka

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3***

Region

Val Di Sole/Tonale

HOTEL

rodzinny hotel calkowicie odnowiony i elegancko urzadzony oferuje mozliwosc wypoczynku i relaksu. Pobyt w typowej gorskiej wsi w otoczeniu przyrody, blisko skrzyzowania tras narciarskich. Hotel wyposazony w recepcje, sala, sala TV, bar, restauracja, winda, parking samochodowy i autobusowy.

Odległość od stoków

7km od Passo Tonale-Ponte Di Legno oraz 12km od Folgarida-Marilleva, przy hotelu zmajduje się przystanek ski busa, który przewozi klientów bezpłatnie na stoki.  

POKOJE

wszystkie pokoje sa gustownie urzadzone z duża lazienka, telefonem z bezposrednim wybieraniem, automatyczny budzik, TV i wiekszosc z balkonem.

WYŻYWIENIE

HB, śniadanie w formie bufetu, obiadokolacja do wyboru z menu

CENA ZAWIERA

- zakwaterowanie w pokoju dwuosobowym z lazienka, bezposredni telefon, TV. - wyżywienie H.B.

CENA NIE ZAWIERA

- dojazdu - napoi i innych dodatków, - obowiązkowej opłaty za wigilijną kolację 20 Euro/os., dzieci do 11 roku życia bezpłatnie, - obowiązkowej opłaty za kolacje noworoczną 30 Euro/os., dzieci do 11 roku życia bezpłatnie, - opłaty kliamtycznej - elementów nie euwzglednionych programie.

Dodtakowe informacje

- pobyt od soboty do soboty - dopłata do pokoju jednosobowego, - istnieje możliwośc wykupienia opcji FB z trzema posiłkami, - zakwaterowanie w godz. 14-20, - wykwaterowanie do godz. 10 Oferta wymaga potwierdzenia u touroperatora w przeciagu 4h po dokonaniu rezerwacji - w dni robocze (pon-pt 9-18)


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


Olimp Ski

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

*** Włochy/Val di Sole

Położenie i warunki narciarskie

Madonna di Campiglio - jeden z najbardziej znanych i ekskluzywnych kurortów narciarskich świata. Miasteczko z ponad 100 letnią tradycją miało okazję gościć cesarzowa Sissi i cesarz Franciszka Józefa, zaś w dzisiejszych czasach Madonna gości najlepszych narciarzy i snowboardzistów podczas odbywających się ty corocznie zawodów Pucharu Świata. Miejsce z jednej strony urzeka przepychem, ekskluzywnymi sklepami i restauracjami, z drugiej zaś przyciąga życiem nocnym i znanymi w całych Włoszech pubami i dyskotekami. Madonna di Campiglio to jednak przede wszystkim idealne miejsce dla narciarzy: Madonna łączy się siecią wyciągów z Marillevą i Folgaridą tworząc olbrzymi region narciarski, znajduje się tutaj także kilka słynnych tras jak: najdłuższa trasa Groste - 7 km, najtrudniejsza trasa Spinale Direttissima - 1,9 km, różnica poziomów 600 m oraz trasa Pucharu Świata 3-Tre. Pinzolo - w sezonie 2011/2012 zostało połączone nową gondolą z Madonną di Campiglio, ta dynamicznie rozwijająca się stacja zadowoli nie tylko początkujących i średnio zaawanwanych narciarzy ale także miłośników wypraw narciarskich wśród pięknych widoków oraz rodziny z dziećmi, dla których przygotowano park zabaw Pratomatto (koło kolejki Pra Rodont), snowboardziści również znajdą tu coś dla siebie - działa tu snowpark "Brentapark". Łącznie w Pinzolo jest ponad 35 km tras - to doskonałe miejsce aby odpocząć od gwaru Madonny i zakosztować narciarstwa wśród dzikiej przyrody. Marilleva-Folgarida - nowoczesna i świetnie przygotowana stacja narciarska oferująca szeroki wybór doskonale przygotowanych tras narciarskich. Znajduje się tutaj wiele propozycji dla początkujących narciarzy, sporo widokowych i długich nartostrad oraz kilka naprawdę wymagających czarnych tras, nic więc dziwnego iż to właśnie Marilleva-Folgarida jest jedną z najbardziej znanych stacji regionu, dodatkową jej zaletą jest połączenie siecią wyciągów i tras z Madonną di Campiglio. Zmęczeni narciarze mają okazję odpocząć w jednej z wielu restauracji czy barów na stokach, snowboardziści znajdą tu również snowpark a dla najmłodszych zbudowano szkółkę narciarską. Tonale - położone na wysokości blisko 2000 m n.p.m. miasteczko to prawdziwy raj dla narciarzy i miłośników życia nocnego. Z samego Tonale rozpoczynają się trasy o łącznej długości 60 km, można tu także szusować po lodowcu Presena na ponad 3000 m n.p.m. Tutejsze trasy zadowolą z pewnością wszystkich narciarzy od zupełnie początkujących po zaawansowanych wytrawnych miłośników białego szaleństwa. W 2006/2007 roku Tonale połączono siecią tras i wyciągów z Pontedilegno i Temu - które oferują kolejne ponad 20 km tras narciarskich głównie dla średnio- zaawansowanych i zaawansowanych narciarzy. W Tonale dla snowboardzistów w sezonie działa snowpark, znajduje się tutaj również szkółka narciarska dla dzieci. Wieczorny pobyt w Tonale to również wspaniałe życie nocne - znajduje się tu kilka dyskotek, wiele pubów i restauracji, w sezonie w porze nocnej można również szusować na oświetlonym stoku. Pejo Fonti - miejscowość położona 1400 m n.p.m. dosłownie zawieszona w górach, wraz z otaczającymi ją szczytami stwarza wręcz bajkową scenerię. Nowością w sezonie 2010/2011 jest otwarta w tym sezonie po raz pierwszy kolejka górska z Pejo Tarlenta na Ortles Cevedale, której górna stacja znajduje się ponad 3000 m n.p.m. i z której rozpoczyna się obfitująca we wspaniałe witoki 8 km nartostrada, trasy narciarskie jakie oferuje Pejo to głównie długie i widokowe zjazdy, świetnie dla początkujących i średnio zaawansowanych narciarzy ale i zaawansowani nie będą się tu nudzili. Pejo jest wprost idealne na rodzinne uprawianie narciarstwa i ... idealne dla amatorów fotografowania gór.

Karnet narciarski

Adamelloski: 6 dniowy, pozwalający na korzystanie z sieci wyciągów w Tonale (z lodowcem Presena), Pontedilegno, Temu.

NOWOŚĆ Combi 3+3

6 dniowy, obejmujący największe stacje narciarskie w tym regionie: 3 dni: Tonale+Pontedilegno+Temu oraz pozostałe 3 dni dowolnie w całym Val di Sole: Madonna di Campiglio+Marilleva+Folgarida+Pinzolo+Pejo+Tonale+Pontedilegno+Temu

SuperSkiRama

Bez ograniczeń ! Dowolna ilość dni w dowolnej stacji regionu Val di Sole.

Do stacji narciarskich zapewniamy Państwu transfery

Z hotelu Milano można do wyciągów dotrzeć bezpłatnym skibussem (zarówno do Passo Tonale jak i do Marillevy)

Skipass w cenie

Terminy Free Ski: w terminach oznaczonych jako Free Ski (29.11 - 20.12.2014 oraz 14.03 - 11.04.2015 ) w cenie Skipass 6 dni Superskirama, w terminie 11.04 - 18.04 skipass Adamelloski 6 dni

Hotel Milano

Niewielki, rodzinnie prowadzony hotel położony nieopodal centrum Vermiglio - typowo alpejskiej miejscowości zawieszonej na zboczu górskim z której roztacza się niezapomniany widok na okoliczne szczyty. Miejsce to stanowi też idealną bazę wypadową dla narciarzy, od stacji narciarskiej w Tonale oraz lodowca Presena dzieli je jedynie 6 km, od Marillevy ok 12 km, w oba te miejsca można też dostać się spod hotelu bezpłatnym skibussem. Hotel Milano*** Hotel oddaje do Państwa dyspozycji pokoje dwu osobowe z możliwością dostawki posiadające łazienkę z wc, telefon oraz suszarkę do włosów oraz telewizor. W hotelu znajduje się również restauracja gdzie skosztować można specjałów miejscowej kuchni oraz sympatyczny bar.

Wyżywienie

Śniadania - bufet szwedzki, obiadokolacje dwu daniowe (dwa zestawy do wyboru), bar sałatkowy. Hotel serwuje również dania kuchni bezglutenowej.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Olimp, które oferuje korzystne cenowo wczasy, wycieczki i wakacje zagraniczne do Włoch, Hiszpanii, Chorwacji, Czarnogóry, Bułgarii i Francji.

Specjalnością biura są wakacje z pobytem na doskonałych, sprawdzonych campingach w różnych zakątkach Europy: w Hiszpanii, Grecji i Włoszech. Jest to świetna okazja dla osób, które cenią sobie komfort i niezależność oraz dobrą cenę. W odpowiedzi na zapotrzebowanie rynku, turyści mogą wybierać wyjazd dostosowany do ich wymagań i możliwości – dostępne są zarówno oferty z dojazdem własnym, jak i z transportem luksusowymi autokarami z wielu miast w Polsce. Jest to także dobra oferta dla wszystkich tych, którzy lubią aktywnie zwiedzać - podczas przejazdów z Biurem Podróży Olimp proponowane są ciekawe wycieczki fakultatywne.

Biuro Podróży Olimp ma w swojej ofercie równiez szeroki wybór profesjonalnie zorganizowanych i interesujących obozów młodzieżowych oraz obozów studenckich, podczas których uczestnicy mają sznasę zwiedzić ciekawe miejsca, odpocząć i poznać rówieśników z całego świata.


Europe Mountains

Szukasz wakacji do Włoch?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Vermiglio

OPIS

3-gwiazdkowy hotel Hotel Milano leży 3.5 km od centrum Vermiglio.
W okolicy znajduje się 100 km tras narciarskich należących do stacji narciarskich w regionie Adamello Ski. Najbliższy wyciąg znajduje się 9.7 km od obiektu.

Pokój dla 2-3 osób

powierzchnia 14 m², sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, wanna lub prysznic, WI-FI we wszystkich pokojach

Pokój dla 2 osób

powierzchnia 12 m², sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, wanna lub prysznic, WI-FI we wszystkich pokojach

Pokój dla 2-4 osób

powierzchnia 15 m², sejf w pokoju, suszarka do włosów, telefon, wanna lub prysznic, WI-FI we wszystkich pokojach

W CENIE

Dostęp do internetu Internet Wi-Fi Parking kryty niestrzeżony Wysokie krzesło dla dziecka - za prośbą Bar sałatkowy - podczas kolacji Zakwaterowanie, ubezpieczenie KL i NNW. Cena zawiera również karnet narciarski. Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny.

PŁATNE NA MIEJSCU

Akceptowane są tylko psy - 8 EUR/dzieńt; Łóżeczka dla dzieci na zapytanie - 8 EUR/dzień Taksa lokalna, 2 EUR za osobę i dzień

ODLEGŁOŚCI

Centrum - 3.5 km. Ski bus - 20 m. Wyciągi - 9.7 km.

PARKING

parking kryty niestrzeżony.

INTERNET

WI-FI we wszystkich pokojach.

REKREACJA I SPORT

ogród, taras, menu bezglutenowe - na prósbę.

USŁUGI DLA DZIECI

łóżeczko dla dziecka - 8 EUR/dzień, wysokie krzesło dla dziecka, łóżeczka dla dzieci na zapytanie.

USŁUGI HOTELOWE

restauracja, pokój telewizyjny, winda, bar, recepcja, śniadania w formie bufetu, obiadokolacja 3-daniowa z wyborem, bar sałatkowy, odległość do apteki - 1 km, liczba budynków - 1, liczba pięter - 5, liczba pokoi - 21, odległość do szpitala - 40 km, odległość do stacji kolejowej - 30 km, odległość do centrum miasta - 1 km.

ZWIERZĘTA

akceptowane są tylko psy.


Mapa Hotelu Milano
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Milano

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Milano:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Milano:
0 / 6

Rodzinny hotel MILANO 2009-12-24
Szczegóły oceny hotelu Milano:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.3

Hotel prowadzony rodzinnie, b.przyjemny i spokojny. Obsługa dyskretna, nienarzucająca się , uprzejma...
więcej

5.3

Milano - możliwości zakwaterowania:

Pokoj 2 osobowy
Pokoj 2 osobowy + 2 dostawki
Pokój dla 2 osób
Pokój dla 2-3 osób
Pokój dla 2-4 osób
Pokoj 1 osobowy
Pokoj 2 osobowy + dostawka

Milano - Możliwości wyżywienia:


Milano - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Milano? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00