cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
  • Hotel Anezi Tower, Agadir
1 / 27
Ocena
hotelu:
3.6 / 5
Najbliższy termin
17.09 - 20.09
już od 371 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.11 - 12.11
już od 283 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Anezi Tower
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Anezi Tower
star 4

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Anezi Tower:
3.6 / 5
Średnia z 14 opinii
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 17 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Hotel Anezi Tower w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/MAROKO

Wyposażenie

• recepcja: 24 h
• kantor: w recepcji
• winda
• bankomat
• taras
• butik
• fryzjer
• Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w recepcji/lobby, w barze
• pralnia: za opłatą, płatność gotówką
• usługi konsjerża
• serwis bagażowy
• parking: w zależności od dostępności, strzeżony, w cenie
• 3 sale konferencyjne
• strefa dla palących

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

250

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. Wysokość podatku uzależniona jest od kategorii hotelu i wynosi od 1,60 €/dzień/osoba. Podatek należy opłacić w hotelu.

• hotel wyremontowany w 2016 roku

Dla dzieci

• łóżeczka dla dzieci
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub dla dzieci: 4-12 lat, czerwiec - sierpień, codziennie 24 h
• międzynarodowe animacje dla dzieci: 4-12 lat, czerwiec - sierpień
• plac zabaw
• basen dla dzieci: 4-12 lat, w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, łóżka balijskie, leżaki i parasole

Sport i wellness

W cenie • siłownia: dla gości w wieku 16+, codziennie 10:00 - 18:00
• indoor cycling
• minipiłka nożna
• tenis stołowy
• tenis: kort ziemny

Płatne • strefa spa "Anezi Spa": dla gości w wieku 12+, styczeń - grudzień, pon. - sob. 10:00 - 19:00, płatność gotówką, wielkość: 100 m2
• sauna fińska
• hammam
• masaże
• zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
• sporty wodne: windsurfing, kitesurfing, surfing, skutery wodne (w ofercie firm zewnętrznych)

Rozrywka

• muzyka na żywo (raz w tygodniu, wieczorami)

• boccia

• rzutki

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • widok na morze • w głównym budynku • balkon • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • TV sat. • telefon • Wi-Fi: w cenie • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,50 €/dzień • pokój wyremontowany w 2016 roku • room service: codziennie, za opłatą, płatność gotówką

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 34 m2 • widok na basen lub widok boczny na morze • w budynku głównym • od strony morza • pokój wyremontowany w 2016 roku • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: indywidualnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,50 €/dzień • biurko • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV sat. • room service: codziennie, za opłatą, płatność gotówką • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: 05:30 - 10:00, w formie bufetu
• późne śniadanie: codziennie, wliczone w all inclusive
• obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu, stałe menu (3-daniowe menu)
• kolacja: 19:00 - 22:00, w formie bufetu
• przekąski: codziennie 16:00 - 17:30, codziennie
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
• kawa/herbata po południu
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Dwa posiłki • śniadanie: 05:30 - 10:00, w formie bufetu
• kolacja: 19:00 - 22:00, w formie bufetu

Restauracje i bary • restauracja "Dades": kuchnia międzynarodowa; dania wegetariańskie, bufet, show cooking, codziennie, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 2
• bar przy zewnętrznym basenie "Oualili": w zależności od warunków pogodowych, 10:00 - 18:00
• lounge bar "Le Pacha": 10:00 - 00:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Typowo wakacyjny kompleks położony w najpopularniejszym kurorcie zachodniego wybrzeża Maroka - Agadirze. Do dyspozycji Gości są dwa baseny ze słodką wodą i basen dla dzieci oraz kilka restauracji, w tym marokańska, gdzie można spróbować tutejszych specjałów. Na miejscu można również skorzystać z kortów tenisowych, w ciągu dnia animatorzy organizują zajęcia sportowe. Polecany poszukiwaczom skarbów i wyjątkowych pamiątek - na tutejszych sukach, pełnych kolorowych tkanin i przypraw, można znaleźć oryginalne upominki z wakacji.

POŁOŻENIE:

w centrum AGADIRU, w pobliżu droga lokalna i dyskoteka, ok. 500 m od sklepów i restauracji, ok. 15 km od pola golfowego Golf du Soleil; ok. 25 km od portu lotniczego w Agadirze; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu.

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 600 m od hotelu, zejście schodami, dalej dojście drogą, bezpłatne parasole i leżaki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1985 r., częściowo odnowiony w 2011 r. (restauracja, bar, lobby, pokoje), 270 pokoi, 2 budynki, do 11 pięter, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Dades - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, snack bar Oualili (á la carte), bar Pacha w lobby; bankomat, sklep z pamiątkami, butik, konsjerż, przechowalnia bagażu, parking; centrum konferencyjne dla 400 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 20 MAD/godz.), całodobowy room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), klimatyzowany/ogrzewany, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny: ok. 25 MAD/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), boczny widok na morze; frontalny widok na morze za dopłatą; 

superior:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², odnowiony, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: suszarka, internet bezprzewodowy oraz minibar (płatny: ok. 50 MAD/dzień), widok na morze; pokój superior za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 250 m², gł. 1,3-3 m, i ok. 130 m², gł. 1-1,9 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 70 m², gł. 0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje; za opłatą: centrum wellness: sauna, hammam, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (6.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11:30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; słodkie przekąski (16.00-17.30); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00212/528840940, www.hotelanezi.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Typowo wakacyjny kompleks położony w najpopularniejszym kurorcie zachodniego wybrzeża Maroka - Agadirze. Do dyspozycji Gości są 3 baseny, w tym basen dla dzieci. Na miejscu można także skorzystać z kortów tenisowych, w ciągu dnia animatorzy organizują zajęcia sportowe. Polecany poszukiwaczom skarbów i wyjątkowych pamiątek - na tutejszych soukach, pełnych kolorowych tkanin i przypraw, można znaleźć oryginalne upominki z wakacji.

POŁOŻENIE:

w centrum AGADIRU, w pobliżu droga lokalna i dyskoteka, ok. 200 m od sklepów i restauracji, ok. 15 km od pola golfowego Golf du Soleil; ok. 25 km od lotniska w Agadirze; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu.

PLAŻA:

publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, zejście schodami i dojście drogą, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1985 r., całkowicie odnowiony w 2016-2017 r., 250 pokoi, 1 budynek, do 10 pięter, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Dades - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, snack bar Oualili, bar Pacha w lobby; bankomat, sklep z pamiątkami, butik, przechowalnia bagażu, parking; centrum konferencyjne dla 400 osób, taras z widokiem na morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i pokojach; za opłatą: punkt internetowy (ok. 20 MAD/godz.), całodobowy room-service, fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

deluxe:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², całkowicie odnowiony w 2017 r., nowoczesny, klimatyzowany/ogrzewany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny: ok. 25 MAD/dzień), mini lodówka (płatna: ok. 50 MAD/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesła), boczny widok na morze; frontalny widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, prostokątny kształt, słodka woda, ok. 250 m², gł. 1,3-3 m, i ok. 130 m², gł. 1-1,9 m, basen dla dzieci, słodka woda, ok. 70 m², gł. 0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu, tenis stołowy, siłownia; pokój i plac zabaw dla dzieci (otwarte w sezonie letnim), soft animacje w sezonie letnim; za opłatą: centrum wellness: sauna, hammam, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (6.00-10.00), późne śniadanie (10.00-11:30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji; słodkie przekąski (16.00-17.30); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00212/528840940, www.hotelanezi.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Proponujemy Państwu wypoczynek w największym kurorcie Maroka, Agadirze, położonym nad Atlantykiem, na południu kraju. Wspaniała piaszczysta plaża o długości 8 kilometrów i szerokości do 300 metrów - jak przystało na kraj islamu w kształcie półksiężyca - czeka na spragnionych słońca Europejczyków, a ciepłe wody Atlantyku (temperatura wody od 20 -24 stopni C) sprzyjają kąpielom morskim, uprawianiu windsurfingu, żeglarstwa oraz jazdy na nartach wodnych. Liczne sklepiki, restauracje i bary, które ciągną się wzdłuż głównych ulic: Hassana II i Mohammeda V oraz wzdłuż nadmorskiej promenady są doskonałym miejscem wytchnienia po całodziennym plażowaniu. Zmęczonym plażą turystom polecamy obejrzenie ruin kazby (fortecy zbudowanej jeszcze przez Portugalczyków w XVI w), parku Vallee des Oiseaux (ptaszarnia, zoo i plac zabaw dla dzieci) oraz ujścia Wadi Souss (to trochę dłuższa wycieczka, ale naprawdę warto zobaczyć tysiące różowych flamingów, które mają tam swoje gniazda).

Hotel Anezi****

 

Położenie:

Hotel znajduje się w odległości 300 metrów od plaży w centrum Agadiru.

 

Pokoje:

Hotel posiada 250 klimatyzowanych pokoi (częściowo z widokiem na ocean) wyposażonych w łazienkę, radio, telefon, TV-sat i mini-sejfy ( dodatkowo płatne).

 

Do dyspozycji gości:

Obszerny hall z recepcją, restauracja włoska, restauracja marokańska, bar panoramiczny na 10 piętrze z widokiem na ocean, 2 bary w tym 1 przy basenie, snack-bar z tarasem i widokiem na ocean, mini-sklep, 2 baseny (jeden o wymiarach olimpijskich) i brodzik, 3 korty tenisowe (bezpłatne), tenis stołowy oraz płatne dodatkowo: sauna, masaż, łaźnia turecka.

 

Wyżywienie:

Śniadania i obiadokolacje – bufet.

 

Bardzo dobry hotel, wysoki poziom obsługi, centralne położenie blisko rozrywek.


Cena obejmuje:

  • przelot samolotem czarterowym Fischer Air,
  • transfery lotnisko - hotel – lotnisko,
  • 7 lub 14 noclegów w hotelu,
  • wyżywienie - śniadania i obiadokolacje,
  • ubezpieczenie Signal Iduna (KL, NNW i bagaż),
  • opiekę polskiego rezydenta.

 

Cena nie obejmuje:

  • opłat lotniskowych - 150 zł,
  • wycieczek fakulatywnych,
  • napojów do posiłków.

 

Dopłaty:

- pokój jednoosobowy - 340 zł/tydzień

- kolacja wigilijna - 175 zł

- kolacja sylwestrowa - 375 zł


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia 1985 r. Odnowiony w  2000 r.


Położenie:

w dzielnicy hotelowej Agadiru, 500 od centrum, 24 km od lotniska w Agadirze. Hotel usytuowany na powierzchni 22.701 m2.


Pokoje:

W budynku głównym:  (najwyższy w Agadirze, z widokiem na ocean) 237 pokoje standardowe dla max 3 os., w bungalowach: 60 apartamentów dla max 4 os. (sypialnia z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym), 22 duże apartamenty dla max 6 os. (sypialnia z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym),wyposażenie: klimatyzacja indywidualna, wanna lub prysznic, TV SAT (polski kanał), radio, sejf (płatny), minibar (płatny), telefon, wykładzina lub terakota, balkon lub taras.


W Hotelu:

2 restauracje na wolnym powietrzu, 3 restauracje w budynku, 4 bary, 3 sale konferencyjne, winda, basen odkryty (200, 120 m2).


Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:
 łącze internetowe w lobby, korty tenisowe, sejf w recepcji, animacje, siłownia, tenis stołowy, koszykówka, miniboisko do piłki nożnej, aerobik, szachy, rzutki..
Płatne:
 room service, kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, sauna, łaźnia turecka, masaż, narty wodne, surfing, kajaki, centrum nurkowe, jazda konna.
Dla dzieci:
 brodzik, mini klub, animacje (w sezonie), plac zabaw, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczka (na życzenie).


Plaża:

150 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki,  materace i ręczniki płatne. Przejście na plaże przez ulicę.


Wyżywienie:

BB, HB


Restauracja a'la carte:
 włoska, marokańska, międzynarodowa – płatne. Wymagana rezerwacja..
 

 

Cena zawiera:

  • bilet lotniczy,
  • ubezpieczenie lotnicze,
  • opłatę lotniskową,
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta,
  • zakwaterowanie
  • ubezpieczenie bagażu, NW, KL,
  • podatek VAT.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

ANEZI****

Położenie:

Przyjazna atmosfera  oraz bardzo wysoka jakość usług powoduje, że jest to idealne miejsce na wspaniałe wakacje. Z hotelu możemy podziwiać piękny widok na okolicę, gdyż obiekt stanowi najwyższy budynek w mieście.

Pokoje:

Wszystkie (255) dwuosobowe pokoje z możliwością jednej dostawki posiadają klimatyzację, łazienkę, telefon, TV - SAT, balkon. Pokoje rodzinne są większe, z podobnym wyposażeniem, widokiem na morze i dodatkowym pokojem dziennym.

Do dyspozycji gości:

Recepcja, 2 restauracje, jedna z widokiem na ocean, grill bar, snack bar przy basenie, sejf (za opłatą), sala konferencyjna, kantor wymiany walut, salon fryzjerski, masaże, sauna, salon piękności, sklepiki hotelowe, Internet - cafe.  Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie, na plaży za opłatą.

Uprawianie sportów:

Bezpłatnie:  3 baseny, w tym jeden o wymiarach olimpijskich, brodzik dla dzieci, tenis stołowy, rzutki.
Odpłatnie: korty tenisowe (oświetlenie), sporty wodne na plaży.

Wyżywienie:

W cenie: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

Cena zawiera:

  •  Bilet lotniczy,
  • Zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00,
    kończy o godz. 12:00),
  • Transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • Opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • Wyżywienie wg opisu
  • Obowiązkowego ubezpieczenia (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych  SIGNAL IDUNA) w kwocie 40 PLN,
  • Opłaty lotniskoweJ i paliwowej.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony w centrum Agadiru, w pobliżu droga lokalna i dyskoteka, ok. 200 m od sklepów i restauracji, ok. 15 km od pola golfowego Golf du Soleil. Ok. 25 km od lotniska w Agadirze.

PLAŻA

Plaża publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, zejście schodami i dojście drogą

HOTEL

Hotel czterogwiazdkowy, zbudowany w 1985 r., całkowicie odnowiony w 2016-2017 r.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

3 windy, recepcja całodobowa, restauracja Dades, snack bar, bar Pacha w lobby, bankomat, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu, butik, dodatkowo płatne: fryzjer, pralnia. Akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

INTERNET

Wi-Fi bezpłatnie w miejscach ogólnodostępnych.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Centrum konferencyjne dla 400 osób.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

2 baseny, 2 korty tenisowe z możliwościa wynajęcia sprzętu: dodatkowo płatne, tenis stołowy, siłownia, centrum Spa: dodatkowo płatne ( sauna, hammam, masaże, zabiegi pielęgnacyjne).

DLA DZIECI

basen dla dzieci, pokój i plac zabaw dla dzieci (otwarte w sezonie letnim), animacje (w sezonie letnim). Możliwośc zamówienia łóżeczka dla dziecka przed przyjazdem.

ZAKWATEROWANIE

250 pokoi. Pokoje dwuosobowe z możliwością jednej dostawki, wyposażone w klimatyzację, łazienkę ( wanna lub prysznic, suszarka do włosów), TV/SAT, telefon, sejf: dodatkowo  płatny, mini lodówkę: dodatkowo płatna, balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

HB: śniadanie i obiadokolacja. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. FB: śniadanie, obiad i kolacja. Napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne.

INFORMACJE DODATKOWE

Adres: Boulevard Mohamed V Agadir 80000, Maroko www.hotelanezi.com

CENA

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. RYANAIR (10kg) o wymiarach ( 55x40x20cm), TRAVEL SERVICE przelot charterowy bagaż główny wliczony w cenę, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, taksy klimatyczne, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT, opiekę anglojęzycznego rezydenta. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, dopłaty do bagażu głównego - opcjonalnie przy rezerwacji. Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

Paszport ważny minimum 6 miesięcy od planowanej daty wjazdu. Wizy nie są wymagane. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Agadir, Maroko

Położenie

na niewielkim wzniesieniu, z przepięknym widokiem na ocean, ok. 100 m. od centrum Agadiru.

Plaża

długa, piaszczysta, oddalona ok. 400 m. od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne na hotelowym odcinku plaży za opłatą.

Wyposażenie

270 pokoi w 2 budynkach, do 11 pięter. Hol powitalny z recepcją, sala TV, restauracja bufetowa, pizzeria, bary, grill bar, sklepy, butiki. Na zadbanym terenie zewnętrznym znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne oraz kącik wypoczynkowy. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie. www.hotelaneziagadir.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

wyremontowane w 2013 roku, gustownie urządzone Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na ocean (1-3A): ok. 22 m2, klimatyzacja, telefon, TV sat., sejf (za opłatą), balkon. Wanna lub prysznic, WC. Z widokiem na ocean (1-3B). Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): przed remontem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

animacje w dzień i wieczorem. Muzyka na żywo lub karaoke w piano barze.

Dostęp do internetu

WiFi w strefie recepcji i w pokojach gratis.

Sport

2 korty tenisowe (sprzęt za opłatą), tenis stołowy, siłownia.

Wellness

za opłatą: Spa, oferujące hammam, saunę, zabiegi kosmetyczne i masaże.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie i kolacja w formie bufetu, obiad formie menu i bufetu w restauracji z przekąskami. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów". Po południu kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00.

Wcześniej = taniej

do 31.03.16 15% zniżki.

Dni gratis

7=5 w terminach 1.06-30.06.16, 4.09-8.09.16.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 10% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka.

Polecamy

  • centralnie położony hotel na niewielkim wzniesieniu
  • przepiękne widoki na okolicę i ocean
  • gustownie urządzone pokoje
  • korzystne ceny i oferty specjalne


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Agadir, Maroko

Położenie

na niewielkim wzniesieniu, z przepięknym widokiem na ocean, ok. 100 m. od centrum Agadiru.

Plaża

długa, piaszczysta, oddalona ok. 400 m. od hotelu. Leżaki, parasole słoneczne na hotelowym odcinku plaży gratis. 

Wyposażenie

250 pokoi w 2 budynkach, do 11 pięter. Hol powitalny z recepcją, sala TV, restauracja bufetowa, pizzeria, bary, grill bar, sklepy, butiki. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, tarasy słoneczne oraz kącik wypoczynkowy. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie i kolacja w formie bufetu, obiad formie menu i bufetu w restauracji z przekąskami. Późne śniadanie kontynentalne dla "śpiochów" w godz. 10-11:00. Po południu kawa, herbata, ciasto w godz. 16-17:30. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00.

Internet

WiFi w strefie recepcji i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na ocean (1-3A): ok. 34 m2, klimatyzacja, telefon, TV sat., sejf (za opłatą), balkon. Wanna lub prysznic, WC. Z widokiem na ocean (1-3B). Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): przed remontem, wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Sport

2 korty tenisowe (sprzęt za opłatą), tenis stołowy, siłownia.

Wellness

za opłatą Spa, oferujące hammam, saunę, zabiegi kosmetyczne i masaże.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

animacje w dzień i wieczorem. Muzyka na żywo lub karaoke w piano barze.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 10% zniżki.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Polecamy

Centralnie położony hotel na niewielkim wzniesieniu. Przepiękne widoki na okolicę i ocean. Gustownie urządzone pokoje. Korzystne ceny i oferty specjalne


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Anezi Tower to najwyższy hotel w całym Agadirze, z którego roztacza się piękny widok na miasto, usytuowany blisko piaszczystej plaży oraz samego centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz osobom nastawionym na odkrywanie uroków Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami oraz centrum Agadiru
  • wyremontowane pokoje superior, centrum SPA, 3 baseny
  • wi fi przy recepcji gratis, dobry stosunek jakości do ceny

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Maroko/Agadir

Opis

Atrakcyjnie zlokalizowany hotel Anezi to nowoczesny, wysoki budynek wraz z rozległym kompleksem wypoczynkowym. Wspaniała infrastruktura oraz wysoki poziom usług są gwarancją udanego wypoczynku. Restauracja oferuje kuchnię marokańską, włoską i międzynarodową. Bliskość plaży i centrum Agadiru czyni hotel idealnym miejscem do spędzenia wymarzonych wakacji zwłaszcza dla osób lubiących słońce i aktywne spędzanie wolnego czasu.

Lokalizacja

w Agadirze, ok. 300 m od plaży, ok. 200 m od centrum, ok. 35 km od lotniska, ok. 200 m od głównej ulicy, ok. 200 m od centrum handlowego, ok. 100 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 300 m od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi: 255, restauracje: 3, kawiarnie: 1, baseny odkryte: 3, bar przy basenie, sejf (płatny), snack bar, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, sala TV, taras słoneczny, parking, ogród, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, dozwolone zwierzęta, bankomat, opieka lekarska (płatna), parasole przy basenie, leżaki przy basenie, centrum konferencyjne, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

3 baseny odkryte, leżaki i parasole bezpłatne;
brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), internet (płatny), telefon, taras/balkon, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju - STANDARD: pokoje dla max. 3 dorosłych.

Plaża

publiczna, piaszczysta, szeroka, przejście przez ulicę.

Sport na plaży

windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne).

Sport i fitness

piłka nożna, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), centrum fitness (płatne), aerobik, solarium (płatne), sauna (płatna), rzutki, golf (płatny), siłownia (płatna), łaźnia turecka (płatna).

Rozrywka

dzienne animacje, wieczorne animacje, dyskoteka.

Dla dzieci

opiekunka (płatna), menu, brodzik, mini klub, plac zabaw, animacje, łóżeczko dziecięce.

Wyżywienie

pakiet All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu, podwieczorek, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole od 10:00 do 23:00 w wyznaczonych barach na terenie hotelu.

Cena zawiera

  • przelot
  • bagaż podręczny 56 x 45 x 25 cm
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko
  • zakwaterowanie
  • ubezpieczenie podstawowe

Cena nie zawiera

  • obowiązkowego podatku lokalnego w wysokości ok. 1,60€ za noc za osobę (płatne w lokalnej walucie);
  • opcjonalnej dopłaty do bagażu głównego 15kg (320zł) lub 20kg (370zł)

Obsługa na miejscu

Agadir - brak opieki polskiego przedstawiciela.

Informacje wizowe

Obywatele polscy udający się turystycznie do Maroka są zwolnieni z obowiązku wizowego na okres do 90 dni. Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Anezi Tower
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Anezi Tower

3.9
polecam

Jedne z fajniejszych wakacji ! Świetna lokalizacja, blisko zarówno do plaży jak i centrum Agadiru. W hotelu było sporo młodych ludzi z którymi się zaprzyjaźniliśmy i wszystko razem dobrze bawiliśmy. Pokój dosyć skromy ale czysty. Posiłki ok, bez szału ale nie narzekaliśmy Łapcie lasta i do Anezi :)

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9
4.0
polecam

Hotel Anezi potraktowałabym jako hotel miejski, nie są to 4* luksusowe, ale na komfortowy wypoczynek na plaży , na zwiedzanie Maroka wystarczy. jest dobre jedzonko, widoki z pokoi cudowne, szczególnie gdy mamy pokój wysoko. położenie w centrum Agadiru jest również wygodne, sklepy w pobliżu. promenada wzdłuż plaży idealna na długie spacery.

POLECAM:
singlom, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0
3.7
może być

Anezi Tower na pierwszy rzut oka to wielki budynek, najwyższy podobno w Maroko. W środku hotel jest ok, tak samo pokoje, z których roztacza się piękny widok na ocean! Centrum Agadiru ze sklepami, bazarami przy hotelu zaraz, do plaży kawałek.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.7
4.0
polecam

Hotel Golden Tulip Anezi polecam ale szału nie było. Przyzwoity hotel jak na 4 * , jedzenie takie sobie ale dało się coś wybrać. Pokoje czyste ale skromne jak dla mnie. Ogólnie jak na hotel w Maroko jest ok.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0
2.9
może być

Hotel uważam za przeciętny czystośc i kultura obsługi na przeciętnym poziomie. Wyzywienie ponizej przecietnej. w zasadzie swiezo i jedzenia nie brakuje ale wszystko na zasadzie w dobtym hotelu masz np. tzatziki w tym dostaniesz osobno ogórki w całosci i jakąs smietane lub jogort czyli w zasadzie te same składniki ma kucharz ale nie potrafi ugotowac i przyprawic po marokańsku. ogólnie slaba kuchnia europejska ten hotel mozna powiedziec nie lubi gosci all inclusive

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
2.9
4.6
zdecydowanie polecam

Bardzo dobre i ładne położenie hotelu, na wzgórzu, widok na miasto i ocean, czysto, spokojnie, dobre jedzenie, pokoje urządzone standardowo ale wygodne, obsługa miła , fajny rezydent bardzo nam się podobało, na pewno tam wrócimy

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.0
polecam

Byliśmy w m-cu grudniu, więc gości było mało. Dlatego było spokojnie. Obsługa bardzo miła,pokoje codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo smaczne. Hotel super położony, wszędzie bardzo blisko. Pokoje z tarasem z widokiem na ocean. Pogoda idealna. Wszystko ok

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.0
4.1
polecam

Idealne miejsce dla osób preferujących długie spacery, pomimo, iż znajduje się prawie w samym centrum do większych atrakcji trzeba podejść, w hotelu jest bardzo miła atmosfera, polecam

POLECAM:
singlom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.1
3.3
może być

Nie jest to najnowszy hotel, co widać. Pokoje podniszczone. Dużym plusem hotelu jest jego położenie, w zasadzie w samym centrum Agadiru. Baseny małe i w trakcie mojego pobytu jeden był w remoncie. Na ostatnim piętrze znajduje się bar, można zobaczyć panoramę na cały Agadir. Obsługa miła, bez żadnych zastrzeżeń.

POLECAM:
ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.3
3.6
może być

Hotel z gatunku być wrócić i być w miarę zadowolonym. Za tą kasę OK. Nam chyba Agadir średnio przypasował bo liczyliśmy na upał a było koło 30 st najwięcej.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    4.2
  • Wyżywienie
    4.2
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Obsługa
    4.6
HolidayCheck
Ocena Anezi Tower:
4.3 / 6

Hotel Godny polecenia 2018-03-10
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    3.3
  • Obsługa
    5.5

Nasz pobyt trwał tydzień. Niestety nie wstrzeliliśmy się w pogodę i przez większość czasu padał des...
więcej

4.9
Dobry hotel z pięknym widokiem na ocean 2017-11-29
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.3

bardzo dobra lokalizacja - przy głównym deptaku, gdzie znajduje się centrum życia miasta. Hotel jak ...
więcej

5.1
Dobry hotel-barzo miła i uśmiechnięta obsługa 2008-10-01
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Życzliwa i bardzo miła obsługa w restauracji hotelowej. Smaczne i dobre posiłki. Obsługa w recepcji...
więcej

5.1
Nawet, ale jest kilka wad. . . 2008-11-09
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.5

3.3
Godzień polecenia 2009-01-19
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

najwyższy hotel w Agadirze na ostatnim pietrze kawiarenka super widoki . Byłam tam na sylwestra .Zor...
więcej

5.4
Bardzo czysto. 2009-02-03
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.9
Wystrój z lat 80-tych 2009-02-27
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.3

Najwyższy hotel w mieście, ale te 4 gwiazdki zdecydowanie na wyrost. Hotel przestarzały, podobno w p...
więcej

4.2
Bardzo fajny hotel! Jeszcze tam wrócę 2009-03-10
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.3
Super rodzinne wakacje 2009-03-19
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.7

Hotel położony na wzniesieniu, na 10. piętrze bar ze wspaniałym widokiem. Obsługa rewelacyjna, wszys...
więcej

5.4
Anezi 2009-03-20
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.1
4 gwiazdki to przesada 2009-09-13
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.3
Dla wytrwałych 2009-09-29
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    2.0

2.9
Hotel dla niewymagających 2009-10-04
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.1
Proponujemy poszukać czegoś innego 2011-08-12
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

3.5
Hotel Anezi 2011-10-15
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.2
Dobry hotel w centrum Agadiru 2012-08-31
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    4.3

4 gwiazdkowy hotel w centrum Agadiru. Lokalizacja bardzo dobra. Wysoki na chyba 10 pięter dlatego gó...
więcej

4.6
Hotel bardzo dobry 2012-09-20
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Prawda o hotelu Anezi 2012-09-24
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    2.5

Hotel z zewnątrz przezntuje się dobrze, natomiast pokoje wystrojem przypominają czasy Gierka. Jedzen...
więcej

3.2
Ostrzeżenie 2013-04-27
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

3.2
Kapitalny remont! 2013-07-05
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    1.8
  • Obsługa
    1.0

Krótkie tygodniowe wakacje spędziłam w rytmie młotów udarowych, skrzypiących taczek budowlanych i w ...
więcej

2.3
Hotel nie warty nawet 3 gwiazdek, nie polecam! 2013-08-19
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    1.0

1.4
Hotel ok - wyżywienie nie najlepsze! 2013-09-23
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

3.8
Nie polecam 2013-10-11
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    3.3
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    1.8
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    1.7

Po tygodniowym pobycie w tym hotelu serdecznie go odradzam. Kantor przy recepcji przez cały mój poby...
więcej

2.5
Dobry hotel z świetną lokalizacją 2014-02-05
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Przeciętny 3 gwiazdkowy hotel 2014-06-03
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel generalnie nie polecam na długi pobyt. Atmosfera głośna,bardzo długi czas oczekiwania na windę...
więcej

4.3
Dwa tygodnie wakacji i jeden koszmaru 2014-06-25
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Polecam w 100% 2014-09-19
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Spostrzeżenia subiektywne 2014-10-04
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Przyjemny wypoczynek 2015-03-07
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Wspaniały pobyt 2015-03-08
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu.Hotel ok,jedzenie mało urozmaicone ale dla nas było super(n...
więcej

5.4
Dobry (wystarczający) hotel w dobrej cenie 2015-04-28
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.8
Hotel wart polecenia 2015-07-29
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Anezi Tower na tle innych hoteli w Agadirze na pewno wyróżnia się wysokością, jest najwyższy w całym...
więcej

5.4
Najwyższy hotel w Agadir 2017-01-10
Szczegóły oceny hotelu Anezi Tower:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

Zdecydowanie polecam hotel, za jedna małą prośbę na recepcji umieszczono nas na najwyzszym piętrze h...
więcej

5.6

Anezi Tower - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
1 os. superior
standard promotion standard
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
standard singleuse superior lateralseaview
standard singleuse superior seaview
standard superior lateralseaview
standard superior seaview
2 os. superior
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokój dwuosobowy z widokiem na morze
Pokój dwuosobowy superior
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie

Anezi Tower - Możliwości wyżywienia:


Anezi Tower - miasta wylotu:


Anezi Tower - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Anezi Tower? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00