cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
  • Hotel Caribbean Village Agador, Agadir
1 / 42
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
23.10 - 26.10
już od 462 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.11 - 12.11
już od 374 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Caribbean Village Agador
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Caribbean Village Agador
star 3

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Caribbean Village Agador:
4.4 / 5
Średnia z 10 opinii
Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.4
  • Atrakcje
    i sport
    4.6
  • Jakość
    do ceny
    4.6
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Agador Caribbean Village to hotel usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Jest to świetna propozycja dla rodzin z dziećmi i młodych ludzi. Ogromny teren, mnóstwo atrakcji, restauracji i bujnej roślinności są gwarancją udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na dużym terenie, w tropikalnym ogrodzie, blisko długiej, szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • duże zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny, rozbudowany program animacyjny, przedstawienia wieczorne
  • wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby i przy basenie gratis

Hotel Caribbean Village Agador w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Agador Caribbean Village to hotel usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Jest to świetna propozycja dla rodzin z dziećmi i młodych ludzi. Ogromny teren, mnóstwo atrakcji, restauracji i bujnej roślinności są gwarancją udanych wakacji.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na dużym terenie, w tropikalnym ogrodzie, blisko długiej, szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • duże zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny, rozbudowany program animacyjny, przedstawienia wieczorne
  • wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby i przy basenie gratis

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 1 km od centrum Agadiru
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30-45 min

Wyposażenie

  •  recepcja
  • winda
  • ogród
  • sklep z pamiątkami
  • butik
  • fryzjer
  • amfiteatr
  • Wi-Fi: przy recepcji/w lobby i przy basenie
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

706

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. Wysokość podatku uzależniona jest od kategorii hotelu i wynosi od 1,60 €/dzień/osoba. Podatek należy opłacić w hotelu.

Dla dzieci

  • plac zabaw
  • łóżeczka dla dzieci: na zapytanie, w cenie
  • miniklub dla dzieci: 4-12 lat
  •  basen dla dzieci: ze słodką wodą

Sport i wellness

Płatne
  •  strefa spa
  •  aromaterapia
  • hammam
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • siłownia
  • aerobik
  • tenis: lekcje gry w tenisa
  • tenis: wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa: za kaucją

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • muzyka na żywo
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na basen/ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na basen/ogród
  • sejf: za opłatą
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • TV sat.
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: w formie bufetu, a la carte
  • przekąski: 13:00 - 16:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 6
  • główna restauracja „Oasis": kuchnia międzynarodowa; bufet, w cenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Cloitre": kuchnia międzynarodowa; bufet, w cenie, sierpień, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „le Méditerranée/fish/steak": ryby/owoce morza, dania z grilla; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „La Médina": kuchnia regionalna; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Buterfly": kuchnia azjatycka; sushi, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Pizzeria": kuchnia włoska; a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby: w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie: w cenie

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Agador Caribbean Village to hotel usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Jest to świetna propozycja dla rodzin z dziećmi i młodych ludzi. Ogromny teren, mnóstwo atrakcji, restauracji i bujnej roślinności są gwarancją udanych wakacji.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na dużym terenie, w tropikalnym ogrodzie, blisko długiej, szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
    • duże zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny, rozbudowany program animacyjny, przedstawienia wieczorne
    • wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby i przy basenie gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Maroko / Agadir

    Opis oferty:

    Duży hotel o profilu klubowym, położony na rozległym terenie, w olbrzymim ogrodzie z egzotycznymi roślinami. Architekturą nawiązuje do marokańskiej wioski, z cienistymi zaułkami i kolorowymi ornamentami. W hotelowym Argan Spa kuszą oparte na prastarych rytuałach zabiegi, z których dużą popularnością cieszy się masaż berberyjski wykonywany z użyciem esencjonalnych olejków, przy tradycyjnej muzyce. Hotel słynie ze świetnych animacji, jednych z najlepszych w całym Agadirze. W tym rozbudowanym i dobrze wyposażonym obiekcie zadbano o atrakcje dla najmłodszych turystów, od których zadowolenia zależą przecież udane wakacje całej rodziny!

    POŁOŻENIE:

    w turystycznej części AGADIRU, ok. 1 km centrum, na małym wzgórzu, ok. 500 m od centrum handlowego; ok. 30 km od portu lotniczego w Agadirze.

    PLAŻA:

    Agador Beach, piaszczysta, ok. 300 m od hotelu, przejście przez ulicę, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (wymagana kaucja ok. 100 MAD/10 EUR); bar hotelowy objęty all inclusive - napoje bezalkoholowe.

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, wybudowany w 1987 r., odnowiony w 2007 r., 15 budynków, 343 pokoje, 2 windy w budynku głównym, hol, całodobowa recepcja, restauracje: główna Oasis, restauracje tematyczne: pizzeria La Coupole, Medina - kuchnia marokańska, Fisherman - kuchnia rybna, L'Orient Express - kuchnia azjatycka, Madame Butterfly - kuchnia japońska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, 4 bary: bar w lobby, bar Oasis przy basenie, Orangerie Bar, snack-bar i dyskoteka Salambo (wejście bezpłatne, drinki płatne), naleśnikarnia i lodziarnia (płatne); małe centrum handlowe, kantor; sala konferencyjna dla 30 osób, rozległy ogród z palmami i trawnikami, bezpłatny internet bezprzewodowy przy lobby i basenie; za opłatą: pralnia; występują różnice poziomów i schody - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - dla dzieci łóżko piętrowe), ok. 21-23 m², ogrzewany/klimatyzowany, skromny, łazienka (prysznic, osobne wc), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: suszarka (kaucja ok. 15 MAD/dzień), sejf (ok. 25 MAD/dzień), lodówka (ok. 25 MAD/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród.

    SPORT I ROZRYWKA:

    4 baseny ze słodką wodą: Orangerie - ok. 209 m², gł. 0,6-2,5 m, sezonowo podgrzewany, Oasis - ok. 1386 m², gł. 0,6-4 m, Rotonde - ok. 209 m², gł. 1,1-2,5 m, sezonowo podgrzewany (21.11-21.03), Veranda - ok. 320 m², gł. 0,1-2,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 60 m², gł. 0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (kaucja ok. 10 EUR); 4 korty tenisowe (2 godz. gratis/pobyt), tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, piłka ręczna, rzutki, badminton, stretching, aqua aerobik, step, aerobik; miniklub (4-12 lat), klub dla młodzieży (od 13 lat), dyskoteka, amfiteatr, animacje w ciągu dnia, wieczorem programy artystyczne, pokaz folklorystyczny raz w tygodniu; za opłatą: 2 korty do squasha (bez sprzętu), łucznictwo; centrum spa: fitness, hammam, masaż berberyjski, aromaterapia.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (6.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.00) oraz późne śniadanie kontynentalne (10.00-10.30) w formie bufetu w restauracji Oasis; przekąski w restauracji-pizzerii, bufet sałatkowy (13.00-16.00); przekąski w barze przy basenie (22.00-24.00); raz w tygodniu kolacja w restauracji tematycznej (wymagana rezerwacja); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00).

    KONTAKT:

    00212/28847102,

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-FI


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Agador Caribbean Village to hotel usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Jest to świetna propozycja dla rodzin z dziećmi i młodych ludzi. Ogromny teren, mnóstwo atrakcji, restauracji i bujnej roślinności są gwarancją udanych wakacji.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na dużym terenie, w tropikalnym ogrodzie, blisko długiej, szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
    • duże zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny, rozbudowany program animacyjny, przedstawienia wieczorne
    • wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby i przy basenie gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Maroko / Agadir

    Opis oferty:

    Duży hotel o profilu klubowym, położony na rozległym terenie, w olbrzymim ogrodzie z egzotycznymi roślinami. Architekturą nawiązuje do marokańskiej wioski, z cienistymi zaułkami i kolorowymi ornamentami. W hotelowym Argan Spa kuszą oparte na prastarych rytuałach zabiegi, z których dużą popularnością cieszy się masaż berberyjski wykonywany z użyciem esencjonalnych olejków, przy tradycyjnej muzyce. Hotel słynie ze świetnych animacji, jednych z najlepszych w całym Agadirze. W tym rozbudowanym i dobrze wyposażonym obiekcie zadbano o atrakcje dla najmłodszych turystów, od których zadowolenia zależą przecież udane wakacje całej rodziny!

    POŁOŻENIE:

    w turystycznej części AGADIRU, ok. 1 km centrum, na małym wzgórzu, ok. 500 m od centrum handlowego; ok. 30 km od lotniska w Agadirze.

    PLAŻA:

    Agador Beach, piaszczysta, ok. 300 m od hotelu, przejście przez ulicę, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (wymagana kaucja: ok. 100 MAD/10 EUR); bar hotelowy objęty all inclusive: napoje bezalkoholowe.

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zbudowany w 1987 r., odnowiony w 2007 r., 15 budynków, 343 pokoje, 2 windy w budynku głównym, hol, całodobowa recepcja, restauracje: główna Oasis, restauracje tematyczne (wymagana rezerwacja): pizzeria La Coupole, Medina - kuchnia marokańska, Fisherman - kuchnia rybna, L'Orient Express - kuchnia azjatycka, Madame Butterfly - kuchnia japońska, dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, 4 bary: bar w lobby, bar Oasis przy basenie, Orangerie Bar, snack bar i dyskoteka Salambo (wejście bezpłatne, drinki płatne), naleśnikarnia i lodziarnia (płatne); małe centrum handlowe, kantor; sala konferencyjna dla 30 osób, rozległy ogród z palmami i trawnikami, bezpłatny internet bezprzewodowy przy lobby i basenie; za opłatą: pralnia; występują różnice poziomów i schody - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Diners Club.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - dla dzieci łóżko piętrowe), ok. 21-23 m², skromny, łazienka (prysznic), osobne wc, telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: suszarka (kaucja: ok. 15 MAD/dzień), sejf (ok. 25 MAD/dzień), lodówka (ok. 25 MAD/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród.

    SPORT I ROZRYWKA:

    4 baseny, słodka woda: Orangerie - ok. 209 m², gł. 0,6-2,5 m, sezonowo podgrzewany, Oasis - ok. 1000 m², gł. 0,6-4 m, Rotonde - ok. 209 m², gł. 1,1-2,5 m, sezonowo podgrzewany (21.11-21.03), Veranda - ok. 150 m², gł. 0,1-2,5 m, brodzik dla dzieci, ok. 60 m², gł. 0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki (kaucja: ok. 10 EUR); 4 korty tenisowe (bezpłatnie: 2 godz./pobyt), tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, piłka ręczna, rzutki, badminton, stretching, aqua aerobik, step, aerobik; miniklub (4-12 lat), klub dla młodzieży (od 13 lat), dyskoteka, amfiteatr, animacje w ciągu dnia, wieczorem programy artystyczne, pokaz folklorystyczny raz w tygodniu; za opłatą: centrum spa: fitness, hammam, masaż berberyjski, aromaterapia.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) oraz późne śniadanie kontynentalne (10.00-10.30) w formie bufetu w restauracji Oasis; przekąski w restauracji-pizzerii, bufet sałatkowy (13.00-16.00); przekąski w barze przy basenie (22.00-24.00); raz na pobyt kolacja w każdej z restauracji tematycznych (wymagana rezerwacja); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00).

    KONTAKT:

    00212/28847102,

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Agador Caribbean Village to hotel usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Jest to świetna propozycja dla rodzin z dziećmi i młodych ludzi. Ogromny teren, mnóstwo atrakcji, restauracji i bujnej roślinności są gwarancją udanych wakacji.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na dużym terenie, w tropikalnym ogrodzie, blisko długiej, szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
    • duże zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny, rozbudowany program animacyjny, przedstawienia wieczorne
    • wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby i przy basenie gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    HOTEL AGADOR CARIBBEAN COMPLEX ***+

     

    Położenie:

    Bardzo rozległy kompleks wypoczynkowy zlokalizowany jest w odległości około 300 metrów od piaszczystej plaży. Budynki w stylu mauretańskim położone są na olbrzymim, ogrodzonym terenie, w zadbanym tropikalnym ogrodzie. Hotel składa się z 2 części - pierwsza to Carribean Village, usytuowana wokół głównego, imponującego basenu, gdzie odbywają się wszystkie animacje i nieco spokojniejsza Tamlelt Pueblo, położona nieco bliżej plaży.

     

    Pokoje:

    Hotel dysponuje ponad 350 pokojami 2, 3 i 4-osobowymi. Wszystkie pokoje z łazienkami i WC, ponadto w każdym pokoju TV-sat, telefon oraz balkon lub taras. Mini sejf za dopłatą.

     

    Do dyspozycji gości:

    recepcja, 4 restauracje (główna-bufet oraz restauracje a la carte: marokańska, rybna i azjatycka), pizzeria, 6 barów (w tym bary przy basenie i bar na plaży), dyskoteka. Na terenie kompleksu 4 baseny (2 z wydzielonymi brodzikami dla dzieci, 1 podgrzewany zimą), leżaki i parasole (bezpłatne), 6 ziemnych kortów tenisowych, boiska sportowe (siatkówka, badminton, koszykówka), korty do squash, mini-klub dla dzieci, tenis stołowy, minigolf i sala fitness. Ponadto za dopłatą łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, masaże, bilard, pralnia, lekarz, kilka sklepików, fryzjer. Hotel posiada własny, prywatny klub plażowy z barem oraz mini centrum sportów wodnych (niektóre sporty za dopłatą). Doskonałe miejsce do wypoczynku, bardzo rozbudowana i niezwykle atrakcyjna baza wypoczynkowa oraz bogaty program all inclusive!

     

    Wyżywienie:

    Pakiet All inclusive zawiera:

    Formuła all inclusive.w godzinach 06.30-01.00. Śniadania (06.30-11.00), obiady (12.30-14.30) oraz kolacje (18.30-21.30) w formie bogatego bufetu w restauracji głównej. Z kolacji można skorzystać także w jednej z 4 restauracji a la carte (1 x w tygodniu 1 restauracja, konieczna rezerwacja). Ponadto popołudniowe (13.00-16.00) i nocne przekąski (22.00-01.00) - kanapki, ciasto, pizza w snack-barze, tea/coffee time (16.00-17.00) w barze przy basenie. Napoje: wszystkie lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino białe i czerwone, brandy i inne lokalne wódki) oraz bezalkoholowe (woda, kawa, napoje gazowane i niegazowane) w godzinach 10.00-24.00 w barach i podczas posiłków w restauracji głównej.
    Dodatkowo w ofercie all inclusive: program animacyjny na basenie (gimnastyka, aerobic), przedstawienia wieczorne (kabaret, teatr), sporty wodne nie motorowe (windsurfing, żaglówki), bezpłatny wstęp na dyskotekę (ale napoje płatne extra!), ręczniki kąpielowe, leżaki i parasole przy basenie i na plaży gratis (konieczny depozyt 100 MAD/ręcznik), program animacyjny dla dzieci, korzystanie z kortów, boisk sportowych, siłowni, mini golfa.Za dodatkową opłatą: korzystanie ze SPA (zabiegi, masaże), bilard, piłkarzyki, pralnia itd.

     

    Uwaga! W okresie zimowym część z ww. atrakcji może działać w ograniczonym zakresie.

     

    Cena zawiera:

    • przelot samolotem czarterowym,
    • transfery lotnisko - hotel - lotnisko,
    • 7 lub 14 noclegów w wybranym hotelu
    • wyżywienie wg oferty,
    • ubezpieczenie,
    • opiekę polskiego rezydenta.

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Agador Caribbean Village to hotel usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz centrum kurortu Agadir ze sklepami, barami i restauracjami. Jest to świetna propozycja dla rodzin z dziećmi i młodych ludzi. Ogromny teren, mnóstwo atrakcji, restauracji i bujnej roślinności są gwarancją udanych wakacji.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na dużym terenie, w tropikalnym ogrodzie, blisko długiej, szerokiej, piaszczystej plaży, z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
    • duże zaplecze sportowo rekreacyjne - 4 baseny, rozbudowany program animacyjny, przedstawienia wieczorne
    • wyżywienie w bogatej opcji All Inclusive, wi fi w lobby i przy basenie gratis

    Szukasz wakacji do Maroko?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    - ok. 300 m od plaży
    - ok. 30 km od lotniska
    - ok. 500 m od centrum handlowego

    Plaża

    - piaszczysta
    - leżaki i parasole (bezpłatne)

    Pokoje

    - TV-Sat, telefon
    - płatne sejf (ok. 25 HDS/dzień), lodówka (dostawiana do pokoju na życzenie)
    - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów - płatna, na życzenie)
    - balkon/taras

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne
    - 4 baseny (1 podgrzewany zimą), leżaki i parasole, ręczniki plażowe (kaucja)
    - aerobic, gimnastyka w wodzie
    - 4 korty tenisowe (za wcześniejszą rezerwacją)
    - tenis stołowy, minigolf
    - boiska sportowe (siatkówka, koszykówka, piłka nożna, badminton)   
    - bogaty program animacyjny
    Płatne
    - siłownia
    - jacuzzi, sauna, łaźnia turecka, masaże
    - bilard
    - sporty wodne na plaży
     

    Dla dzieci

    - plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidisco, animacje
    - 2 brodziki
    - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie)
    - wysokie krzesełka w restauracji
    - opiekunka (płatna)

    Wyżwienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00. Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a la carte, po uprzedniej rezerwacji.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna
    - 5 restauracji a la carte (kuchnia marokańska, steck house, azjatycka, japońska, rybna i włoska)
    - lobby bar (10:30 – 23:00)
    - 3 bary przy basenie (10:30 – 24:00)
    - snack bar (13:00 – 16:00)
    - kawiarnia mauretańska (16:00 - 18:00)

    Dodatkowe informacje

    - internet Wi Fi w lobby (bezpłatny)
    - pralnia, lekarz, sklepy, salon fryzjerski
    - dyskoteka
    - www.groupesahara.com
     

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Caribbean Village Agador
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Caribbean Village Agador

    4.1
    polecam

    Hotel Caribbean village Agador położony jest na bardzo dużym terenie, co moim zdaniem jest na plus. Dużo zieleni, alejek. Fajna klubowa atmosfera, kilka basenów, świetne animacje, ogólnie dużo się dzieje. jedzenie mogłoby być bardziej urozmaicone, nieco bardziej przyprawione byłoby smaczniejsze. Agadir - polecam spacer ładną promenadą do portu... warto :)ogólnie wypoczynek w Maroku był udany.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Wróciliśmy z hotelu Caribbean Village ok 2 tygodni temu, więc ocena jest na bieżąco. Teren duży, zielony, ładny ogród. Jedzenie ok, bardzo dużo rodzin z dziećmi, więc dzieciaki od razu się dogadały, dla nich jest bardzo dużo atrakcji. Maroko to piękny kraj ze smacznym jedzeniem

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.4
    polecam

    Fajny hotel, miła i uczynna obsługa, ładny pokój i czysta łazienka, sprzątanie codzienni i bez zarzutu. W Hotelu Agador byliśmy zakwaterowani w części Carribean Village przy basenie głównym i było trochę słychać animacje ale na szczęści w ciągu dnia i troszkę wczesnym wieczorem, w nocy było ok... Polecam tez Maroko na wakacje, świetna atmosfera.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu w tym fotelu. Polecam, obsługa bardzo miła, pokoje czyste , codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki, hotel zrobił na mnie miłe wrażenie, bardzo duży zadbany teren, bardzo dobre urozmaicone jedzenie / jedliśmy wszystko i obyło się bez chorób. Napoje oryginalne, pyszna kawa / kilka rodzai/ gorąca czekolada, drinki po wrzuceniu kilku drobnych mocne:))

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Polecam. Opis hotelu adekwatny do stanu faktycznego. Obejście zadbane i dobrze zagospodarowane - baseny, korty, boiska, ogródki zabawowe dla małych dzieci Jedzenie dobre i urozmaicone + restauracje tematyczne. Animatorzy super organizują czas i rozrywki. Pokoje standardowe bez ekstrawagancji, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Hotel położony w dużym ogrodzie, bardzo ładne pokoje oraz przemiła atmosfera, rewelacyjne jedzenie, zdecydowanie polecam

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6
    5.0
    zdecydowanie polecam

    Polecam serdecznie, blisko oceanu, jedzenie bardzo urozmaicone i smaczne, pokoje i caly osrodek czysciutki, animacje ciekawe, obsluga mila, pokoje funkcjonalne i czysciutkie, wokol duzo zieleni, naprawde mozna mile i wesolo spedzic czas, wakacje bardzo udane :D

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    5.0
    3.6
    może być

    hotel ogólnie ładny - po krótkiej walce o pokój (bo pierwszy był z widokiem na ścianę...), problem jest z leżakami przy basenach, bo zajęte już od 6 rano ale za to na plaży panowie starają sie jak mogą i organizują szybciutko miejsca, restauracje la karte pozwalają urozmaicić dość monotonne jedzenie, ogólnie da sie tam wypocząć i mile spądzić czas

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi
    Podsumowanie: może być
    3.6
    4.1
    polecam

    Jak na warunki arabskie ten hotel zdecydowanie zasługuje na 4 gwiazdki.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    4.4
    polecam

    hotel w stulu orientalnym, tradycyjnym, bardzo rozbudowany. Na terenie kilka basenów, leżaki, materace w cenie. W hotelu różne restauracje tematyczne, amfiteatr, codziennie animacje dla dzieci i dorosłych oraz kabarety i przedstawienia w amfiteatrze. Bardzo dobre i bogate wyżywnienie, a między posiłakim mini bary, napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Do plaży ok. 300 m. Hotel posiada własną plażę publiczną. Wypożyczalnia sprzędu sportowego katamaran, kajaki, surfing.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.4
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Hotel
      3.8
    • Pokoje
      3.6
    • Wyżywienie
      3.4
    • Atrakcje
      i sport
      4.2
    • Obsługa
      3.8
    HolidayCheck
    Ocena Caribbean Village Agador:
    3.9 / 6

    Hotel z dobrymi animacjami lecz słabą kuchnią 2017-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Hotel na 4+ 2007-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.0

    4.4
    Jest ok, polecam 2007-11-24
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.9
    Przyzwoity kompleks 3 hoteli 2009-03-26
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.1
    Hotel agador - nie polecam 2009-07-23
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.5

    2.3
    Rozrywkowy hotel na ogromnym terenie 2009-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.5

    4.8
    Zdecydowanie za krótki pobyt 2009-08-26
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    4.2
    Hotel godny polecenia 2010-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Załujemy,że nie byliśmy tam dłużej....mieliśmy dobry pokój, jedzenie smaczne , pogode wymaqrzoną (do...
    więcej

    5.0
    Bardzo fajny kompleks hotelowy 2010-08-21
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Super wakacje 2010-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Jesli nie chcesz wstawac o 6 rano- daj panu basenowemu 10 dirhamow co drugi dzien ,wasze lezaki bed...
    więcej

    5.2
    Przyzwoity hotel z masą atrakcji - polecam! 2010-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Udane wakacje 2010-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.8

    Hotel ma 3,5 gwiazdki więc nie mozna oczekiwać luksusów. W mojej ocenie jednak położenie hotelu i ot...
    więcej

    4.7
    Super wypas w Agadirze 2010-11-12
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Ładny kompleks o średnim standarcie 2011-02-19
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Hotel w stylu marokańskim o średnim standardzie 2011-03-20
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Polecam! 2011-04-16
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      4.3

    Byłam w tym hotelu w lutym 2011 roku. Powiem tak na początku wrażenie bylo niezbyt ciekawe , poniew...
    więcej

    4.7
    Porażka-nigdy więcej 2011-06-07
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      3.0

    Hotel ok.Tylko?Pokoje,kawiarnia i retsauracja bez klimy.Snak bar otwarty w godz. obiadu(bez sensu).D...
    więcej

    3.3
    Agador w Agadirze- nie ma robaków! 2011-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.8

    To dobry hotel na rodzinne wakacje lub wczasy dla pary. Carribean Village zapewnia bardzo dużo atrak...
    więcej

    4.7
    Hotel ok 2011-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Bardzo udane wakacje 2011-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Super hotel w dobrej cenie 2011-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    Hotel nie jest jakiś super nowy, natomiast jest zadbany i przychylny dla gości, jedzenie super, duzy...
    więcej

    5.0
    W sumie dobrze 2011-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Nie polecam 2011-10-01
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    2.7
    Klimat Maroka w Hotelu Agador 2011-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Hotel dla rodzin z dziećmi 2011-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Warto wybrać ten hotel 2011-10-10
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Caribbean Village Agador 2011-10-12
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Nie polecam 2011-10-20
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.3

    Hotel juz leciwy, wszystko stare, zardzewiałe i obdrapane. Na plus duzo zieleni, jedzenie raczej dob...
    więcej

    2.8
    Super wakacje w super hotelu! 2012-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.7
    Super hotel za rozsądną cenę. Polecam wszystkim! 2012-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Super hotel 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Naprawdę polecam! 2012-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Rewelacja! 2012-10-03
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel niesamowity. Animacje cały czas, obsługa wspaniała, kelnerzy, animatorzy - super! Brak klimaty...
    więcej

    5.7
    Hotel swoje lata świetności ma już za sobą 2013-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    3.8
    Ładny i przyjemny hotel. 2013-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Witam,spędziliśmy wczasy w hotelu Carribean Village Agador w Maroku,jest to bardzo ładny i przyjemny...
    więcej

    5.8
    Ciekawy hotel 2013-10-19
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      4.0

    Niezły hotel , stosunkowo dobra relacja cena i jakość, można polecić rodzinom z dziećmi. Są lekkie p...
    więcej

    4.3
    Bardzo dobra cena w stosunku do jakości, polecam. 2014-02-28
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    4.3
    2014-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Hotel dla niewymagających, obsługa fatalna!!! 2014-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      3.3

    hotel dla niewymagających.Obsługa fatalna,kelnerzy pracujący jak za karę.Na basenie o leżakach możn...
    więcej

    4.0
    Polecam 2014-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.5

    Minusy: lezak przy basenie trzeba zajmowac o 5rano,potem juz nie ma miejsc. Pozostale aspekty ok. ...
    więcej

    4.5
    Hotel dla bardzo niewymagających! 2014-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Miły, relaksujący pobyt w Caribbean Village Agador 2014-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Bardzo nam się tu podobało. Mieszkaliśmy w ładnym, przestronnym pokoju z oddzielną sypialnią dla dzi...
    więcej

    5.1
    Polecam 2015-06-12
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Dla mocno niewymagających 2015-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.3

    Fatalna, leniwa, nieuprzejma obsługa na stołówce, bo ciężko to nazwać restauracja. Panowie wodzili w...
    więcej

    3.4
    Wspaniała pogoda 2015-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      3.5

    Maroko miejsce dla tych co nie lubią straszliwych upałów,a chcą odpalić się na brąz.Słońce zasłaniaj...
    więcej

    4.5
    Pozytywnie zaskoczeni 2015-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel zasługuje na wiele lepszą opinię niż posiada. Duże, czyste pokoje. Przemili ludzie. Bogate i ś...
    więcej

    5.7
    Polecam! 2016-03-13
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Polecam! 2016-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Dobry, rozległy i rozrywkowy hotel w Maroko 2017-07-20
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Witam. Hotel w pierwszej chwili trochę wystraszył wyposażeniem pokoju, ale jak ktoś nie szuka na sił...
    więcej

    5.3
    Ciepło, nie upalnie w lipcu w Agador! 2017-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    6.0
    Tani i miły urlop 2018-02-23
    Szczegóły oceny hotelu Caribbean Village Agador:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    3.8

    Caribbean Village Agador - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standard
    family room standard
    2 os. pokoj standard
    standard double standard
    standard promotion singleuse standard
    standard promotion standard
    standard senior 55+ double standard
    standard senior 55+ singleuse standard
    standard single w.child standard
    standard singleuse standard
    5 os. Pokój Rodzinny na potwierdzenie
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Pokój rodzinny

    Caribbean Village Agador - Możliwości wyżywienia:


    Caribbean Village Agador - miasta wylotu:


    Caribbean Village Agador - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Caribbean Village Agador? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00